Mat - nettkursKursarrangør: Nettbasertekurs.no
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 6 måneder
Pris: 360

Se de utrolige historiene fra mennesker som har opplevd at endret kosthold kan gi et nytt energirikt liv! Vi vet alle at bilmotoren må ha riktig bensinblanding og olje. Du ville aldri finne på å fylle diesel på en bensinmotor.

Men hva med kroppen, verdens fineste maskineri, hvilken bensin må den ha? Akkurat som bilmotoren fungerer godt eller ikke i det hele tatt, avhengig av hvilken bensin du gir den, gjør menneskekroppen og hjernen det også! Vi tenker lite over hva kroppen trenger for at vi skal fungere optimalt, fysisk og psykisk. Ukritisk putter vi i oss det vi har lyst på og regner med at det går bra.

Hvorfor spiser vi egentlig:
Fordi det er godt? For å bli mette? For å kose oss? Ja, det også, men du spiser hovedsakelig for å få energi til å orke å gjøre det du har lyst til og for å vokse. Du blir hva du spiser. Gamle celler dør og nye gjenskapes hele tiden, hver dag hele livet. For at cellefornyelsen skal være reproduserbar er kroppen avhengig av å ha ideelt byggemateriale, og det byggematerialet er det du som gir kroppen din gjennom det du spiser. Det sier seg derfor selv at det er ekstremt viktig at det du putter i munnen er av god kvalitet!

Du er hva du spiser:
Det vil si det er du som bestemmer hva du putter i deg og hvilken effekt det kommer til å ha på både overskuddet ditt, velværet ditt og helsen din. Det eneste du trenger er kunnskap om hvilken «bensinblanding» du skal velge for å fungere optimalt på alle plan. Ta dette kurset og lær mer!


Eksamen/sertifisering:
Kursbevis