Pastakurs



Kursarrangør: Kulinarisk Akademi
Sted: Kulinarisk Akademi avdeling Sagene, bygg 7
          Oslo, sagene
Kursadresse: Maridalsveien 87, 0461 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 17:00
Pris: 1.250
Neste kurs: 13.01.2020 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr pastakurs. Det blir en utfyllende demonstrasjon der vi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske. Etter demonstrasjonen deltar dere selv og lager forskjellige pastaretter.

Kursdeltakerne deles i par og får smake på rettene som blir laget underveis.

Slik gjennomføres deltagende kokkekurs:
• Deltagerne deles i par
• Gjennomgang / demonstrasjon ved Kulinarisk Akademis kokker
• Deltakerne er med på tilberedelsen og ferdigstillingen av de forskjellige pastatypene.
• Deltakerne smaker på alle rettene som lages underveis i kurset

Etter kurset har du lært:
• Flere forskjellige pastasorter både fylte og kuttede
• Hvordan du lager din egen pastadeig
• Hvordan du lager din egen ferske pasta
• Hvordan du lager fylt pasta
• Hva som passer til enkle pastaretter
• Hvordan du koker perfekt pasta
• Hva som er forskjell på tørket og fersk pasta

Bemerk: Som Ingrid Espelid har vi også jukset litt på forhånd med de tilberedningsteknikkene som tar lengst tid, men vil gjennomgå alle prosesser i løpet av kurset. På denne måten får vi mer tid til å gjøre alt det morsomme sammen. Menyen vil variere etter sesong og tilgang på råvarer. Det vil være mulighet for å kjøpe drikke før og under kurset.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker pastakurs

Antall deltagere: 12 - 24 personer

Kursmateriell

Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.

Kursavgiften dekker følgende:

Råvarene under kurset
Demonstrasjon og deltagende matkurs (Ca. 3 timer)
Lån av forkle
Utstyr under kurset
Foredragsholdere