Matkurs og kokkekurs

Lurer du ofte på hva du skal ha til middag? Det blir kanskje litt ensformig? Du trenger ikke være gourmetkokk for å lage gourmetmat.. Meld deg på et matkurs og lær å lage varierte og smakfulle middager.

Matkurs - søtsaker og dessert

Vi tilbyr matkus - søtsaker og dessert

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.350 kr

Temakurs - Saus, kraft og suppe

Vi tilbyr temakurs - saus,kraft og suppe.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.300 kr

Temakurs - Sjømat

Vi tilbyr temakurs - Sjømat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.300 kr

Temakurs - Viltmat

Vi tilbyr temakurs - viltmat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.300 kr

Matkurs

Vi tilbyr matkurs. Tre-retters franskinspirert gourmet meny. Kjøkkensjefen setter sammen rettene og bruker sesongens råvarer. Velg mellom hovedrett Fisk, eller Kjøtt. Fortell oss gjerne om spesielle behov, eller allergier. Menyen blir tilrettelagt slik at alle kan delta og være med og spise.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus
Oslo, Frogner Oslo, Frogner

Babettes Gjestebud

Velkommen til gjestebud på Nestor! Vi lar oss forføre disse dagene gjennom Karen Blixens langnovelle: Babettes Gjestebud. Vi forsøker å gjenskape menyen og stemningen fra dette fortryllende gourmetmåltidet som i historien fant sted i Berlevåg i 1870 årene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stokke Stokke 16.11.2018 1 helg16.11.2018 4.900 kr

Asiatiske smaker

Kurset er et deltakende kokkekurs som tar for seg teoretiske prinsipper fra det asiatiske kjøkken.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 21.08.2018 (+1) 4 timer21.08.2018 (+1) 1.500 kr

Biff og Bayer lunsj

Vi tilbyr matkurs om biff og bayer lunsj. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. Det blir en demonstrasjon der vi forklarer forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 3 timer 1.500 kr

Biff og Bayer middag

Vi tilbyr matkurs om biff og bayer lunsj. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. Det blir en demonstrasjon der vi forklarer forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 09.08.2018 (+2) 3 timer09.08.2018 (+2) 1.500 kr

Boblende lunsj

Et kurs for de som ønsker å lære om mat og musserende vin i kombinasjon. Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 27.10.2018 27.10.2018 1.500 kr

Burgerfest

Vi tilbyr burgerfestkurs. Lær å lage trendy burgere med våre kokker. På dette kurset vil vi ta for oss: hvordan lage en optimal burger og blandingsforholdene av ulike typer kjøtt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, grünerløkka Oslo, grünerløkka 18.09.2018 (+1) 18.09.2018 (+1) 1.500 kr
Oslo, grünerløkka 30.10.2018 18.09.2018 (+1) 1.500 kr

Fiskekurs

Vil du lære å tilberede fisk på den perfekte måten? På dette kurset er du selv med og lager maten fra bunnen av sammen med inspirerende og engasjerte kokker

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 04.09.2018 (+1) 3 timer04.09.2018 (+1) 1.900 kr

Grillkurs

Vi tilbyr grillkurs. Lær hvordan du kan servere det perfekte grillmåltid til dine venner. Et deltagende kokkekurs der du lærer om direkte og indirekte grilling. Kulinarisk Akademis kokker tar for seg hvordan man griller alt fra sjømat,kjøtt og garnityrer til søte avslutninger på måltidet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 1.900 kr

Hverdagssaus

Vi tilbyr kurs i hverdagssaus. Bli en ekte sausekokk. Denne ettermiddagen lærer du tips og triks for å lage smakfulle sauser som er enkle å lage og kan brukes i hverdagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 15.08.2018 (+1) 15.08.2018 (+1) 1.250 kr
Oslo, Grünerløkka 16.10.2018 15.08.2018 (+1) 1.250 kr

Kjøttkurs

Bli en mester i å tilberede kjøtt på Kulinarisk Akademi. Perfekt modnet og tilberedt kjøtt er himmelen for mange, og her lærer du alle de profesjonelle triksene slik at du lager perfekte kjøttretter hver eneste gang.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 18.09.2018 18.09.2018 1.900 kr

Mat og vin i kombinasjon

Denne kvelden inviterer vi til en kveld fylt med fantastisk mat og vin.Dere vil lære mer om mat og vin i kombinasjon, hva som fungerer og hvorfor fra våre meget kompetente og engasjerte kokker og vinkelnere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 22.08.2018 (+2) 3 timer22.08.2018 (+2) 1.775 kr

Matlagningsteknikker på 1-2-3

Vår kokebok, Kok & Stek, er en rettesnor for tilberedningsteknikker. På dette kurset lærer du å behandle de ulike råvarene på en optimal måte og våre kokker gir deg alle sine beste tips og triks.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 22.08.2018 (+1) 3 timer22.08.2018 (+1) 1.500 kr

Meat free weekday

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Vi lager mettende retter og gir dere tips til alternative næringskilder. Kurset har fokus på å spise mindre kjøtt og fisk i hverdagen, men det vil være både egg og meieriprodukter brukt i dette kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Vulkan Oslo, Vulkan 08.08.2018 (+2) 3 timer08.08.2018 (+2) 1.250 kr

Mexicanske tacos!

Lag taco som i Mexico! Taco er en rett som kan varieres i det uendelige når man først har kontroll på hovedingrediensene. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 29.08.2018 (+2) 3 timer29.08.2018 (+2) 1.500 kr

Mini Kokkeskole - 3 dagers kokkekurs

Vi tilbyr 3-dagers kokkekurs med noen av Norges beste kokker. I løpet av 3 intense dager gir kokkene ved Kulinarisk Akademi deg en grundig innføring i kjøkkenets viktigste prinsipper.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 3 dager 6.900 kr

Ost og vinkurs

Vil du lære om hvordan du kan heve smaken i både osten og vinen? Hvorfor blir den perfekte kombinasjonen en opplevelse helt utenom det vanlige?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 14.09.2018 2 timer14.09.2018 950 kr

Pastakurs

Vi tilbyr pastakurs. Det blir en utfyllende demonstrasjon der vi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske. Etter demonstrasjonen deltar dere selv og lager forskjellige pastaretter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sagene Oslo, sagene 16.10.2018 16.10.2018 1.250 kr

Saucer til selskap

En god saus er noe av det viktigste i et måltid, det er den som løfter retten og råvarene mot himmelen. Våre kokker lærer deg å lage de perfekte sausene som gjerne serveres ved spesielle anledninger. Lykkes du med disse sausene vil du stå høyt i kurs hos dine gjester eller familie.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 30.08.2018 (+2) 30.08.2018 (+2) 1.250 kr
Oslo, Grünerløkka 11.09.2018 30.08.2018 (+2) 1.250 kr
Oslo, Grünerløkka 02.10.2018 30.08.2018 (+2) 1.250 kr

Selskap hos Kulinarisk Akademi

Leter du og din bedrift etter en opplevelse for en gruppe fra 40 personer og oppover. Ønsker dere en annerledes fest, firmaarrangement, sommerfest, julebord, kundearrangement eller har dere noe å feire?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 5 timer

Sushikurs

Vi tilbyr sushikurs. Kulinarisk Akademis kokebok, Sushi på Norsk, er en rettesnor for den som ønsker å lage sushi hjemme. Vil du lære mer om å lage sushi selv, kom til oss i Mathallen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 21.08.2018 (+1) 21.08.2018 (+1) 1.250 kr
Oslo, Grünerløkka 13.10.2018 21.08.2018 (+1) 1.250 kr

To generasjoner

Store barn inviteres inn på kjøkkenet sammen med en forelder, besteforelder eller en annen voksen. Dagens meny er Spaghetti bolognese ,Taco med laks og Brandade med råmarinert gulrot og agurk. Menyen kan variere noe.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 25.08.2018 (+1) 3 timer25.08.2018 (+1) 1.500 kr

Jolemat, tradisjonelle rettar. Rull, sylte, pølser m.m.

Vi tilbyr matkurs i Jolemat med tradisjonelle rettar. Rull, sylte, pølser m.m.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vinje Vinje 15.11.2018 4 dager15.11.2018 3.950 kr

Partering av vilt, matrettar

Vi tilbyr kurs i partering og tilbereding av vilt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vinje Vinje 01.11.2018 4 dager01.11.2018 3.950 kr

Sjokolade, grunnkurs

Vi tilbyr sjokolade, grunnkurs. Målet med kurset er å lære å lage kvalitetssjokolade.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vinje Vinje 4 dager 3.900 kr

Dessertkurs, minimum 10 personer

Italiensk dessert er så mye mer enn tiramisu og pannacotta. La oss lære deg noen av de forfriskende søte hemmelighetene Italiensk kjøkken har å by på.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bislett Oslo, Bislett 700 pr pers kr

Italiensk matkurs 1 - Farsert kyllingbryst, minimum 10 personer

Vi tilbyr matkurs i italiensk kokkekunst med farsert kyllingbryst. Våre kurs gir det et innblikk i det middelhavskjøkkenet og det unike ved dette kostholdet. På vårt kjøkken vil du lære å trylle frem italienske fristelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bislett Oslo, Bislett 800 pr pers kr

Italiensk matkurs 2 - Lammefilet, minimum 10 personer

Vi tilbyr matkurs i italiensk kokkekunst med lammefile. Våre kurs gir det et innblikk i det middelhavskjøkkenet og det unike ved dette kostholdet. På vårt kjøkken vil du lære å trylle frem italienske fristelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bislett Oslo, Bislett 800 pr pers kr

Italiensk matkurs 3 - Helstekt indrefilet, minimum 10 personer

Vi tilbyr matkurs i italiensk kokkekunst med helstekt indrefilet. Våre kurs gir det et innblikk i det middelhavskjøkkenet og det unike ved dette kostholdet. På vårt kjøkken vil du lære å trylle frem italienske fristelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bislett Oslo, Bislett 800 pr pers kr

Italiensk Pizza-kurs - minimum 12 personer

Du slutter med frossenpizza etter å ha lært å lage italiensk pizza hos oss. I løpet av kurset vil du lære om deigen, ingrediensene og ovns baking av verdens mest berømte rett.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bislett Oslo, Bislett 3 timer 600 pr pers kr

Middelhavsmatkurs , minimum 10 personer

Har du lyst til å lære mer om italiensk kokkekunst og middelhavsmat? Våre kurs gir deg et innblikk i middelhavskjøkkenet og det unike ved dette kostholdet. På vårt kjøkken vil du lære å trylle frem italienske fristelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bislett Oslo, Bislett 800 pr pers kr

Olivenoljekurs - minimum 10 personer

Vi tilbyr olivenoljekurs. Olivenolje står sentralt i det Italienske kjøkken og på dette kurset skal du lære om produksjon og klassifisering av gode olivenoljer. Vi smaker oss frem til olivenolje av ypperste kvalitet og får samtidig råd og tips om hvordan disse produktene brukes.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bislett Oslo, Bislett 750 pr pers kr

Pastakurs - minimum 12 personer

Er pasta din store lidenskap, er dette kurset for deg. Pasta er et av grunnelementene i det Italienske kjøkken. På kurset lager du pasta fra grunnen av i flere varianter og med forskjellige sauser. Vi presenterer også en annen klassisk italiensk primo piatto: Risotto med sort trøffel.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bislett Oslo, Bislett ca 2 1/2 time 600 pr pers kr

10 sunne retter

På dette kurset bruker vi råvarer som ikke er så dyre i innkjøp. Vi benytter urter, krydder og ikke minst vinaigrette til å smaksette maten vår. Vi baserer det på å bruke ca 50/50 fisk og kjøtt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

3 forretter - 3 hovedretter - 3 desserter - Kun større grupper

Et kurs hvor en lærer 9 retter som en kan lage enkeltvis, eller sette sammen til en meny alt etter som en ønsker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Rogaland Rogaland

3 forretter, 3 hovedretter, 3 desserter

Inge lager en forrett en hovedrett og en dessert som gjestene spiser. Deretter deles gruppen i 3 grupper som lager 2 retter hver. Her blir det fart og moro. Ta med forkle og gode sko for her skal alle være med.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

3 forretter, 3 hovedretter, 3 desserter - Høstspesial

Et kurs hvor en lærer 9 retter som en kan lage enkeltvis, eller sette sammen til en meny alt etter som en ønsker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

4 forretter og 4 hovedretter som passer ypperlig i festlig lag

Våren har mange dager som skal feires. Konfirmasjoner, fødselsdager samt barnedåper og brylluper. På dette kurset lager vi 4 forretter og 4 hovedretter som passer ypperlig i festlig lag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

4 retters gourmetmeny - Kun for bedrifter og større grupper

Dette er et kurs for bedrifter og større grupper der vi lager en 4 retters gourmetmeny. Et matkurs er et ypperlig arrangement for din bedrift og kurset kan skreddersys etter deres ønsker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Rogaland Rogaland Avtales kr

5 retter gourmetmeny for bedrifter og større grupper

Et matkurs er et ypperlig arrangement for din bedrift. På kurset lager vi en 5 retters gourmetmeny. Kurset kan skreddersys etter deres ønsker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Rogaland Rogaland Avtales kr

8 retter av kylling og svin

Vi snakker om hygiene og forhåndsregler ved behandling av kylling. Resistente bakterier og ikke minst narasin i foret til kylling. (antibiotika)

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

8 sunne fiskeretter

Inge lager 3 retter, 2 retter spiser vi på langbord og desserten sparer vi til slutt. Deretter deler vi oss i 3 grupper som lager to retter hver. Vi sitter ned på langbord og spiser rett for rett. Hele kvelden avsluttes med en deilig dessert.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Breiflabb, laks og lange

Temakurs som tar for seg disse tre flotte råvarene. Vi lager supper, sauser og ikke minst masse flotte tips til hverdagsmiddager hvor et sunt kosthold står på tapetet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Det store dessertkurset

Vi tilbyr det store dessertkurset. For alle sotmoser. Vi lager alle de store desserter, diverse kremer, iser og ikke minst lekre terter og kaker. Vi lager også litt konfekt og lærer å tempererer sjokolade.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Det store kurset om desserter - for bedrifter og større grupper

Vi tilbyr dessertkurs for bedrifter og større grupper. Kurset er et ypperlig arrangement for din bedrift og kan skreddersys etter deres ønsker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Rogaland Rogaland

Gresk matkurs - Høydepunkter fra middelhavskjøkkenet

Vår kjøkkensjef Yiannis Athitakis er gresk og vil vise oss det ekte greske kjøkken. Han har jobbet på topp restauranter i Hellas og Norge. Dette blir en spennende og annerledes kveld.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Høstens delikatesser - Fugl, vilt og sopp i gryter, ovn og panner

Vi tilbyr matkurs i høstens delikatesser. Hjort, and(a), fasan, reinsdyr, diverse sopp og rotgrønnsaker blir brukt på dette kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Inge lager en 6 retters meny

Dette er et annerledes kurs hvor vi setter ned tempo og bruker mer til på hver rett. Inge lager alle rettene og sitter ned på langbord og spiser rett for rett.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger, Stavanger 1 kveld 1.150 kr
Stavanger, Kjøkkenet p... Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Inges 10 beste retter

Av alle de matkurs jeg har hatt, har noen retter utmerket seg. På dette kurset lager vi de rettene som har vært mest populære. Det blir også noen innslag av populære retter jeg har hatt på mine restauranter. De som folk spør etter enda.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Inges 10 beste retter - del 2

Av alle de matkurs jeg har hatt, har noen retter utmerket seg. På dette kurset lager vi noen av rettene som har vært mest populære. Dette er del to, da jeg fant ut i arbeidet med første kurset at det er mange retter jeg har lyst å presentere på nytt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Inges 10 beste retter - del 3

En samling av retter som har utmerket seg. Dette er siste kurs i denne serien. Kurset består av retter jeg har lyst å presentere på nytt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Kjøkkenteater - Kun for bedrifter og større grupper

Vi samles i spisesal og folk får et glass med noe leskende i hånden. Inge Anda tar det praktiske, deler deltakere i grupper og presenterer menyen som skal lages for kvelden. (Hver gruppe har ansvar for en rett.) Oppskriftshefter med fremgangsmåter blir delt ut.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Rogaland Rogaland

Pasta pasta

Inge lager 3 retter, vi spiser alle på dekket langbord. Deretter deler vi oss i 3 grupper som lager 2 retter hver. Vi sitter ned på langbord og spiser rett for rett. Hele kvelden avsluttes med en deilig dessert.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Skalldyrbonanza

Høsten er en god tid for skalldyr. Det begynner å bli kaldt i sjøen og vi har masse godt å ta av. Vi lager supper, sauser og ikke minst masse flotte tips til hverdagsmiddager og anledninger hvor vi skal ha gjester. Gjerne hvor et sunt kosthold står på tapetet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Skalldyrbonanza (Reprise)

Når det er kaldt i sjøen er en god tid for skalldyr. Vi lager supper, sauser og ikke minst masse flotte tips til hverdagsmiddager og anledninger hvor vi skal ha gjester. Gjerne hvor et sunt kosthold står på tapetet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Supper og krafter

Ingenting er vel bedre en enn skikkelig suppe. Vi lager 8 supper og fokuserer på de gode krafter som treng for å lage en smakfull suppe. Vi baker også 3 typer brød.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Torsk, breiflabb og lyr

Vi tilbyr matkurs med torsk, breiflabb og lyr. På dette kurset vil vi lage juletorsk og ikke minst lutefisk med klassisk tilbehør. Ellers blir det enkle retter som en kjapt kan smelle sammen av disse smakfulle og delikate råvarer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Vi forbereder konfekt og juledesserter

Vi tilbyr forbedret utgave av fjorårets julekakekurs. Vi lager konfekt og julens kaker + litt forskjellige desserter som Multemousse, lakrisis, fondant.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Vår kulturelle matarv

Kurs med utgangspunkt i norske middagsretter. Flere og flere spør om jeg kan sette opp et kurs hvor de Norske hverdagsrettene kan være hovedfokus.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Catering: Grill-catering til store selskap - bedriftsinternt

Uthuset i Hafrfjorsdsgata på Våland var opprinnelig Stavangers første elektriske bakeri. Huset har blitt bygget opp igjen av Craig Whitson og Helle Mellemstrand, og er nå lokale for teambuilding i form av matkurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger

Grillkurs med Grillkongen Craig - “Grilling og atter grilling”

Vi tilbyr grunnkurs i grilling med Grillkongen Craig “Grilling og atter grilling!”

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.350 kr

Grillkurs med Grillkongen Craig - Burgers & Dogs med alt!

Vi tilbyr grillkurs med Grillkongen Craig. Grillens konger: Burgers & Dogs - med alt! Nordmenns 2 favoritt grillretter er burgere og pølser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.350 kr

Kurs med Grillkongen Craig - Route 66 On Fire: TexMex på grillen!

Vi tilbyr grillkurs med Grillkongen Craig - Route 66 On Fire: TexMex på grillen! Grillkurset handler om meksikansk mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.350 kr

Teambuilding - Matkurs i Uthuset der gjestene lager maten selv

Uthuset i Hafrfjorsdsgata på Våland var opprinnelig Stavangers første elektriske bakeri. Huset har blitt bygget opp igjen av Craig Whitson og Helle Mellemstrand, og er nå lokale for teambuilding i form av matkurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger

 |  1 2 3 4 5 6 7   |  Neste side >>

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.