Matkurs og kokkekurs

Lurer du ofte på hva du skal ha til middag? Det blir kanskje litt ensformig? Du trenger ikke være gourmetkokk for å lage gourmetmat.. Meld deg på et matkurs og lær å lage varierte og smakfulle middager.

Her finner du nettbaserte Matkurs og kokkekurs

Matlagingskurs på hjemmebane

Vi tilbyr matlagingskurs på hjemmebane. Rent a Chef innbærer at kokk/kursholder kommer til deg. Du og dine gjester får lære litt mer om plante-basert mat og er delaktige i selve matlagingen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, og Omegn Oslo, og Omegn Fra 7000 kr

Raw Food for alle - Minimum 3 personer - Hjemme hos deg

På våre matlagningskurs lærer vi om «raw food», som er tilberedning av frukt, grønnsaker, nøtter og frø uten varmebehandlig- altså rå mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 7.000 kr
Kristiansand Kristiansand fra 7.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 7.000 kr
Skien Skien 2 dager fra 7.000 kr
Stavanger Stavanger 2 dager fra 7.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 7.000 kr

Raw Food for nysgjerrige - Minimum 3 personer - hjemme hos deg

Raw food er rett og slett rå mat. Gjennom å tilberede maten så skånsomt som mulig, uten varmebehandling, så får du frem mange viktige næringsstoffer som vi ellers går glipp av.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 7.000 kr
Kristiansand Kristiansand 2 dager fra 7.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 7.000 kr
Skien Skien 2 dager fra 7.000 kr
Stavanger Stavanger 2 dager fra 7.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 7.000 kr

Raw Food Gluten- og sukkerfri bakeglede - Minimum 3 personer

Flere og flere opplever fordeler med og unnvike gluten og sukker. Når vi baker så beholder vi gleden ved å nyte fantastiske kaker, gode brød og deilige kjeks, men uten der-på-føelsen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 7.000 kr
Kristiansand Kristiansand fra 7.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 7.000 kr
Skien Skien 2 dager fra 7.000 kr
Stavanger Stavanger 2 dager fra 7.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 7.000 kr

Raw Food Grønn kokekunst - Minimum 3 personer - hjemme hos deg

Å spise vegetar gjør vi av forskjellige grunner: for bedre helse, for dyrene, for miljøet, for det det er billigere. Men ikke minst fordi grønnsaker kan smake så fantastisk godt. På våre kokekurs lærer du å lage vegetariske retter som et alternativ til og/eller komplement til tradisjonell norsk kost

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 7.000 kr
Kristiansand Kristiansand 2 dager fra 7.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 7.000 kr
Skien Skien 2 dager fra 7.000 kr
Stavanger Stavanger 2 dager fra 7.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 7.000 kr

Raw Food, dehydrator og superfoods - Minimum 3 personer

På våre matlagningskurs lærer vi om «raw food», som er tilberedning av frukt, grønnsaker, nøtter og frø uten varmebehandlig- altså rå mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 7.000 kr
Kristiansand Kristiansand 2 dager fra 7.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 7.000 kr
Skien Skien 2 dager fra 7.000 kr
Stavanger Stavanger 2 dager fra 7.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 7.000 kr

RawFood til hverdag og fest

Vi tilbyr matkurs i RawFood til hverdag og fest. Bli med på et 2-dagers matkurs der vi viser deg hvordan frukt, grønt, nøtter og oljer kan bli til luksuriøse retter, smakfullt, morsomt og variert.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 7.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 7.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 7.000 kr

Catering: Grill-catering til store selskap - bedriftsinternt

Uthuset i Hafrfjorsdsgata på Våland var opprinnelig Stavangers første elektriske bakeri. Huset har blitt bygget opp igjen av Craig Whitson og Helle Mellemstrand, og er nå lokale for teambuilding i form av matkurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger

Grillkurs med Grillkongen Craig - “Grilling og atter grilling”

Vi tilbyr grunnkurs i grilling med Grillkongen Craig “Grilling og atter grilling!”

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.350 kr

Grillkurs med Grillkongen Craig - Burgers & Dogs med alt!

Vi tilbyr grillkurs med Grillkongen Craig. Grillens konger: Burgers & Dogs - med alt! Nordmenns 2 favoritt grillretter er burgere og pølser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.350 kr

Kurs med Grillkongen Craig - Route 66 On Fire: TexMex på grillen!

Vi tilbyr grillkurs med Grillkongen Craig - Route 66 On Fire: TexMex på grillen! Grillkurset handler om meksikansk mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.350 kr

Teambuilding - Matkurs i Uthuset der gjestene lager maten selv

Uthuset i Hafrfjorsdsgata på Våland var opprinnelig Stavangers første elektriske bakeri. Huset har blitt bygget opp igjen av Craig Whitson og Helle Mellemstrand, og er nå lokale for teambuilding i form av matkurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger

Bake med surdeig

Vi tilbyr kurs i surdeig baking. Surdeigsbaking er ikke bare en smakfull måte å heve brødene på, det er ekte slowcooking på sitt beste.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 gang 1.200 kr

Bli kjent med urter

Vi til byr kurs i og bli kjent med urter Bli kjent med ville vekster og bruksområder fra gammelt av – fra mat til medisin! Vi sanker vekster og lager spennende mat på glass.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 28.05.2020 1 kveld28.05.2020 380 kr

Grautkling/lefse

Vi tilbyr kurs i og lage grautkling/lefse. Bli med rundt takka og lær tradisjonsrik grautkling fra Sigdal. Lefsa er perfekt til høytider, men også fint å ha i fryseren ved uventet besøk – tiner fort!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 dag 350 kr

Kurs i fermentering

Vi tilbyr kurs i fermentering . Vi gjentar suksessen. Workshop med innføring i grønnsaksfermentering.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 gang 750 kr

Potetflatbrød

Vi tilbyr kurs i og lage potetflatbrød. Potetflatbrød har lange tradisjoner som lever den dag i dag, men nye generasjoner må tilegne seg kunnskapen før den går tapt. Bli med på en bake dag rundt takka!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 gang 600 kr

Cake afternoon with Jolanta

Vi tilbyr Cake afternoon with Jolanta. Come along to learn how to prepare and to decorate different cakes. Jolanta will teach you as well how to decorate cakes with fancy but easy edible decoration !

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 timer 450/380 for students kr

Finger food for your next party with Jolanta

Vi tilbyr Finger food for your next party with Jolanta. Come along to learn from Jolanta how to prepare several delicious finger food to share with your friends !

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 timer 450/380 for students kr

French Cuisine with Anne

Vi tilbyr French Cuisine with Anne. Social Cooking gathers people to share great moments, get to know one another and learn to cook a variety of meals, everything from homemade bread and cheese to gourmet dishes that require advanced techniques.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 timer 450/380 for students kr

French Macaron with Jolanta

Vi tilbyr French Macaron with Jolanta. The Macaron is considered to be the jewel of french pastries in Europe. Macarons are in a league of their own. You will learn how to make basic macarons and will prepare some festive colours and flavours.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 timer 450/380 for students kr

Greek Cuisine with Alexandra

Vi tilbyr Greek Cuisine with Alexandra. Alexandra comes from Greece and is a mathematician by profession. She came to Stavanger one year ago. She loves cooking and especially cooking her home-country food.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 timer 450/380 for students kr

Indian Cuisine with Joyita

Vi tilbyr Indian Cuisine with Joyita. Come along to learn from Joyita some delicious recipes and spend time with great people in a relaxed atmosphere!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 timer 450/380 for students kr

Italian Cuisine with Eliana

Vi tilbyr Italian Cuisine with Eliana. Eliana is born in Piedmont but she has lived in many different parts of Italy, such as Sicily, Tuscany and Liguria. Moving around Italy made her discover and learn different kind of regional cuisines and traditional recipes.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 timer 450/380 for students kr

Korean Cuisine with Jieun

Vi tilbyr Korean Cuisine with Jieun. Jieun is from Busan came to Norway for over 4 years ago. She loves her home-country food and enjoys cooking because it brings her closer to herself and other people.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 timer 450/380 for students kr

Spanish Cuisine with Laura

Vi tilbyr Spanish Cuisine with Laura. Food is as integral to Spain as its rich history, with each of Spain’s regions home to a range of unique cuisines and flavors. Sociable dishes made for sharing, from tapas-style prawns to classic Patatas bravas and the easiest ever tortilla.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 08.12.2020 08.12.2020 450/380 for students kr

Sushi with Obbie

Vi tilbyr Sushikurs with Obbie. He learned how to cook from his mother as early as nine years old. When he lived and worked in Singapore for eight years, his love for Asian food inspired him and he closely watched the hawker street food chefs and cooks while preparing famous Asian dishes.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 timer 400/380 for students kr

Thai cuisine with Kittikanya

Vi tilbyr Thai cuisine with Kittikanya. She was born and raised in Thailand with a family that have a lot of love in cooking. Growing up with a restaurant owned by her family had taught her a lot of skills in cooking Thai food.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 timer 400/380 for students kr

Venezuelan Cuisine with Adriana

Vi tilbyr Venezuelan Cuisine with Adriana. Social Cooking gathers people to share great moments, get to know one another and learn to cook a variety of meals, everything from homemade bread and cheese to gourmet dishes that require advanced techniques.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 450/380 for students kr

Vietnamese Cuisine with Tram

Vi tilbyr Vietnamese Cuisine. Tram is a Vietnamese-Norwegian who has started Banh Mi Nam Nam, a popup concept promoting quality Vietnamese street food in Stavanger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 timer 450/380 for students kr

Kokk for en dag - lær å kokkelere

Det har siden oppstarten ofte blitt etterspurt matkurs hvor gjestene kan delta i matlagingen, etter 6 år kan vi endelig invitere gjester inn til oss selv. Vi har bygget et moderne kjøkken som inspirerer til kreativitet og nytenkning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 6 timer 1.595 kr

Matkurs - Barn - lær å kokkelere

God mat skal ikke være forbeholdt forretningsfolk og voksne mennesker på restaurant. Vi brenner for å formidle vår kjærlighet til barn og har derfor utviklet et konsept der vi kommer ut og lager mat sammen med barn i barnehager og på skoler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Matkurs for kollegaer - lær å kokkelere

Ønsker du å gjøre noe annerledes sammen med kollegaene dine? Da kan et matkurs for kollegaer hos Søtt+Salt være en avslappende og sammensveisende aktivitet. I vårt kjøkken blir dere utfordret til å både samarbeide og konkurrere. Målet er å lage deres eget måltid – med litt hjelp fra oss ,-)

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Matkurs for kunder - lær å kokkelere

Jo flere kokker, jo mere søl. Jo flere kokker, jo mere gøy. Har du lyst til å invitere til et annerledes, lærerikt og inspirerende kundearrangement? La oss stå for det hele – vi lover deg en dag både du og kundene dine sent vil glemme.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Matkurs for venner - lær å kokkelere

God mat forlenger gode vennskap og skaper nye. Nå inviterer Søtt+Salt til matkurs for venner i Skostredet eller i vårt kjøkken i Gabriel Tischendorfsvei 16. Her lærer dere å lage mat sammen – før dere sammen spiser maten dere har laget.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Nesten kokk for en dag! fisk & skalldyr

Søtt + Salt matkurs, eller “Nesten kokk for en dag” som vi kaller det, er en matopplevelse av de sjeldne. Du får se og smake, men ikke røre. Vi kokkelerer og forteller hemmelighetene, mens dere sitter rundt kjøkkenet og observerer og stiller spørsmål.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 4 timer 1.295 kr

Søtt+Salt matkurs - gatemat

Lær å lage gatemat av søtt+salt. Denne kvelden lærer vi deg noen gode og enkle gatemat retter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 4 timer 1.595 kr

Søtt+Salt matkurs - Husmann

Denne kvelden lærer vi deg å lage enkle retter som kan brukes i hverdagen, men også til en festlig anledning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 4 timer 995 kr

Merking og allergener

Vi tilbyr kurs i merking og allergener. Kurset vil gi en gjennomgang av merking av mat slik at produktene til en hver tid tilfredsstiller gjeldende regelverk i forhold til næringsdeklarasjon, allergimerking og helsepåstander.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 1 dag 2.650 kr
Kristiansand Kristiansand 1 dag 2.650 kr

Bakekurs

Vi tilbyr 5 timers bakekurs for den som er over middels glad i velduftende gjærbakst. Vi kommer til å ha fokus på hva som skjer i en deig, og hvorfor noen brød blir bedre enn andre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 5 timer 1390 kr

Dessert og kakekurs

Baker og kokk Tore Belgum som har en bred erfaring fra kjente restauranter i Spania og Norge har skrevet flere kokebøker deriblant " Sjekk de Brøa!" og "Sukkerbaker´n". På dette kurset vil Tore dele noen hemmeligheter og teknikker som gir deg grunnlaget for å kunne lage utallige slag kaker og

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1 kveld 1390 kr

Festmatkurs -Selskapsmeny av sesongens råvarer

Hvordan man er gjest i eget selskap, nyte mat og drikke med gode venner, uten stress. Foredraget er en real «myteknuser» og vil gi deltagerne gode tips og teknikker for eksklusiv mat med enkle metoder før vi går på kjøkkenet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 4 timer 1.495 kr

Fisk og skalldyrkurs

Vi tilbyr matkurs i fisk og skalldyr. Mat fra sjøen er godt, men undervurdert i vår norske matkultur. Historisk har konservering vært i fokus. Ikke så rart, kanskje, med våre lange kalde vintre. Det gjaldt å fiske effektivt i stimer av torsk, sild og vandrende laks i elvene når den var tilgjengelig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1 kveld 1390 kr

Grillkurs

Vi tilbyr grillkurs. Vi vil vise deg hvordan du griller marinerte kjøttstykker uten at naboen klager på røyken eller ringer brannvesenet. Vi viser hvordan du kan grille biffkjøtt, fisk og grønnsaker. Vi viser deg også noen supre partyvinnertriks, som f.eks å grille en kylling på en ølboks.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1390 kr

Kokkekurs - hos deg

Vi tilbyr kokkekurs hjemme hos deg eller i din bedrift. Ønsker du å invitere dine gjester på et matkurs i ditt eget kjøkken, eller leie oss til å grille eller vi kan bake herlig italiensk pizza i hageselskapet ?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Omegn Oslo, Omegn 4 timer Avtales kr

Kokkekurs - teambuilding - kick off - bedriftsinternt

Vi tilbyr kokkekurs for bedrifter og større grupper. Et kokkekurs er en annerledes og hyggelig måte å pleie en god kunde, «teambuilde» de ansatte eller bare ha en hyggelig kveld med jobben.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 4 timer Avtales kr

Kokkekurs for dummies? / Hvordan lage gode hverdagsretter

Vi tilbyr kokkekurs for dummies? / Hvordan lage gode hverdagsretter til middag? Har du kjent på litt kjøkkenskrekk? Blir det for teoretisk med kokebøker eller matblogger? Hva med et praktisk hverdags-mat-matkurs?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1390 kr

Kurs om vin og mat i kombinasjon

Vi tilbyr kurs om vin og mat i kombinasjon. Våre dyktige kokker og vinkelnere legger sammen sine kunnskaper for å gi deg en lærerik og smakfull helaftenopplevelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1 kveld 1.495 kr

Nese til hale / bruk hele dyret

Vi tilbyr matkurs i nese til hale / bruk hele dyret. På dette kurset tar vi for oss stykningsdeler fra hele dyret. Forskjellige typer kjøtt, med forskjellige egenskaper, som krever litt forskjellige tilberedningsmetoder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1390 kr

Ostekurs

Forfatter av boken " Mine Osteperler "er kursleder.På ostekurset gjennomgår vi hovedtypene av ostefamilier , hvordan de fremstilles og hvordan de bør se ut og bør smake / lukte. Vi prøver med ulike viner og tilbehør til ostene slik at du kan tilby dine gjester gode kombinasjoner av ost og drikke.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1 kveld 995 kr

Perfeksjoneringskurs for kokkefagbrev

Vi tilbyr nå et perfeksjoneringskurs for deg som ønsker å ta kokkefagprøven. Dette kurset gir deg ikke et fagbrev, men kurset vil gi deg en god mulighet til å bestå en fagprøve. Kurset avsluttes med realistisk prøve, som gjennomføres og evalueres på samme måte som en ekte kokkefagprøve.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 10 kursdager over 5 uker 12.000 kr

Pizzakurs

Vi tilbyr pizzakurs. Pizza blir best (italiensk) om du lager den enkelt med få ingredienser. ? Selv om pizza er enkelt å lage, betyr det ikke at man kan være kunnskapsløs når den lages. Jo bedre du forstår prosessene, jo bedre blir resultatet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 4 timer 1.250 kr

Surdeigskurs

Ida Albertsen er en surdeigentusiast som elsker å formidle kunnskap om guddommelig surdeigsbakst gjennom blant annet Instagramprofilen Surdeigshimmelriket

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 4 timer 1500 kr

Surdeigskurs - glutenfri

Ida Albertsen er en surdeigentusiast som elsker å formidle kunnskap om guddommelig surdeigsbakst. Butikkjøpte glutenfrie brød er ofte kostbart og blir tørre fort. Glutenfrie surdeigsbrød holder seg lengre myke, metter mer enn kjøpebrød og smaker veldig godt!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 3 timer 1.390 kr

Sushikurs

Vi tilbyr sushikurs. På kurset øver deltagerne på å tilberede et utvalg av nigirisushi og norimaki. Dessuten lærer man trikset å jobbe med klebrig ris som klister seg til fingre som om de blir limt fast, om man da ikke bruker det fantastisk geniale, enkle trikset med.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 4 timer 1390 kr

Tapaskurs

Vi tilbyr tapaskurs. Å spise tapas er herlig uformelt og inkluderende. Et utvalg retter som er enkle å lage, enkle å servere og ennå enklere å spise. Det smaker jo så godt, som regel finnes noe godt i et glass ved siden av også.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1390 kr

Vegetarmat

Vi tilbyr matkurs i vegetarmat. Mange ønsker å spise mindre kjøtt, men mangler kunnskap om hvordan man lager god og næringsrik mat uten kjøtt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1390 kr

Matkurs - søtsaker og dessert

Vi tilbyr matkus - søtsaker og dessert

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.350 kr

Temakurs - Saus, kraft og suppe

Vi tilbyr temakurs - saus,kraft og suppe.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.300 kr

Temakurs - Sjømat

Vi tilbyr temakurs - Sjømat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.300 kr

Temakurs - Viltmat

Vi tilbyr temakurs - viltmat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.300 kr

 |  1 2 3 4 5 6 7   |  Neste side >>