Vea er en aktiv samfunnsdebattant, matkursutvikler og daglig leder av Margit Vea AS. Hun har 20 års erfaring i å holde matkurs og har skrevet flere kokebøker. Margit har vært fast spalte i Aftenposten Junior og laget flere matprogram på Matkanalen.tv, blant annet «Naturlig mat med Margit Vea» og «Hjemmelaget babymat».

Fra starten av, har Margit alltid hatt et brennende engasjement for at barn og voksne skal få god, naturlig og levende mat som gir dem gode smaksopplevelser og god helse. Hun er opptatt av at foreldre skal kjenne mestring på at de selv kan lage mat til både seg selv og barna sine.


Julebakst med surdeig, Stavanger

Lær å bake nydelig julebakst med surdeig! Dette er kurset for deg som ønsker å utvide bruksområdene til surdeigsstarteren din. Og om du aldri har bakt med surdeig før, hvorfor ikke begynne med julebaksten?

Sted Dato Varighet Pris
Stavanger Stavanger 2 timer 750 kr  

Julefermentering - Stavanger

Bli med å lage ekte surkål eller rødkål til jul. Eller kanskje en smaksrik julekraut, ekte sennep, nydelige rødbeter, julekrydret komucha eller fermentert ingefærdrikk?

Sted Dato Varighet Pris
Stavanger Stavanger 2 timer 750 kr