Vi tilbyr angsttilstander som nettkurs. Angst er et av de hyppigste symptomene man møter i allmennpraksis. Over en tredel av de pasientene som presenterer et psykiatrisk problem, klager over angst.
Vi tilbyr kurs om avføringsendringer som nettkurs. Avføringsforstyrrelser er en vanlig problemstilling i allmennpraksis. Symptomet kan skjule en lang rekke diagnoser fra trivielle til livstruende sykdommer.
vi holder kurs i basale smittevernrutiner på nettkurs. Kurset har som formål å sikre og dokumentere at helsepersonell har nødvendig kompetanse om basale smittevernrutiner som skal følges i arbeid med alle pasienter.
Vi tilbyr depresjoner som nettkurs. Kurset omfatter tilstandene depresjon, postnatal depresjon, posttraumatisk stresslidelse, søvnforstyrrelser og bipolar affektiv lidelse.
Vi tilbyr kurs om dyspepsi som nettkurs. Dyspepsi er plager fra øvre del av magen. Utfordringen for legen er å avklare hvilke diagnoser som er relevante, om det er nødvendig å henvise til endoskopi og hvilken behandling som skal gis til de ulike underliggende sykdommene.
Vi tilbyr grunnkurs i forebygging av tvang og makt ved utviklingshemning som nettkurs. Målet med kurset er å øke kunnskap, kompetanse og refleksjon hos helsepersonell som yter tjenester til personer med utviklingshemning, og gjennom dette forebygge bruk av tvang og makt.
Vi tilbyr generell legemiddelhåndtering for helsefagarbeider som nettkurs. Med dette oppfriskningskurset ønsker vi å bidra til økt kompetanse- og kvalitetssikring i kommunene.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i generell legemiddelhåndtering for sykepleiere og vernepleiere som nettkurs. Med dette kurset ønsker vi å bidra til økt kompetanse- og kvalitetssikring i kommunene.
Vi tilbyr grunnkurs i dokumentasjon for sykepleiere som nettkurs. Det er et overordnet mål at kvaliteten på sykepleie og behandling av den enkelte pasient skal være best mulig ut fra tilgjengelige ressurser. Dokumentasjon av sykepleien er et virkemiddel for å oppnå høy kvalitet.
Vi tilbyr grunnkurs i HLR, basal voksne, for assistenter (medhjelper) som nettkurs. Dette er et teoretisk kurs som bør komplementeres med praktisk øvelse med HLR-dukke.
Vi tilbyr grunnkurs i HLR, basal voksne for helsefagarbeider som nettkurs. Dette er et teoretisk kurs som bør komplementeres med praktisk øvelse med HLR-dukke.
Vi tilbyr grunnkurs i HLR, basal voksne for sykepleiere som nettkurs. Basal hjerte-lunge redning (BHLR) har som mål å sikre tilstrekkelig sirkulasjon til hjernen ved hjertestans. Etter kurset kan du repetere / se på avgitte svar i din egen kursgjennomgang.
Vi tilbyr grunnkurs i kosthold og ernæring for sykepleiere og vernepleiere som nettkurs. Kurset er utviklet av sykepleier Anita Baadstø. Kursinnholdet er basert på Nasjonale faglige retningslinjer, Kosthåndboken og artikler i Kommune-NEL som du får gratis tilgang til via lenker i kurset.
Vi tilbyr grunnkurs i legemiddelhåndtering for assistenter (medhjelper) som nettkurs. Kurset bygger på relevant lovverk og basiskunnskap om legemidler og sykdommer.
Vi tilbyr grunnkurs i legemiddelhåndtering for sykepleiere og vernepleiere som nettkurs. Med dette kurset ønsker vi å bidra til økt kompetanse- og kvalitetssikring av legemiddelhåndteringen i kommunene.
Vi tilbyr grunnkurs i legemiddelhåndtering til barn for sykepleiere og vernepleiere som nettkurs. Kurset er utviklet av Anita Baadstø (sykepleier). Innholdet i kurset er basert på artikler i NEL og Kommune-NEL. Artiklene oppdateres kontinuerlig, og det anbefales at du bruker dem i oppgaveløsningen.
Vi tilbyr grunnkurs i observasjonskompetanse for medhjelper som nettkurs. Innholdet i kurset er basert på artikler i NEL. Artiklene oppdateres kontinuerlig, og det anbefales at du bruker dem i oppgaveløsningen. Du får tilgang til artiklene via lenker i kurset.
Vi tilbyr nettkurs i samtykkekompetanse. Helsehjelp kan etter hovedregelen bare gis med pasientens samtykke, men hva om pasienten ikke kan samtykke? Når skal samtykkekompetansen vurderes, hvem skal vurdere den og hvordan. Kurset gir deg en innføring i dette viktige temaet.
Vi tilbyr grunnkurs i samtykkekompetanse for helsefagarbeider som nettkurs. Helsehjelp kan etter hovedregelen bare gis med pasientens samtykke, men hva om pasienten ikke kan samtykke. Når skal samtykkekompetansen vurderes, hvem skal vurdere den og hvordan.
Vi tilbyr grunnkurs i tvungen somatisk helsehjelp for helsepersonell som nettkurs. Pasient og brukerrettighetsloven kapittel 4 A regulerer muligheten for å kunne gi helsehjelp til personer uten samtykkekompetanse, som motsetter seg helsehjelpen.
Vi tilbyr grunnkurs legemiddelhåndtering for helsefagarbeider som nettkurs. Med dette kurset ønsker vi å bidra til økt kompetanse- og kvalitetssikring i kommunene.
Vi tilbyr grunnkurs i matomsorg og ernæringstiltak for helsefagarbeider som nettkurs. Eldre og syke med hjemmesykepleie eller i sykehjem skal vurderes for ernæringsmessig risiko.
Vi tilbyr grunnkurs, innføring i omsorgsyrket for assistenter som nettkurs. Dette kurset er utviklet for pleie- og omsorgspersonell som ikke har helsefaglig utdanning.
Vi tilbyr nettkurs i grunnleggende palliasjon. Kurset starter med en pre-test bestående av tilfeldig utvalgte spørsmål fra kurset. Det er ikke noe minstekrav for å bestå denne testen. Hensikten er å gi deg et innblikk i kurset, og hva du selv kan fra før.
Vi tilbyr grunnleggende palliasjon for helsefagarbeider som nettkurs. Med prinsipper for grunnleggende palliasjon, iht. Nasjonalt handlingsprogram med retningslinjer for palliasjon i kreftomsorgen, 2015.
Vi tilbyr kurs om hudsykdommer som nettkurs. Pasienter med utslett og hudsykdommer er hyppig forekommende i allmennpraksis. Som regel dreier det seg om milde og forbigående tilstander, men alvorlige og livstruende sykdommer forekommer også.
Vi tilbyr kurs i hypertensjon som nettkurs. Høyt blodtrykk, hypertensjon, er en risikofaktor for å kunne utvikle hjertekarsykdom. Særlig ved mild hypertensjon er det viktig å avklare pasientens kardiovaskulære totalrisiko, før beslutningen om eventuell behandling tas.
Velkommen til NHIs innføringskurs i norsk allmennpraksis. Dette e-læringskurset gir deg en rask og praktisk innføring i hvordan det er å jobbe som allmennpraktiker i Norge.
Vi tilbyr kurs i klinisk beslutningslære som nettkurs. Klinisk beslutningslære er den prosessen hvor vi bestemmer hvem som behøver hva, når. Det handler om beslutninger som tas i møte med pasienten. Ofte er dette en nokså subjektiv prosess hos legen, men den er sjelden vilkårlig.
Vi holder kurs i koronavaksinasjon som nettkurs. For å oppnå et vellykket vaksinasjonsprogram er det avgjørende at helsepersonell har kunnskap om vitenskapsbaserte vaksinasjonsstrategier og hvordan best utføre en vaksinasjon.
Ikke alle har tilgang på NHIs kursplattform for helsepersonell. Derfor gjør vi innholdet i dette kurset om Koronavirus og smittevern tilgjengelig for alle – både helsepersonell og allmennheten.
Vi holder kurs i luftveisinfeksjoner og covid-19, sykdomslære og observasjonern som nettkurs. Kurset gir grunnleggende kunnskap i sykdomslære, relevante observasjoner, rapport og tiltak i forbindelse med virusinfeksjon i luftveiene..
Vi tilbyr kurs om magesmerter hos barn som nettkurs. Bak magesmerter hos barn skjuler det seg et mangfold av mulige diagnoser. Hvordan bør du utrede disse barna, hvilke diagnoser bør du vurdere og hvordan behandler du de ulike underliggende sykdommene.
Vi holder kurs i nye koronavirus, informasjon og råd til helsepersonel- nett. Kurset har som formål er å sikre og dokumentere at pleie- og omsorgspersonell i primærhelsetjenesten har lest og forstått sentral informasjon om utvidede smitteverntiltak i forbindelse med det nye koronaviruset SARS-CoV-2.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i medikamentregning for sykepleiere og vernepleiere som nettkurs.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i legemiddelhåndtering ved epilepsi og utviklingshemming for sykepleiere som nettkurs.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i legemiddelhåndtering ved epilepsi og utviklingshemming for assistenter som nettkurs.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i legemiddelhåndtering med fokus på rus og psykiatri for sykepleiere som nettkurs.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i legemidler ved diabetes for helsefagarbeidere som nettkurs. Kurset er utviklet av Anita Baadstø (sykepleier). Innholdet i kurset er basert på Nasjonale faglige retningslinjer, relevant lovverk, Felleskatalogen, Norsk elektronisk legehåndbok (NEL), nhi.no.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i legemidler til eldre for assistenter (medhjelper) som nettkurs. Dette kurset passer også for hjelpepleiere og omsorgsarbeidere.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i legemidler til eldre for sykepleiere og vernepleiere som nettkurs. Med dette kurset ønsker vi å bidra til økt kompetanse- og kvalitetssikring i kommunene.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i legemidler til eldre for helsefagarbeidere som nettkurs. Kurset er utviklet av Anita Baadstø (sykepleier). Innholdet i kurset er basert på artikler i NEL og Kommune-NEL. Artiklene oppdateres kontinuerlig, og det anbefales at du bruker dem i oppgaveløsningen.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i legemidler ved diabetes for sykepleiere som nettkurs.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i legemidler ved hjerte-kar sykdom for helsefagarbeidere som nettkurs. Sykdomslære, observasjoner og legemidler ved angina pectoris, hjerteinfarkt og atrieflimmer.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i legemiddelhåndtering ved hjerte- og kar sykdom for sykepleiere som nettkurs. Sykdomslære, observasjoner og legemidler ved angina pectoris, hjerteinfarkt og atrieflimmer.
Vi tilbyr kurs om skulderlidelser som nettkurs. Kurset er godkjent som klinisk emnekurs i videreutdanningen og klinisk emnekurs i etterutdanningen i allmennmedisin av Legeforeningen, og det gir 15 kurspoeng.
Vi tilbyr kurs om smerter ved demens som nettkurs. Lindring av fysisk smerte må prioriteres like høyt hos personer med demens som hos andre, og en kompetent smertevurdering er en forutsetning for god smertebehandling.
Vi tilbyr kurs om tungpusthet som nettkurs. Pasienter med tungpusthet er en diagnostisk utfordring i allmennpraksis. Pustevansker kan skyldes sykdom og svikt i flere organsystemer. Er det hjertesykdom, lungesykdom, sykdom i andre organ.
I dette kurset forteller Svein Tore Bøe om han og familiens 6 år lange kamp for at barnet deres skulle overleve kreft. I dette foredraget får vi et innblikk i hvordan det er å være barn på sykehus og om søskenproblematikk.
I dette kurset vil Advokat Jørgen Klaveness Østfold fortelle hvordan det er mulig å behandle autisme ved hjelp av kostholdsendringer. Kostomlegging kan gi dramatiske endringer og med riktig behandling kan symptomene bli mye mindre.
Dette kurset er utviklet av Dag Viljen Poleszynski som er fagredaktør og han har skrevet flere bøker og hundrevis av artikler om kosthold, med blikk pa° den evolusjonære biologien. Dag Viljen er ogsa° redaktør i magasinet VOF.
Afasi er den medisinske betegnelsen på språkvansker som skyldes en skade i hjernen hos et individ som har gjennomgått en normal språklig utvikling inntil tidspunktet for skaden. Afasi kjennetegnes av vansker med å forstå og bruke tale og skrift på normal måte
The human body, the world´s finest and most complex machinery, what fuel do you feed it? Therapists and researchers have for a long time seen the connection between what people eat and their well-being.
Vi tilbyr nettkurs i fra kaos til mestring - overvinne lærevansker. Sliter dine barn med å huske, lære eller konsentrere seg? Vil du høre om hvordan du kan hjelpe ditt barn til å bli bedre i stand til å lære? Spesialpedagogo Elin Natås har 15 års erfaring med å hjelpe elever.
Lege, forsker og underviser på Universitet i Bergen Edvin Schei snakker om legeutdannelsen, etikk, om tvil og tro om doktorens maktposisjon.
Se de utrolige historiene fra mennesker som har opplevd at endret kosthold kan gi et nytt energirikt liv! Vi vet alle at bilmotoren må ha riktig bensinblanding og olje. Du ville aldri finne på å fylle diesel på en bensinmotor.
Kunnskapen om hvorfor det er så viktig med bra kosthold og omega 3 i forståelig form. Med spesialpedagog Vegard Holum. Vegard Holum har studert omega 3 fettsyrer i praksis. Som lærer og spesialpedagog har han i mange år arbeidet med de vanskeligste og mest urolige barna og ungdommene.
Vi tilbyr kurset Powered by nature - nettkursDen best bevarte hemmeligheten innen den medisinske verden er at kroppen din leger seg selv om den har de rette forutsetninger.
Dette er en dokumentarfilm om P-piller. Flere i filmen stiller spørsmålet om nytten tross alt er bedre enn belastningen av alle bivirkningene? 3 leger, en helsesøster, 1 kiropraktor og 3 homeopater snakker om hva P-pillene egentlig gjør i kroppen til unge jenter, helt ned til 12-års alderen.
Stabilt Blodsukker er 2 foredrag i en film. Det første foredraget er av Unni Pedersen. Hun er kjemiingeniør og har lang erfaring som kostholdsveileder. Det andre foredraget omtaler også blodsukker og kosthold, melk og brødvarer (gluten).
This course will give you important knowledge so you can choose more correctly what you eat. Unni Pedersen is a Chemical engineer and homeopath. She will, together with Dag Viljen Poleszynski, give you important knowledge so you can choose more correctly what you eat.
Mange foreldre opplever at spørsmaålet om vaksinasjon er vanskelig å ta stilling til. Skal de velge risikoen ved ikke å vaksinere eller blindt følge barnevaksinasjonsprogrammet? Foreldre som tviler, kan oppleve seg ledet av helsesøster, lege på helsestasjonen eller andre til å ta alle vaksiner.
Dette er en reportase fra Åssiden skole i Drammen, som handler om initiativet FAU ved skolen tok høsten 2009. Med en velvillig skoleledelse fikk FAU og øvrige medarbeidere gjennomført et storstilt skolefrokost-prosjekt til alle 350 elever ved 1-7 klasse på grunnskolen.
Vi tilbyr praktisk fordypningskurs om barn og traumer som nettkurs. 9 moduler med online videoer med foredrag, 6 online live samlinger med fordypning, øvelser og deling av erfaringer og spørsmål.
Vi tilbyr nettkurs om de første årene for foreldre og deg som jobber med barn. Du lærer om søvn, kommunikasjon, emosjonell, språklig og sosial utvikling.
Vi tilbyr Famlabs veilederutdannelse med nettbasert undervisning. Utdannelsen gir de som er kvalifiserte til det mulighet til å veilede foreldre, ansatte i barnehager ol. med utgangspunkt i våre modeller, PLS reguleringsstøttemodellen, kursmateriell, øvelser mm.
Vi tilbyr live online-kurs i førstehjelp for foreldre og deg som jobber med barn som holdes via Zoom appen. De fleste ulykker skjer i hjemmet, og økt kunnskap og ferdigheter innen førstehjelp gir trygghet og kan redde liv og redusere skadeomfang.
Vi tilbyr kurs om grensesetting i relasjoner med barn for barnehager og skoler. I en vanlig hverdag med barn så er det mange situasjoner hvor vi voksne har ansvar for lede situasjoner og sette grenser for oppførsel, aktiviteter, kommunikasjonsformer og lignende.
Vi tilbyr nettkurs om traumer relasjonelt stress og barns utvikling. I dette nettkurset får du 2 foredrag på video og 1 live samling hvor du kan stille spørsmål og få veiledning på konkrete situasjoner du opplever. Du deltar fra jobben eller hjemme hos deg selv, fra din datamaskin, ipad, telefon el.
Vi tilbyr nettkurs om barn som pårørende - læring i motbakke. Kurset har fokus på barn som pårørende og hvordan vi best kan tilrettelegge for en trygg og god skolehverdag for dem. Barn med særskilte behov er en gruppe med svært forskjellige barn. De kan ha ulike vansker, og ulike grader av vansker.
Vi tilbyr nettkurs om barn som pårørende. Barn med særskilte behov er en gruppe med svært forskjellige barn. De kan ha ulike vansker og ulike grader av vansker. Barn kan være pårørende til foreldre med problemer i forhold til rus eller psykisk helse.
Som ambulansearbeider gir du omsorg til pasienter i vanskelige og til tider livstruende situasjoner. Arbeidet handler om å observere pasienten og utføre ulike medisinske tiltak, under krevende forhold. Likevel oppfatter mange ambulansearbeidere jobben sin som svært meningsfylt.
Vi tilbyr kurs i ambulansefag Vg2, grunnleggende helsefag. Grunnleggende helsefag er det første programfaget i studiet Ambulansefag Vg2. Kurset gir ambulansearbeideren de nødvendige forutsetninger for å ta seg av pasienter med sykdom eller skader under transport.
Som ambulansearbeider gir du omsorg til pasienter i vanskelige og til tider livstruende situasjoner. Arbeidsdagen handler om å observere pasienten og utføre ulike medisinske tiltak, under krevende arbeidsforhold. Mange ambulansearbeidere oppfatter jobben sin som svært meningsfylt.
Kurset gir ambulansearbeideren de nødvendige forutsetninger for å ta seg av pasienter med sykdommer eller skader under transport. Du vil lære hva forskjellige oppdrag byr på av utfordringer: hvordan du skal undersøke, hvordan du skal vurdere det du finner, og hvilke tiltak du skal sette inn.
Kurset Ambulanseoperative emner skal gi ambulansearbeideren de nødvendige forutsetninger for å ta seg av pasienter med sykdom eller skader under transport. Hovedtema er operativ gjennomføring av oppdrag.
Kurset gir deg opplæring i bruk pasientjournalsystemet CGM Journal (WinMed 3). Kunnskap om pasientjournalsystemer er en nødvendig kompetanse for alle som skal arbeide som helsesekretær, medisinsk sekretær, helsesøster eller i andre helserelaterte kontorstillinger.
Dette er utgangspunktet for deg som ønsker en yrkesfaglig utdanning innen helse- og oppvekstfag. Med denne utdanningen kan du bygge på til fagbrev som barne- og ungdomsarbeider, helsefagarbeider, ambulansearbeider eller autorisasjon som helsesekretær.
Helse- og sosialfag Vg1 er utgangspunktet for deg som ønsker en yrkesfaglig utdanning innen helse- og sosialsektoren. Du som har fellesfagene fra før kan velge å ta kun programfagene.
Vi tilbyr kurs i helsearbeiderfag Vg2, programfag. Utdanning som helsefagarbeider kvalifiserer deg til mange spennende jobber ved sykehus, sykehjem, innen psykisk helsearbeid, i hjemmetjenesten, rehabiliteringshjem og andre institusjoner.
Vi tilbyr kurs i helsefagarbeider. Som Helsefagarbeider er du kvalifisert til mange spennende jobber ved sykehus, sykehjem, innen psykisk helsearbeid, i hjemmetjenesten, ved rehabiliteringshjem og andre institusjoner.
Kurset i helsefremmende arbeid handler om sammenhengen mellom livsstil og fysisk og psykisk helse. I dette inngår verdien av kosthold og fysisk aktivitet, forebygging av livsstilssykdommer og hindring av smitte. Hvordan kroppen er bygd opp og førstehjelp inngår også i faget.
Denne utdanningen leder frem til at du kan søke autorisasjon som helsepersonell. Som helsesekretær kan du jobbe på legekontorer, sykehus, helsesentre, legevakter, NAV-kontorer og i bedriftshelsetjenesten. Vær oppmerksom på at du selv må skaffe deg praktisk erfaring fra for eksempel et legekontor.
Utdanning innen helseservicefag kvalifiserer deg for flere spennende yrker. Helseservicefag Vg2 er det andre året i utdanningen. I Vg3 kan du velge spesialisering for å oppnå autorisasjon som helsesekretær, apotektekniker eller tannhelsesekretær.
Utdanning innen helseservicefag kvalifiserer deg for flere spennende yrker. Dette studiet er andre året i utdanningen, uten fellesfagene. I Vg3 kan du velge spesialisering for å oppnå autorisasjon som helsesekretær, apotektekniker eller tannhelsesekretær.
Vi tilbyr utdanning til medisinsk sekretær som nettkurs. Medisinsk sekretær er en kort, yrkesrettet utdanning som gir deg de praktiske og teoretiske kunnskapene du trenger for å jobbe på sykehus, klinikker og private legekontorer.
Vi tilbyr utdanning til medisinsk sekretær som nettbasert kurs med samlinger i Oslo. Medisinsk sekretær er en kort, yrkesrettet utdanning som gir deg de praktiske og teoretiske kunnskapene du trenger for å jobbe på sykehus, klinikker og private legekontorer.
Kurset setter deg inn i de grunnleggende reglene som saksbehandling innen den kommunale helse- og omsorgssektoren. Det er økende krav til kommunens forvaltning og tjenesteyting på dette området, ikke minst siden samhandlingsreformen trådte i kraft.
Vi tilbyr kurs om velferdsteknologi. Velferdsteknologi gir deg kunnskap om teknologiens plass og muligheter innenfor helse- og omsorgs-feltet. Studiet passer for deg som ønsker ny, spennende og etterspurt kompetanse.
Vi tilbyr fagskoleutdanning i demensomsorg og alderspsykiatri. Studiet gir deg spisskompetanse i arbeid med personer som lider av en demenssykdom og eldre med en psykisk lidelse. Målet er å utdanne reflekterte yrkesutøvere med høy yrkesetisk standard.
Vi tilbyr fagskoleutdanning om helse, aldring og aktiv omsorg som gir deg spisskompetanse i arbeid med eldre. Studiet er lagt opp som et deltidsstudium med styrt progresjon og foregår via nettstudier.
Vi tilbyr fagskoleutdanning om kreftomsorg og lindrende pleie som nettstudie. Studiet gir deg spisskompetanse i arbeid med mennesker med kreftsykdom. Utdanningen er lagt opp som en deltidsutdanning med styrt progresjon og foregår via nettstudier.
Vi tilbyr fagskoleutdanning om migrasjonshelse som nettstudie. Studie gir deg kunnskap om ulike innvandrergruppers sykdomsforekomst. Du lærer om kulturelle utfordringer knyttet til det å sikre innvandrere en likeverdig helse- og omsorgstjeneste.
Vi tilbyr fagskoleutdanning i psykisk helsearbeid gir deg spisskompetanse i arbeid med mennesker med psykiske plager og lidelser. Studiet er lagt opp som et deltidsstudium med styrt progresjon og foregår via nettstudier.
Vi tilbyr nettstudie i velferdsteknologi. Velferdsteknologi gir deg kunnskap om teknologiens plass og muligheter innenfor helse- og omsorgs-feltet. Studiets hovedmål er å gi helsepersonell ettertraktet spisskompetanse i forståelse og bruk av velferdsteknologi.
Vi tilbyr nettkurs om aldring og demens hos personer med utviklingshemming. Hvordan forstå og identifisere en demensiell utvikling, og hvilke faglige krav bør man stille for å gi et best mulig omsorgstilbud til eldre personer med utviklingshemming og demens?
Vi tilbyr webinar om autisme, pedagogiske tiltak som virker. Kurset vil gi økt kompetanse på atferd, forståelsen av denne og tiltak for å bedre livskvalitet og hverdagen hos personer med autismespekterforstyrrelser, og deres omgivelser.
Vi tilbyr webinar om barn med atferd som utfordrer. Dette er et meget praktisk kurs som gir økt kompetanse til å yte godt faglig arbeid gjennom analyse av atferd, strukturert tilrettelegging og målrettede arbeidsprosedyrer. Du får konkrete redskaper som kan benyttes i ditt arbeide med barn.
Vi tilbyr nettkurs om hva som må til for å skape stabilitet og trygghet - hva må til for å øke sannsynligheten for å vurdere hensiktsmessig tiltak for å bedre livskvalitet, og hverdagen hos personer med disse utfordringene og deres omgivelser i disse koronatider.
Vi tilbyr fagdag for personlige assistenter (BPA) som nettkurs. Personlege assistentar må kjenne sine plikter og rettar i ei brukarstyrt organisering av den personlege assistansen (BPA).
Vi tilbyr nettbasert faglig konferanse for helsesekretær. Fagforbundet Vestland, i samarbeid med Fagakademiet AOF, har gleden av å invitere til digitalt kurs for helsesekretærer i vest. I år blir den årlige konferansen for helsesekretærer digital pga Korona.
Vi tilbyr nettkurs om forvaltningsregler for merkantilt personell i barneverntjenesten. Som merkantilt ansatt i førstelinjetjenesten er det viktig å føle seg føle seg trygg i forhold til lover og regelverk i arbeidssituasjonen.
Hvilke kostråd skal vi forholde oss til i bolig / institusjon? Føler du det er en jungel av kostholdsråd? Forvirret over hva som faktisk er sunt? Hva er gjeldende for ernæringsarbeidet i helse- og omsorgstjenesten? Formålet med nettkurset er godt ernæringsarbeid i helse- og omsorgstjenesten.
Vi tilbyr nettkurs om miljøterapi - målrettet miljøarbeid. Et meget aktuelt fagkurs for deg som yter tjenester innen helse- og omsorgstjenester eller opplæring. Her får du økt kompetanse innen tilrettelegging og målrettet miljøarbeid.
Vi tilbyr nettkurs om når matinntaket blir for lite. Formålet med kurset - bli bedre i god ernæringspraksis, sette i gang målrettede tiltak for å forebygge og redusere underernæring hos eldre eller andre sårbare grupper.
Vi tilbyr nettkurs om positiv samhandling med barn og unge i en vanskelig periode. Kurset vil gi en presentasjon av ulike perspektiver på å jobbe proaktivt og reaktivt i forhold til problematferd hos barn og unge, og øke bevisstheten om forebygging og håndtering av denne type atferd.
Vi tilbyr digitalt kurs med toveis lyd / bildekommunikasjon om ROP-pasienten. ROP-pasienten er en voksende pasientgruppe som krever høy kompetanse fra støtteapparatet. Har du behov for å øke din kompetanse på dette feltet og møte andre som er i samme arbeidssituasjon som deg?
Vi tilbyr digitalt kurs om tvang og makt i helse- og omsorgssektoren. For å minske bruken av tvang og for å bedre rettssikkerheten for utsatte grupper, er det gitt detaljerte regler om eventuell tvangsbruk der dette er nødvendig.
Vi tilbyr nettkurs om utviklingsforstyrrelse - atferd og seksualitet. Kurset vil være med på å gi økt kompetanse på atferd, forståelsen av denne og tiltak for å bedre livskvalitet og hverdagen hos personer med utviklingsforstyrrelser (der i blandt autisme), og deres omgivelser i disse koronatider.
Studiet består av de tre nettkursene Kommunikasjon og samhandling, Helsefremmende arbeid og Yrkesutøvelse. Til sammen dekker de teorien i Helsefagarbeider etter læreplankode HEA3-02.
HEA-Helsefremmende arbeid skal gi kunnskap og forståelse av helseaspektene man kommer bort i som helsefagarbeider.
HEA - Kommunikasjon og samhandling handler om hvordan kommunikasjon mellom mennesker kan fremme helse og sosial utvikling.
Alltid alt rett i medikamentregning er en av forutsetningene for riktig medisinering. Gode læringsopplegg for opplæring og oppdatering av denne kunnskapen er derfor viktig.
HEA-Yrkesutøvelse skal gi kunnskap og forståelse for hvordan en helsefagarbeider skal utøve yrket