Nettbasertekurs.no

På Nettbasertekurs.no finner du kurs som gjennomføres utelukkende over nett. Fordelen med å følge et nettkurs er at du kan ta kurset når som helst og hvor som helst!

Vi tilbyr kurs innen en rekke områder og ekspanderer fortløpende i takt med at nye kurs kommer på markedet.


 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   |  Neste side >>

Autisme kan behandles - nettkurs

I dette kurset vil Advokat Jørgen Klaveness Østfold fortelle hvordan det er mulig å behandle autisme ved hjelp av kostholdsendringer. Kostomlegging kan gi dramatiske endringer og med riktig behandling kan symptomene bli mye mindre.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 måneder 999 kr  

B2B salg for nybegynnere - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i B2B salg for nybegynnere. Thor Ole Fongaard har bygget opp mange salgsavdelinger og har lang erfaring som selger, salgssjef og daglig leder innen flere bransjer. Han jobber i dag som daglig leder i Bedre Resultater AS som spesialiserer seg på salg- og ledercoaching.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneder fra 690 kr  

Bli bedre kjent med deg selv - nettkurs

De fleste av oss mister seg selv underveis på livsveien vår. Vi blir påvirket av mennesker rundt oss og samtidig som vi har noen grunnleggende verdier som lett kan komme i ubalanse av ytre påvirkninger.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneder 599 kr  

Bli den beste deg! - nettkurs

For å bli bedre må vi bli bevisst på hvem vi er og hvorfor vi reagerer som vi gjør. Gjennom dette kurset får du kunnskap som er utrolig viktig når du skal utvikle deg videre.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneder 599 kr  

Bli røykfri - nettkurs

Vi tilbyr kurs i å slutte å røyke som nettkurs .Bli røykfri med mental trening og Goal Mapping. I dette kurset vil du lære effektive mentale teknikker og lære deg hvordan du kan bruke Goal Mapping til å bli røykfri! Har du prøvd å slutte å røyke, men har opplevd at du sprekker etter kort tid?

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneder fra 790 kr  

Bli Smårolleaktør - nettkurs

Tenk deg følgende arbeidshverdag en gang i fremtiden: Du våkner en morgen og gleder deg til jobb – du skal nemlig på filmsett! Og, dette er ikke bare et engangstilfelle eller flaks – i kalenderen din ser du nemlig to slike arbeidsdager til den samme uken – og alle er vidt forskjellige!

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneder 990 kr  

Cellesalt, melk og gluten - nettkurs

Vi tilbyr foredrag med ernæringsveileder og homeopat Kirsti Johanne Longva om bruk av mel, melk og cellesalt. Cellesalter er sammensatt av en rekke ulike mineraler kroppen trenger. Man kan finne noen av de samme mineralene i diverse tilskudd man kan kjøpe på helsekosten.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 måneder 299 kr  

Closingteknikker - nettkurs

Vi tilbyr kurs i closingteknikker som nettkurs. I dette kurset vil du lære 11 closingteknikker som du kan bruke for å øke salget ditt! Kurset starter når du har betalt kursavgiften og du tar kurset når og hvor du vil, i ditt eget tempo.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 16 minutter, fordelt på 14 leksjone... 290 kr  
 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   |  Neste side >>