Matkurs og kokkekurs

Lurer du ofte på hva du skal ha til middag? Det blir kanskje litt ensformig? Du trenger ikke være gourmetkokk for å lage gourmetmat.. Meld deg på et matkurs og lær å lage varierte og smakfulle middager.

Basis: Mat og vin i samspill

Vi tilbyr kurs om mat og vin i samspill. Lær og forstå hvordan man velger mat til vin eller omvendt. Overraskende enkle tommelfingerregler følger smaksprøver for samspillet mellom vin og mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Tjuvholmen Oslo, Tjuvholmen 27.01.2020 (+1) 1 kveld27.01.2020 (+1) 1.495 kr

Extra ost og vin kurs

Vi tilbyr kurs i extra ost og vin. Lyst til å lære om samspillet mellom ost og vin? Vi smaker 6 kvalitetsoster mot 6 ulike vinstiler fra hele verden. En populær klassiker!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Tjuvholmen Oslo, Tjuvholmen 1 kveld 895 kr

Gourmetaften i Oslo - bedrifter og større grupper

Vi tilbyr gourmetaften i Oslo for bedrifter og større grupper. Vinkurs og gourmetmiddag hos Norges beste restauranter Tjuvholmen Sjømagasin og Festningen Restaurant.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 1/2 time fra 1.850 pr pers kr

Klassikeren ost og vin - bedrifter og større grupper

Vi tilbyr kurset ost og vin for bedrifter og større grupper. Lyst til å lære om samspillet mellom ost og vin? Vi smaker 5 kvalitetsoster mot 5 ulike vinstiler fra hele verden. En populær klassiker!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 1/2 time fra 495 pr pers kr

Mat og vin hjemme - bedrifter og større grupper

Vi tilbyr vinopplevelser med tydelig terroiradresse og råvarer av beste kvalitet ispedd ekte formidlingsglede over mat og vin. Vår målsetning er satt etter det franske ordtaket «Et måltid uten vin er som en dag uten sol».

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 1/2 time fra 1.535 pr pers kr

Sjokolade og vin - bedrifter og større grupper

Vi tilbyr kurs i sjokolade og vin for bedrifter og større grupper. Fem velsmakende viner i følge med fem sjokoladedesserter: deriblant mørk sjokoladekake, sjokoladefondant. Nam, nam...

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 1/2 time fra 595 pr pers kr

Kokk for en dag - lær å kokkelere

Det har siden oppstarten ofte blitt etterspurt matkurs hvor gjestene kan delta i matlagingen, etter 6 år kan vi endelig invitere gjester inn til oss selv. Vi har bygget et moderne kjøkken som inspirerer til kreativitet og nytenkning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 6 timer 1.595 kr

Matkurs - Barn - lær å kokkelere

God mat skal ikke være forbeholdt forretningsfolk og voksne mennesker på restaurant. Vi brenner for å formidle vår kjærlighet til barn og har derfor utviklet et konsept der vi kommer ut og lager mat sammen med barn i barnehager og på skoler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Matkurs for kollegaer - lær å kokkelere

Ønsker du å gjøre noe annerledes sammen med kollegaene dine? Da kan et matkurs for kollegaer hos Søtt+Salt være en avslappende og sammensveisende aktivitet. I vårt kjøkken blir dere utfordret til å både samarbeide og konkurrere. Målet er å lage deres eget måltid – med litt hjelp fra oss ,-)

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Matkurs for kunder - lær å kokkelere

Jo flere kokker, jo mere søl. Jo flere kokker, jo mere gøy. Har du lyst til å invitere til et annerledes, lærerikt og inspirerende kundearrangement? La oss stå for det hele – vi lover deg en dag både du og kundene dine sent vil glemme.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Matkurs for venner - lær å kokkelere

God mat forlenger gode vennskap og skaper nye. Nå inviterer Søtt+Salt til matkurs for venner i Skostredet eller i vårt kjøkken i Gabriel Tischendorfsvei 16. Her lærer dere å lage mat sammen – før dere sammen spiser maten dere har laget.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Nesten kokk for en dag! fisk & skalldyr

Søtt + Salt matkurs, eller “Nesten kokk for en dag” som vi kaller det, er en matopplevelse av de sjeldne. Du får se og smake, men ikke røre. Vi kokkelerer og forteller hemmelighetene, mens dere sitter rundt kjøkkenet og observerer og stiller spørsmål.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 4 timer 1.295 kr

Søtt+Salt matkurs - gatemat

Lær å lage gatemat av søtt+salt. Denne kvelden lærer vi deg noen gode og enkle gatemat retter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 4 timer 1.595 kr

Søtt+Salt matkurs - Husmann

Denne kvelden lærer vi deg å lage enkle retter som kan brukes i hverdagen, men også til en festlig anledning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 28.01.2020 4 timer28.01.2020 995 kr

Raw Food for alle - Minimum 3 personer - Hjemme hos deg

På våre matlagningskurs lærer vi om «raw food», som er tilberedning av frukt, grønnsaker, nøtter og frø uten varmebehandlig- altså rå mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 5.000 kr
Kristiansand Kristiansand fra 5.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 5.000 kr
Skien Skien 2 dager fra 5.000 kr
Stavanger Stavanger 2 dager fra 5.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 5.000 kr

Raw Food for nysgjerrige - Minimum 3 personer - hjemme hos deg

Raw food er rett og slett rå mat. Gjennom å tilberede maten så skånsomt som mulig, uten varmebehandling, så får du frem mange viktige næringsstoffer som vi ellers går glipp av.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 5.000 kr
Kristiansand Kristiansand 2 dager fra 5.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 5.000 kr
Skien Skien 2 dager fra 5.000 kr
Stavanger Stavanger 2 dager fra 5.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 5.000 kr

Raw Food Gluten- og sukkerfri bakeglede - Minimum 3 personer

Flere og flere opplever fordeler med og unnvike gluten og sukker. Når vi baker så beholder vi gleden ved å nyte fantastiske kaker, gode brød og deilige kjeks, men uten der-på-føelsen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 5.000 kr
Kristiansand Kristiansand fra 5.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 5.000 kr
Skien Skien 2 dager fra 5.000 kr
Stavanger Stavanger 2 dager fra 5.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 5.000 kr

Raw Food Grønn kokekunst - Minimum 3 personer - hjemme hos deg

Å spise vegetar gjør vi av forskjellige grunner: for bedre helse, for dyrene, for miljøet, for det det er billigere. Men ikke minst fordi grønnsaker kan smake så fantastisk godt. På våre kokekurs lærer du å lage vegetariske retter som et alternativ til og/eller komplement til tradisjonell norsk kost

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 5.000 kr
Kristiansand Kristiansand 2 dager fra 5.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 5.000 kr
Skien Skien 2 dager fra 5.000 kr
Stavanger Stavanger 2 dager fra 5.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 5.000 kr

Raw Food, dehydrator og superfoods - Minimum 3 personer

På våre matlagningskurs lærer vi om «raw food», som er tilberedning av frukt, grønnsaker, nøtter og frø uten varmebehandlig- altså rå mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 5.000 kr
Kristiansand Kristiansand 2 dager fra 5.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 5.000 kr
Skien Skien 2 dager fra 5.000 kr
Stavanger Stavanger 2 dager fra 5.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 5.000 kr

RawFood til hverdag og fest

Vi tilbyr matkurs i RawFood til hverdag og fest. Bli med på et 2-dagers matkurs der vi viser deg hvordan frukt, grønt, nøtter og oljer kan bli til luksuriøse retter, smakfullt, morsomt og variert.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 5.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 5.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 5.000 kr

Fermentert mat og drikke

Vi tilbyr kurs om fermentert mat og drikke. Gamle tradisjoner er kommet tilbake. Fermentering er en konserveringsmetode som tilfører mat og drikke probiotiske egenskaper. Det styrker immunforsvaret og kan virke helbredende. Du får med deg kambucha og vannkefir hjem.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 2 timer 550 kr

Frukttur til Helgøy

Familien Helgøy er i oppstartsfasen med å tilby båttur med Helgøy Skyssbåt, til Helgøy og omvisning på fruktgarden vår. Derfor inviterer me nå grupper som vil vera med, mot ein kostpris og eit evalueringsskjema etterpå. Det hadde vore stas om du / dåkke har lyst å bli med!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 timer 350 kr

Grønnsakshagen - nybegynner

Vi tilbyr kurs i å lage din egen grønnsakshage på nybegynner nivå. Vi sår i potter som du får med deg hjem. Ta med matpakke.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 2 timer 450 kr

Heldags Marsipan- og fondant

Dette er et grunnleggende heldagskurs, som inkluderer alt kursmatriell. Her trekker vi også en dummykake og dekorere denne på slutten av kurset. Kurspakken inneholder: blomsterformere, calaformer, utstikkere, ribbon-cutter, dustingbag, sprøytetip, verktøy, svamper og pensel.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 1.800 kr

Kakedekorasjon - Basickurs

Dette er et grunnleggende heldagskurs, som inkluderer alt kursmatriell. Kurspakken inneholder: sprøyteposer, koblere, tipper, øvelsesplate med ark, rosenål, cupcakenål, stensiler, og spatula, samt en fantastisk bok med grunnleggende beskrivelser ( engelsk).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 1.800 kr

Kakedekorasjon - Cupcakes og frosting

Her setter vi fokus på smaken og dekorerer de herligste cupcakes. I løpet av kurset lager vi 2 typer frostinger som vi dekorerer med ved bruk av forskjellige sprøytetknikker. Hvilken type frosting vi lager er sesongbasert, men kurset inneholder en smørbasert og en marengsbasert frosting.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3.5 timer 900 kr

Asiatiske smaker

Kurset er et deltakende kokkekurs som tar for seg teoretiske prinsipper fra det asiatiske kjøkken.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 03.02.2020 (+4) 4 timer03.02.2020 (+4) 1.600 kr

Barna inviterer

Har du en kokkespire hjemme? Våre kokker inviterer barn i alderen 11- 15 år inn på kjøkkenet for å lage en spennende og smakfull middag til seg selv og sine gjester. Barna vil lære om menyens råvarer og best mulig bruk av disse, samt noen enkle teknikker som de selv kan bruke hjemme.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 29.02.2020 1 dager29.02.2020 1900 kr

Biff og Bayer dagtid

Vi tilbyr matkurs om biff og bayer lunsj. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. Det blir en demonstrasjon der vi forklarer forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 01.02.2020 3 timer01.02.2020 1.600 kr

Biff og Bayer kveldstid

Vi tilbyr matkurs om biff og bayer lunsj. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. Det blir en demonstrasjon der vi forklarer forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 20.02.2020 (+3) 3 timer20.02.2020 (+3) 1.600 kr
Oslo, Grünerløkka 20.03.2020 3 timer 20.03.2020 1.600 kr
Oslo, Grünerløkka 24.04.2020 3 timer 24.04.2020 1.600 kr
Oslo, Grünerløkka 29.05.2020 3 timer 29.05.2020 1.600 kr

Boblende lunsj

Et kurs for de som ønsker å lære om mat og musserende vin i kombinasjon. Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 21.03.2020 21.03.2020 1.600 kr

Boblende middag

Et kurs for de som ønsker å lære om mat og musserende vin i kombinasjon. Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 28.02.2020 (+2) 28.02.2020 (+2) 1.875 kr
Oslo, Grünerløkka 17.04.2020 17.04.2020 1.875 kr
Oslo, Grünerløkka 08.05.2020 08.05.2020 1.875 kr

Burgerfest

Lær å lage trendy burgere med våre kokker. På dette kurset vil vi ta for oss: hvordan lage en optimal burger og blandingsforholdene av ulike typer kjøtt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 10.03.2020 (+2) 10.03.2020 (+2) 1.350 kr
Oslo, Grünerløkka 28.04.2020 28.04.2020 1.350 kr
Oslo, Grünerløkka 20.05.2020 20.05.2020 1.350 kr

Fiskekurs

Vil du lære å tilberede fisk på den perfekte måten? På dette kurset er du selv med og lager maten fra bunnen av sammen med inspirerende og engasjerte kokker

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 25.02.2020 (+3) 3 timer25.02.2020 (+3) 1.950 kr

Fransk mat og vin i kombinasjon

Denne kvelden inviterer vi til en kveld fylt med fantastisk fransk mat og vin. Dere vil lære mer om mat og vin i kombinasjon, hva som fungerer og hvorfor fra våre meget kompetente og engasjerte kokker og vinkelnere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Vulkan Oslo, Vulkan 28.05.2020 4 timer28.05.2020 1.875 kr

Franske smaker

Lær håndverket bak den franske matfilosofien slik at du kan gjenskape de autentiske smakene i dit eget kjøkken.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 11.02.2020 (+1) 11.02.2020 (+1) 1.600 kr

Grillkurs

Lær hvordan du kan servere perfekte grillretter til dine venner. Grillkurset er et deltagende kokkekurs der du får tips og triks for et perfekt resultat på grillen. Vi tar for oss hvordan man griller alt fra sjømat, kjøtt og garnityrer til søte avslutninger på måltidet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 19.05.2020 19.05.2020 1.650 kr

Hverdagssaus

Vi tilbyr kurs i hverdagssaus. Bli en ekte sausekokk. Denne ettermiddagen lærer du tips og triks for å lage smakfulle sauser som er enkle å lage og kan brukes i hverdagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 01.04.2020 01.04.2020 1.350 kr

Italiensk mat og vin i kombinasjon

Denne kvelden inviterer vi til en kveld fylt med fantastisk italiensk mat og vin. Dere vil lære mer om mat og vin i kombinasjon, hva som fungerer og hvorfor fra våre meget kompetente og engasjerte kokker og vinkelnere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 21.02.2020 4 timer21.02.2020 1.875 kr

Italienske smaker

På dette kurset jobber vi med retter og teknikker som har fått signaturstatus i italiensk mat - som pasta og risotto. Med respekt for gode ingredienser dyrkes den intense smaken og det gode samspillet og det er med god grunn at det italienske kjøkkenet har erobret verden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 04.02.2020 (+2) 4 time04.02.2020 (+2) 1.600 kr

Kjøttkurs

Bli en mester i å tilberede kjøtt med våre kokker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 28.01.2020 (+2) 4 timer28.01.2020 (+2) 1.950 kr

Mat og vin i kombinasjon

Denne kvelden inviterer vi til en kveld fylt med fantastisk mat og vin.Dere vil lære mer om mat og vin i kombinasjon, hva som fungerer og hvorfor fra våre meget kompetente og engasjerte kokker og vinkelnere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 31.01.2020 (+2) 4 timer31.01.2020 (+2) 1.875 kr
Oslo, Grünerløkka 27.03.2020 4 timer 27.03.2020 1.875 kr
Oslo, Grünerløkka 02.04.2020 4 timer 02.04.2020 1.875 kr

Mat og vin i kombinasjon- fokus på sjømat

Denne kvelden vil du lære om sjømat og vin i kombinasjon og vi gir vi deg en innføring i hvordan du best gjør dette gjennom et demonstrasjonskurs på tre timer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 07.02.2020 4 timer07.02.2020 1.775 kr

Matlagningsteknikker på 1-2-3

Vår kokebok, Kok & Stek, er en rettesnor for tilberedningsteknikker. På dette kurset lærer du å behandle de ulike råvarene på en optimal måte og våre kokker gir deg alle sine beste tips og triks.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 25.02.2020 (+2) 3 timer25.02.2020 (+2) 1.600 kr
Oslo, Grünerløkka 03.03.2020 3 timer 03.03.2020 1.600 kr
Oslo, Grünerløkka 16.04.2020 3 timer 16.04.2020 1.600 kr

Meat free weekday

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Vi lager mettende retter og gir dere tips til alternative næringskilder. Kurset har fokus på å spise mindre kjøtt og fisk i hverdagen, men det vil være både egg og meieriprodukter brukt i dette kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Vulkan Oslo, Vulkan 25.01.2020 (+4) 3 timer25.01.2020 (+4) 1.250 kr

Mexicanske tacos

Lag taco som i Mexico! Taco er en rett som kan varieres i det uendelige når man først har kontroll på hovedingrediensene. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 26.02.2020 (+3) 3 timer26.02.2020 (+3) 1.600 kr
Oslo, Grünerløkka 24.03.2020 3 timer 24.03.2020 1.600 kr
Oslo, Grünerløkka 21.04.2020 3 timer 21.04.2020 1.600 kr
Oslo, Grünerløkka 06.05.2020 3 timer 06.05.2020 1.600 kr

Minichef camp

KAs Minichef Camp er et tilbud for skolebarn i alderen 9-12 år . Her får barna lære å tilberede sunne og gode retter som de enkelt kan lage alene etter skoletid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 17.02.2020 4 dager17.02.2020 3500 kr

Pastakurs

Vi tilbyr pastakurs. Det blir en utfyllende demonstrasjon der vi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske. Etter demonstrasjonen deltar dere selv og lager forskjellige pastaretter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sagene Oslo, sagene 24.02.2020 (+1) 24.02.2020 (+1) 1.350 kr

Pizzakurs

Pizza er i utgangspunktet veldig enkelt å lage, men samtidig litt vanskelig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sagene Oslo, sagene 17.02.2020 (+5) 3 timer17.02.2020 (+5) 1.350 kr

Saucer til selskap

En god saus er noe av det viktigste i et måltid, det er den som løfter retten og råvarene mot himmelen. Våre kokker lærer deg å lage de perfekte sausene som gjerne serveres ved spesielle anledninger. Lykkes du med disse sausene vil du stå høyt i kurs hos dine gjester eller familie.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 29.01.2020 (+4) 29.01.2020 (+4) 1.350 kr
Oslo, Grünerløkka 04.02.2020 04.02.2020 1.350 kr
Oslo, Grünerløkka 12.03.2020 12.03.2020 1.350 kr
Oslo, Grünerløkka 22.04.2020 22.04.2020 1.350 kr
Oslo, Grünerløkka 13.05.2020 13.05.2020 1.350 kr

Selskap hos Kulinarisk Akademi

Leter du og din bedrift etter en opplevelse for en gruppe fra 8 personer og oppover. Ønsker dere en annerledes fest, firmaarrangement, sommerfest, julebord, kundearrangement eller har dere noe å feire?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 5 timer

Sushikurs

Vi tilbyr sushikurs. Kulinarisk Akademis kokebok, Sushi på Norsk, er en rettesnor for den som ønsker å lage sushi hjemme. Vil du lære mer om å lage sushi selv, kom til oss i Mathallen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 07.03.2020 (+1) 3 timer07.03.2020 (+1) 1.350 kr
Oslo, Grünerløkka 26.05.2020 3 timer 26.05.2020 1.350 kr

To generasjoner

2 generasjoner er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 14.03.2020 3 timer14.03.2020 1.500 kr

To generasjoner-sushi

To generasjoner sushi kurs er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 08.02.2020 (+1) 3 timer08.02.2020 (+1) 1.600 kr
Oslo, Grünerløkka 30.05.2020 3 timer 30.05.2020 1.600 kr

Fisk,- filetering- og skalldyrkurs

Vi arrangerer fisk og skalldyrkurs i Gladkjøkkenet. Målet er at du øker den erfaring og kunnskap med behandling av skalldyr og fisk. Når dere har jobbet i kjøkkenet med behandling av fisk, tilberedning av skalldyr og lært litt om farse av fisk, ender det opp i et nydelig 4 retters måltid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 25.02.2020 1 kveld25.02.2020 1.395 kr

Fisk,- filetering- og skalldyrkurs - bedriftsinternt

Gladkjøkkenet tilbyr fisk,- filetering- og skalldyrkurs. Sammen med fagfolk fra Reinhartsen arrangerer vi skalldyr-, fisk- og fileteringskurs i Gladkjøkkenet denne kurskvelden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand, Kristiansand 1 kveld 1.395 kr
Kristiansand, Kristiansand 1 kveld 1.395 kr
Vennesla Vennesla 1 kveld 1.395 kr

Kjøtt og biffer - matkurs

Gladkjøkkenet tilbyr kurs i kjøtt og biffer. Kjøtt, ikke bare fileter og biffer!! NYTT Slagterbiff, kaveentrecôte og lam og sau i skjønn forening. Forskjellige biffer vil ha fokuset denne kvelden. Indrefilet, ytrefilet og entrecôte av okse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 24.03.2020 1 kveld24.03.2020 1.395 kr

Kjøtt, biffer og fileter - bedriftsinternt

Gladkjøkkenet tilbyr kurs i kjøtt, biffer og fileter. Forskjellige biffer vil ha fokuset denne kvelden. Indrefilet, ytrefilet og entrecôte av okse. Du lærer å steke biffene perfekt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand, Kristiansand 1 kveld 1.395 kr
Kristiansand, Kristiansand 1 kveld 1.395 kr
Vennesla Vennesla 1 kveld 1.395 kr

Sushikurs

Gladkjøkkenet tilbyr sushikurs. Ta en kveld på Gladkjøkkenet og lær å lage sushi. Du vil lære de viktigste knepene slik at du kan ha sushikveld hjemme for dine venner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 04.02.2020 1 kveld04.02.2020 1.295 kr

Sushikurs - bedriftsinternt

Gladkjøkkenet tilbyr sushikurs. Ta en kveld på Gladkjøkkenet og lær å lage sushi. Du vil lære de viktigste knepene slik at du kan ha sushikveld hjemme for dine venner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand, Kristiansand 1 kveld 1.295 kr
Kristiansand, Kristiansand 1 kveld 1.295 kr
Vennesla Vennesla 1 kveld 1.295 kr

Vegetarkurs

Gladkjøkkenet tilbyr Vegetarkurs. En kjøttfri dag…. vegetarmat er like godt som kjøtt og fisk. Lær å variere og lage deilige vegetarretter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 1 kveld 1.295 kr

Vilt, fugl og dyr mat kurs

For deg som har frysen full av fugl og vilt og ikke vet hvordan du skal tilberede de deiligste retter. Her vil du lære om riktig steking, røyking, nydelige sauser og gode grønnsaker til viltet. Denne kvelden ender opp i et «himmelsk måltid» med fire retter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 03.03.2020 1 kveld03.03.2020 1.495 kr

Vilt, fugl og dyr mat kurs - Bedriftsinternt

Gladkjøkkenet tilbyr kurs i å tilberede vilt, fugl og dyr. For deg som har frysen full av vilt og ikke vet hvordan du skal tilberede dette.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand, Kristiansand 1 kveld 1.495 kr
Kristiansand, Kristiansand 1 kveld 1.495 kr
Vennesla Vennesla 1 kveld 1.495 kr

Viltkurs - Bedriftsinternt

Gladkjøkkenet tilbyr kurs i å tilberede vilt. For deg som har frysen full av vilt og ikke vet hvordan du skal tilberede dette.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand, Kristiansand 1 kveld 1.495 kr
Kristiansand, Kristiansand 1 kveld 1.495 kr
Vennesla Vennesla 1 kveld 1.495 kr

Bakekurs

Vi tilbyr 5 timers bakekurs for den som er over middels glad i velduftende gjærbakst. Vi kommer til å ha fokus på hva som skjer i en deig, og hvorfor noen brød blir bedre enn andre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 5 timer 1390 kr

Dessert og kakekurs

Baker og kokk Tore Belgum som har en bred erfaring fra kjente restauranter i Spania og Norge har skrevet flere kokebøker deriblant " Sjekk de Brøa!" og "Sukkerbaker´n". På dette kurset vil Tore dele noen hemmeligheter og teknikker som gir deg grunnlaget for å kunne lage utallige slag kaker og

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 01.02.2020 (+1) 1 kveld01.02.2020 (+1) 1390 kr
Oslo, Grünerløkka 21.03.2020 1 kveld 21.03.2020 1390 kr

Festmatkurs -Selskapsmeny av sesongens råvarer

Hvordan man er gjest i eget selskap, nyte mat og drikke med gode venner, uten stress. Foredraget er en real «myteknuser» og vil gi deltagerne gode tips og teknikker for eksklusiv mat med enkle metoder før vi går på kjøkkenet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 07.02.2020 (+1) 4 timer07.02.2020 (+1) 1.495 kr
Oslo, Grünerløkka 24.04.2020 4 timer 24.04.2020 1.495 kr

Fisk og skalldyrkurs

Vi tilbyr matkurs i fisk og skalldyr. Mat fra sjøen er godt, men undervurdert i vår norske matkultur. Historisk har konservering vært i fokus. Ikke så rart, kanskje, med våre lange kalde vintre. Det gjaldt å fiske effektivt i stimer av torsk, sild og vandrende laks i elvene når den var tilgjengelig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 25.01.2020 (+2) 1 kveld25.01.2020 (+2) 1390 kr
Oslo, Grünerløkka 25.02.2020 1 kveld 25.02.2020 1390 kr
Oslo, Grünerløkka 20.04.2020 1 kveld 20.04.2020 1390 kr

Grillkurs

Vi tilbyr grillkurs. Vi vil vise deg hvordan du griller marinerte kjøttstykker uten at naboen klager på røyken eller ringer brannvesenet. Vi viser hvordan du kan grille biffkjøtt, fisk og grønnsaker. Vi viser deg også noen supre partyvinnertriks, som f.eks å grille en kylling på en ølboks.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 25.04.2020 (+2) 25.04.2020 (+2) 1390 kr
Oslo, Grünerløkka 09.05.2020 09.05.2020 1390 kr
Oslo, Grünerløkka 22.06.2020 22.06.2020 1390 kr

Kokkekurs for dummies? / Hvordan lage gode hverdagsretter

Vi tilbyr kokkekurs for dummies? / Hvordan lage gode hverdagsretter til middag? Har du kjent på litt kjøkkenskrekk? Blir det for teoretisk med kokebøker eller matblogger? Hva med et praktisk hverdags-mat-matkurs?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 21.03.2020 21.03.2020 1390 kr

Kurs om vin og mat i kombinasjon

Vi tilbyr kurs om vin og mat i kombinasjon. Våre dyktige kokker og vinkelnere legger sammen sine kunnskaper for å gi deg en lærerik og smakfull helaftenopplevelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 25.01.2020 (+4) 1 kveld25.01.2020 (+4) 1.495 kr
Oslo, Grünerløkka 29.02.2020 1 kveld 29.02.2020 1.495 kr
Oslo, Grünerløkka 28.03.2020 1 kveld 28.03.2020 1.495 kr
Oslo, Grünerløkka 25.04.2020 1 kveld 25.04.2020 1.495 kr
Oslo, Grünerløkka 13.06.2020 1 kveld 13.06.2020 1.495 kr

Nese til hale / bruk hele dyret

Vi tilbyr matkurs i nese til hale / bruk hele dyret. På dette kurset tar vi for oss stykningsdeler fra hele dyret. Forskjellige typer kjøtt, med forskjellige egenskaper, som krever litt forskjellige tilberedningsmetoder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 22.02.2020 22.02.2020 1390 kr

Ostekurs

Forfatter av boken " Mine Osteperler "er kursleder.På ostekurset gjennomgår vi hovedtypene av ostefamilier , hvordan de fremstilles og hvordan de bør se ut og bør smake / lukte. Vi prøver med ulike viner og tilbehør til ostene slik at du kan tilby dine gjester gode kombinasjoner av ost og drikke.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 25.01.2020 (+2) 1 kveld25.01.2020 (+2) 795 kr
Oslo, Grünerløkka 29.02.2020 1 kveld 29.02.2020 795 kr
Oslo, Grünerløkka 13.06.2020 1 kveld 13.06.2020 795 kr

Pizzakurs

Vi tilbyr pizzakurs. Pizza blir best (italiensk) om du lager den enkelt med få ingredienser. ? Selv om pizza er enkelt å lage, betyr det ikke at man kan være kunnskapsløs når den lages. Jo bedre du forstår prosessene, jo bedre blir resultatet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 15.02.2020 (+2) 4 timer15.02.2020 (+2) 1.250 kr
Oslo, Grünerløkka 30.03.2020 4 timer 30.03.2020 1.250 kr
Oslo, Grünerløkka 09.05.2020 4 timer 09.05.2020 1.250 kr

Surdeigskurs

Ida Albertsen er en surdeigentusiast som elsker å formidle kunnskap om guddommelig surdeigsbakst gjennom blant annet Instagramprofilen Surdeigshimmelriket

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 08.02.2020 (+1) 4 minutter08.02.2020 (+1) 1500 kr
Oslo, Grünerløkka 15.04.2020 4 minutter 15.04.2020 1500 kr

Sushikurs

Vi tilbyr sushikurs. På kurset øver deltagerne på å tilberede et utvalg av nigirisushi og norimaki. Dessuten lærer man trikset å jobbe med klebrig ris som klister seg til fingre som om de blir limt fast, om man da ikke bruker det fantastisk geniale, enkle trikset med.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 08.02.2020 (+1) 4 timer08.02.2020 (+1) 1390 kr
Oslo, Grünerløkka 21.04.2020 4 timer 21.04.2020 1390 kr

Tapaskurs

Vi tilbyr tapaskurs. Å spise tapas er herlig uformelt og inkluderende. Et utvalg retter som er enkle å lage, enkle å servere og ennå enklere å spise. Det smaker jo så godt, som regel finnes noe godt i et glass ved siden av også.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 01.02.2020 (+2) 01.02.2020 (+2) 1390 kr
Oslo, Grünerløkka 09.03.2020 09.03.2020 1390 kr
Oslo, Grünerløkka 25.04.2020 25.04.2020 1390 kr

Vegetarmat

Vi tilbyr matkurs i vegetarmat. Mange ønsker å spise mindre kjøtt, men mangler kunnskap om hvordan man lager god og næringsrik mat uten kjøtt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 25.01.2020 (+3) 25.01.2020 (+3) 1390 kr
Oslo, Grünerløkka 29.02.2020 29.02.2020 1390 kr
Oslo, Grünerløkka 23.03.2020 23.03.2020 1390 kr
Oslo, Grünerløkka 20.04.2020 20.04.2020 1390 kr

 |  1 2 3 4 5 6 7   |  Neste side >>