Matkurs og kokkekurs

Lurer du ofte på hva du skal ha til middag? Det blir kanskje litt ensformig? Du trenger ikke være gourmetkokk for å lage gourmetmat.. Meld deg på et matkurs og lær å lage varierte og smakfulle middager.

Asiatiske smaker

Kurset er et deltakende kokkekurs som tar for seg teoretiske prinsipper fra det asiatiske kjøkken. Deltakerne blir veiledet gjennom kveldens meny som blant annet består av bla. Jianbing med and, spareribs og Tod mun pla(thai fiskekake).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 23.03.2021 4 timer23.03.2021 1.600 kr

Biff og Bayer dagtid

Vi tilbyr matkurs om biff og bayer lunsj. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. Det blir en demonstrasjon der vi forklarer forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 3 timer 1.600 kr

Biff og Bayer kveldstid

Vi tilbyr matkurs om biff og bayer lunsj. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. Det blir en demonstrasjon der vi forklarer forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 19.03.2021 3 timer19.03.2021 1.600 kr

Boblende lunsj

Et kurs for de som ønsker å lære om mat og musserende vin i kombinasjon. Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner. På dette kurset får du lærdom om mat og musserende vin i kombinasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 06.03.2021 (+1) 06.03.2021 (+1) 1.600 kr
Oslo, Grünerløkka 17.04.2021 17.04.2021 1.600 kr

Boblende middag

Et kurs for de som ønsker å lære om mat og bobler i kombinasjon. Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner. I løpet av to til tre timer får man en innføring i musserende vin og lager forskjellige småretter som man spiser underveis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 25.03.2021 25.03.2021 1.875 kr

Fiskekurs

Vi tilbyr fiskekurs. Vil du lære å tilberede fisk på den perfekte måten? På dette kurset er du selv med og lager maten fra bunnen av sammen med inspirerende og engasjerte kokker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 02.03.2021 3 timer02.03.2021 1.950 kr

Forhåndsinnspilt digital Matlagingskurs - Asiatiske Smaker

Vi tilbyr Forhåndsinnspilt digital Matlagingskurs - Asiatiske Smaker. I løpet av ca 1,5 time guides du igjennom tilberedningen og ferdigstillingen av 2 retter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1,5 timers kurs 300 kr

Forhåndsinnspilt digital Matlagingskurs - Franske Smaker

Vi tilbyr Forhåndsinnspilt digital Matlagingskurs - Franske Smaker. I løpet av ca 1,5 time guides du igjennom tilberedningen og ferdigstillingen av 2 retter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1,5 timers kurs 300 kr

Forhåndsinnspilt digital Matlagingskurs - Spansk Smaker

I løpet av ca 1,5 time guides du igjennom tilberedningen og ferdigstillingen av 2 retter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie

Fransk mat og vin i kombinasjon

Denne kvelden inviterer vi til en kveld fylt med fantastisk fransk mat og vin. Dere vil lære mer om mat og vin i kombinasjon, hva som fungerer og hvorfor fra våre meget kompetente og engasjerte kokker og vinkelnere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 4 timer 1.875 kr

Franske smaker

Lær håndverket bak den franske matfilosofien slik at du kan gjenskape de autentiske smakene i dit eget kjøkken. Kvelden starter med en gjennomgang av den franske matfilosofien og kveldens meny.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 08.04.2021 08.04.2021 1.600 kr

Italiensk mat og vin i kombinasjon

Denne kvelden inviterer vi til en kveld fylt med fantastisk italiensk mat og vin. Dere vil lære mer om mat og vin i kombinasjon, hva som fungerer og hvorfor fra våre meget kompetente og engasjerte kokker og vinkelnere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 26.02.2021 (+3) 4 timer26.02.2021 (+3) 1.875 kr
Oslo, Grünerløkka 12.03.2021 4 timer 12.03.2021 1.875 kr
Oslo, Grünerløkka 26.03.2021 4 timer 26.03.2021 1.875 kr
Oslo, Grünerløkka 10.04.2021 4 timer 10.04.2021 1.875 kr

Italienske smaker

På dette kurset jobber vi med retter og teknikker som har fått signaturstatus i italiensk mat .Med respekt for gode ingredienser dyrkes den intense smaken og det gode samspillet og det er med god grunn at det italienske kjøkkenet har erobret verden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 09.03.2021 4 time09.03.2021 1.600 kr

Mat og vin i kombinasjon

Denne kvelden vil du lære om mat og vin i kombinasjon. Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Vulkan Oslo, Vulkan 12.03.2021 (+1) 4 timer12.03.2021 (+1) 1.875 kr

Matlagningsteknikker på 1-2-3

Vår kokebok, Kok & Stek, er en rettesnor for tilberedningsteknikker. På dette kurset lærer du å behandle de ulike råvarene på en optimal måte og våre kokker gir deg alle sine beste tips og triks.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 02.03.2021 (+1) 3 timer02.03.2021 (+1) 1.600 kr
Oslo, Grünerløkka 07.04.2021 3 timer 07.04.2021 1.600 kr

Meat free weekday

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Vi lager mettende retter og gir dere tips til alternative næringskilder. Kurset har fokus på å spise mindre kjøtt og fisk i hverdagen, men det vil være både egg og meieriprodukter brukt i dette kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Vulkan Oslo, Vulkan 16.03.2021 3 timer16.03.2021 1.350 kr

Mexicanske tacos

Lag taco som i Mexico! Taco er en rett som kan varieres i det uendelige når man først har kontroll på hovedingrediensene. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 03.03.2021 (+1) 3 timer03.03.2021 (+1) 1.600 kr
Oslo, Grünerløkka 16.03.2021 3 timer 16.03.2021 1.600 kr

Pastakurs

Vi tilbyr pastakurs. Det blir en utfyllende demonstrasjon der vi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske. Etter demonstrasjonen deltar dere selv og lager forskjellige pastaretter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sagene Oslo, sagene 28.04.2021 28.04.2021 1.350 kr

Pizzakurs

Pizza er i utgangspunktet veldig enkelt å lage, men samtidig litt vanskelig. Våre kokker lærer deg hvordan du kan lage den optimal pizzabunnen med forskjellige sauser og tilbehør. Etter en demonstrasjonen lager du dine egne pizzabunner og forskjellige pizzaer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sagene Oslo, sagene 22.03.2021 (+1) 3 timer22.03.2021 (+1) 1.350 kr

Sauser til selskap

En god saus er noe av det viktigste i et måltid, det er den som løfter retten og råvarene mot himmelen. Våre kokker lærer deg å lage de perfekte sausene som gjerne serveres ved spesielle anledninger. Lykkes du med disse sausene vil du stå høyt i kurs hos dine gjester eller familie.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 10.03.2021 10.03.2021 1.350 kr

Sushikurs

Vi tilbyr sushikurs. Kulinarisk Akademis kokebok, Sushi på Norsk, er en rettesnor for den som ønsker å lage sushi hjemme. Vil du lære mer om å lage sushi selv, kom til oss i Mathallen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 13.04.2021 3 timer13.04.2021 1.350 kr

To generasjoner - matkurs for store og små

2 generasjoner er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet. Først blir det en liten aktivitet der barna får testet smaksløkene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 13.03.2021 (+1) 3 timer13.03.2021 (+1) 1.600 kr
Oslo, Grünerløkka 24.04.2021 3 timer 24.04.2021 1.600 kr

Bli wok-eskpert på 2 dager!

Lær kinesernes århundre gamle redskap - en superenkel og morsom måte å trylle frem fantastiske matretter på!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 2.500 kr
Kristiansand, Kristiansand 2.500 kr
Kristiansand, Kristiansand 2.500 kr
Oslo, Oslo 2.800 kr
Oslo, Oslo 2.800 kr
Oslo, Oslo 2.800 kr
Oslo, Oslo 2.800 kr
Sandnes Sandnes 2.500 kr
Skien Skien 2.500 kr
Stavanger Stavanger 2.500 kr
Tromsø, Tromsø 2.500 kr
Tromsø, Tromsø 2.500 kr

Bli wok-eskpert på 2 dager! (ungdom 14-19)

Lær kinesernes århundre gamle redskap - en superenkel og morsom måte å trylle frem fantastiske matretter på!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 500 kr
Stavanger Stavanger 500 kr

Hybelmatkurs

Nå tilbyr vi i Unge Kokker nemlig spennende og smakfulle hybelmatkurs, skreddersydd for deg mellom 13 og 20 år. Ønsker du å lære noe nytt og kreativt? Vil du imponere venneflokken, foreldrene eller kjæresten med kokkeferdighetene dine? Da er dette kurset for deg!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim Ta kontakt kr

Matkompis

På kurset lærer du om matglede, grunnleggende matkunnskap, hvor enkelt menyplanlegging er og hvorfor dette er viktig for fysiske og psykiske helse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim Ta kontakt kr

Matkurs til SFO og barnehage

Vi tilbyr matkurs til SFO og barnehage. Her lærer du om matglede, grunnleggende matkunnskap, hvor enkelt menyplanlegging er og hvorfor dette er viktig for fysiske og psykiske helse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim Ta kontakt kr

Raw food til hverdag og fest (voksne)

Frokost, lunsj, middag og dessert – 2 dagers kurs i raw food matlagning for voksne som gjør 5 om dagen til en drøm!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 2.500 kr
Oslo Oslo 2.500 kr
Trondheim Trondheim 2.500 kr

Smart blåmatkurs

Vi tilbyr smart blåmatkurs. Her lærer du hvordan du enkelt kan lage sunne og smaksrike retter på bålet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim Ta kontakt kr

Smart sushi

Vi tilbyr smart sushikurs. Sushi er digg! Ønsker du å lære noe nytt og kreativt? Vil du imponere venneflokken, foreldrene eller kjæresten med kokkeferdighetene dine? Da er dette kurset for deg!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim Ta kontakt kr

10 italienska smårätter - antipasti

Varför nöja sig med bara en förrätt när man kan laga en hel buffé? Här får du lära dig att laga allt från frittata, ruccolapesto och pancettalindade plommon till ugnsbakad paprika,

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sverige Sverige 3 1/2 time 1.090 kr

Grönsaker i fokus

Vi erbjuder kurset grönsaker i fokus. Vill du ha inspiration till att laga mer vegetariskt men vill behålla kött och fisk? Här är matkursen för dig, lär dig att laga gröna rätter som i Italien!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sverige Sverige 3 1/2 time 1.090 kr

Italiensk glasskurs - Gelato!

Vi erbjuder kurser i Italiensk glasskurs - Gelato! Älskar du också italiensk glass? Vi lär ut våra knep för att få till den där mjuka, lena konsistensen som kännetecknar en äkta gelato.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sverige Sverige 13.03.2021 (+6) 1 dag13.03.2021 (+6) 2.700 kr

Matresa genom Italien

Vi erbjuder kurset Matresa genom Italien. Under tre matlagningsträffar reser vi genom landet och smakar oss igenom skillnaderna mellan maträtter från norra, mellersta och södra Italien

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sverige Sverige 3 1/2 time 2.700 kr

Ostkurs - gör din egen ost!

Vi erbjuder kurset Ostkurs - gör din egen ost! Lär dig baka italiensk, traditionell pizza och focaccia! Resultat blir enastående trots att man inte har någon pizzaugn!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sverige Sverige 3 1/2 time 1.090 kr

Pasta fresca - baka din egen pasta

Vi erbjuder kurset Pasta fresca - baka din egen pasta. Lär dig baka egen färsk pasta! Även om det nu finns mycket bra färdig färsk pasta att köpa så förblir italienarnas egen hemlagade pasta en stående favorit i köket. För visst är pasta en ren njutning?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sverige Sverige 06.03.2021 (+1) 3 1/2 time06.03.2021 (+1) 1.090 kr

Pizza och focaccia!

Vi erbjuder kurset Pizza och focaccia!. Lär dig baka italiensk, traditionell pizza och focaccia! Resultat blir enastående trots att man inte har någon pizzaugn!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sverige Sverige 21.03.2021 (+1) 3 1/2 time21.03.2021 (+1) 1.090 kr

Salsiccia - stoppa egen korv

Vi erbjuder kurset Salsiccia - stoppa egen korv. Du lär dig att stoppa din egen salsiccia, helt från grunden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sverige Sverige 3 1/2 time 1.090 kr

Vardagsmat - italienskt hela veckan

Vi erbjuder Vardagsmat - italienskt hela veckan. Tänk italienskt, så blir vardagens matlagning mycket enklare - och godare!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sverige Sverige 26.02.2021 (+6) 1 kveld26.02.2021 (+6) 1.090 kr

Vegansk all'Italiana

Vi erbjuder vegansk all´Italiana. Är du vegan och trött på sojakorv? Eller har du bara bestämt dig för att äta mer grön mat? Kom till oss och lär dig laga vegansk mat som man gör det i Italien!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sverige Sverige 03.04.2021 1 kveld03.04.2021 1.090 kr

Kokk for en dag - lær å kokkelere

Det har siden oppstarten ofte blitt etterspurt matkurs hvor gjestene kan delta i matlagingen, etter 6 år kan vi endelig invitere gjester inn til oss selv. Vi har bygget et moderne kjøkken som inspirerer til kreativitet og nytenkning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 6 timer 1.595 kr

Matkurs - Barn - lær å kokkelere

God mat skal ikke være forbeholdt forretningsfolk og voksne mennesker på restaurant. Vi brenner for å formidle vår kjærlighet til barn og har derfor utviklet et konsept der vi kommer ut og lager mat sammen med barn i barnehager og på skoler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Matkurs for kollegaer - lær å kokkelere

Ønsker du å gjøre noe annerledes sammen med kollegaene dine? Da kan et matkurs for kollegaer hos Søtt+Salt være en avslappende og sammensveisende aktivitet. I vårt kjøkken blir dere utfordret til å både samarbeide og konkurrere. Målet er å lage deres eget måltid – med litt hjelp fra oss ,-)

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Matkurs for kunder - lær å kokkelere

Jo flere kokker, jo mere søl. Jo flere kokker, jo mere gøy. Har du lyst til å invitere til et annerledes, lærerikt og inspirerende kundearrangement? La oss stå for det hele – vi lover deg en dag både du og kundene dine sent vil glemme.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Matkurs for venner - lær å kokkelere

God mat forlenger gode vennskap og skaper nye. Nå inviterer Søtt+Salt til matkurs for venner i Skostredet eller i vårt kjøkken i Gabriel Tischendorfsvei 16. Her lærer dere å lage mat sammen – før dere sammen spiser maten dere har laget.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Nesten kokk for en dag! fisk & skalldyr

Søtt + Salt matkurs, eller “Nesten kokk for en dag” som vi kaller det, er en matopplevelse av de sjeldne. Du får se og smake, men ikke røre. Vi kokkelerer og forteller hemmelighetene, mens dere sitter rundt kjøkkenet og observerer og stiller spørsmål.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 4 timer 1.295 kr

Søtt+Salt matkurs - gatemat

Lær å lage gatemat av søtt+salt. Denne kvelden lærer vi deg noen gode og enkle gatemat retter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 4 timer 1.595 kr

Søtt+Salt matkurs - Husmann

Denne kvelden lærer vi deg å lage enkle retter som kan brukes i hverdagen, men også til en festlig anledning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 4 timer 995 kr

Brødbakst - surdeig og spelt med LevLandlig

Bladet Levlandlig har inngått et samarbeid med Lizas Småbruk, og i samarbeid tilbyr vi dette kurset i brødbakst med surdeig og spelt. Baker du av og til et brød, men ønsker du å lære mer om hvordan å bake gode brød med andre typer mel (spelt, emmer, rug osv)?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 26.02.2021 1 dag26.02.2021 1.950 kr

Fermentering - surkål, kefir, surdeigsbrød, eplesider

Vi tilbyr kurs i fermentering - surkål, kefir, surdeigsbrød, eplesider. Mye av maten vår er fermentert. Brød, melk, sjokolade, vin, spekepølser, surkål, yoghurt, ost, sylteagurk er bare noen forebilder av ting som (ofte) er fermentert.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 15.04.2021 1 dag15.04.2021 1.950 kr

Hønsehold for amatører og nybegynnere

Vi tilbyr kurs i hønsehold for amatører og nybegynnere. Hva spiser høner (ikke)? Hvorfor legger høner egg året rundt når ingen andre fugl gjør det? Skal jeg eller skal jeg ikke ha lys i hønsehuset om vinteren?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 1 dag 1.800 kr

Kurs om hønsehold og hønseslakt

Vi tilbyr kurs om hønsehold og hønseslakt. Hva spiser høner (ikke)? Hvorfor legger høner egg året rundt når ingen andre fugl gjør det? Skal jeg eller skal jeg ikke ha lys i hønsehuset om vinteren? Det finnes mange ting man lurer på når man starter med høner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 21.05.2021 1 dag21.05.2021 1.950 kr

Kurs om partering av lam og andre større dyr

Lurer du på hvor lammekotelettene sitter på lammekroppen? Skulle du gjerne lære å ta ut låret uten å skjære unødvendig i kjøttet? Hvilket kjøtt lager man pølser av, hva er godt som stek og hvordan lage pinnekjøtt, skinke og bacon? Vi tilbyr kurs om partering av lam og andre større dyr.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 1 dag 2.300 kr

Kurs om slakt av lam og andre større dyr

Vi tilbyr kurs om slakt av lam og andre større dyr. Hvert år er vi utrolig spente over å kunne tilby dette kurset! Sammen med vår reisende gårdsslakter skal du lære på dette kurset hvordan å avlive og slakte lam og andre større dyr selv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 1 dag 2.500 kr

Pølselaging

Vi tilbyr kurs i pølselaging. På dette kurset lager vi 4 forskjellige typer pølser. Vi vil lære om hva slags kjøtt man kan bruke, hva slags tilleggsingredienser man kan bruke og hvilke typer pølseskinn som finnes. Vi vil lage forskjellige typer pølser og selvfølgelig skal vi smake på resultatene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 1 dag 1.950 kr

Spekemat & kjøttpålegg

Vi tilbyr kurs om spekemat & kjøttpålegg. Denne dagen skal du lære mer om konservering, speking og salting av kjøtt mens vi lager spekepølse, leverpostei, pancetta, og lammerull.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 1 dag 1.950 kr

Vegetarmat

Vi tilbyr kurs om vegetarmat. Grønnsaker er digg! Hvem trenger kjøtt?! På dette kurset skal vi lage fantastiske retter med sesongens lokale grønnsaker. På kurset skal du lage mat. Vi lærer deg masse triks og gir deg masse tips om hvordan gjøre om sesongens grønnsaker til velsmakende måltider.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 1 dag 1.950 kr

Ysting på kjøkkenet - feta og ferskost

Vi tilbyr kurs om feta og ferskost. Lyst å lære lage feta (-stil) ost, yoghurt, ferskost og ricotta? På dette kurset lærer du hvordan du selv kan yste hjemme, med utstyret du har hjemme.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 19.03.2021 1 dag19.03.2021 1.950 kr

Ysting på kjøkkenet - gouda og camembert

Vi tilbyr kurs i å lage gouda, camembert, ricotta og brunost! Dette kurset er rettet mot de som har vært på første kurset, de som yster litt hjemme eller kan noe om ysting. Du har laget noen få ferske ysteprodukter og har lyst å ta neste steget.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 1 dag 1.950 kr

Ysting på kjøkkenet 2 - camembert og gulost

Vi tilbyr kurs i å lage gulost og camembert. På dette kurset lærer du å yste litt mer kompliserte oster hjemme. Vi skal lage små guloster og hvitmuggsoster. (Det blir en camembert-stil ost og ingen ekte camembert: vi er nemlig i Norge og ikke i Frankrike).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 09.04.2021 1 dag09.04.2021 1.950 kr

Bakekurs

Vi tilbyr 5 timers bakekurs for den som er over middels glad i velduftende gjærbakst. Vi kommer til å ha fokus på hva som skjer i en deig, og hvorfor noen brød blir bedre enn andre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 23.03.2021 (+1) 5 timer23.03.2021 (+1) 1.390 kr
Oslo, Grünerløkka 25.05.2021 5 timer 25.05.2021 1.390 kr

Dessert og kakekurs

Baker og kokk Tore Belgum som har en bred erfaring fra kjente restauranter i Spania og Norge har skrevet flere kokebøker deriblant " Sjekk de Brøa!" og "Sukkerbaker´n". Vellykkede kaker og desserter er faktoren som trekker et godt måltid opp til å bli fabelaktig

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 10.04.2021 (+2) 1 kveld10.04.2021 (+2) 1.390 kr
Oslo, Grünerløkka 11.05.2021 1 kveld 11.05.2021 1.390 kr
Oslo, Grünerløkka 22.06.2021 1 kveld 22.06.2021 1.390 kr

Festmatkurs - Selskapsmeny av sesongens råvarer

Hvordan man er gjest i eget selskap, nyte mat og drikke med gode venner, uten stress. Foredraget er en real «myteknuser» og vil gi deltagerne gode tips og teknikker for eksklusiv mat med enkle metoder før vi går på kjøkkenet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 12.03.2021 (+2) 4 timer12.03.2021 (+2) 1.495 kr
Oslo, Grünerløkka 30.04.2021 4 timer 30.04.2021 1.495 kr
Oslo, Grünerløkka 11.06.2021 4 timer 11.06.2021 1.495 kr

Fisk og skalldyrkurs

Vi tilbyr matkurs i fisk og skalldyr. Mat fra sjøen er godt, men undervurdert i vår norske matkultur. Historisk har konservering vært i fokus. Ikke så rart, kanskje, med våre lange kalde vintre. Det gjaldt å fiske effektivt i stimer av torsk, sild og vandrende laks i elvene når den var tilgjengelig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 16.03.2021 (+2) 1 kveld16.03.2021 (+2) 1.390 kr
Oslo, Grünerløkka 26.04.2021 1 kveld 26.04.2021 1.390 kr
Oslo, Grünerløkka 08.06.2021 1 kveld 08.06.2021 1.390 kr

Grillkurs

Vi tilbyr grillkurs. Vi vil vise deg hvordan du griller marinerte kjøttstykker uten at naboen klager på røyken eller ringer brannvesenet. Vi viser hvordan du kan grille biffkjøtt, fisk og grønnsaker. Vi viser deg også noen supre partyvinnertriks, som f.eks å grille en kylling på en ølboks.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 10.04.2021 (+3) 10.04.2021 (+3) 1.390 kr
Oslo, Grünerløkka 15.05.2021 15.05.2021 1.390 kr
Oslo, Grünerløkka 05.06.2021 05.06.2021 1.390 kr
Oslo, Grünerløkka 06.06.2021 06.06.2021 1.390 kr

Juletapas

Vi arrangerer kurs i å lage juletapas. På dette kurset må vi jo innom tricksene for perfekt ribbe eller kalkun, men vi vil også gi inspirasjon til å skape nye smaksopplevelser med typiske juleråvarer og skape julete smaksopplevelser med utypiske juleråvarer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1 dag 1.495 kr

Kokkekurs - hos deg

Vi tilbyr kokkekurs hjemme hos deg eller i din bedrift. Ønsker du å invitere dine gjester på et matkurs i ditt eget kjøkken, eller leie oss til å grille eller vi kan bake herlig italiensk pizza i hageselskapet? Tenk deg å samle dine venner til et annerledes middagsselskap.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Omegn Oslo, Omegn 4 timer Avtales kr

Kokkekurs - teambuilding - kick off - bedriftsinternt

Vi tilbyr kokkekurs for bedrifter og større grupper. Et kokkekurs er en annerledes og hyggelig måte å pleie en god kunde, «teambuilde» de ansatte eller bare ha en hyggelig kveld med jobben.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 4 timer Avtales kr

Kokkekurs for dummies? / Hvordan lage gode hverdagsretter

Vi tilbyr kokkekurs for dummies? / Hvordan lage gode hverdagsretter til middag? Har du kjent på litt kjøkkenskrekk? Blir det for teoretisk med kokebøker eller matblogger? Hva med et praktisk hverdags-mat-matkurs?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 26.04.2021 (+1) 26.04.2021 (+1) 1.390 kr
Oslo, Grünerløkka 31.05.2021 31.05.2021 1.390 kr

Kurs om vin og mat i kombinasjon

Vi tilbyr kurs om vin og mat i kombinasjon. Våre dyktige kokker og vinkelnere legger sammen sine kunnskaper for å gi deg en lærerik og smakfull helaftenopplevelse. Våre sommelierer ( vinkelnere) er opptatt av kvalitet, men er ikke glad i snobberi.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1 kveld 1.495 kr

Nese til hale / bruk hele dyret

På dette kurset tar vi for oss stykningsdeler fra hele dyret. Forskjellige typer kjøtt, med forskjellige egenskaper, som krever litt forskjellige tilberedningsmetoder. Kurset omhandler viktigheten av riktig temperatur i tilberedningen og vi jobber med prosessene som er involvert i tilberedningen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 20.04.2021 (+1) 20.04.2021 (+1) 1.390 kr
Oslo, Grünerløkka 19.05.2021 19.05.2021 1.390 kr

Ostekurs

Forfatter av boken " Mine Osteperler "er kursleder.På ostekurset gjennomgår vi hovedtypene av ostefamilier , hvordan de fremstilles og hvordan de bør se ut og bør smake / lukte. Vi prøver med ulike viner og tilbehør til ostene slik at du kan tilby dine gjester gode kombinasjoner av ost og drikke.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 27.02.2021 1 kveld27.02.2021 995 kr

Pizzakurs

Vi tilbyr pizzakurs. Pizza blir best (italiensk) om du lager den enkelt med få ingredienser. ? Selv om pizza er enkelt å lage, betyr det ikke at man kan være kunnskapsløs når den lages. Jo bedre du forstår prosessene, jo bedre blir resultatet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 01.03.2021 (+6) 4 timer01.03.2021 (+6) 1..250 kr
Oslo, Grünerløkka 23.03.2021 4 timer 23.03.2021 1..250 kr
Oslo, Grünerløkka 01.05.2021 4 timer 01.05.2021 1..250 kr
Oslo, Grünerløkka 25.05.2021 4 timer 25.05.2021 1..250 kr
Oslo, Grünerløkka 12.06.2021 4 timer 12.06.2021 1..250 kr
Oslo, Grünerløkka 21.06.2021 4 timer 21.06.2021 1..250 kr
Oslo, Grünerløkka 28.08.2021 4 timer 28.08.2021 1..250 kr

Somalisk Matkurs

Vi tilbyr somalisk matkurs. Somalia har historisk omfattende handelstradisjoner. Det somaliske kjøkken er derfor en spennende blanding av somaliske, etiopiske, indiske, arabiske, persiske og italienske mattradisjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 27.02.2021 (+1) 1 dag27.02.2021 (+1) 1.390 kr
Oslo, Grünerløkka 04.05.2021 1 dag 04.05.2021 1.390 kr

Surdeigskurs

Ida Albertsen er en surdeigentusiast som elsker å formidle kunnskap om guddommelig surdeigsbakst gjennom blant annet Instagramprofilen Surdeigshimmelriket

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 20.03.2021 (+1) 4 timer20.03.2021 (+1) 1500 kr
Oslo, Grünerløkka 15.05.2021 4 timer 15.05.2021 1500 kr

Sushikurs

Vi tilbyr sushikurs. På kurset øver deltagerne på å tilberede et utvalg av nigirisushi og norimaki. Dessuten lærer man trikset å jobbe med klebrig ris som klister seg til fingre som om de blir limt fast, om man da ikke bruker det fantastisk geniale, enkle trikset med.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 13.03.2021 (+5) 4 timer13.03.2021 (+5) 1.390 kr
Oslo, Grünerløkka 22.03.2021 4 timer 22.03.2021 1.390 kr
Oslo, Grünerløkka 12.04.2021 4 timer 12.04.2021 1.390 kr
Oslo, Grünerløkka 08.05.2021 4 timer 08.05.2021 1.390 kr
Oslo, Grünerløkka 31.05.2021 4 timer 31.05.2021 1.390 kr
Oslo, Grünerløkka 15.06.2021 4 timer 15.06.2021 1.390 kr

Tapaskurs

Vi tilbyr tapaskurs. Å spise tapas er herlig uformelt og inkluderende. Et utvalg retter som er enkle å lage, enkle å servere og ennå enklere å spise. Det smaker jo så godt, som regel finnes noe godt i et glass ved siden av også.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 08.03.2021 (+6) 08.03.2021 (+6) 1.390 kr
Oslo, Grünerløkka 13.04.2021 13.04.2021 1.390 kr
Oslo, Grünerløkka 10.05.2021 10.05.2021 1.390 kr
Oslo, Grünerløkka 29.05.2021 29.05.2021 1.390 kr
Oslo, Grünerløkka 07.06.2021 07.06.2021 1.390 kr
Oslo, Grünerløkka 19.06.2021 19.06.2021 1.390 kr
Oslo, Grünerløkka 21.08.2021 21.08.2021 1.390 kr

Vegetarmat

Mange ønsker å spise mindre kjøtt, men mangler kunnskap om hvordan man lager god og næringsrik mat uten kjøtt. Har du et familiemedlem som har blitt vegetarianer og funderer på hvordan du kan ha næringsrike felles måltid eller ønsker å legge om til et kosthold med mindre bruk av kjøtt?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 06.03.2021 (+7) 06.03.2021 (+7) 1.390 kr
Oslo, Grünerløkka 15.03.2021 15.03.2021 1.390 kr
Oslo, Grünerløkka 19.04.2021 19.04.2021 1.390 kr
Oslo, Grünerløkka 03.05.2021 03.05.2021 1.390 kr
Oslo, Grünerløkka 15.05.2021 15.05.2021 1.390 kr
Oslo, Grünerløkka 07.06.2021 07.06.2021 1.390 kr
Oslo, Grünerløkka 28.06.2021 28.06.2021 1.390 kr
Oslo, Grünerløkka 28.08.2021 28.08.2021 1.390 kr

Matlagingskurs på hjemmebane

Vi tilbyr matlagingskurs på hjemmebane. Rent a Chef innbærer at kokk/kursholder kommer til deg. Du og dine gjester får lære litt mer om plante-basert mat og er delaktige i selve matlagingen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, og Omegn Oslo, og Omegn Fra 7000 kr

Raw Food for alle - Minimum 3 personer - Hjemme hos deg

På våre matlagningskurs lærer vi om «raw food», som er tilberedning av frukt, grønnsaker, nøtter og frø uten varmebehandlig- altså rå mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 7.000 kr
Kristiansand Kristiansand fra 7.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 7.000 kr
Skien Skien 2 dager fra 7.000 kr
Stavanger Stavanger 2 dager fra 7.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 7.000 kr

Raw Food for nysgjerrige - Minimum 3 personer - hjemme hos deg

Raw food er rett og slett rå mat. Gjennom å tilberede maten så skånsomt som mulig, uten varmebehandling, så får du frem mange viktige næringsstoffer som vi ellers går glipp av.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 7.000 kr
Kristiansand Kristiansand 2 dager fra 7.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 7.000 kr
Skien Skien 2 dager fra 7.000 kr
Stavanger Stavanger 2 dager fra 7.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 7.000 kr

Raw Food Gluten- og sukkerfri bakeglede - Minimum 3 personer

Flere og flere opplever fordeler med og unnvike gluten og sukker. Når vi baker så beholder vi gleden ved å nyte fantastiske kaker, gode brød og deilige kjeks, men uten der-på-føelsen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 7.000 kr
Kristiansand Kristiansand fra 7.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 7.000 kr
Skien Skien 2 dager fra 7.000 kr
Stavanger Stavanger 2 dager fra 7.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 7.000 kr

Raw Food Grønn kokekunst - Minimum 3 personer - hjemme hos deg

Å spise vegetar gjør vi av forskjellige grunner: for bedre helse, for dyrene, for miljøet, for det det er billigere. Men ikke minst fordi grønnsaker kan smake så fantastisk godt. På våre kokekurs lærer du å lage vegetariske retter som et alternativ til og/eller komplement til tradisjonell norsk kost

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 7.000 kr
Kristiansand Kristiansand 2 dager fra 7.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 7.000 kr
Skien Skien 2 dager fra 7.000 kr
Stavanger Stavanger 2 dager fra 7.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 7.000 kr

Raw Food, dehydrator og superfoods - Minimum 3 personer

På våre matlagningskurs lærer vi om «raw food», som er tilberedning av frukt, grønnsaker, nøtter og frø uten varmebehandlig- altså rå mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 7.000 kr
Kristiansand Kristiansand 2 dager fra 7.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 7.000 kr
Skien Skien 2 dager fra 7.000 kr
Stavanger Stavanger 2 dager fra 7.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 7.000 kr

RawFood til hverdag og fest

Vi tilbyr matkurs i RawFood til hverdag og fest. Bli med på et 2-dagers matkurs der vi viser deg hvordan frukt, grønt, nøtter og oljer kan bli til luksuriøse retter, smakfullt, morsomt og variert.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 7.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 7.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 7.000 kr

 |  1 2 3 4 5 6 7   |  Neste side >>