Foreldre- og lærerrollen når livet ikke går på skinner - webinarKursarrangør: Fagfokus AS
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: På bestilling
Varighet: 2 timer
Pris: Avtales

Vi tilbyr webinar om foreldre- og lærerrollen når livet ikke går på skinner. Den mangeårige pedagogen Merete Ovesen holder sammen med sin sønn Isak seminar om oppdragelse, om ADHD-diagnose og om mestring.

Innhold:
Ut fra sine respektive perspektiv forteller mor Merete og sønnen Isak åpent og ærlig om barneårene, oppveksten, og om å flytte ut hjemmefra.
1. Hva var mestringsfaktorene
2. Hvordan oppnå en trygg og god relasjon selv om barneårene var utfordrende og tøffe

Pris:
Dette er et bestillingskurs og endelig pris får man ved avtale

Målgruppe for kurset:
Foredraget passer både for foreldre som trenger veiledning i oppdragerrollen, og for lærere som underviser elever med ADHD.

Tilbakemelding fra tidligere kursdeltaker:
Hei, Merete og Isak! Tusen takk for at jeg fikk være med på foredraget om adhd! Jeg lærte masse av å høre på dere, og det var så fint å oppleve den gode kommunikasjonen som dere har. Dette var en hjertevarm og jordnær måte å få et innblikk i et vanskelig fagfelt.

Tusen takk for et flott og interessant seminar! Utrolig sterkt av dere begge å kunne dele så mange opplevelser med oss andre. Isak var god til å forklare, ordla seg så bra, slik at jeg skjønte en del av problematikken. Så godt at dere har kommet så langt med kjærlighet, rammer, trygghet, respekt, samtale og forståelse gjennom hele oppveksten. Kanskje jeg tipser sjefen min om dette seminaret. Hyggelig å være med på denne «reisen»!