Matkurs og kokkekurs

Lurer du ofte på hva du skal ha til middag? Det blir kanskje litt ensformig? Du trenger ikke være gourmetkokk for å lage gourmetmat.. Meld deg på et matkurs og lær å lage varierte og smakfulle middager.

Baking med gamle kornsortar

Kurset vil gje ei innføring i gamle kornsortar enkorn, emmer, spelt, bygg, rug, havre. Vi går gjennom bakemetodar med bruk av gjær, surdeig og spontanheving. Vi brukar og tid på forarbeid og behandling av ymse ingrediensar i brød – i tillegg til korn og mjøl

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vinje Vinje 02.11.2017 4 dager02.11.2017 3.800 kr

Jolemat, tradisjonelle rettar

La deg inspirere av Bodil sine mange tradisjonelle matrettar. På kurset vil du lage tradisjonelt jolepålegg som sylte, lammerull og leverpostei og mykje meir.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vinje Vinje 09.11.2017 timar 22 - u/lærar: 609.11.2017 3.800 kr

Partering og tilbereding av vilt.

På dette kurset skal vi nytte heile dyret. Deltakarne får utdelt eit slakt og får vera med å partere. Så sant det er tilgang på vilt, for eksempel hjort, får deltakarne prøve seg på det.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vinje Vinje 05.10.2017 22 timer05.10.2017 3.800 kr

Gode førjulsdager - opphold!

For deg som er eldre tilbyr vi «gode dager» med hygge og påfyll!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stokke Stokke 27.11.2017 (+1) 5 dager27.11.2017 (+1) 4.900 kr

Gode høstdager - opphold!

For deg som er eldre tilbyr vi «gode dager» med hygge og påfyll!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stokke Stokke 04.09.2017 (+3) 5 dager04.09.2017 (+3) 4.900 kr

Gode sommerdager - opphold!

For deg som er eldre tilbyr vi «gode dager» med hygge og påfyll!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stokke Stokke 5 dager 4.900 kr

Gode vinterdager - opphold!

For deg som er eldre tilbyr vi «gode dager» med hygge og påfyll!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stokke Stokke 5 dager 4.900 kr

Gode vårdager - opphold!

For deg som er eldre tilbyr vi «gode dager» med hygge og påfyll!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stokke Stokke 5 dager 4.900 kr

Matkurs Generelt

På dette kurset lærer du det grunnleggende om både forretter, hovedretter, sauser, tilbehør og desserter, og vi benytter alltid råvarer fra den gjeldende sesongen. Dette matkurset koster kr 1300,- pr pers, inkl 3-retters meny.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.300 kr

Temakurs - Dessert

Vi tilbyr temakurs temakurs - Dessert.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.300 kr

Temakurs - Saus og kraft

Vi tilbyr temakurs temakurs - saus og kraft .

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.300 kr

Temakurs - Sjømat

Vi tilbyr temakurs temakurs - Sjømat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.300 kr

Temakurs - Viltmat

Vi tilbyr temakurs temakurs - viltmat .

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.300 kr

Boblende lunsj

Vi tilbyr kurs i boblende lunsj. I løpet av 2 - 3 timer får man en innføring i musserende vin og lager forskjellige småretter som man spiser underveis. Inkludert i prisen er 4 glass musserende vin. 1 glass til velkomst og 3 glass under matlaging og bespisning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka ca 3 timer 1.500 kr

Fiske matkurs

Lær å lage fisk sammen med kokkene fra Kulinarisk Akademi. Her er du selv med og lager maten fra bunnen av sammen med inspirerende og engasjerte kokker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 3 timer 1.900 kr

Grillkurs

Vi tilbyr grillkurs. Lær hvordan du kan servere det perfekte grillmåltid til dine venner. Et deltagende kokkekurs der du lærer om direkte og indirekte grilling. Kulinarisk Akademis kokker tar for seg hvordan man griller alt fra sjømat,kjøtt og garnityrer til søte avslutninger på måltidet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene ca 4 timer 1.900 kr

Grunnkurs i saus

Vi tilbyr grunnkurs i saus. Denne ettermiddagen får du en grunnleggende innføring i sausenes verden. Vi tar for oss 5 ulike grunnsauser, både kalde og varme, slik at du kommer et skritt nærmere å bli en sausenes mester på ditt eget kjøkken.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka ca 3 timer 1.250 kr

Grunnkurs i tilberedningsteknikker

Vi tilbyr grunnkurs i tilberedningsteknikker. På dette kurset lærer du å behandle de ulike råvarene på en optimal måte og våre kokker gir deg alle sine beste tips og triks. Ulike råvarer krever ulike varmebehandlingsmetoder, og vi guider deg gjennom jungelen av muligheter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka ca 3 - 4 timer 1.500 kr

Kjøttkurs

Vi tilbyr kjøttkurs. Perfekt modnet og tilberedt kjøtt er himmelen for mange, og her lærer du alle de profesjonelle triksene slik at du lager perfekte kjøttretter hver eneste gang. På dette kurset får du en inngående forklaring og demonstrasjon på sesongens beste kjøtt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene ca 4 timer 1.900 kr

Lag den ultimate tacoen!

Lag taco som i Mexico! Taco er en rett som kan varieres i det uendelige når man først har kontroll på hovedingrediensene. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 3 timer 1.500 kr

Mat og vin i kombinasjon

Vi tilbyr kurs om mat og vin i kombinasjon. Hvorfor endrer matopplevelsen seg når samme meny serveres med ulike viner. På kjøkkenet kan vi trylle frem flotte retter basert på ferske og gode råvarer. Med litt kunnskap om grunnprinsippene rundt mat og vin i kombinasjon kan måltidet bli enda bedre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 3 timer 1.775 kr

Matkurs - Biff og Bayer

Vi tilbyr matkurs om biff og bayer. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. Det blir en demonstrasjon der vi forklarer forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 3 timer 1.500 kr

Matkurs - To generasjoner

Store barn inviteres inn på kjøkkenet sammen med en forelder, besteforelder eller en annen voksen. Kulinarisk Akademis kokker lærer dere hvordan dere enkelt kan lage deilig mat sammen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 3 timer 1.500 kr

Matkurs - Vær gjest i ditt eget selskap

Vi lærer deg hvordan du enkelt kan forberede ditt selskap og sørge for at gjennomføringen blir stressfri. Sammen forbereder vi en 3-retters middag for seks personer. Du får med deg saus og garnityrer hjem etter kurset, hovedråvarene handler du selv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 3 timer 1.250 kr

Mini Kokkeskole - 3 dagers kokkekurs

Vi tilbyr 3-dagers kokkekurs med noen av Norges beste kokker. I løpet av 3 intense dager gir kokkene ved Kulinarisk Akademi deg en grundig innføring i kjøkkenets viktigste prinsipper.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 3 dager 6.900 kr

Ost og vinkurs

Vi tilbyr ost og vinkurs. Vil du lære om hvordan du kan heve smaken i både osten og vinen. Hvorfor blir den perfekte kombinasjonen en opplevelse helt utenom det vanlige.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 2 timer 950 kr

Pastakurs

Vi tilbyr pastakurs. Det blir en utfyllende demonstrasjon der vi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske. Etter demonstrasjonen deltar dere selv og lager forskjellige pastaretter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Torshov Oslo, Torshov ca 3 timer 1.250 kr

Raske desserter

Vi tilbyr kurs i raske desserter. Vi lærer deg hvordan du enkelt kan lage gode desserter som passer til selskap eller hverdagskos. Vi viser og demonstrerer 4 ulike desserter og du som deltaker er med på tilberedningen av alle fire.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene ca 3 timer 1.250 kr

Sauseskolen del 2

I del 2 av Kulinarisk Akademis sauseskole bygger vi videre på teknikkene fra grunnkurset. Vi går igjennom 5 ulike sauser og deres bruksområder. Underveis vil KAs kokker servere smakebiter til noen av sausene. I løpet av 3 timer er du selv med og lager sausene og lærer teknikken bak.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka ca 3 1/2 timer 1.250 kr

Sjokolade og vin i kombinasjon

Vi tilbyr kurs i sjokolade og vin i kombinasjon. Å velge vin til sjokolade betraktes av mange som en håpløst vanskelig oppgave. Sjokolade beskrives som både smaksrik, fet, søt og bitter, alle utfordrende egenskaper å pare med en vin.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 2 timer 995 kr

Sjømat og vin i kombinasjon

Vi tilbyr matkurs i sjømat og vin i kombinasjon. Kulinarisk Akademis dyktige kokker og vinkelnere gir deg en innføring i hvordan du best kombinerer sjømat og vin gjennom et demonstrasjonskurs på 3 timer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 3 timer 1.900 kr

Sushikurs

Vi tilbyr sushikurs. Du lærer hvordan man lykkes med sushi på en inspirerende, lett fattelig og instruktiv måte. Gjennom 3 timer får man innblikk i sushiens verden. Avslutningsvis nytes sushi laget på kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka ca 3 timer 1.500 kr

Temakurs-Våre 4 årstider: Vinter

Vi tilbyr matkurs med 4 årstider. Kulinarisk Akademis kokker tar deg med på en reise gjennom Norges råvaresesonger. Vi tar for oss vinterens matfat og lærer hvordan man best utnytter disse råvarene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 4 timer 1.900 kr

Temakurs-Våre 4 årstider: Vår

Vi tar deg med på en reise gjennom Norges råvaresesonger. Vi tar for oss vårens matfat og lærer hvordan man best utnytter disse råvarene. April, siste måned med R i navnet og vi henter opp alt det beste fra havet. Vi tar i tillegg for oss tradisjonell vårmat som lam.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene ca 4 timer 1.900 kr

Takkebakst

Vi tilbyr kurs i takkebakst. På dette kurset lages deiger av poteter og mel, og du baker de fineste lefser og flatbrød. Har du egen takke, tar du den med.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 19.10.2017 6 kvelder19.10.2017 fra 1.050 kr

10 sunne retter

På dette kurset bruker vi råvarer som ikke er så dyre i innkjøp. Vi benytter urter, krydder og ikke minst vinaigrette til å smaksette maten vår. Vi baserer det på å bruke ca 50/50 fisk og kjøtt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

3 forretter - 3 hovedretter - 3 desserter - Kun større grupper

Et kurs hvor en lærer 9 retter som en kan lage enkeltvis, eller sette sammen til en meny alt etter som en ønsker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Rogaland Rogaland

3 forretter, 3 hovedretter, 3 desserter - Høstspesial

Et kurs hvor en lærer 9 retter som en kan lage enkeltvis, eller sette sammen til en meny alt etter som en ønsker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

4 forretter og 4 hovedretter som passer ypperlig i festlig lag

Våren har mange dager som skal feires. Konfirmasjoner, fødselsdager samt barnedåper og brylluper. På dette kurset lager vi 4 forretter og 4 hovedretter som passer ypperlig i festlig lag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

4 retters gourmetmeny - Kun for bedrifter og større grupper

Dette er et kurs for bedrifter og større grupper der vi lager en 4 retters gourmetmeny. Et matkurs er et ypperlig arrangement for din bedrift og kurset kan skreddersys etter deres ønsker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Rogaland Rogaland

5 retter gourmetmeny for bedrifter og større grupper

Et matkurs er et ypperlig arrangement for din bedrift. På kurset lager vi en 5 retters gourmetmeny. Kurset kan skreddersys etter deres ønsker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Rogaland Rogaland

8 retter av kylling og svin

Vi snakker om hygiene og forhåndsregler ved behandling av kylling. Resistente bakterier og ikke minst narasin i foret til kylling. (antibiotika)

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Breiflabb, laks og lange

Temakurs som tar for seg disse tre flotte råvarene. Vi lager supper, sauser og ikke minst masse flotte tips til hverdagsmiddager hvor et sunt kosthold står på tapetet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Det store dessertkurset

Vi tilbyr det store dessertkurset. For alle sotmoser. Vi lager alle de store desserter, diverse kremer, iser og ikke minst lekre terter og kaker. Vi lager også litt konfekt og lærer å tempererer sjokolade.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Det store kurset om desserter - For bedrifter og større grupper

Vi tilbyr dessertkurs for bedrifter og større grupper. Kurset er et ypperlig arrangement for din bedrift og kan skreddersys etter deres ønsker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Rogaland Rogaland

Høstens delikatesser - Fugl, vilt og sopp i gryter, ovn og panner

Vi tilbyr matkurs i høstens delikatesser. Hjort, and(a), fasan, reinsdyr, diverse sopp og rotgrønnsaker blir brukt på dette kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Inge lager en 6 retters meny

Dette er et annerledes kurs hvor vi setter ned tempo og bruker mer til på hver rett. Inge lager alle rettene og sitter ned på langbord og spiser rett for rett.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Inges 10 beste retter

Av alle de matkurs jeg har hatt, har noen retter utmerket seg. På dette kurset lager vi de rettene som har vært mest populære. Det blir også noen innslag av populære retter jeg har hatt på mine restauranter. De som folk spør etter enda.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Inges 10 beste retter - del 2

Av alle de matkurs jeg har hatt, har noen retter utmerket seg. På dette kurset lager vi noen av rettene som har vært mest populære. Dette er del to, da jeg fant ut i arbeidet med første kurset at det er mange retter jeg har lyst å presentere på nytt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Inges 10 beste retter - del 3

En samling av retter som har utmerket seg. Dette er siste kurs i denne serien. Kurset består av retter jeg har lyst å presentere på nytt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Kjøkkenteater - Kun for bedrifter og større grupper

Vi samles i spisesal og folk får et glass med noe leskende i hånden. Inge Anda tar det praktiske, deler deltakere i grupper og presenterer menyen som skal lages for kvelden. (Hver gruppe har ansvar for en rett.) Oppskriftshefter med fremgangsmåter blir delt ut.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Rogaland Rogaland

Skalldyr- bonanza

Høsten er en god tid for skalldyr. Det begynner å bli kaldt i sjøen og vi har masse godt å ta av. Vi lager supper, sauser og ikke minst masse flotte tips til hverdagsmiddager og anledninger hvor vi skal ha gjester. Gjerne hvor et sunt kosthold står på tapetet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Supper og krafter

Ingenting er vel bedre en enn skikkelig suppe. Vi lager 8 supper og fokuserer på de gode krafter som treng for å lage en smakfull suppe. Vi baker også 3 typer brød.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Torsk, breiflabb og lyr

Vi tilbyr matkurs med torsk, breiflabb og lyr. På dette kurset vil vi lage juletorsk og ikke minst lutefisk med klassisk tilbehør. Ellers blir det enkle retter som en kjapt kan smelle sammen av disse smakfulle og delikate råvarer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Vi forbereder konfekt og juledesserter

Vi tilbyr forbedret utgave av fjorårets julekakekurs. Vi lager konfekt og julens kaker + litt forskjellige desserter som Multemousse, lakrisis, fondant.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Vår kulturelle matarv

Kurs med utgangspunkt i norske middagsretter. Flere og flere spør om jeg kan sette opp et kurs hvor de Norske hverdagsrettene kan være hovedfokus.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

BRA MAT - for bedre helse!

Målet med kurset er å motivere deltakerne til å endre vaner, og er et lavterskelkurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Moss Moss fem kurs på 2,5 time

Bakekurs

Vi tilbyr bakekurs for den som er over middels glad i velduftende gjærbakst. Vi kommer til å ha fokus på hva som skjer i en deig, og hvorfor noen brød blir bedre enn andre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 29.08.2017 (+1) 5 timer29.08.2017 (+1) 1.500 kr

Fisk og skalldyrkurs

Vi tilbyr matkurs i fisk og skalldyr. Mat fra sjøen er godt, men undervurdert i vår norske matkultur. Historisk har konservering vært i fokus. Ikke så rart, kanskje, med våre lange kalde vintre. Det gjaldt å fiske effektivt i stimer av torsk, sild og vandrende laks i elvene når den var tilgjengelig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 28.08.2017 4 timer28.08.2017 1.295 kr

Grillkurs

Vi tilbyr grillkurs. Vi vil vise deg hvordan du griller marinerte kjøttstykker uten at naboen klager på røyken eller ringer brannvesenet. Vi viser hvordan du kan grille biffkjøtt, fisk og grønnsaker. Vi viser deg også noen supre partyvinnertriks, som f.eks å grille en kylling på en ølboks.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 26.08.2017 4 timer26.08.2017 1.295 kr

Hverdagsretter

Vi tilbyr matkurs i hverdagsretter. Har du kjent på utfordringen av å ønske å lage god og smakfull mat til hverdags, uten å måtte bli en kokebokorm eller matbloggorm. Dette kurset gir deltagerne en grunnleggende innføring i matlaging.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 4 timer 1.295 kr

Matkurs for bedrifter - Eviva España (spansk mat)

Vi tilbyr matkurs for bedrifter - Eviva España (spansk mat). Et kokkekurs er en annerledes og hyggelig måte å pleie en god kunde, teambuilde de ansatte eller bare ha en hyggelig kveld med jobben.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr

Matkurs for bedrifter - La belle vie en France (Fransk meny)

Vi tilbyr matkurs for bedrifter - La belle vie en France, Fransk meny. Et kokkekurs er en annerledes og hyggelig måte å pleie en god kunde, teambuilde de ansatte eller bare ha en hyggelig kveld med jobben.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr

Matkurs for bedrifter - La Dolce Vita (Italiensk meny)

Vi tilbyr matkurs for bedrifter - La Dolce Vita, Italiensk meny. Et kokkekurs er en annerledes og hyggelig måte å pleie en god kunde, teambuilde de ansatte eller bare ha en hyggelig kveld med jobben.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr

Matkurs for bedrifter - Smaken av fjell og vidde (norsk mat)

Vi tilbyr matkurs for bedrifter - Smaken av fjell og vidde (norsk mat). Et kokkekurs er en annerledes og hyggelig måte å pleie en god kunde, «teambuilde» de ansatte eller bare ha en hyggelig kveld med jobben.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr

Matkurs for bedrifter - Smaken av skog og land

Vi tilbyr matkurs for bedrifter - Smaken av skog og land. Et kokkekurs er en annerledes og hyggelig måte å pleie en god kunde, teambuilde de ansatte eller bare ha en hyggelig kveld.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr

Matkurs for bedrifter - Smaker fra havet

Vi tilbyr matkurs for bedrifter - Smaker fra havet. Et kokkekurs er en annerledes og hyggelig måte å pleie en god kunde, «teambuilde» de ansatte eller bare ha en hyggelig kveld med jobben.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr

Pizzakurs

Vi tilbyr pizzakurs. Det er populært å kjøpe kjøtt som er marinert, vakuumert, kokt, grillet, revet, hakket, sauset, puttet i brød og toppet med søt dressing før det endelig kan dyttes i munnen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 11.09.2017 4 timer11.09.2017 1.295 kr

Populært vin og matkurs

Vi tilbyr populært vin og matkurs. Vår vinmann Frode Hofstad har en mangfoldig bakgrunn som vinsmaker og skribent, og elsker å formidle kunnskap om vin gjerne sammen med noen gode historier. Det er mulig å få noen erfaringer som kan gjøre det lettere å velge rett ved neste hyggelige anledning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 09.09.2017 4 timer09.09.2017 1.295 kr

Sushikurs

Vi tilbyr sushikurs. På kurset øver deltagerne på å tilberede et utvalg av nigirisushi og norimaki. Dessuten lærer man trikset å jobbe med klebrig ris som klister seg til fingre som om de blir limt fast, om man da ikke bruker det fantastisk geniale, enkle trikset med.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 21.08.2017 4 timer21.08.2017 1.295 kr

Tapaskurs

Vi tilbyr tapaskurs. På kurset lærer du et utvalg av retter som er enkle å lage, enkle å servere og ennå enklere å spise. Det smaker jo så godt, som regel finnes noe godt i et glass ved siden av også.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 21.08.2017 4 timer21.08.2017 1.295 kr

 |  1 2 3 4 5 6 7   |  Neste side >>

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.