I kategorien samliv og omsorg finner du kurs innen sex, samliv, depresjoner, angst, rus og røykeavvenning, fobier og barnevern med mer. Har du planer om å slutte å røyke? Meld deg på et røykesluttkurs i dag! De fleste som klarer å stumpe røyken sier at det egentlig ikke var så vanskelig, og at de ikke skjønner hvorfor de i det hele tatt gjorde det. Hva med å sprite opp samlivet med et sexkurs eller samlivskurs? Hvis du ikke finner kurset du leter etter, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss, så finner vi det for deg.
Vi tilbyr praktisk fordypningskurs om barn og traumer som nettkurs. 9 moduler med online videoer med foredrag, 6 online live samlinger med fordypning, øvelser og deling av erfaringer og spørsmål.
Vi tilbyr nettkurs om de første månedene for foreldre. For deg som vil gi barnet og deg selv en best mulig start. Med fokus på deg selv i relasjon med barnet. Gråt og kolikk, søvn, trygghet, tilknyttning og kommunikasjon. Praktiske løsninger på vanlige utfordringer.
Vi tilbyr nettkurs om de første årene for foreldre og deg som jobber med barn. Du lærer om søvn, kommunikasjon, emosjonell, språklig og sosial utvikling.
Vi tilbyr Famlabs veilederutdannelse med nettbasert undervisning. Utdannelsen gir de som er kvalifiserte til det mulighet til å veilede foreldre, ansatte i barnehager ol. med utgangspunkt i våre modeller, PLS reguleringsstøttemodellen, kursmateriell, øvelser mm.
Vi tilbyr live online-kurs i førstehjelp for foreldre og deg som jobber med barn som holdes via Zoom appen. De fleste ulykker skjer i hjemmet, og økt kunnskap og ferdigheter innen førstehjelp gir trygghet og kan redde liv og redusere skadeomfang.
Vi tilbyr kurs om grensesetting i relasjoner med barn for barnehager og skoler. I en vanlig hverdag med barn så er det mange situasjoner hvor vi voksne har ansvar for lede situasjoner og sette grenser for oppførsel, aktiviteter, kommunikasjonsformer og lignende.
Vi tilbyr nettkurs om traumer relasjonelt stress og barns utvikling. I dette nettkurset får du 2 foredrag på video og 1 live samling hvor du kan stille spørsmål og få veiledning på konkrete situasjoner du opplever. Du deltar fra jobben eller hjemme hos deg selv, fra din datamaskin, ipad, telefon el.
Vi tilbyr nettbasert kurs til TRE instruktørutdanning modul 1. Fullført utdanning og sertifisering gir deg mulighet til å bruke TRE med enkeltklienter, og med grupper.
Vi tilbyr nettbasert kurs til TRE instruktørutdanning modul 2. Fullført utdanning og sertifisering gir deg mulighet til å bruke TRE med enkeltklienter, og med grupper.
Vi tilbyr nettbasert kurs til TRE instruktørutdanning modul 3. Fullført utdanning og sertifisering gir deg mulighet til å bruke TRE med enkeltklienter, og med grupper.
Vi tilbyr TRE introduksjonskurs som online kurs. TRE en en metode som for de aller fleste er trygg å jobbe med, men som også kan gjøre at følelser og minner fra fortiden kommer til overflaten.
Vi tilbyr kurs i TRE som online kurs. Denne ukentlige gruppen er for deg som har noe erfaring med TRE fra tidligere. Du må enten ha deltatt på introduksjonskurs eller tatt individuelle timer tidligere.
Vi tilbyr kurs om avføringsendringer som nettkurs. Avføringsforstyrrelser er en vanlig problemstilling i allmennpraksis. Symptomet kan skjule en lang rekke diagnoser fra trivielle til livstruende sykdommer.
Vi tilbyr kurs om dyspepsi som nettkurs. Dyspepsi er plager fra øvre del av magen. Utfordringen for legen er å avklare hvilke diagnoser som er relevante, om det er nødvendig å henvise til endoskopi og hvilken behandling som skal gis til de ulike underliggende sykdommene.
Vi tilbyr grunnkurs i forebygging av tvang og makt ved utviklingshemning som nettkurs. Målet med kurset er å øke kunnskap, kompetanse og refleksjon hos helsepersonell som yter tjenester til personer med utviklingshemning, og gjennom dette forebygge bruk av tvang og makt.
Vi tilbyr generell legemiddelhåndtering for helsefagarbeider som nettkurs. Med dette oppfriskningskurset ønsker vi å bidra til økt kompetanse- og kvalitetssikring i kommunene.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i generell legemiddelhåndtering for sykepleiere og vernepleiere som nettkurs. Med dette kurset ønsker vi å bidra til økt kompetanse- og kvalitetssikring i kommunene.
Vi tilbyr grunnkurs i dokumentasjon for sykepleiere som nettkurs. Det er et overordnet mål at kvaliteten på sykepleie og behandling av den enkelte pasient skal være best mulig ut fra tilgjengelige ressurser. Dokumentasjon av sykepleien er et virkemiddel for å oppnå høy kvalitet.
Vi tilbyr grunnkurs i HLR, basal voksne, for assistenter (medhjelper) som nettkurs. Dette er et teoretisk kurs som bør komplementeres med praktisk øvelse med HLR-dukke.
Vi tilbyr grunnkurs i HLR, basal voksne for helsefagarbeider som nettkurs. Dette er et teoretisk kurs som bør komplementeres med praktisk øvelse med HLR-dukke.
Vi tilbyr grunnkurs i HLR, basal voksne for sykepleiere som nettkurs. Basal hjerte-lunge redning (BHLR) har som mål å sikre tilstrekkelig sirkulasjon til hjernen ved hjertestans. Etter kurset kan du repetere / se på avgitte svar i din egen kursgjennomgang.
Vi tilbyr grunnkurs i kosthold og ernæring for sykepleiere og vernepleiere som nettkurs. Kurset er utviklet av sykepleier Anita Baadstø. Kursinnholdet er basert på Nasjonale faglige retningslinjer, Kosthåndboken og artikler i Kommune-NEL som du får gratis tilgang til via lenker i kurset.
Vi tilbyr grunnkurs i legemiddelhåndtering for assistenter (medhjelper) som nettkurs. Kurset bygger på relevant lovverk og basiskunnskap om legemidler og sykdommer.
Vi tilbyr grunnkurs i legemiddelhåndtering for sykepleiere og vernepleiere som nettkurs. Med dette kurset ønsker vi å bidra til økt kompetanse- og kvalitetssikring av legemiddelhåndteringen i kommunene.
Vi tilbyr grunnkurs i legemiddelhåndtering til barn for sykepleiere og vernepleiere som nettkurs. Kurset er utviklet av Anita Baadstø (sykepleier). Innholdet i kurset er basert på artikler i NEL og Kommune-NEL. Artiklene oppdateres kontinuerlig, og det anbefales at du bruker dem i oppgaveløsningen.
Vi tilbyr grunnkurs i observasjonskompetanse for medhjelper som nettkurs. Innholdet i kurset er basert på artikler i NEL. Artiklene oppdateres kontinuerlig, og det anbefales at du bruker dem i oppgaveløsningen. Du får tilgang til artiklene via lenker i kurset.
Vi tilbyr nettkurs i samtykkekompetanse. Helsehjelp kan etter hovedregelen bare gis med pasientens samtykke, men hva om pasienten ikke kan samtykke? Når skal samtykkekompetansen vurderes, hvem skal vurdere den og hvordan. Kurset gir deg en innføring i dette viktige temaet.
Vi tilbyr grunnkurs i samtykkekompetanse for helsefagarbeider som nettkurs. Helsehjelp kan etter hovedregelen bare gis med pasientens samtykke, men hva om pasienten ikke kan samtykke. Når skal samtykkekompetansen vurderes, hvem skal vurdere den og hvordan.
Vi tilbyr grunnkurs i tvungen somatisk helsehjelp for helsepersonell som nettkurs. Pasient og brukerrettighetsloven kapittel 4 A regulerer muligheten for å kunne gi helsehjelp til personer uten samtykkekompetanse, som motsetter seg helsehjelpen.
Vi tilbyr grunnkurs legemiddelhåndtering for helsefagarbeider som nettkurs. Med dette kurset ønsker vi å bidra til økt kompetanse- og kvalitetssikring i kommunene.
Vi tilbyr grunnkurs i matomsorg og ernæringstiltak for helsefagarbeider som nettkurs. Eldre og syke med hjemmesykepleie eller i sykehjem skal vurderes for ernæringsmessig risiko.
Vi tilbyr grunnkurs, innføring i omsorgsyrket for assistenter som nettkurs. Dette kurset er utviklet for pleie- og omsorgspersonell som ikke har helsefaglig utdanning.
Vi tilbyr nettkurs i grunnleggende palliasjon. Kurset starter med en pre-test bestående av tilfeldig utvalgte spørsmål fra kurset. Det er ikke noe minstekrav for å bestå denne testen. Hensikten er å gi deg et innblikk i kurset, og hva du selv kan fra før.
Vi tilbyr grunnleggende palliasjon for helsefagarbeider som nettkurs. Med prinsipper for grunnleggende palliasjon, iht. Nasjonalt handlingsprogram med retningslinjer for palliasjon i kreftomsorgen, 2015.
Vi tilbyr kurs om hudsykdommer som nettkurs. Pasienter med utslett og hudsykdommer er hyppig forekommende i allmennpraksis. Som regel dreier det seg om milde og forbigående tilstander, men alvorlige og livstruende sykdommer forekommer også.
Vi tilbyr kurs i hypertensjon som nettkurs. Høyt blodtrykk, hypertensjon, er en risikofaktor for å kunne utvikle hjertekarsykdom. Særlig ved mild hypertensjon er det viktig å avklare pasientens kardiovaskulære totalrisiko, før beslutningen om eventuell behandling tas.
Velkommen til NHIs innføringskurs i norsk allmennpraksis. Dette e-læringskurset gir deg en rask og praktisk innføring i hvordan det er å jobbe som allmennpraktiker i Norge.
Vi tilbyr kurs i klinisk beslutningslære som nettkurs. Klinisk beslutningslære er den prosessen hvor vi bestemmer hvem som behøver hva, når. Det handler om beslutninger som tas i møte med pasienten. Ofte er dette en nokså subjektiv prosess hos legen, men den er sjelden vilkårlig.
Ikke alle har tilgang på NHIs kursplattform for helsepersonell. Derfor gjør vi innholdet i dette kurset om Koronavirus og smittevern tilgjengelig for alle – både helsepersonell og allmennheten.
Vi tilbyr kurs om astma hos barn for foresatte som nettkurs. Kurset starter med en introduksjon. Her vil du få presentert litt grunnleggende informasjon om tilstanden. Selve kurset består av tre sekvenser. Du må svare på spørsmål, enten ved å skrive inn et svar, eller gjennom flervalgsoppgaver.
Vi tilbyr kurs om magesmerter hos barn som nettkurs. Bak magesmerter hos barn skjuler det seg et mangfold av mulige diagnoser. Hvordan bør du utrede disse barna, hvilke diagnoser bør du vurdere og hvordan behandler du de ulike underliggende sykdommene.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i medikamentregning for sykepleiere og vernepleiere som nettkurs.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i legemiddelhåndtering ved epilepsi og utviklingshemming for assistenter som nettkurs.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i legemiddelhåndtering ved epilepsi og utviklingshemming for sykepleiere som nettkurs.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i legemiddelhåndtering ved epilepsi og utviklingshemming for helsefagarbeider som nettkurs.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i legemiddelhåndtering med fokus på rus og psykiatri for sykepleiere som nettkurs.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i legemidler ved diabetes for helsefagarbeidere som nettkurs. Kurset er utviklet av Anita Baadstø (sykepleier). Innholdet i kurset er basert på Nasjonale faglige retningslinjer, relevant lovverk, Felleskatalogen, Norsk elektronisk legehåndbok (NEL), nhi.no.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i legemidler til eldre for assistenter (medhjelper) som nettkurs. Dette kurset passer også for hjelpepleiere og omsorgsarbeidere.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i legemidler til eldre for sykepleiere og vernepleiere som nettkurs. Med dette kurset ønsker vi å bidra til økt kompetanse- og kvalitetssikring i kommunene.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i legemidler til eldre for helsefagarbeidere som nettkurs. Kurset er utviklet av Anita Baadstø (sykepleier). Innholdet i kurset er basert på artikler i NEL og Kommune-NEL. Artiklene oppdateres kontinuerlig, og det anbefales at du bruker dem i oppgaveløsningen.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i legemidler ved diabetes for sykepleiere som nettkurs.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i legemiddelhåndtering ved hjerte- og kar sykdom for sykepleiere som nettkurs. Sykdomslære, observasjoner og legemidler ved angina pectoris, hjerteinfarkt og atrieflimmer.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i legemidler ved hjerte-kar sykdom for helsefagarbeidere som nettkurs. Sykdomslære, observasjoner og legemidler ved angina pectoris, hjerteinfarkt og atrieflimmer.
Vi tilbyr kurs om skulderlidelser som nettkurs. Kurset er godkjent som klinisk emnekurs i videreutdanningen og klinisk emnekurs i etterutdanningen i allmennmedisin av Legeforeningen, og det gir 15 kurspoeng.
Vi tilbyr kurs om tungpusthet som nettkurs. Pasienter med tungpusthet er en diagnostisk utfordring i allmennpraksis. Pustevansker kan skyldes sykdom og svikt i flere organsystemer. Er det hjertesykdom, lungesykdom, sykdom i andre organ.
Vi tilbyr nettkurs om barn som pårørende - læring i motbakke. Kurset har fokus på barn som pårørende og hvordan vi best kan tilrettelegge for en trygg og god skolehverdag for dem. Barn med særskilte behov er en gruppe med svært forskjellige barn. De kan ha ulike vansker, og ulike grader av vansker.
Vi tilbyr nettkurs om barn som pårørende. Barn med særskilte behov er en gruppe med svært forskjellige barn. De kan ha ulike vansker og ulike grader av vansker. Barn kan være pårørende til foreldre med problemer i forhold til rus eller psykisk helse.
Vi tilbyr nettkurs om økt kompetanse om psykisk helse - for deg som jobber med ungdom. I alle skoler, på alle trinn, finnes det sårbare elever. Mange unge oppgir å ikke være gode nok og kravet til å prestere er høyt. Flere oppgir å slite med psykiske problemer knyttet til vanskelig liv og oppvekst.
Vi tilbyr nettkurs om grenser og mestring. Hverdagen i barnehagen og på SFO / AKS består ofte av små og store konflikter, mellom barn og mellom barn og voksne. Hvorfor kan det noen ganger virke så vanskelig å skape balanse og legge til rette for den gode arenaen for lek, omsorg, læring og danning?
Vi tilbyr nettkurs om seksuelle overgrep mot barn. "Hvis bare noen hadde sagt til meg: Jeg ser at du ikke har det så bra - hvordan har du det egentlig? …De voksne må ha sett og forstått at noe var galt!”
Vi tilbyr kurset SFO forebygger mobbing. SFO-folket driver en storstilt, daglig kampanje for å forebygge mobbing. Nå er det på tide at dette blir synliggjort og at vi får anerkjennelse som fortjent.
Vi tilbyr foreldrekurs for god selvfølelse som privatundervisning. Kurset er utviklet for deg som har barn på barnekurs eller ungdomskurs for god selvfølelse. Kurset vil gi deg innsyn i hva barna lærer og hvilke verktøy de kan bruke i forskjellige situasjoner.
Vi tilbyr foreldrekurs i enkle teknikker og verktøy for å bli mer bevist i foreldrerollen. Vi i Diameta jobber med tusenvis av foreldre og barn hvert år. Vi erfarer at svært mange foreldre har dårlig samvittighet overfor barna sine.
Vi tilbyr kurs i barn og traumer, praktisk fordypning som nettkurs. Utviklings- og reguleringsstøtte i konfliktsituasjoner. Praktisk fordypning og kompetanse for økt trygghet, mestringsfølelse og lavere stressnivå.
Vi tilbyr kurs for deg som venter barn, eller har barn fra 0 - 3 måneder som nettkurs . Gråt og kolikk, søvn, trygghet, tilknyttning og kommunikasjon. Praktiske løsninger på vanlige utfordringer.
Vi tilbyr kurs om søvn, kommunikasjon, emosjonell, språklig og sosial utvikling for deg som venter barn, har barn opp til 2 år, eller jobber med barn som nettkurs
Foreldrerollen kan være krevende. Du har barn som jobber i bedriften, enten du vil eller ei. For akkurat på samme måte som vi ikke skal ta med jobben hjem, men gjør det likevel, tar vi barna med på jobb. Vi tenker på dem, snakker om dem og gjør alt vi kan for at de skal ha det bra.
Vi tilbyr førstehjelpskurs for småbarnsforeldre,som nettkurs. De fleste ulykker skjer i hjemmet, og økt kunnskap og ferdigheter innen førstehjelp gir trygghet og kan redde liv og redusere skadeomfang.
Vi tilbyr førstehjelpskurs for småbarnsforeldre, og deg som jobber med barn. De fleste ulykker skjer i hjemmet, og økt kunnskap og ferdigheter innen førstehjelp gir trygghet og kan redde liv og redusere skadeomfang.
Lær en enkel måte å hjelpe barnet å roe seg og sove bedre. Effektiv hjelp med kolikk, gråt og søvn for spedbarn og baby.
Vi tilbyr kurs i kommunikasjon og konflikthåndtering i relasjoner med barn for barnehager. Et praktisk og konkret kurs med fokus på relasjoner med barn, perspektivtakning, medvirkning og anerkjennende kommunikasjon.
Vi tilbyr kurs i trassalder, kommunikasjon og konflikthåndtering for barneforeldre som nettkurs. Vi tar også for oss situasjoner som mange opplever som spesielt vanskelige og krevende. For eksempel når barnet slår, biter, blir spesielt rasende, skriker intenst, argumenterer, sier stygge ting mm.
Vi tilbyr kurs i trassalder - kommunikasjon og konflikthåndtering for barneforeldre. Målsettingen er at du og barnet skal føle trygghet, mestringsfølelse og en økt opplevelse av samarbeid. Og at du bedre kan støtte barnets utvikling av emosjonell og sosial kompetanse.
Vi tilbyr kurs i traumer, relasjonelt stress og barns utvikling som nettkurs. Du deltar hjemme hos deg selv, fra din datamaskin, ipad, telefon el. Ved påmelding får du mer informasjon om hvordan du gjør dette i praksis, som er veldig enkelt.
Vi tilbyr introduksjonskurs i TRE - trauma, release, exercises som nettkurs. For å kunne gjennomføre kurset online på en trygg og sikker måte for alle deltagere så er det viktig at du som deltager har noen forkunnskaper og erfaring med din egen prosess.
Veilederutdannelse relasjoner med barn. Med fokus på kommunikasjon, konflikthåndtering, relasjoner, medvirkning og læring. For deg som vil bli ekstra god på relasjoner med barn, i familie, barnehage, skole mm. Og kunne veilede andre, foreldre og ansatte.
Studiet består av de tre nettkursene Kommunikasjon og samhandling, Helsefremmende arbeid og Yrkesutøvelse. Til sammen dekker de teorien i Barne- og ungdomsarbeiderfaget etter læreplankode BUA3-01.
Studiet består av de tre nettkursene Kommunikasjon og samhandling, Helsefremmende arbeid og Yrkesutøvelse. Til sammen dekker de teorien i Helsefagarbeider etter læreplankode HEA3-02.
HEA-Helsefremmende arbeid skal gi kunnskap og forståelse av helseaspektene man kommer bort i som helsefagarbeider.
HEA - Kommunikasjon og samhandling handler om hvordan kommunikasjon mellom mennesker kan fremme helse og sosial utvikling.
Alltid alt rett i medikamentregning er en av forutsetningene for riktig medisinering. Gode læringsopplegg for opplæring og oppdatering av denne kunnskapen er derfor viktig.
HEA-Yrkesutøvelse skal gi kunnskap og forståelse for hvordan en helsefagarbeider skal utøve yrket
Som ambulansearbeider gir du omsorg til pasienter i vanskelige og til tider livstruende situasjoner. Arbeidet handler om å observere pasienten og utføre ulike medisinske tiltak, under krevende forhold. Likevel oppfatter mange ambulansearbeidere jobben sin som svært meningsfylt.
Vi tilbyr kurs i ambulansefag Vg2, grunnleggende helsefag. Grunnleggende helsefag er det første programfaget i studiet Ambulansefag Vg2. Kurset gir ambulansearbeideren de nødvendige forutsetninger for å ta seg av pasienter med sykdom eller skader under transport.
Som ambulansearbeider gir du omsorg til pasienter i vanskelige og til tider livstruende situasjoner. Arbeidsdagen handler om å observere pasienten og utføre ulike medisinske tiltak, under krevende arbeidsforhold. Mange ambulansearbeidere oppfatter jobben sin som svært meningsfylt.
Kurset gir ambulansearbeideren de nødvendige forutsetninger for å ta seg av pasienter med sykdommer eller skader under transport. Du vil lære hva forskjellige oppdrag byr på av utfordringer: hvordan du skal undersøke, hvordan du skal vurdere det du finner, og hvilke tiltak du skal sette inn.
Kurset Ambulanseoperative emner skal gi ambulansearbeideren de nødvendige forutsetninger for å ta seg av pasienter med sykdom eller skader under transport. Hovedtema er operativ gjennomføring av oppdrag.
Kurset gir deg opplæring i bruk pasientjournalsystemet CGM Journal (WinMed 3). Kunnskap om pasientjournalsystemer er en nødvendig kompetanse for alle som skal arbeide som helsesekretær, medisinsk sekretær, helsesøster eller i andre helserelaterte kontorstillinger.
Dette er utgangspunktet for deg som ønsker en yrkesfaglig utdanning innen helse- og oppvekstfag. Med denne utdanningen kan du bygge på til fagbrev som barne- og ungdomsarbeider, helsefagarbeider, ambulansearbeider eller autorisasjon som helsesekretær.
Helse- og sosialfag Vg1 er utgangspunktet for deg som ønsker en yrkesfaglig utdanning innen helse- og sosialsektoren. Du som har fellesfagene fra før kan velge å ta kun programfagene.
Vi tilbyr kurs i helsearbeiderfag Vg2, programfag. Utdanning som helsefagarbeider kvalifiserer deg til mange spennende jobber ved sykehus, sykehjem, innen psykisk helsearbeid, i hjemmetjenesten, rehabiliteringshjem og andre institusjoner.
Vi tilbyr kurs i helsefagarbeider. Som Helsefagarbeider er du kvalifisert til mange spennende jobber ved sykehus, sykehjem, innen psykisk helsearbeid, i hjemmetjenesten, ved rehabiliteringshjem og andre institusjoner.
Kurset i helsefremmende arbeid handler om sammenhengen mellom livsstil og fysisk og psykisk helse. I dette inngår verdien av kosthold og fysisk aktivitet, forebygging av livsstilssykdommer og hindring av smitte. Hvordan kroppen er bygd opp og førstehjelp inngår også i faget.
Denne utdanningen leder frem til at du kan søke autorisasjon som helsepersonell. Som helsesekretær kan du jobbe på legekontorer, sykehus, helsesentre, legevakter, NAV-kontorer og i bedriftshelsetjenesten. Vær oppmerksom på at du selv må skaffe deg praktisk erfaring fra for eksempel et legekontor.
Utdanning innen helseservicefag kvalifiserer deg for flere spennende yrker. Helseservicefag Vg2 er det andre året i utdanningen. I Vg3 kan du velge spesialisering for å oppnå autorisasjon som helsesekretær, apotektekniker eller tannhelsesekretær.
Utdanning innen helseservicefag kvalifiserer deg for flere spennende yrker. Dette studiet er andre året i utdanningen, uten fellesfagene. I Vg3 kan du velge spesialisering for å oppnå autorisasjon som helsesekretær, apotektekniker eller tannhelsesekretær.
Vi tilbyr utdanning til medisinsk sekretær som nettkurs. Medisinsk sekretær er en kort, yrkesrettet utdanning som gir deg de praktiske og teoretiske kunnskapene du trenger for å jobbe på sykehus, klinikker og private legekontorer.
Vi tilbyr utdanning til medisinsk sekretær som nettbasert kurs med samlinger i Oslo. Medisinsk sekretær er en kort, yrkesrettet utdanning som gir deg de praktiske og teoretiske kunnskapene du trenger for å jobbe på sykehus, klinikker og private legekontorer.
Kurset setter deg inn i de grunnleggende reglene som saksbehandling innen den kommunale helse- og omsorgssektoren. Det er økende krav til kommunens forvaltning og tjenesteyting på dette området, ikke minst siden samhandlingsreformen trådte i kraft.
Vi tilbyr kurs om velferdsteknologi. Velferdsteknologi gir deg kunnskap om teknologiens plass og muligheter innenfor helse- og omsorgs-feltet. Studiet passer for deg som ønsker ny, spennende og etterspurt kompetanse.