Pizzakurs



Kursarrangør: Kulinarisk Akademi
Sted: Kulinarisk Akademi avdeling Sagene, bygg 7
          Oslo, sagene
Kursadresse: Maridalsveien 87, 0461 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 17:00
Varighet: 3 timer
Pris: 1.250
Neste kurs: 21.10.2019 | Vis alle kursdatoer

Pizza er i utgangspunktet veldig enkelt å lage, men samtidig litt vanskelig.

Våre kokker lærer deg hvordan du kan lage den optimal pizzabunnen med forskjellige sauser og tilbehør. Etter en demonstrasjonen lager du dine egne pizzabunner og forskjellige pizzaer. Maten smakes på underveis i kurset og alle spiser det de selv har laget.Kursdeltakerne deles i par og får smake på rettene som blir laget underveis.

Slik gjennomføres kurset:
• Våre kokker viser og demonstrerer teknikker
• Deltagerne tilbereder sine egne pizzabunner og lager to sauser
• Deltagerne ferdigstiller to pizza og spiser underveis
• Gjestene får med seg pizzadeig hjem etter kurset samt de to egenproduserte sauser


Etter kurset har du lært:
• Å lage tradisjonelle pizzabunn
• Å lage pizzabunn med surdeig
• Hvordan du lager forskjellige typer pizzasaus
• Hvordan å kombinere gode smaker på pizzaen


Bemerk: Som Ingrid Espelid har vi også jukset litt på forhånd med de tilberedningsteknikkene som tar lengst tid, men vil gjennomgå alle prosesser i løpet av kurset. På denne måten får vi mer tid til å gjøre alt det morsomme sammen. Menyen vil variere etter sesong og tilgang på råvarer. Det vil være mulighet for å kjøpe drikke før og under kurset.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker pastakurs

Antall deltagere: 12 - 24 personer

Kursmateriell

Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.

Kursavgiften dekker følgende:

Råvarene under kurset
Demonstrasjon og deltagende matkurs (Ca. 3 timer)
Lån av forkle
Utstyr under kurset
Foredragsholdere