Academy Online

Academy Online International AB er Sveriges ledende selskap innen digital fagutdanning. Vi tilbyr også kortere kurs. Våre kunder er bedrifter, kommuner, stat, tariffstiftelser og andre organisasjoner samt privatpersoner.

Vi tilbyr studentene våre muligheten til å starte sin utdanning når som helst på året og studere hvor som helst via datamaskin eller mobil med Internett-tilgang. Vår digitale kursportal med alt undervisningsmateriell er åpen 24 timer i døgnet, hele året.


 |  1 2 3 4 5 6 7 8   |  Neste side >>

Diplomert gartner - online

Vi tilbyr utdanning som diplomert gartner som onlinekurs. Denne gartnerutdanningen dekker mange ulike områder innen hagearbeid og planter, fra jord og næring til transplantasjoner og plantesoneoptimering.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie ca 5 uker (tilgang til kurset i 1. ... 15.500 kr  

Diplomert integreringspedagog - online

Vi tilbyr utdanning som diplomert integreringspedagog som onlinekurs. Utdannet integreringspedagog er en utdanning som leder til en jobb som gir mennesker et bedre liv gjennom en god start i det nye hjemlandet.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 16.500 kr  

Sertifisering i psykologi - online

Vi tilbyr utdanning med sertifisering i psykologi som onlinekurs. Du blir ikke autorisert psykolog med dette kurset, men du kan alltid oppgradere gjennom videre studier hvor dette kurset er en kunnskapsbase. En komplett fagopplæring for deg som ønsker å jobbe med personlig utvikling.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie ca 12 uker (tilgang til kurset i 1.... 12.900 kr  

Sertifisert grafisk designer online

Vi tilbyr utdanning som sertifisert grafisk designer som onlinekurs Har du en drøm om å jobbe med grafisk design? Er farge og form det morsomste du vet?

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie ca 6 uker (tilgang til kurset i 1. ... 19,500 kr  

Sertifisert administrator - online

Vi tilbyr utdanning som sertifisert administrator som onlinekurs. Brenner du for service? Er du strukturert, grundig og liker å ha orden? Da er administrasjon et yrke for deg og vi har utdanningen som tar deg dit. Hos oss kan du studere en yrkesfaglig utdanning etter dine forutsetninger.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie ca 6 - 8 uker (tilgang til kurset i... 11.500 kr  

Sertifisert atferdsterapeut - online

Atferdsterapeututdanningen er for deg som ønsker å jobbe med og bidra til menneskelig vekst. Atferdsterapeututdanningen består av fire kursmoduler som gir deg kunnskapen du trenger for å jobbe med et menneskevoksende arbeid.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie ca 5 uker (tilgang til kurset i 1. ... 16.800 kr  

Sertifisert avrusningspedagog - online

Vi tilbyr utdanning som sertifisert avrusningspedagog som onlinekurs. Avhengighet kan ramme alle, uavhengig av alder, kjønn, etnisitet og sosial klasse. I utdanningen får du verktøy for å hjelpe mennesker til å oppnå rusfrihet og komme seg fra avhengighetssykdommen.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie ca 12 uker (tilgang til kurset i 1.... 19.000 kr  

Sertifisert bedriftsøkonom - online

Vi tilbyr utdanning som sertifisert bedriftsøkonom som onlinekurs. Utdanningen til Sertifisert Bedriftsøkonom vil gi deg et helhetssyn innen bedriftsøkonomi. En bred utdanning innen økonomi, markedsføring, salg, juss og entreprenørskap. Utdanningen omfatter 10 moduler som nedenfor.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie ca 5 uker (tilgang til kurset i 1. ... 37.500 kr  
 |  1 2 3 4 5 6 7 8   |  Neste side >>