Matkurs og kokkekurs

Lurer du ofte på hva du skal ha til middag? Det blir kanskje litt ensformig? Du trenger ikke være gourmetkokk for å lage gourmetmat.. Meld deg på et matkurs og lær å lage varierte og smakfulle middager.

Asiatiske smaker

Kurset er et deltakende kokkekurs som tar for seg teoretiske prinsipper fra det asiatiske kjøkken. Deltakerne blir veiledet gjennom kveldens meny som blant annet består av Jianbing med and, Singapore pepper crab og curry

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 20.10.2020 (+5) 4 timer20.10.2020 (+5) 1.600 kr

Biff og Bayer dagtid

Vi tilbyr matkurs om biff og bayer lunsj. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. Det blir en demonstrasjon der vi forklarer forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 06.02.2021 3 timer06.02.2021 1.600 kr

Biff og Bayer kveldstid

Vi tilbyr matkurs om biff og bayer lunsj. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. Det blir en demonstrasjon der vi forklarer forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 23.10.2020 (+2) 3 timer23.10.2020 (+2) 1.600 kr
Oslo, Grünerløkka 15.01.2021 3 timer 15.01.2021 1.600 kr
Oslo, Grünerløkka 25.02.2021 3 timer 25.02.2021 1.600 kr

Boblende lunsj

Et kurs for de som ønsker å lære om mat og musserende vin i kombinasjon. Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner. På dette kurset får du lærdom om mat og musserende vin i kombinasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 07.11.2020 (+1) 07.11.2020 (+1) 1.600 kr
Oslo, Grünerløkka 09.01.2021 09.01.2021 1.600 kr

Boblende middag

Et kurs for de som ønsker å lære om mat og bobler i kombinasjon. Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner. I løpet av to til tre timer får man en innføring i musserende vin og lager forskjellige småretter som man spiser underveis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 22.01.2021 22.01.2021 1.875 kr

Burgerfest

Lær å lage trendy burgere med våre kokker. På dette kurset vil vi ta for oss: hvordan lage en optimal burger og blandingsforholdene av ulike typer kjøtt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1.600 kr

Fiskekurs

Vi tilbyr fiskekurs. Vil du lære å tilberede fisk på den perfekte måten? På dette kurset er du selv med og lager maten fra bunnen av sammen med inspirerende og engasjerte kokker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 19.01.2021 (+1) 3 timer19.01.2021 (+1) 1.950 kr

Fransk mat og vin i kombinasjon

Denne kvelden inviterer vi til en kveld fylt med fantastisk fransk mat og vin. Dere vil lære mer om mat og vin i kombinasjon, hva som fungerer og hvorfor fra våre meget kompetente og engasjerte kokker og vinkelnere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 12.11.2020 (+1) 4 timer12.11.2020 (+1) 1.875 kr
Oslo, Grünerløkka 12.02.2021 4 timer 12.02.2021 1.875 kr

Franske smaker

Lær håndverket bak den franske matfilosofien slik at du kan gjenskape de autentiske smakene i dit eget kjøkken. Kvelden starter med en gjennomgang av den franske matfilosofien og kveldens meny.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 16.11.2020 (+2) 16.11.2020 (+2) 1.600 kr

Italiensk mat og vin i kombinasjon

Denne kvelden inviterer vi til en kveld fylt med fantastisk italiensk mat og vin. Dere vil lære mer om mat og vin i kombinasjon, hva som fungerer og hvorfor fra våre meget kompetente og engasjerte kokker og vinkelnere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 26.02.2021 4 timer26.02.2021 1.875 kr

Italienske smaker

På dette kurset jobber vi med retter og teknikker som har fått signaturstatus i italiensk mat - som pasta og risotto. Med respekt for gode ingredienser dyrkes den intense smaken og det gode samspillet og det er med god grunn at det italienske kjøkkenet har erobret verden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 03.11.2020 (+1) 4 time03.11.2020 (+1) 1.600 kr

Kjøttkurs

Bli en mester i å tilberede kjøtt med våre kokker. Perfekt modnet og tilberedt kjøtt er himmelen for mange, og her lærer du alle de profesjonelle triksene slik at du lager perfekte kjøttretter hver eneste gang.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 27.10.2020 4 timer27.10.2020 1.950 kr

Mat og vin i kombinasjon

Denne kvelden vil du lære om mat og vin i kombinasjon. Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Vulkan Oslo, Vulkan 19.12.2020 (+1) 4 timer19.12.2020 (+1) 1.875 kr

Matlagningsteknikker på 1-2-3

Vår kokebok, Kok & Stek, er en rettesnor for tilberedningsteknikker. På dette kurset lærer du å behandle de ulike råvarene på en optimal måte og våre kokker gir deg alle sine beste tips og triks.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 18.11.2020 (+1) 3 timer18.11.2020 (+1) 1.600 kr
Oslo, Grünerløkka 12.01.2021 3 timer 12.01.2021 1.600 kr

Meat free weekday

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Vi lager mettende retter og gir dere tips til alternative næringskilder. Kurset har fokus på å spise mindre kjøtt og fisk i hverdagen, men det vil være både egg og meieriprodukter brukt i dette kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Vulkan Oslo, Vulkan 20.10.2020 (+5) 3 timer20.10.2020 (+5) 1.350 kr

Mexicanske tacos

Lag taco som i Mexico! Taco er en rett som kan varieres i det uendelige når man først har kontroll på hovedingrediensene. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 11.11.2020 (+2) 3 timer11.11.2020 (+2) 1.600 kr
Oslo, Grünerløkka 20.01.2021 3 timer 20.01.2021 1.600 kr
Oslo, Grünerløkka 16.02.2021 3 timer 16.02.2021 1.600 kr

Pastakurs

Vi tilbyr pastakurs. Det blir en utfyllende demonstrasjon der vi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske. Etter demonstrasjonen deltar dere selv og lager forskjellige pastaretter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sagene Oslo, sagene 18.01.2021 18.01.2021 1.350 kr

Pizzakurs

Pizza er i utgangspunktet veldig enkelt å lage, men samtidig litt vanskelig. Våre kokker lærer deg hvordan du kan lage den optimal pizzabunnen med forskjellige sauser og tilbehør. Etter en demonstrasjonen lager du dine egne pizzabunner og forskjellige pizzaer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sagene Oslo, sagene 02.11.2020 (+2) 3 timer02.11.2020 (+2) 1.350 kr

Sauser til selskap

En god saus er noe av det viktigste i et måltid, det er den som løfter retten og råvarene mot himmelen. Våre kokker lærer deg å lage de perfekte sausene som gjerne serveres ved spesielle anledninger. Lykkes du med disse sausene vil du stå høyt i kurs hos dine gjester eller familie.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 21.10.2020 (+3) 21.10.2020 (+3) 1.350 kr
Oslo, Grünerløkka 10.11.2020 10.11.2020 1.350 kr
Oslo, Grünerløkka 26.01.2021 26.01.2021 1.350 kr
Oslo, Grünerløkka 09.02.2021 09.02.2021 1.350 kr

Selskap hos Kulinarisk Akademi

Leter du og din bedrift etter en opplevelse for en gruppe fra 8 personer og oppover. Ønsker dere en annerledes fest, firmaarrangement, sommerfest, julebord, kundearrangement eller har dere noe å feire?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 5 timer

Sushikurs

Vi tilbyr sushikurs. Kulinarisk Akademis kokebok, Sushi på Norsk, er en rettesnor for den som ønsker å lage sushi hjemme. Vil du lære mer om å lage sushi selv, kom til oss i Mathallen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 30.10.2020 (+2) 3 timer30.10.2020 (+2) 1.350 kr
Oslo, Grünerløkka 04.11.2020 3 timer 04.11.2020 1.350 kr
Oslo, Grünerløkka 23.01.2021 3 timer 23.01.2021 1.350 kr

To generasjoner - matkurs for store og små

2 generasjoner er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet. Først blir det en liten aktivitet der barna får testet smaksløkene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 16.01.2021 3 timer16.01.2021 1.600 kr

To generasjoner-sushi

To generasjoner sushi kurs er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 13.02.2021 3 timer13.02.2021 1.600 kr

Hybelmatkurs

Nå tilbyr vi i Unge Kokker nemlig spennende og smakfulle hybelmatkurs, skreddersydd for deg mellom 13 og 20 år. Ønsker du å lære noe nytt og kreativt? Vil du imponere venneflokken, foreldrene eller kjæresten med kokkeferdighetene dine? Da er dette kurset for deg!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim Ta kontakt kr

Matkompis

På kurset lærer du om matglede, grunnleggende matkunnskap, hvor enkelt menyplanlegging er og hvorfor dette er viktig for fysiske og psykiske helse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim Ta kontakt kr

Matkurs til SFO og barnehage

Vi tilbyr matkurs til SFO og barnehage. Her lærer du om matglede, grunnleggende matkunnskap, hvor enkelt menyplanlegging er og hvorfor dette er viktig for fysiske og psykiske helse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim Ta kontakt kr

Smart blåmatkurs

Vi tilbyr smart blåmatkurs. Her lærer du hvordan du enkelt kan lage sunne og smaksrike retter på bålet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim Ta kontakt kr

Smart sushi

Vi tilbyr smart sushikurs. Sushi er digg! Ønsker du å lære noe nytt og kreativt? Vil du imponere venneflokken, foreldrene eller kjæresten med kokkeferdighetene dine? Da er dette kurset for deg!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim Ta kontakt kr

Brødbakst - surdeig og spelt med LevLandlig

Bladet Levlandlig har inngått et samarbeid med Lizas Småbruk, og i samarbeid tilbyr vi dette kurset i brødbakst med surdeig og spelt. Baker du av og til et brød, men ønsker du å lære mer om hvordan å bake gode brød med andre typer mel (spelt, emmer, rug osv)?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 20.11.2020 1 dag20.11.2020 1.950 kr

Fermentering - surkål, kefir, surdeigsbrød, eplesider

Mye av maten vår er fermentert. Brød, melk, sjokolade, vin, spekepølser, surkål, yoghurt, ost, sylteagurk er bare noen forebilder av ting som (ofte) er fermentert.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 27.11.2020 (+1) 1 dag27.11.2020 (+1) 1.950 kr

Hønsehold for amatører og nybegynnere

Vi tilbyr kurs i hønsehold for amatører og nybegynnere. Hva spiser høner (ikke)? Hvorfor legger høner egg året rundt når ingen andre fugl gjør det? Skal jeg eller skal jeg ikke ha lys i hønsehuset om vinteren?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 23.10.2020 1 dag23.10.2020 1.800 kr

Kurs om hønsehold og hønseslakt

Vi tilbyr kurs om hønsehold og hønseslakt. Hva spiser høner (ikke)? Hvorfor legger høner egg året rundt når ingen andre fugl gjør det? Skal jeg eller skal jeg ikke ha lys i hønsehuset om vinteren? Det finnes mange ting man lurer på når man starter med høner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 1 dag 1.950 kr

Kurs om partering av lam og andre større dyr

Lurer du på hvor lammekotelettene sitter på lammekroppen? Skulle du gjerne lære å ta ut låret uten å skjære unødvendig i kjøttet? Hvilket kjøtt lager man pølser av, hva er godt som stek og hvordan lage pinnekjøtt, skinke og bacon? Vi tilbyr kurs om partering av lam og andre større dyr.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 06.11.2020 1 dag06.11.2020 2.300 kr

Kurs om slakt av lam og andre større dyr

Vi tilbyr kurs om slakt av lam og andre større dyr. Hvert år er vi utrolig spente over å kunne tilby dette kurset! Sammen med vår reisende gårdsslakter skal du lære på dette kurset hvordan å avlive og slakte lam og andre større dyr selv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 30.10.2020 1 dag30.10.2020 2.500 kr

Pølselaging

Vi tilbyr kurs i pølselaging. På dette kurset lager vi 4 forskjellige typer pølser. Vi vil lære om hva slags kjøtt man kan bruke, hva slags tilleggsingredienser man kan bruke og hvilke typer pølseskinn som finnes. Vi vil lage forskjellige typer pølser og selvfølgelig skal vi smake på resultatene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 04.12.2020 (+1) 1 dag04.12.2020 (+1) 1.950 kr

Spekemat & kjøttpålegg

Vi tilbyr kurs om spekemat & kjøttpålegg. Denne dagen skal du lære mer om konservering, speking og salting av kjøtt mens vi lager spekepølse, leverpostei, pancetta, og lammerull.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 30.10.2020 (+1) 1 dag30.10.2020 (+1) 1.950 kr

Vegetarmat

Vi tilbyr kurs om vegetarmat. Grønnsaker er digg! Hvem trenger kjøtt?! På dette kurset skal vi lage fantastiske retter med sesongens lokale grønnsaker. På kurset skal du lage mat. Vi lærer deg masse triks og gir deg masse tips om hvordan gjøre om sesongens grønnsaker til velsmakende måltider.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 1 dag 1.950 kr

Ysting på kjøkkenet - feta og ferskost

Vi tilbyr kurs om feta og ferskost. Lyst å lære lage feta (-stil) ost, yoghurt, ferskost og ricotta? På dette kurset lærer du hvordan du selv kan yste hjemme, med utstyret du har hjemme.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 19.03.2021 1 dag19.03.2021 1.950 kr

Ysting på kjøkkenet - gouda og camembert

Vi tilbyr kurs i å lage gouda, camembert, ricotta og brunost! Dette kurset er rettet mot de som har vært på første kurset, de som yster litt hjemme eller kan noe om ysting. Du har laget noen få ferske ysteprodukter og har lyst å ta neste steget.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 22.01.2021 1 dag22.01.2021 1.950 kr

Ysting på kjøkkenet 2 - camembert og gulost

Vi tilbyr kurs i å lage gulost og camembert. På dette kurset lærer du å yste litt mer kompliserte oster hjemme. Vi skal lage små guloster og hvitmuggsoster. (Det blir en camembert-stil ost og ingen ekte camembert: vi er nemlig i Norge og ikke i Frankrike).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 26.03.2021 1 dag26.03.2021 1.950 kr

Brasiliansk gatemat med Marilda Duda

Vi tilbyr Brasiliansk gatemat med Marilda Duda. Bortsett fra å være husmor i gammel stil (ingen kokkeattest) men jobbet som kjøkkenassistent i et norsk firma,

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 11.11.2020 3 timer11.11.2020 600/550 for students kr

Cake afternoon with Jolanta

Vi tilbyr Cake afternoon with Jolanta. Come along to learn how to prepare and to decorate different cakes. Jolanta will teach you as well how to decorate cakes with fancy but easy edible decoration !

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 timer 450/380 for students kr

Finger food for your next party with Jolanta

Vi tilbyr Finger food for your next party with Jolanta. Come along to learn from Jolanta how to prepare several delicious finger food to share with your friends !

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 19.11.2020 3 timer19.11.2020 450/380 for students kr

French Cuisine with Anne

Vi tilbyr French Cuisine with Anne. Social Cooking gathers people to share great moments, get to know one another and learn to cook a variety of meals, everything from homemade bread and cheese to gourmet dishes that require advanced techniques.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 timer 450/380 for students kr

French Macaron with Jolanta

Vi tilbyr French Macaron with Jolanta. The Macaron is considered to be the jewel of french pastries in Europe. Macarons are in a league of their own. You will learn how to make basic macarons and will prepare some festive colours and flavours.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 24.10.2020 (+1) 3 timer24.10.2020 (+1) 600 kr

Greek Cuisine with Alexandra

Vi tilbyr Greek Cuisine with Alexandra. Alexandra comes from Greece and is a mathematician by profession. She came to Stavanger one year ago. She loves cooking and especially cooking her home-country food.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 timer 450/380 for students kr

Indian Cuisine with Joyita

Vi tilbyr Indian Cuisine with Joyita. Come along to learn from Joyita some delicious recipes and spend time with great people in a relaxed atmosphere!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 timer 450/380 for students kr

Italian Cuisine with Eliana

Vi tilbyr Italian Cuisine with Eliana. Eliana is born in Piedmont but she has lived in many different parts of Italy, such as Sicily, Tuscany and Liguria. Moving around Italy made her discover and learn different kind of regional cuisines and traditional recipes.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 timer 450/380 for students kr

Korean Cuisine with Jieun

Vi tilbyr Korean Cuisine with Jieun. Jieun is from Busan came to Norway for over 4 years ago. She loves her home-country food and enjoys cooking because it brings her closer to herself and other people.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 timer 450/380 for students kr

Meksikansk mat med Patricia

Vi tilbyr Meksikansk mat med Patricia. Patricia kommer fra midtvest-Mexico. Hun forlot landet sitt for 13 år siden, da hun flyttet til USA og bodde der i 7 år. Neste flyttet hun til Stavanger sommeren 2012.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 25.11.2020 3 timer25.11.2020 600/550 for students kr

Spanish Cuisine with Laura

Vi tilbyr Spanish Cuisine with Laura. Food is as integral to Spain as its rich history, with each of Spain’s regions home to a range of unique cuisines and flavors. Sociable dishes made for sharing, from tapas-style prawns to classic Patatas bravas and the easiest ever tortilla.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 08.12.2020 08.12.2020 450/380 for students kr

Sushi with Obbie

Vi tilbyr Sushikurs with Obbie. He learned how to cook from his mother as early as nine years old. When he lived and worked in Singapore for eight years, his love for Asian food inspired him and he closely watched the hawker street food chefs and cooks while preparing famous Asian dishes.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 timer 400/380 for students kr

Thai cuisine with Kittikanya

Vi tilbyr Thai cuisine with Kittikanya. She was born and raised in Thailand with a family that have a lot of love in cooking. Growing up with a restaurant owned by her family had taught her a lot of skills in cooking Thai food.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 timer 400/380 for students kr

Venezuelan Cuisine with Adriana

Vi tilbyr Venezuelan Cuisine with Adriana. Social Cooking gathers people to share great moments, get to know one another and learn to cook a variety of meals, everything from homemade bread and cheese to gourmet dishes that require advanced techniques.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 29.10.2020 29.10.2020 450/380 for students kr

Vietnamese Cuisine with Tram

Vi tilbyr Vietnamese Cuisine. Tram is a Vietnamese-Norwegian who has started Banh Mi Nam Nam, a popup concept promoting quality Vietnamese street food in Stavanger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 timer 450/380 for students kr

Fermentert mat for barn – onlinekurs

Barn har også god nytte av å spise fermentert mat. Men ikke alle barn er vant til smakene, som f.eks. tradisjonelt sauerkraut. På dette kurset får du tips til hvordan introdusere fermentert mat i familiens kosthold.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 29.10.2020 2 timer29.10.2020 350 kr

Hjemmelaget babymat – oppskrift på en god start

Vi tilbyr kurs i å lage hjemmelaget babymat. Ta med barnet på en oppdagelsesreise i matens verden, fylt av gode smaksopplevelser og næring! Lær å lage hjemmelaget babymat - helt enkelt. Dette er mat som kan kombineres med resten av familien sin mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 225 kr

Hjemmelaget iskrem for alle – onlinekurs

Vi tilbyr kurs i å lage hjemmelaget iskrem for alle, onlinekurs. Bli med på iskremkurs fra ditt eget kjøkken! På dette kurset skal vi lage iskrem av flere slag uten melk, egg, raffinert sukker og gluten! Du trenger heller ingen iskremmaskin for å trylle frem disse gode smakene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 27.10.2020 2 timer27.10.2020 350 kr

Hverdagsmat for travle barnefamilier - Online

Ønsker du å lære mer om kosthold i en hektisk familiehverdag? Hvilke mat dere bør spise, hvordan du skal få tid til det i hverdagen, og hvordan du skal få barna dine til å spise det? Et online-kurs om mat for barnefamilier som vil gi deg det du trenger for å vite hva du skal serve i hjemmet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 9 dager over 5 uker 890 kr

Hvordan lage kaviar - videokurs

Vi tilbyr videokurs i hvordan lage kaviar. Rogn er supermat! I denne videoen lærer du hvordan lage din egen kaviar, rå og kokt. Oppskrifter følger med.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 119 kr

Julebakst med surdeig, Stavanger

Lær å bake nydelig julebakst med surdeig! Dette er kurset for deg som ønsker å utvide bruksområdene til surdeigsstarteren din. Og om du aldri har bakt med surdeig før, hvorfor ikke begynne med julebaksten?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 08.12.2020 2 timer08.12.2020 750 kr

Julefermentering - Stavanger

Bli med å lage ekte surkål eller rødkål til jul. Eller kanskje en smaksrik julekraut, ekte sennep, nydelige rødbeter, julekrydret komucha eller fermentert ingefærdrikk?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 24.11.2020 2 timer24.11.2020 750 kr

Mat som bygger sterkt immunforsvar - nettkurs

Det beste forsvar mot sykdom er et godt og friskt immunforsvar. å dette kurset deler jeg mine beste råd og oppskrifter på mat som støtter immunforsvaret ditt og gjør godt for helsen. Høstens grønnsaker er i fokus, samt kraft av lam og vilt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 22.10.2020 2 timer22.10.2020 350 kr

Nybegynnerkurs i fermentert drikke

Vi tilbyr nybegynnerkurs i fermentert drikke. Lære å lage sprudlende vannkefir og kombucha, sunne festdrikker som er gode for magen. Vær ute i god tid og få tilsendt kulturer i posten på forhånd, slik at du kommer raskt i gang.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 27.10.2020 2 timer27.10.2020 350 kr

Online kurs – Introduksjon av babyens første mat

Lær gjennom dette live kurset det du trenger å vite for å lage næringsrik og god mat til barnet ditt. Kurset vil foregå i en lukket facebookgruppe som vil eksistere i 2 uker. Det er mulig å stille spørsmål også i ettertid, og du kan se opptaket så mange ganger du ønsker i løpet av disse 2 ukene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 390 kr

Surdeigsbakst for barnefamilier! - Online

Liker du å bake? Hadde det ikke vært fint med ei brødskive som faktisk mettet? Surdeigsbaking er spennende! Og så gjør det alt av bakverk lettere for kroppen å fordøye. Både for store og små. Bli med, og lær!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 16.11.2020 2 uker16.11.2020 690 kr

Jolemat, tradisjonelle rettar. Rull, sylte, pølser m.m.

Vi tilbyr matkurs i Jolemat med tradisjonelle rettar. Rull, sylte, pølser m.m.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vinje Vinje 29.10.2020 (+1) 4 dager29.10.2020 (+1) 4.200 kr

Takkebakst, flatbrød og lefser

Vi tilbyr kurs i takkebakst, flatbrød og lefse

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vinje Vinje 4 dager 4.200 kr

Fisk,- filetering- og skalldyrkurs

Vi arrangerer fisk og skalldyrkurs i Gladkjøkkenet. Målet er at du øker den erfaring og kunnskap med behandling av skalldyr og fisk. Når dere har jobbet i kjøkkenet med behandling av fisk, tilberedning av skalldyr og lært litt om farse av fisk, ender det opp i et nydelig 4 retters måltid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 1 kveld 1.395 kr

Gladkjøkkenet Hunsfos - bedriftsinternt

Gladkjøkkenet i Hunsfos tilbyr kurs i matgleder, passer for arrangementer fra 25 til 80 gjester. En kveld på Gladkjøkkenet er teambuilding i topp klasse. Det er mye mer enn et restaurantbesøk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 1 kveld Avtales kr

Gladkjøkkenet i Kristiansand - bedriftsinternt

Gladkjøkkenet i Kristiansand tilbyr kurs i matgleder, passer for arrangementer opp til 30 gjester. En kveld på Gladkjøkkenet er teambuilding i topp klasse. Det er mye mer enn et restaurantbesøk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 1 kveld Avtales kr

Kjøtt og biffer - matkurs

Gladkjøkkenet tilbyr kurs i kjøtt og biffer. Kjøtt, ikke bare fileter og biffer!! NYTT Slagterbiff, kaveentrecôte og lam og sau i skjønn forening. Forskjellige biffer vil ha fokuset denne kvelden. Indrefilet, ytrefilet og entrecôte av okse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 1 kveld 1.395 kr

Sommer event på Flekkerøya - bedriftsinternt

Sommer Event i Slørlandsskjærgårde, en spesiell opplevelse for deg som ønsker å kombinere Sørlandet, skjærgård og en fantastisk matoppleves. På Gladkjøkken Sommer er ikke bare maten god, den er uforglemmelig. Vi lager det spesielle og du får noen ideer til hvordan du kan imponere dine gjester hjemme

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vennesla Vennesla 1 kveld Avtales kr

Sushikurs

Gladkjøkkenet tilbyr sushikurs. Ta en kveld på Gladkjøkkenet og lær å lage sushi. Du vil lære de viktigste knepene slik at du kan ha sushikveld hjemme for dine venner. Her lærer du triksene med den klebrige risen, sushieddiken, behandlingen av fisk, skalldyr, kjøtt, grønnsaker og andre ingredienser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 1 kveld 1.295 kr

Vegetarmatkurs

Gladkjøkkenet tilbyr Vegetarmatkurs for hverdag og fest. En kjøttfri dag…. vegetarmat er like godt som kjøtt og fisk. Lær å variere og lage deilige vegetarretter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 1 kveld 1.295 kr

Vilt, fugl og dyr mat kurs

For deg som har frysen full av fugl og vilt og ikke vet hvordan du skal tilberede de deiligste retter. Her vil du lære om riktig steking, røyking, nydelige sauser og gode grønnsaker til viltet. Denne kvelden ender opp i et «himmelsk måltid» med fire retter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 1 kveld 1.495 kr

Heldags Marsipan- og fondant

Dette er et grunnleggende heldagskurs, som inkluderer alt kursmatriell. Her trekker vi også en dummykake og dekorere denne på slutten av kurset. Kurspakken inneholder: blomsterformere, calaformer, utstikkere, ribbon-cutter, dustingbag, sprøytetip, verktøy, svamper og pensel.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 1.800 kr

Kakedekorasjon - Cupcakes dekor

Lær deg ulike piping-teknikker for å oppnå unike design på dine cupcakes. Alle deltagere vil få tildelt 12stk cupcakes, frosting og ulike typer pynt for å dekorere den ultimate cupcake.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 timer 950 kr

Kakedekorasjon - Basickurs

Dette er et grunnleggende heldagskurs, som inkluderer alt kursmatriell. Kurspakken inneholder: sprøyteposer, koblere, tipper, øvelsesplate med ark, rosenål, cupcakenål, stensiler, og spatula, samt en fantastisk bok med grunnleggende beskrivelser ( engelsk).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 1.800 kr

Kakedekorasjon - Cupcakes og frosting

Her setter vi fokus på smaken og dekorerer de herligste cupcakes. I løpet av kurset lager vi 2 typer frostinger som vi dekorerer med ved bruk av forskjellige sprøytetknikker. Hvilken type frosting vi lager er sesongbasert, men kurset inneholder en smørbasert og en marengsbasert frosting.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3.5 timer 900 kr

Kakedekorasjon - Sprinkle Dripcake

Lær deg å stacke, fylle, crumbcoate, froste, drippe og pynte! Mange fremmedord? Frykt ikke! Du vil få gode instrukser og masse hjelp fra våre kursholdere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 5 timer 2.800 kr

Kakedekorasjon - Texture gold splatt

Lær deg å stacke, fylle, crumbcoate, froste, og pynte med tekstur! Mange fremmedord? Frykt ikke! Du vil få gode instrukser og masse hjelp fra våre kursholdere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 5 timer 2.800 kr

 |  1 2 3 4 5 6 7   |  Neste side >>