PREP samlivskurs for bare dere to - privatundervisningKursarrangør: Samlivsskolen
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Når det passer dere!
Varighet: 3 timer
Pris: fra 3.750 pr par

Jeg tilbyr PREP-kurs/ samlivskurs som privatundervisning for par online eller å mitt hjemmekontor i Oslo. Her blir dere i stand til kommunisere og samhandle bedre!

Innhold:
Av meg kan dere få privatundervisning i PREP. Dette opplegget er fleksibelt og tilpasses det enkelte par. Så bare ta kontakt så starter vi opp så snart dere vil! Jeg kan gi denne kortversjonen av PREP for engelsktalende par.

Det er to alternativer på varighet:
Alternativ A (3 timers privatundervisning):
Kursing der vi konsentrerer oss om kommunikasjon: Her ser vi på kommunikasjonshindre og negative kommunikasjonsmønstre og hvordan disse kommer til uttrykk hos dere. Siste økt tar opp hva dere kan gjøre for å bedre kommunikasjonen og bryte deres dårlige mønstre. Dere får råd, verktøy og metoder. Sesjonens varighet bestemmer dere selv.
- Kurs A (3 timer) kr 3.750,- pr par

Alternativ B (5 timers privatundervisning):
Et forlenget kurs der vi i tillegg til 3 timer om kommunikasjon legger til 2 timer om problemer og konflikthåndtering. Hvordan tilnærmer dere problemene dere har? Hvordan løser dere konflikter? Skille mellom løselige problemer og problemer dere må leve med. Hvordan bli gode på å håndtere problemer? Også her er opplegget fleksibelt. Dere kan velge antall ganger og varighet.
- Kurs B (5 timer) kr 6.250,- pr par

Litt om online:
Jeg kurser dere online eller på mitt hjemmekontor i Oslo. Lengden av hver økt kan variere, men jeg vil anbefale fra 1 - 1,5 time.

Målgruppe for kurset:
Par som ønsker PREP-kurs/ samlivskurs so m privatundervsining