Nettbasertekurs.no

På Nettbasertekurs.no finner du kurs som gjennomføres utelukkende over nett. Fordelen med å følge et nettkurs er at du kan ta kurset når som helst og hvor som helst!

Vi tilbyr kurs innen en rekke områder og ekspanderer fortløpende i takt med at nye kurs kommer på markedet.


 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14   |  Neste side >>

Autisme kan behandles - nettkurs

I dette kurset vil Advokat Jørgen Klaveness Østfold fortelle hvordan det er mulig å behandle autisme ved hjelp av kostholdsendringer. Kostomlegging kan gi dramatiske endringer og med riktig behandling kan symptomene bli mye mindre.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 måneder 999 kr  

B2B salg for nybegynnere - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i B2B salg for nybegynnere. Thor Ole Fongaard har bygget opp mange salgsavdelinger og har lang erfaring som selger, salgssjef og daglig leder innen flere bransjer. Han jobber i dag som daglig leder i Bedre Resultater AS som spesialiserer seg på salg- og ledercoaching.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneder fra 690 kr  

Balansert mat - karbohydrat, fett og protein - nettkurs

Dette kurset er utviklet av Dag Viljen Poleszynski som er fagredaktør og han har skrevet flere bøker og hundrevis av artikler om kosthold, med blikk pa° den evolusjonære biologien. Dag Viljen er ogsa° redaktør i magasinet VOF.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 måneder Gratis kr  

Bedre helse og livskvalitet - nettkurs

Vi tilbyr kurs i bedre helse og livskvalitet som nettkurs. Dette kurset vil gi deg innblikk og forståelse for hvordan kroppen og nervesystemet fungerer og hvordan du kan gjøre enkle endringer for å bedre kroppens funksjon, samt oppleve økt energi og mindre smerter.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 30 minutter, fordelt på 6 leksjoner... Gratis kr  

Begynn å skrive - nettkurs

Vi tilbyr skrivekurs hvor du vil få et kreativt frislipp slik at du kommer i gang med skrivingen. Sliter du med skrivesperre er dette kurset for deg! Kursholder Kari Gjæver Pedersen arbeider med tekst i mange sammenhenger, både som tekstforfatter, journalist og kursutvikler.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneder 2.490 kr  

Bli bedre kjent med deg selv - nettkurs

De fleste av oss mister seg selv underveis på livsveien vår. Vi blir påvirket av mennesker rundt oss og samtidig som vi har noen grunnleggende verdier som lett kan komme i ubalanse av ytre påvirkninger.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneder 599 kr  

Bli den beste deg! - nettkurs

For å bli bedre må vi bli bevisst på hvem vi er og hvorfor vi reagerer som vi gjør. Gjennom dette kurset får du kunnskap som er utrolig viktig når du skal utvikle deg videre.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneder 599 kr  

Bli kvitt depresjon - nettkurs

Dette kurset er for deg som er deprimert og ønsker å komme deg ut av den negative spiralen. Dette kurset er et selvhjelpskurs hvor kursholder Christian Bang vil gi deg teori og oppgaver for hvordan du kan bli kvitt depresjon.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneder 790 kr  
 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14   |  Neste side >>