Matkurs og kokkekurs

Lurer du ofte på hva du skal ha til middag? Det blir kanskje litt ensformig? Du trenger ikke være gourmetkokk for å lage gourmetmat.. Meld deg på et matkurs og lær å lage varierte og smakfulle middager.

«Helaften med mat og sjokoladeaktivitet»

En helaften med rikelig tapas og sjokoladeaktiviteter på 4 timer+. Sosialt, smakfullt og lærerikt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 945 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 945 kr

«Sjokoladeaktivitet 2 timer»

Et viktig innsteg for alle som er glad i sjokolade. Etter en gjennomgang av sjokoladens historie, er hoveddelen av kurset praktisk, hvor dere lager konfekten selv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 2 timer 595 pr person kr
Stavanger Stavanger 2 timer 595 pr person kr

«Sjokoladeaktivitet 3 timer»

Et viktig innsteg for alle som er glad i sjokolade. Etter en gjennomgang av sjokoladens historie, er hoveddelen av kurset praktisk, hvor dere lager konfekten selv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 3 timer 745 pr person kr
Stavanger Stavanger 3 timer 745 pr person kr

Familieverksted / Barnekurs - sjokoladekurs

På familieverksted har vi sjokoladekurs tilpasset store og små. Vi viser sjokoladens historie på storskjerm, alle lager sjokoladeskål med ballong, marsipankuler dyppet i sjokolade med striper, og sjokoladeslikkepinner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 2 timer 195 pr person kr

Start med sjokolade

Vi tilbyr kurset start med sjokolade. Dette kurset er et must for alle som er interessert i sjokolade. Et viktig startkurs for alle som vil prøve selv. Etter en kort gjennomgang av sjokoladens historie, er hoveddelen av kurset praktisk, hvor dere lager konfekten selv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 3,5 timer 850 kr
Stavanger Stavanger 3,5 timer 850 kr

Teambuilding - Sjokoladekurs

Vi tilbyr sjokoladekurs som teambuilding for firmaer, foreninger, venner og grupper. Etter en kort gjennomgang av sjokoladens historie, er hoveddelen av kurset praktisk, hvor dere lager konfekten selv. Her lager dere 6 typer konfekt, samt deres egen skål av sjokolade.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 3,5 time 650 pr person kr

Videregående sjokoladekurs

Vi tilbyr videregående sjokoladekurs. På dette kurset lærer dere å lage Praliner (konfekt i form), noen enkle og noen mer avanserte. Videre lager vi sommerfugler i sjokolade og deres egne sjokoladeplater.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 3,5 timer 1.295 kr
Sandnes Sandnes 3,5 timer 1.295 kr
Stavanger Stavanger 3,5 timer 1.295 kr

Kurs i vegetarmat med Hanna

Vi tilbyr kurs i vegetarmat. Dagen begynner med en lett lunsj, der vi smaker på ulike kjappe vegetarisk retter. Så får deltagerne en deilig avspennende pause i yogarommet med Audhild. Etterpå lager vi en variert vegetarbuffet sammen, med rom i menyen for litt eksperimentering og improvisasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 1.200 kr

10 sunne retter

På dette kurset bruker vi råvarer som ikke er så dyre i innkjøp. Vi benytter urter, krydder og ikke minst vinaigrette til å smaksette maten vår. Vi baserer det på å bruke ca 50/50 fisk og kjøtt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

3 forretter - 3 hovedretter - 3 desserter - Kun større grupper

Et kurs hvor en lærer 9 retter som en kan lage enkeltvis, eller sette sammen til en meny alt etter som en ønsker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Rogaland Rogaland

3 forretter, 3 hovedretter, 3 desserter

Inge lager en forrett en hovedrett og en dessert som gjestene spiser. Deretter deles gruppen i 3 grupper som lager 2 retter hver. Her blir det fart og moro. Ta med forkle og gode sko for her skal alle være med.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

3 forretter, 3 hovedretter, 3 desserter - Høstspesial

Et kurs hvor en lærer 9 retter som en kan lage enkeltvis, eller sette sammen til en meny alt etter som en ønsker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

4 forretter og 4 hovedretter som passer ypperlig i festlig lag

Våren har mange dager som skal feires. Konfirmasjoner, fødselsdager samt barnedåper og brylluper. På dette kurset lager vi 4 forretter og 4 hovedretter som passer ypperlig i festlig lag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

4 retters gourmetmeny - Kun for bedrifter og større grupper

Dette er et kurs for bedrifter og større grupper der vi lager en 4 retters gourmetmeny. Et matkurs er et ypperlig arrangement for din bedrift og kurset kan skreddersys etter deres ønsker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Rogaland Rogaland Avtales kr

5 retter gourmetmeny for bedrifter og større grupper

Et matkurs er et ypperlig arrangement for din bedrift. På kurset lager vi en 5 retters gourmetmeny. Kurset kan skreddersys etter deres ønsker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Rogaland Rogaland Avtales kr

8 retter av kylling og svin

Vi snakker om hygiene og forhåndsregler ved behandling av kylling. Resistente bakterier og ikke minst narasin i foret til kylling. (antibiotika)

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

8 sunne fiskeretter

Inge lager 3 retter, 2 retter spiser vi på langbord og desserten sparer vi til slutt. Deretter deler vi oss i 3 grupper som lager to retter hver. Vi sitter ned på langbord og spiser rett for rett. Hele kvelden avsluttes med en deilig dessert.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Breiflabb, laks og lange

Temakurs som tar for seg disse tre flotte råvarene. Vi lager supper, sauser og ikke minst masse flotte tips til hverdagsmiddager hvor et sunt kosthold står på tapetet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Det store dessertkurset

Vi tilbyr det store dessertkurset. For alle sotmoser. Vi lager alle de store desserter, diverse kremer, iser og ikke minst lekre terter og kaker. Vi lager også litt konfekt og lærer å tempererer sjokolade.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Det store kurset om desserter - for bedrifter og større grupper

Vi tilbyr dessertkurs for bedrifter og større grupper. Kurset er et ypperlig arrangement for din bedrift og kan skreddersys etter deres ønsker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Rogaland Rogaland

Gresk matkurs - Høydepunkter fra middelhavskjøkkenet

Vår kjøkkensjef Yiannis Athitakis er gresk og vil vise oss det ekte greske kjøkken. Han har jobbet på topp restauranter i Hellas og Norge. Dette blir en spennende og annerledes kveld.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Høstens delikatesser - Fugl, vilt og sopp i gryter, ovn og panner

Vi tilbyr matkurs i høstens delikatesser. Hjort, and(a), fasan, reinsdyr, diverse sopp og rotgrønnsaker blir brukt på dette kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Inge lager en 6 retters meny

Dette er et annerledes kurs hvor vi setter ned tempo og bruker mer til på hver rett. Inge lager alle rettene og sitter ned på langbord og spiser rett for rett.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger, Stavanger 1 kveld 1.150 kr
Stavanger, Kjøkkenet p... Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Inges 10 beste retter

Av alle de matkurs jeg har hatt, har noen retter utmerket seg. På dette kurset lager vi de rettene som har vært mest populære. Det blir også noen innslag av populære retter jeg har hatt på mine restauranter. De som folk spør etter enda.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Inges 10 beste retter - del 2

Av alle de matkurs jeg har hatt, har noen retter utmerket seg. På dette kurset lager vi noen av rettene som har vært mest populære. Dette er del to, da jeg fant ut i arbeidet med første kurset at det er mange retter jeg har lyst å presentere på nytt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Inges 10 beste retter - del 3

En samling av retter som har utmerket seg. Dette er siste kurs i denne serien. Kurset består av retter jeg har lyst å presentere på nytt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Kjøkkenteater - Kun for bedrifter og større grupper

Vi samles i spisesal og folk får et glass med noe leskende i hånden. Inge Anda tar det praktiske, deler deltakere i grupper og presenterer menyen som skal lages for kvelden. (Hver gruppe har ansvar for en rett.) Oppskriftshefter med fremgangsmåter blir delt ut.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Rogaland Rogaland

Pasta pasta

Inge lager 3 retter, vi spiser alle på dekket langbord. Deretter deler vi oss i 3 grupper som lager 2 retter hver. Vi sitter ned på langbord og spiser rett for rett. Hele kvelden avsluttes med en deilig dessert.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Skalldyrbonanza

Høsten er en god tid for skalldyr. Det begynner å bli kaldt i sjøen og vi har masse godt å ta av. Vi lager supper, sauser og ikke minst masse flotte tips til hverdagsmiddager og anledninger hvor vi skal ha gjester. Gjerne hvor et sunt kosthold står på tapetet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Skalldyrbonanza (Reprise)

Når det er kaldt i sjøen er en god tid for skalldyr. Vi lager supper, sauser og ikke minst masse flotte tips til hverdagsmiddager og anledninger hvor vi skal ha gjester. Gjerne hvor et sunt kosthold står på tapetet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Supper og krafter

Ingenting er vel bedre en enn skikkelig suppe. Vi lager 8 supper og fokuserer på de gode krafter som treng for å lage en smakfull suppe. Vi baker også 3 typer brød.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Torsk, breiflabb og lyr

Vi tilbyr matkurs med torsk, breiflabb og lyr. På dette kurset vil vi lage juletorsk og ikke minst lutefisk med klassisk tilbehør. Ellers blir det enkle retter som en kjapt kan smelle sammen av disse smakfulle og delikate råvarer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Vi forbereder konfekt og juledesserter

Vi tilbyr forbedret utgave av fjorårets julekakekurs. Vi lager konfekt og julens kaker + litt forskjellige desserter som Multemousse, lakrisis, fondant.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Vår kulturelle matarv

Kurs med utgangspunkt i norske middagsretter. Flere og flere spør om jeg kan sette opp et kurs hvor de Norske hverdagsrettene kan være hovedfokus.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Partering og slakting

Vi tilbyr kurs i partering og slakting. Kurset tar for seg partering av ferdig mørnet vilt,hvor dere får mulighet til å bruke kniven selv under veiledning fra oss. Riktig partering gjør gourmetretten til en nytelse!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vestfold Vestfold 1.000 kr

Slakt og parteringskurs

Vi tilbyr kurs i partering og slakting. Kurset tar for seg partering av ferdig mørnet vilt, hvor dere får mulighet til å bruke kniven selv under veiledning fra oss. Riktig partering gjør gourmetretten til en nytelse!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Buskerud Buskerud 1.000 kr
Horten Horten 1.000 kr
Telemark Telemark 1.000 kr

Viltmatkurs

Vi tilbyr kurs i matlaging av vilt som går over 1 kveld og avsluttes med en viltmiddag av det sjeldne. Vi viser deg hvordan viltmat tilberedes for et optimalt resultat, slik at du kan overraske dine venner med et måltid som huskes.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Buskerud Buskerud 1 kveld 3.000 kr
Telemark Telemark 1 kveld 3.000 kr
Vestfold Vestfold 1 kveld 3.000 kr

Vin og mat (for bedrifter og grupper)

Vi tilbyr vin og matkurs for bedrifter og grupper. På kurset vil du få en introduksjon i vinens verden, klassiske vinland, regioner og appelation. Du får servert småretter som passer til de forskjellige vinene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 4 timer Avtales kr

Asiatiske smaker

Kurset er et deltakende kokkekurs som tar for seg teoretiske prinsipper fra det asiatiske kjøkken.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 01.10.2019 4 timer01.10.2019 1.500 kr

Biff og Bayer dagtid

Vi tilbyr matkurs om biff og bayer lunsj. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. Det blir en demonstrasjon der vi forklarer forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 3 timer 1.500 kr

Biff og Bayer kveldstid

Vi tilbyr matkurs om biff og bayer lunsj. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. Det blir en demonstrasjon der vi forklarer forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 02.08.2019 (+2) 3 timer02.08.2019 (+2) 1.500 kr
Oslo, Grünerløkka 06.09.2019 3 timer 06.09.2019 1.500 kr
Oslo, Grünerløkka 25.10.2019 3 timer 25.10.2019 1.500 kr

Boblende lunsj

Et kurs for de som ønsker å lære om mat og musserende vin i kombinasjon. Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 12.10.2019 12.10.2019 1.500 kr

Boblende middag

Et kurs for de som ønsker å lære om mat og musserende vin i kombinasjon. Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 09.08.2019 (+1) 09.08.2019 (+1) 1.775 kr
Oslo, Grünerløkka 13.09.2019 13.09.2019 1.775 kr

Fiskekurs

Vil du lære å tilberede fisk på den perfekte måten? På dette kurset er du selv med og lager maten fra bunnen av sammen med inspirerende og engasjerte kokker

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 03.09.2019 (+1) 3 timer03.09.2019 (+1) 1.900 kr

Fransk mat og vin i kombinasjon

Denne kvelden inviterer vi til en kveld fylt med fantastisk fransk mat og vin. Dere vil lære mer om mat og vin i kombinasjon, hva som fungerer og hvorfor fra våre meget kompetente og engasjerte kokker og vinkelnere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 04.10.2019 4 timer04.10.2019 1.775 kr

Franske smaker

Lær håndverket bak den franske matfilosofien slik at du kan gjenskape de autentiske smakene i dit eget kjøkken.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 20.08.2019 20.08.2019 1.500 kr

Grillkurs

Lær hvordan du kan servere perfekte grillretter til dine venner. Grillkurset er et deltagende kokkekurs der du får tips og triks for et perfekt resultat på grillen. Vi tar for oss hvordan man griller alt fra sjømat, kjøtt og garnityrer til søte avslutninger på måltidet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 01.08.2019 01.08.2019 1.650 kr

Hverdagssaus

Vi tilbyr kurs i hverdagssaus. Bli en ekte sausekokk. Denne ettermiddagen lærer du tips og triks for å lage smakfulle sauser som er enkle å lage og kan brukes i hverdagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 27.08.2019 (+1) 27.08.2019 (+1) 1.250 kr
Oslo, Grünerløkka 15.10.2019 15.10.2019 1.250 kr

Italiensk mat og vin i kombinasjon

Denne kvelden inviterer vi til en kveld fylt med fantastisk italiensk mat og vin. Dere vil lære mer om mat og vin i kombinasjon, hva som fungerer og hvorfor fra våre meget kompetente og engasjerte kokker og vinkelnere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 29.08.2019 4 timer29.08.2019 1.775 kr

Italienske smaker

På dette kurset jobber vi med retter og teknikker som har fått signaturstatus i italiensk mat - som pasta og risotto. Med respekt for gode ingredienser dyrkes den intense smaken og det gode samspillet og det er med god grunn at det italienske kjøkkenet har erobret verden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 12.08.2019 4 time12.08.2019 1.500 kr

Kjøttkurs

Bli en mester i å tilberede kjøtt med våre kokker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 10.09.2019 (+1) 4 timer10.09.2019 (+1) 1.900 kr

Mat og vin i kombinasjon

Denne kvelden inviterer vi til en kveld fylt med fantastisk mat og vin.Dere vil lære mer om mat og vin i kombinasjon, hva som fungerer og hvorfor fra våre meget kompetente og engasjerte kokker og vinkelnere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 16.08.2019 (+1) 4 timer16.08.2019 (+1) 1.775 kr
Oslo, Grünerløkka 18.10.2019 4 timer 18.10.2019 1.775 kr

Mat og vin i kombinasjon- fokus på høstens smaker

Denne kvelden vil du lære om mat og vin i kombinasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 11.09.2019 4 timer11.09.2019 1.775 kr

Mat og vin i kombinasjon- fokus på sjømat

Denne kvelden vil du lære om sjømat og vin i kombinasjon og vi gir vi deg en innføring i hvordan du best gjør dette gjennom et demonstrasjonskurs på tre timer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 4 timer 1.775 kr

Matlagningsteknikker på 1-2-3

Vår kokebok, Kok & Stek, er en rettesnor for tilberedningsteknikker. På dette kurset lærer du å behandle de ulike råvarene på en optimal måte og våre kokker gir deg alle sine beste tips og triks.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 08.08.2019 (+1) 3 timer08.08.2019 (+1) 1.500 kr
Oslo, Grünerløkka 08.10.2019 3 timer 08.10.2019 1.500 kr

Meat free weekday

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Vi lager mettende retter og gir dere tips til alternative næringskilder. Kurset har fokus på å spise mindre kjøtt og fisk i hverdagen, men det vil være både egg og meieriprodukter brukt i dette kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Vulkan Oslo, Vulkan 03.09.2019 (+1) 3 timer03.09.2019 (+1) 1.250 kr

Mexicanske tacos

Lag taco som i Mexico! Taco er en rett som kan varieres i det uendelige når man først har kontroll på hovedingrediensene. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 21.08.2019 (+2) 3 timer21.08.2019 (+2) 1.500 kr
Oslo, Grünerløkka 26.09.2019 3 timer 26.09.2019 1.500 kr
Oslo, Grünerløkka 23.10.2019 3 timer 23.10.2019 1.500 kr

Mini Kokkeskole - 3 dagers kokkekurs

Vi tilbyr 3-dagers kokkekurs med noen av Norges beste kokker. I løpet av 3 intense dager gir kokkene ved Kulinarisk Akademi deg en grundig innføring i kjøkkenets viktigste prinsipper.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 03.10.2019 3 dager03.10.2019 6.900 kr

Minichef camp

KAs Minichef Camp er et tilbud for skolebarn i alderen 9-12 år . Her får barna lære å tilberede sunne og gode retter som de enkelt kan lage alene etter skoletid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 05.08.2019 (+1) 4 dager05.08.2019 (+1) 3000 kr
Oslo, Grünerløkka 30.09.2019 4 dager 30.09.2019 3000 kr

Ost og vin

Vil du lære om hvordan du kan heve smaken i både osten og vinen? Hvorfor blir den perfekte kombinasjonen en opplevelse helt utenom det vanlige?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 13.09.2019 2 timer13.09.2019 995 kr

Pastakurs

Vi tilbyr pastakurs. Det blir en utfyllende demonstrasjon der vi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske. Etter demonstrasjonen deltar dere selv og lager forskjellige pastaretter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sagene Oslo, sagene 19.08.2019 (+1) 19.08.2019 (+1) 1.250 kr

Pizzakurs

Pizza er i utgangspunktet veldig enkelt å lage, men samtidig litt vanskelig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sagene Oslo, sagene 15.08.2019 (+2) 3 timer15.08.2019 (+2) 1.250 kr

Saucer til selskap

En god saus er noe av det viktigste i et måltid, det er den som løfter retten og råvarene mot himmelen. Våre kokker lærer deg å lage de perfekte sausene som gjerne serveres ved spesielle anledninger. Lykkes du med disse sausene vil du stå høyt i kurs hos dine gjester eller familie.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 10.09.2019 (+1) 10.09.2019 (+1) 1.250 kr
Oslo, Grünerløkka 01.10.2019 01.10.2019 1.250 kr

Selskap hos Kulinarisk Akademi

Leter du og din bedrift etter en opplevelse for en gruppe fra 8 personer og oppover. Ønsker dere en annerledes fest, firmaarrangement, sommerfest, julebord, kundearrangement eller har dere noe å feire?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 5 timer

Sushikurs

Vi tilbyr sushikurs. Kulinarisk Akademis kokebok, Sushi på Norsk, er en rettesnor for den som ønsker å lage sushi hjemme. Vil du lære mer om å lage sushi selv, kom til oss i Mathallen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 03.08.2019 3 timer03.08.2019 1.250 kr

To generasjoner

2 generasjoner er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 21.09.2019 3 timer21.09.2019 1.500 kr

To generasjoner-sushi

To generasjoner sushi kurs er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 19.10.2019 3 timer19.10.2019 1.500 kr

Tarm helse. Fermentering, foredrag og Qi-gong

TARMHELSE Kurs i fermentering og Qi-gong. Styrk både tarm og hjerne, og få bedre fordøyelse, energi og indre ro. Jeg ønsker velkommen til kurs i fermentering som består av både foredrag om mat for tarmhelsen, praktisk matlaging med Kamilla Hill og Qi-gong med Inger Johanne Vesje.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 1 dag 990 kr

Raw Food for alle - Minimum 3 personer - Hjemme hos deg

På våre matlagningskurs lærer vi om «raw food», som er tilberedning av frukt, grønnsaker, nøtter og frø uten varmebehandlig- altså rå mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 5.000 kr
Kristiansand Kristiansand fra 5.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 5.000 kr
Skien Skien 2 dager fra 5.000 kr
Stavanger Stavanger 2 dager fra 5.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 5.000 kr

Raw Food for nysgjerrige - Minimum 3 personer - hjemme hos deg

Raw food er rett og slett rå mat. Gjennom å tilberede maten så skånsomt som mulig, uten varmebehandling, så får du frem mange viktige næringsstoffer som vi ellers går glipp av.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 5.000 kr
Kristiansand Kristiansand 2 dager fra 5.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 5.000 kr
Skien Skien 2 dager fra 5.000 kr
Stavanger Stavanger 2 dager fra 5.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 5.000 kr

Raw Food Gluten- og sukkerfri bakeglede - Minimum 3 personer

Flere og flere opplever fordeler med og unnvike gluten og sukker. Når vi baker så beholder vi gleden ved å nyte fantastiske kaker, gode brød og deilige kjeks, men uten der-på-føelsen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 5.000 kr
Kristiansand Kristiansand fra 5.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 5.000 kr
Skien Skien 2 dager fra 5.000 kr
Stavanger Stavanger 2 dager fra 5.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 5.000 kr

Raw Food Grønn kokekunst - Minimum 3 personer - hjemme hos deg

Å spise vegetar gjør vi av forskjellige grunner: for bedre helse, for dyrene, for miljøet, for det det er billigere. Men ikke minst fordi grønnsaker kan smake så fantastisk godt. På våre kokekurs lærer du å lage vegetariske retter som et alternativ til og/eller komplement til tradisjonell norsk kost

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 5.000 kr
Kristiansand Kristiansand 2 dager fra 5.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 5.000 kr
Skien Skien 2 dager fra 5.000 kr
Stavanger Stavanger 2 dager fra 5.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 5.000 kr

Raw Food, dehydrator og superfoods - Minimum 3 personer

På våre matlagningskurs lærer vi om «raw food», som er tilberedning av frukt, grønnsaker, nøtter og frø uten varmebehandlig- altså rå mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 5.000 kr
Kristiansand Kristiansand 2 dager fra 5.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 5.000 kr
Skien Skien 2 dager fra 5.000 kr
Stavanger Stavanger 2 dager fra 5.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 5.000 kr

RawFood til hverdag og fest

Vi tilbyr matkurs i RawFood til hverdag og fest. Bli med på et 2-dagers matkurs der vi viser deg hvordan frukt, grønt, nøtter og oljer kan bli til luksuriøse retter, smakfullt, morsomt og variert.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 5.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 5.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 5.000 kr

 |  1 2 3 4 5 6   |  Neste side >>