Vea er en aktiv samfunnsdebattant, matkursutvikler og daglig leder av Margit Vea AS. Hun har 20 års erfaring i å holde matkurs og har skrevet flere kokebøker. Margit har vært fast spalte i Aftenposten Junior og laget flere matprogram på Matkanalen.tv, blant annet «Naturlig mat med Margit Vea» og «Hjemmelaget babymat».

Fra starten av, har Margit alltid hatt et brennende engasjement for at barn og voksne skal få god, naturlig og levende mat som gir dem gode smaksopplevelser og god helse. Hun er opptatt av at foreldre skal kjenne mestring på at de selv kan lage mat til både seg selv og barna sine.


Kurs i god mat og drikke for tarmen

Vi tilbyr kurs om god mat og drikke for tarmen hos Atlet Trening på Kokstad. På dette kurset har vi fokus på gode råvarer for god tarmhelse. Her vil du lære om fordelene med surdeigsbakst, syrning og bløtlegging av korn, frø og nøtter.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 2 timer 690 kr  

Kveldskurs i fermentering

Vi tilbyr kveldskurs i fermentering hos Anne-Gunn Vadheim. På dette kurset lager vi mat som er godt for tarmen, som «restaurerer» fordøyelsen og demper betennelser i kroppen.

Sted Dato Varighet Pris
Røyken Røyken 2 timer 690 kr  

Lær å lage hjemmelaget babymat

Vi tilbyr kurs i å lage hjemmelaget babymat. Ta med barnet på en oppdagelsesreise i matens verden, fylt av gode smaksopplevelser og næring! Lær å lage hjemmelaget babymat - helt enkelt. Dette er mat som kan kombineres med resten av familien sin mat.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 2 timer 690 kr