Personvernerklæring

Oppdatert dato – 27. juni 2018

 

Når du bruker Kursagenten gir du oss personopplysninger om deg. I denne erklæringen kan de lese om hva slags informasjon vi henter inn, hvordan vi gjør det og hva vi bruker informasjonen til.

 

Hva er personopplysninger?

«Personopplysning er en opplysning eller vurdering som kan knyttes til deg som enkeltperson, slik som for eksempel navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse, bilnummer, bilder, fingeravtrykk, irismønster, hodeform (for ansiktsgjenkjenning) og fødselsnummer (både fødselsdato og personnummer).»

Kilde: Datatilsynet

 

Hvem er ansvarlig for håndtering av personopplysninger og hvilke regler gjelder?

www.kursagenten.no  er eiet og driftet av Kursagenten AS. Kursagenten AS, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn ved bruk av våre tjenester. For dette retter vi oss etter gjeldende personvernregelverk.

Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert. Det er frivillig å oppgi personopplysninger.

 

ServetheWorld AS er databehandler for Kursagenten gjennom å være leverandør av servere der Kursagenten leier plass. ServetheWorld AS har eierskap til serverparken, men har ikke direkte tilgang til Kursagentens data.

 

Hvilke personopplysninger lagres og hva er formålet?

De som besøker www.kursagenten.no kan frivillig gi personopplysninger ved å godta informasjonskapsler, sende henvendelser via kontaktskjema på de enkelte kurs, henvendelser til oss og så videre.

 

Analyse

Kursagenten bruker Google Analytics for å måle trafikk på nettsiden. Analytics gir blant annet informasjon om antall besøk, omtrentlig geografisk posisjon på besøkende, hvilke sider som blir besøkt, hvilke nettsider man kommer fra, hva slags nettleser man bruker, søkeord brukt i internsøk og hvor lenge besøket varer.

 

Informasjonen vi får fra Google Analytics er viktig i arbeidet med å utvikle et nettsted med best mulig brukervennlighet. Informasjonen vi får fra Google Analytics brukes ikke til å identifisere deg som enkeltperson.

 

Kontaktskjemaer

På hver enkelt kursoppføring på Kursagenten er det et kontakt/påmeldingsskjema man kan bruke for å komme i direkte kontakt med aktuell kurstilbyder. Dette er naturligvis frivillig å bruke og følgende informasjon er mulig å registrere i skjemaene:

  • Navn
  • Telefonnummer
  • Fødselsdato
  • E-post adresse
  • Adresse
  • Navn på bedriften du jobber i

 

Det er også et meldingsfelt der du kan stille de spørsmålene du ønsker til aktuell kurstilbyder. Vi registrerer i tillegg hvilke kurs du er interessert i og hvor disse holdes. Informasjonen du registrerer lagres konfidensielt i våre systemer og vi deler ikke denne informasjonen med tredjepart. Eneste unntaket er naturligvis at vi deler informasjonen med kurstilbyderen som tilbyr det aktuelle kurset.

Dersom du kontakter oss direkte og ønsker hjelp til å finne kurs deler vi i noen tilfeller denne informasjonen med aktuelle kurstilbydere i ditt område. Utover dette deler vi ikke informasjon med tredjepart.

 

E-post og telefon

Vi får mange henvendelser per e-post og telefon. Vi mottar sjelden sensitive opplysninger, men i de tilfellene vi skulle gjøre det blir dette slettet fortløpende. Ikke-sensitive e-post lagres i vårt e-post system og den enkelte ansatte sletter e-post etter hvert som den ikke lenger er aktuell. E-post er ukryptert og vi oppfordrer alle til å la være å sende sensitive opplysninger via e-post.

Telefonhenvendelser logges fortløpende av Telia og slettes automatisk. Vi har ingen lagring av telefonlogger utover det som ligger i systemene til Telia.   

 

Dele på sosiale medier

På hver enkelt kursoppføring er det knapper for å dele informasjon om kurs diverse sosiale medier. Vi lagrer ikke informasjon om bruk av disse. Vi har imidlertid ikke kjennskap til om de enkelte sosiale mediene lagrer informasjonen.

 

Informasjonskapsler / Cookies

Informasjonskapsler brukes for å gi innhold best mulig tilpasset deg. Informasjonskapsler brukes også i forbindelse med innlogging. Disse opplysningene deles ikke med andre.

Du har også mulighet for å skru av informasjonskapsler i nettleseren din. Hos Nettvett.no finner du informasjon om hvordan du gjøre dette.

 

Oversikt over opplysninger lagret om deg

Dersom du ønsker en oversikt over hvilken informasjon vi har lagret om deg kan du sende en e-post til personvern@kursagenten.no. Det er du selv som eier informasjonen vi har lagret om deg så dersom du ønsker det vil vi slette den.

 

Tusen takk for at du tok deg tid til å lese om vårt daglige arbeide med å lage en best mulig tjeneste der du og dine opplysninger er trygge. Bare ta kontakt dersom det er noe vi kan hjelpe med.

 

Med vennlig hilsen

Espen Nicolaysen

Daglig leder i Kursagenten AS

 

 

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.