Diplomert gartner - online



Kursarrangør: Academy Online
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: ca 5 uker (tilgang til kurset i 1. år)
Pris: 15.500

Vi tilbyr utdanning som diplomert gartner som onlinekurs. Denne gartnerutdanningen dekker mange ulike områder innen hagearbeid og planter, fra jord og næring til transplantasjoner og plantesoneoptimering.

Litt om utdanningen:
Det er alltid jobber i en hage og det er et veldig takknemlig yrke hvor oppgavene endres fra sesong til sesong. Som diplomert gartner kan du bidra til å forbedre og skape utemiljøer. I løpet av utdanningen får du være med på teoretiske skjermopptak og filmer fra hagen når vi jobber praktisk. Du kan da bruke kunnskapen din til å optimalisere hagen din eller jobbe med kunder. Hjelp dem å skape det ekstra rommet, det grønne rommet.

Fysisk arbeid er en fin måte å holde kroppen i gang, og mange liker å jobbe med hendene. Det er deilig å bryte ut av hverdagen ved å jobbe med planter og det er alltid gøy om man også kan hjelpe andre med å oppnå det optimale hagemiljøet i hjemmet sitt samtidig som man får inntekt for arbeidet sitt. Vi lærer kretsløpet og nedbrytningsprosessen, kompostering og veien til et bærekraftig samfunn med resirkulering.

En hage eller uteplass blir ofte et sentralt punkt i hjemmet, hvor man sosialiserer seg med gjester og nyter det fine været. Her skapes det mange flotte minner og en hage har ofte et stort potensial for å utvikles og optimaliseres for beboernes interesser og krav. Som gartner er du med på å skape et miljø som kan brukes i mange år fremover! Velkommen til å registrere deg og la din vellykkede reise starte med oss!

Kursportalen:
Utdanningen inneholder 3 ulike moduler hvor du ved hjelp av filmer, kurslitteratur, praktisk arbeid, øvelser og oppgaver fordyper deg i hvert område. I løpet av studietiden vil du være i kontakt med kursleder ved spørsmål og tanker rundt kursmateriellet og ved tilbakemelding på oppgavene dine. Interaktivitet via e-post og telefon.

Faginnhold / moduler:

Innhold modul 1:
• Jordtyper og næring - Kompostering - Kretsløpet - Innleveringsoppgave - Avfall - Jord - Komposthåndtering - Mikroliv - PH verdi - Øvingsoppgaver - Quiz - Innleveringsoppgave.

Innhold modul 2:
• Hagetyper - Mikroklima - Biosfære - Insekter - Trær / busker - Binding av buketter - Invasive arter - Oppsats - Pallekrage - Insekter og pollinering - Urter / spiselige planter - Borddekorasjoner - Øvingsoppgave - Quiz - Innleveringsoppgave.

Innhold modul 3:
• Plantehormoner - Planting - Bed - Drivhus - Dekorative busker - Quiz - Plantesoner - Polyfenol / etylen - Sunn livsstil - Dekorative trær - Ulike jordtyper - Øvingsoppgave - Avsluttende eksamen.

Registrering:
Vi må motta din påmelding skriftlig via kontaktskjemaet. Angi hvilken yrkesutdanning eller kurs du viser til. Velkommen til å registrere deg og la din vellykkede reise starte med oss! Hvis du har spørsmål før du registrerer deg, send e-post til info(at)academyonline.no.

Tilgang:
Du har tilgang til hver av modulene i din utdanning i 1. år etter at du har startet respektive modul.

Prisen inkluderer:
• Skjermopptak av foredrag samt bilder
• Øvingsoppgaver
• Innleveringsoppgaver
• Kontinuerlig støtte via e-post og forum
• Utstedelse og utsendelse av sertifikat / diplom

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker utdanning som diplomert gartner

Eksamen / sertifisering:
Etter gjennomført og fullt betalt utdanning med godkjente resultater på alle innleveringsoppgaver får du sertifikat eller diplom.

Vis flere tilsvarende kurs: