Gladkjøkkenet

En typisk kveld på Gladkjøkkenet er teambuilding med kunder eller ansatte, matglade venner, bursdagsfeiring, klassefester, julebordet eller utdrikningslaget.


Fisk,- filetering- og skalldyrkurs

Vi arrangerer fisk og skalldyrkurs i Gladkjøkkenet. Målet er at du øker den erfaring og kunnskap med behandling av skalldyr og fisk. Når dere har jobbet i kjøkkenet med behandling av fisk, tilberedning av skalldyr og lært litt om farse av fisk, ender det opp i et nydelig 4 retters måltid.

Sted Dato Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 1 kveld 1.395 kr  

Gladkjøkkenet Hunsfos - bedriftsinternt

Gladkjøkkenet i Hunsfos tilbyr kurs i matgleder, passer for arrangementer fra 25 til 80 gjester. En kveld på Gladkjøkkenet er teambuilding i topp klasse. Det er mye mer enn et restaurantbesøk.

Sted Dato Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 1 kveld Avtales kr  

Gladkjøkkenet i Kristiansand - bedriftsinternt

Gladkjøkkenet i Kristiansand tilbyr kurs i matgleder, passer for arrangementer opp til 30 gjester. En kveld på Gladkjøkkenet er teambuilding i topp klasse. Det er mye mer enn et restaurantbesøk.

Sted Dato Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 1 kveld Avtales kr  

Kjøtt og biffer - matkurs

Gladkjøkkenet tilbyr kurs i kjøtt og biffer. Kjøtt, ikke bare fileter og biffer!! NYTT Slagterbiff, kaveentrecôte og lam og sau i skjønn forening. Forskjellige biffer vil ha fokuset denne kvelden. Indrefilet, ytrefilet og entrecôte av okse.

Sted Dato Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 24.03.2020 1 kveld24.03.2020 1.395 kr  

Sommer event på Flekkerøya - bedriftsinternt

Sommer Event i Slørlandsskjærgårde, en spesiell opplevelse for deg som ønsker å kombinere Sørlandet, skjærgård og en fantastisk matoppleves. På Gladkjøkken Sommer er ikke bare maten god, den er uforglemmelig. Vi lager det spesielle og du får noen ideer til hvordan du kan imponere dine gjester hjemme

Sted Dato Varighet Pris
Vennesla Vennesla 1 kveld Avtales kr  

Sushikurs

Gladkjøkkenet tilbyr sushikurs. Ta en kveld på Gladkjøkkenet og lær å lage sushi. Du vil lære de viktigste knepene slik at du kan ha sushikveld hjemme for dine venner.

Sted Dato Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 1 kveld 1.295 kr  

Vegetarkurs

Gladkjøkkenet tilbyr Vegetarkurs. En kjøttfri dag…. vegetarmat er like godt som kjøtt og fisk. Lær å variere og lage deilige vegetarretter.

Sted Dato Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 1 kveld 1.295 kr  

Vilt, fugl og dyr mat kurs

For deg som har frysen full av fugl og vilt og ikke vet hvordan du skal tilberede de deiligste retter. Her vil du lære om riktig steking, røyking, nydelige sauser og gode grønnsaker til viltet. Denne kvelden ender opp i et «himmelsk måltid» med fire retter.

Sted Dato Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 03.03.2020 1 kveld03.03.2020 1.495 kr