God pizza handler om den perfekte deigen, riktig teknikk og gode råvarer.
Våre kokker lærer deg hvordan du kan lage den optimale pizzabunn med forskjellige sauser og tilbehør.
Det serveres smaksprøver på pizza med rød og hvit saus, før deltakerne lager sin egen pizzadeig og egne sauser. Det lages to pizzaer der den ene ferdigstilles og den andre halvstekes og tas med hjem. Maten spises underveis i kurset og alle spiser det de selv har laget.
Slik gjennomføres kurset:
• Våre kokker viser og demonstrerer teknikker
• Deltagerne tilbereder sine egne pizzabunner og lager to sauser
• Deltagerne ferdigstiller to pizza og spiser underveis
• Gjestene får med seg pizzadeig hjem etter kurset samt de to egenproduserte sauser
Etter kurset har du lært:
• Å lage tradisjonelle pizzabunn
• Å lage pizzabunn med surdeig
• Hvordan du lager forskjellige typer pizzasaus
• Hvordan å kombinere gode smaker på pizzaen
Bemerk: Som Ingrid Espelid har vi også jukset litt på forhånd med de tilberedningsteknikkene som tar lengst tid, men vil gjennomgå alle prosesser i løpet av kurset. På denne måten får vi mer tid til å gjøre alt det morsomme sammen. Menyen vil variere etter sesong og tilgang på råvarer. Det vil være mulighet for å kjøpe drikke før og under kurset.
Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker pastakurs
Antall deltagere: 12 personer
Kursmateriell:
Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.
Kursavgiften dekker følgende:
Råvarene under kurset
• Demonstrasjon og deltagende matkurs (Ca. 3 timer)
• Lån av forkle
• Utstyr under kurset
• Foredragsholdere