Nettbasertekurs.no

På Nettbasertekurs.no finner du kurs som gjennomføres utelukkende over nett. Fordelen med å følge et nettkurs er at du kan ta kurset når som helst og hvor som helst!

Vi tilbyr kurs innen en rekke områder og ekspanderer fortløpende i takt med at nye kurs kommer på markedet.


 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15   |  Neste side >>

Akryl for nybegynnere - nettkurs

Vi tilbyr akrylmaling for nybegynnere som nettkurs. Her får du inspirasjon og kunnskapen du trenger for å male gode bilder! Du vil her lære mange nye teknikker, både innen tradisjonelle bilder og frie, mer lekne malerier.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 450 kr  

Akrylmaling nivå 0 - nettkurs

Vi tilbyr akrylmaling nivå 0 - nettkurs. Drømmer du om å kunne male flotte bilder? Da har du kommet til rett sted. Her vil du få grundige instrukser på enkle maleteknikker med akryl, hvor du vil kunne kose deg med å oppdage hvor enkelt det egentlig er.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 0 kr  

Alvorlig sykt barn - nettkurs

I dette kurset forteller Svein Tore Bøe om han og familiens 6 år lange kamp for at barnet deres skulle overleve kreft. I dette foredraget får vi et innblikk i hvordan det er å være barn på sykehus og om søskenproblematikk.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneder 599 kr  

Autisme kan behandles - nettkurs

I dette kurset vil Advokat Jørgen Klaveness Østfold fortelle hvordan det er mulig å behandle autisme ved hjelp av kostholdsendringer. Kostomlegging kan gi dramatiske endringer og med riktig behandling kan symptomene bli mye mindre.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 måneder 999 kr  

B2B salg for nybegynnere - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i B2B salg for nybegynnere. Thor Ole Fongaard har bygget opp mange salgsavdelinger og har lang erfaring som selger, salgssjef og daglig leder innen flere bransjer. Han jobber i dag som daglig leder i Bedre Resultater AS som spesialiserer seg på salg- og ledercoaching.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneder fra 690 kr  

B2C salg for nybegynnere - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i B2C salg for nybegynnere. Dette er et salgskurs der du vil lære alt du trenger å vite for å bli en av de beste selgerne i ditt selskap. Salg kan læres og du vil i dette kurset lære deg hvordan de beste selgerne selger!

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneder 690 kr  

Balansert mat - karbohydrat, fett og protein - nettkurs

Dette kurset er utviklet av Dag Viljen Poleszynski som er fagredaktør og han har skrevet flere bøker og hundrevis av artikler om kosthold, med blikk pa° den evolusjonære biologien. Dag Viljen er ogsa° redaktør i magasinet VOF.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 måneder Gratis kr  

Bedre helse og livskvalitet - nettkurs

Vi tilbyr kurs i bedre helse og livskvalitet som nettkurs. Dette kurset vil gi deg innblikk og forståelse for hvordan kroppen og nervesystemet fungerer og hvordan du kan gjøre enkle endringer for å bedre kroppens funksjon, samt oppleve økt energi og mindre smerter.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 30 minutter, fordelt på 6 leksjoner... Gratis kr  
 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15   |  Neste side >>