Samlivsskolen

Vi utdanner oss på alle livets områder, men de fleste ikke på det avgjørende: å være partner og kjæreste. Samlivsskolen ønsker å være den ekteskapsskolen som ikke finnes. Vårt formål er å gi par skolering og kompetanse til å få bedre sammen og motvirke samlivsbrudd og familieoppløsning.


 |  1 2   |  Neste side >>

Godt samliv - Parkurs for førstegangsforeldre

Kurset GODT SAMLIV for nybakte foreldre skal gjøre dere godt rustet for å møte utfordringer, snakke sammen og ta vare på parforholdet. Dette er en gave, både til dere og barnet deres. Meld dere på kurset og få en flying start på overgangen fra å være par til å bli familie!

Sted Dato Varighet Pris
Melhus Melhus 1 dag 4.000 kr  
Oppegård Oppegård 1 dag 4.000 kr  
Oslo Oslo 1 dag 4.000 per par kr  
Oslo, Hasle Oslo, Hasle 1 dag 4.000 kr  
Ullensaker Ullensaker 1 dag 4.000 kr  

Godt samliv - Parkurs for førstegangsforeldre - online

Vi tilbyr parkurs for førstegangsforeldre online. Kurset vil hjelpe dere til på en best mulig måte å klare den store og krevende overgangen fra å være par til å bli familie. Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet er ansvarlig for det faglige innholdet.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 4.000 kr  

Parkurs om seksualitet, bedre sexliv - bedre samliv

Parkurs om sex og samliv. Er det slik at menn får det bra når de har sex, mens kvinner må ha det bra for å ha sex? En lyst, men ikke den andre? Få større forståelse for egen og partners følelser og behov, og hvordan dere som par kommuniserer og samhandler seksuelt.

Sted Dato Varighet Pris
Oppegård Oppegård 10.06.2023 1 helg10.06.2023 5.000 pr par + hotell kr  

PREP samlivskurs for bare dere to - privatundervisning

Jeg tilbyr PREP-kurs/ samlivskurs som privatundervisning for par online eller å mitt hjemmekontor i Oslo. Her blir dere i stand til kommunisere og samhandle bedre!

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer fra 3.750 pr par kr  

PREP-kurs for bedre kommunikasjon i samlivet

Ta et PREP-kurs for å bli bedre på kommunikasjon og problemløsning, og finne tilbake til gleden og nærheten dere hadde da dere ble kjærester.

Sted Dato Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 23.09.2023 (+1) 1 helg23.09.2023 (+1) 6.000 per par kr  

Privatundervisning for par om kjærlighetsspråket

Vi tilbyr online privatundervisning for par om kjærlighetsspråket. Dere får 3 timers kursing om våre kjærlighetsspråk. Hvordan vi viser at vi er glade i partneren varierer. Så det gjelder å kunne lese hverandres kjærlighetsspråk for å nå fram til hverandre og verdsette den andres uttrykk.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4.500 pr par kr  

Privatundervisning for par om sex og kommunikasjon

Jeg tilbyr privatundervisning for par om sex og kommunikasjon. Dere kan bruke denne anledningen til å få det bedre sammen - også seksuelt!

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 3 timer 4.500 pr par kr  

Samlivskurs om følelser - privatundervisning

Jeg tilbyr samlivskurs om følelser for par som privatundervisning. Oppgitt og fortvilet - og masse ikke-kommuniserte følelser. Det kan snues, men det krever noe av dere begge! Dere kan ta kurset online eller komme til mitt hjemmekontor påHasle i Oslo.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 5 timer 6.500 per par kr  
 |  1 2   |  Neste side >>