Nettkurs og nettstudier i alle kategorier

Her finner du en oversikt over de fleste nettbaserte kurs og studier som er tilgjengelig i Norge.
Enten du ønsker å øke din profesjonelle kompetanse eller lære deg noe privat finner du kurset her.

Kategorier

Topp 10 nettkurs

Helsesekretær (VG3) - nettstudie

Pris: 18.900       Varighet: 1 semester      

Vi tilbyr kurs i Helsesekretær (VG3) som nettstudie. Opplæringen skal utvikle evnen til å arbeide selvstendig med administrative oppgaver og assistanse-, laboratorie- og skiftestuearbeid. Videre skal opplæringa legge vekt på service, kommunikasjon og samhandling med pasienter og samarbeidspartnere.

Arbeidsvarsling kurs 1 - nettkurs

Pris: 2.250       Varighet: 1 dag       Neste kurs: 17.06.2024

Vi tilbyr nettkurs i arbeidsvarsling kurs 1 - for alle som skal utføre arbeid på veg. Kurset gir stedlig ansvarsrett. Alle som skal utføre arbeid på eller ved veg skal minimum ha gjennomgått kurs 1, basert på Statens Vegvesens håndbok N301 (051).

Flyktningbarn i barnehagen og skolen - webinar

Pris: Avtales       Varighet: ca 3 timer      

Vi tilbyr foredrag om flyktningbarn i barnehagen og skolen som webinar. Barnehagen og skolen har en avgjørende og viktig rolle i flyktningbarns liv. For mange er dette et første møte med norsk kultur og er et sted for å skape sitt første nettverk og utvikle sosial kompetanse.

Spanskkurs via video tilpasset ditt nivå - Gratis prøvetime

Pris: 3.227       Varighet: 8 uker      

På kurset gir jeg deg tilgang til en fantastisk selvstudie nettplattform godkjent for nordmenn som vil lære spansk. Du bestemmer selv din egen kursprogresjon. Vi skal kombinere e-learning med én-til-én eller smågruppe undervisning på videokonferanse.

P3o® Practitioner - virtual

Pris: 19.800       Varighet: 2 days      

We provide virtual course about P3o® Practitioner. Around the world, there are many organizations in both the public and private sectors, who recognise that their portfolio, programme and project management is best supported through a delivery support office.

P3o® Foundation - virtual

Pris: 19.800       Varighet: 3 days      

We provide virtual course about P3o® Foundation. Around the world, there are many organizations in both the public and private sectors, who recognise that their portfolio, programme and project management is best supported through a delivery support office.

Minecraft blokk-koding - nybegynner nivå 1 (barn 8 - 9 år) online

Pris: 5.960       Varighet: 16 uker      

Vi tilbyr onlinekurs for barn om Minecraft blokk-koding på nybegynner nivå 1. På Minecraft-kurs får barna et nytt forhold til spilling, og begynner å forstå hva som skjer under panseret på dataspill. Minecraft Education Edition gir en visuell og spennende introduksjon til programmeringens verden.

Arbeidstillatelse og sikker jobb analyse - Norsk og engelsk

Pris: 160       Varighet: Ta kontakt for informasjon      

Dette kurset er et grunnleggende kurs som er utviklet for dem som jobber i industrien, og som trenger å forholde seg til Arbeidstillatelser, eller AT og Sikker Jobb Analyse, eller SJA.

Advanced Certified Scrum Master (A-CSM) - virtuelt

Pris: 21.900       Varighet: 2 dager      

Vi tilbyr virtuelt kurs om Advanced Certified Scrum Master (A-CSM). Advanced Certified ScrumMaster (A-CSM) er et 2-dagers kurs for Certified Scrum Masters som allerede har praktisk erfaring og som vil ta det neste steget.

Blomsterdekoratør kurs - online

Pris: 19.000       Varighet: Tilgang til kurset i 1. år      

Vi tilbyr utdanning som blomsterdekoratør som onlinekurs. Kurset fokuserer på at du etter endt kurs skal kunne jobbe i butikk, på events eller messer med alt knyttet til Blomsterdekoratøryrket.