Kurs i hverdagsmat i Oslo

Biff og Bayer dagtid

Vi tilbyr matkurs om biff og bayer lunsj. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. Det blir en demonstrasjon der vi forklarer forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 3 timer 1.600 kr

Biff og Bayer kveldstid

Vi tilbyr matkurs om biff og bayer lunsj. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. Det blir en demonstrasjon der vi forklarer forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 29.05.2020 (+4) 3 timer29.05.2020 (+4) 1.600 kr
Oslo, Grünerløkka 03.07.2020 3 timer 03.07.2020 1.600 kr
Oslo, Grünerløkka 06.08.2020 3 timer 06.08.2020 1.600 kr
Oslo, Grünerløkka 04.09.2020 3 timer 04.09.2020 1.600 kr
Oslo, Grünerløkka 25.09.2020 3 timer 25.09.2020 1.600 kr

Burgerfest

Lær å lage trendy burgere med våre kokker. På dette kurset vil vi ta for oss: hvordan lage en optimal burger og blandingsforholdene av ulike typer kjøtt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 20.05.2020 (+2) 20.05.2020 (+2) 1.350 kr
Oslo, Grünerløkka 16.06.2020 16.06.2020 1.350 kr
Oslo, Grünerløkka 02.09.2020 02.09.2020 1.350 kr

Franske smaker

Lær håndverket bak den franske matfilosofien slik at du kan gjenskape de autentiske smakene i dit eget kjøkken.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 09.06.2020 (+2) 09.06.2020 (+2) 1.600 kr

Italienske smaker

På dette kurset jobber vi med retter og teknikker som har fått signaturstatus i italiensk mat - som pasta og risotto. Med respekt for gode ingredienser dyrkes den intense smaken og det gode samspillet og det er med god grunn at det italienske kjøkkenet har erobret verden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 21.04.2020 (+2) 4 time21.04.2020 (+2) 1.600 kr

Kjøttkurs

Bli en mester i å tilberede kjøtt med våre kokker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 08.09.2020 4 timer08.09.2020 1.950 kr

Matlagningsteknikker på 1-2-3

Vår kokebok, Kok & Stek, er en rettesnor for tilberedningsteknikker. På dette kurset lærer du å behandle de ulike råvarene på en optimal måte og våre kokker gir deg alle sine beste tips og triks.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 02.06.2020 (+2) 3 timer02.06.2020 (+2) 1.600 kr
Oslo, Grünerløkka 19.08.2020 3 timer 19.08.2020 1.600 kr
Oslo, Grünerløkka 06.10.2020 3 timer 06.10.2020 1.600 kr

Meat free weekday

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Vi lager mettende retter og gir dere tips til alternative næringskilder. Kurset har fokus på å spise mindre kjøtt og fisk i hverdagen, men det vil være både egg og meieriprodukter brukt i dette kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Vulkan Oslo, Vulkan 03.06.2020 (+4) 3 timer03.06.2020 (+4) 1.350 kr

Mexicanske tacos

Lag taco som i Mexico! Taco er en rett som kan varieres i det uendelige når man først har kontroll på hovedingrediensene. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 07.07.2020 (+2) 3 timer07.07.2020 (+2) 1.600 kr
Oslo, Grünerløkka 26.08.2020 3 timer 26.08.2020 1.600 kr
Oslo, Grünerløkka 23.09.2020 3 timer 23.09.2020 1.600 kr

Pastakurs

Vi tilbyr pastakurs. Det blir en utfyllende demonstrasjon der vi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske. Etter demonstrasjonen deltar dere selv og lager forskjellige pastaretter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sagene Oslo, sagene 24.08.2020 (+1) 24.08.2020 (+1) 1.350 kr

Pizzakurs

Pizza er i utgangspunktet veldig enkelt å lage, men samtidig litt vanskelig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sagene Oslo, sagene 25.05.2020 (+5) 3 timer25.05.2020 (+5) 1.350 kr

Saucer til selskap

En god saus er noe av det viktigste i et måltid, det er den som løfter retten og råvarene mot himmelen. Våre kokker lærer deg å lage de perfekte sausene som gjerne serveres ved spesielle anledninger. Lykkes du med disse sausene vil du stå høyt i kurs hos dine gjester eller familie.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 24.06.2020 (+3) 24.06.2020 (+3) 1.350 kr
Oslo, Grünerløkka 12.08.2020 12.08.2020 1.350 kr
Oslo, Grünerløkka 08.09.2020 08.09.2020 1.350 kr
Oslo, Grünerløkka 29.09.2020 29.09.2020 1.350 kr

To generasjoner

2 generasjoner er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 06.06.2020 (+1) 3 timer06.06.2020 (+1) 1.600 kr
Oslo, Grünerløkka 26.09.2020 3 timer 26.09.2020 1.600 kr

To generasjoner-sushi

To generasjoner sushi kurs er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 30.05.2020 3 timer30.05.2020 1.600 kr

Lær å lage fantastiske grønnsaksretter

Lær å lage fantastiske grønnsaksretter Er du blant de som vil kutte litt i kjøttforbruket, men sliter med hva du skal lage til middag? Da er dette kurset for deg!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Aker Brygge Oslo, Aker Brygge 1 kveld 1.195 kr

Lær å lage perfekt sjømat på Bølgen & Moi Tjuvholmen

Du kan lære å lage perfekt sjømat hvis du melder deg på dette kurset. De proffe kokkene på Bølgen & Moi Tjuvholmen lærer deg alle triksene slik at sjømaten blir perfekt og du blir en helt rundt middagsbordet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Aker Brygge Oslo, Aker Brygge 1 kveld 1.995 kr

Lær å lage saus slik proffene gjør det

Vil du lære å lage saus slik de profesjonelle gjør det? Nå kan du imponere alle rundt spisebordet hjemme med herlige, hjemmelagde sauser. Norges ledende kokker påtar seg oppgaven som dine læremestere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Aker Brygge Oslo, Aker Brygge 1 kveld 1.295 kr

Fisk og skalldyrkurs

Vi tilbyr matkurs i fisk og skalldyr. Mat fra sjøen er godt, men undervurdert i vår norske matkultur. Historisk har konservering vært i fokus. Ikke så rart, kanskje, med våre lange kalde vintre. Det gjaldt å fiske effektivt i stimer av torsk, sild og vandrende laks i elvene når den var tilgjengelig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1 kveld 1390 kr

Grillkurs

Vi tilbyr grillkurs. Vi vil vise deg hvordan du griller marinerte kjøttstykker uten at naboen klager på røyken eller ringer brannvesenet. Vi viser hvordan du kan grille biffkjøtt, fisk og grønnsaker. Vi viser deg også noen supre partyvinnertriks, som f.eks å grille en kylling på en ølboks.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1390 kr

Kokkekurs for dummies? / Hvordan lage gode hverdagsretter

Vi tilbyr kokkekurs for dummies? / Hvordan lage gode hverdagsretter til middag? Har du kjent på litt kjøkkenskrekk? Blir det for teoretisk med kokebøker eller matblogger? Hva med et praktisk hverdags-mat-matkurs?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1390 kr

Ostekurs

Forfatter av boken " Mine Osteperler "er kursleder.På ostekurset gjennomgår vi hovedtypene av ostefamilier , hvordan de fremstilles og hvordan de bør se ut og bør smake / lukte. Vi prøver med ulike viner og tilbehør til ostene slik at du kan tilby dine gjester gode kombinasjoner av ost og drikke.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1 kveld 995 kr

Perfeksjoneringskurs for kokkefagbrev

Vi tilbyr nå et perfeksjoneringskurs for deg som ønsker å ta kokkefagprøven. Dette kurset gir deg ikke et fagbrev, men kurset vil gi deg en god mulighet til å bestå en fagprøve. Kurset avsluttes med realistisk prøve, som gjennomføres og evalueres på samme måte som en ekte kokkefagprøve.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 10 kursdager over 5 uker 12.000 kr

Italiensk matlagningskurs

Vi tilbyr italiensk matkurs for grupper fra 6 personer og oppover. Lær å lage italiensk mat, slik italienerne lager den! Planlegger vennegjengen din, eller dine arbeidskollegaer å finne på noen sammen en kveld? Et kurs i italiensk matlaging kan være en god idé.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 3 timer fra 750 kr

Italiensk matkurs

Vi tilbyr italiensk matlagningskurs. I Italia er matlagning en viktig del av livet. Lær selv å lage god, sunn italiensk mat! Vår kokk Luca arrangerer kurs for grupper på minst 6 av dine venner, din familie eller dine kolleger. I våre lokaler, eller der du måtte foretrekke.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 1 dag