Stiftelsen Tryggere

Vi er en ideell ikke-kommersiell organisasjon som har god kompetanse og mye erfaring med sinnemestring og voldsforebygging. Årlig hjelper vi rundt 150 personer i alle aldre med sinnemestring. Våre fagfelt ved siden av sinnemestring er hovedsakelig forebygging av vold i nære relasjoner og vold i kjæresteforhold – kjærestevold. Imidlertid har vi en del erfaring med arbeid med vold og overgrep mellom mennesker som ikke har en tett relasjon, f.eks. vold blant ungdom.


 |  1 2   |  Neste side >>

Forebygge digital vold og ulovlig bildedeling - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs om å forebygge digital vold, digitale overgrep og ulovlig bildedeling for bedrifter. Årlig holder vi i Stiftelsen Tryggere foredrag og kurs for barn, ungdom og voksne på skoler, ungdomsklubben eller andre arenaer.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr  

Forebygge digital vold og ulovlig bildedeling kurs - nettkurs

Vi tilbyr nettbasert kurs om å forebygge digital vold, digitale overgrep og ulovlig bildedeling. Årlig holder vi i Stiftelsen Tryggere foredrag og kurs for barn, ungdom og voksne på skoler, ungdomsklubben eller andre arenaer.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 1.000 kr  

Forebygging vold og overgrep blant ungdom

Vi tilbyr kurs i forebygging vold og overgrep blant ungdom. Undersøkelser viser at ungdom i større grad enn eldre blir utsatt for vold eller seksuelle overgrep. Blant annet viser forskning at halvparten av kvinner som utsettes for voldtekt opplever dette før de fyller 18 år.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 5 timer  

Metodekurs i sinnemestring - for hvem

Vi tilbyr kurs metodekurs i sinnemestring. Er du terapeut og ønsker å lære mer om det å jobbe med sinnemestring? Kanskje du ønsker å starte opp et sinnemestringstilbud men er usikker på hvordan gå frem og hvordan arbeide med sinnemestring.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum  

Personer som har utøvd relasjonsvoldtekter

Vi tilbyr kurs i personer som har utøvd relasjonsvoldtekter. I rapporten «Vold og voldtekt i Norge. En nasjonal forekomststudie av vold i et livsløpsperspektiv» (Thoresen og Hjemdal 2014), fremkommer det at nær 10 prosent av kvinner og 1 prosent av menn har vært utsatt for voldtekt.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 timer  

Personer som har utøvd vold

Vi tilbyr kurs i personer som har utøvd vold. Etter mange års arbeid med sinnemestring for personer som har slitt med å mestre sitt sinne overfor partner, har vi ofte fått mange spørsmål som på ulike måter omhandler voldsutøvere.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 5 timer  

Sinnemestringskurs - privatundervisning

Vi tilbyr sinnemestringskurs som privatundervisning. Den viktigste målsettingen i vårt tilbud er at den enkelte skal mestre sitt eget sinne på en god og konstruktiv måte gjennom å erstatte usunn atferd med sunn. Med usunn atferd menes former for utagering, aggresjon og/eller vold som følge av sinne.

Sted Dato Varighet Pris
Andøy Andøy Avtales kr  
Avtales kr  
Flakstad Flakstad Avtales kr  
Hadsel / Stokmarknes Hadsel / Stokmarknes Avtales kr  
Hele landet Hele landet Avtales kr  
Moskenes Moskenes Avtales kr  
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum Avtales kr  
Røst Røst Avtales kr  
Sortland Sortland Avtales kr  
Verøy Verøy Avtales kr  
Vestvågøy / Leknes Vestvågøy / Leknes Avtales kr  
Vågan / Svolvær Vågan / Svolvær Avtales kr  

Sinnemestringskurs via video - online

Vi tilbyr sinnemestringskurs via video. Til deg som ikke kan eller ønsker å benytte deg av vårt sinnemestringstilbud ved våre kontorer i Oslo, Lofoten eller Vesterålen, har du mulighet for å benytte deg av vårt tilbud om sinnemestring via video.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie  
 |  1 2   |  Neste side >>