Nettkurs og nettstudier i alle kategorier

Her finner du en oversikt over de fleste nettbaserte kurs og studier som er tilgjengelig i Norge.
Enten du ønsker å øke din profesjonelle kompetanse eller lære deg noe privat finner du kurset her.

Kategorier

Topp 10 nettkurs

Webinar i byggesaksbehandling

Pris: 5.800       Varighet: 1 dag       Neste kurs: 02.06.2020

Dette webinaret omhandler byggesaksbehandling etter plan- og bygningsloven. Byggesaksforskriften omhandler krav til søknader, saksbehandling, ansvar i byggesaker, gjennomføring av tilsyn, kontroll, samt bestemmelser om overtredelsesgebyr.

NLP Practitioner - online

Pris: 7.450      

Vi tilbyr kurs i NLP Practitioner . Finn din drøm, rydd unna problem, design ditt liv, bli mentalt sterkere, ta aksjon for å nå personlige mål. Bli rådyktig i kommunikasjon og coaching, hjelpe andre til å bli kvitt problem og lykkes.

Maskinførerkurs klasse M1 - M6, fjernundervisning

Pris: 5.950       Varighet: 3 dager      

Vi tilbyr maskinførerkurs klasse M1 - M6 som fjernundervisning. Fjernundervisnings løsningen må ikke forveksles med Skype eller diverse webinar løsninger. Dette er en fullblods løsning med interaksjon fra kursdeltaker som strømmes i full HD kvalitet fra et av våre studioer.

Båtførerkurs + tentamen - nettkurs

Pris: 849       Varighet: 30 dager      

Vi tilbyr båtførerprøven på nettet. Båtførerprøven er obligatorisk for alle født etter 1980 som skal føre båt lengre enn 8 meter eller båt med mer enn 25 hk. Båtførersertifikatet gir deg mulighet til å føre båt opp til 15 meter (50 fot) med ubegrenset antall hk.

Helsesekretær (VG3) - nettstudie

Pris: 17.900       Varighet: 1 semester      

Vi tilbyr kurs i Helsesekretær (VG3) som nettstudie. Opplæringen skal utvikle evnen til å arbeide selvstendig med administrative oppgaver og assistanse-, laboratorie- og skiftestuearbeid. Videre skal opplæringa legge vekt på service, kommunikasjon og samhandling med pasienter og samarbeidspartnere.

Teoriprøven for buss (klasse D) - nettkurs

Pris: fra 299       Varighet: Tilgang fra 7 eller 30 dager      

Vi tilbyr teoriprøven for buss - klasse D som nettkurs. Lær teorien effektivt med videoer, illustrasjoner, lyd og oppgaver. Her har du har også mulighet til å inkludere fri bruk av teoriprøver i tilgangen din.

Maskinførerkurs klasse M1 - M6, fjernundervisning (kveld)

Pris: 5.950       Varighet: 5 kvelder      

Vi tilbyr maskinførerkurs klasse M1 - M6 som fjernundervisning på kveldstid. Fjernundervisnings løsningen må ikke forveksles med Skype eller diverse webinar løsninger. Dette er en fullblods løsning med interaksjon fra kursdeltaker som strømmes i full HD kvalitet fra et av våre studioer.

Masseforflytningsmaskin teori, klasse M1 - M6 Nettbasert

Pris: 5400       Varighet: 3 dager       Neste kurs: 03.06.2020

Vi tilbyr maskinførerkurs i masseforflytningsmaskin teori nettbasert. (Midlertidig løsning under corona-krisen) , Målet med maskin kurser å gi eleven god teoretisk innføring i sikker bruk av masseforflyttningsmaskiner samt god innsikt i maskinenes oppbygging, virkemåte, vedlikehold og bruk.

Norsk A2 - nettkurs

Pris: 4400      

Norsk A2 bygger på det felles europeiske rammeverket for språk.

Konversasjon i spansk - høyere mellomnivå B1 (voksne) Via Zoom.

Pris: 1.500       Varighet: 5 uker       Neste kurs: 27.05.2020

Vi tilbyr konversasjonskurs i spansk på høyere mellomnivå en gang i uken . Spansk er et av verdens mest utbredte og talte språk. Hos oss har alle lærerne spansk som sitt morsmål. Vi har sosiale grupper som går på kino, middager osv. Få nye venner, lær ett nytt språk samtidig som du har det gøy!