Nettkurs og nettstudier i alle kategorier

Her finner du en oversikt over de fleste nettbaserte kurs og studier som er tilgjengelig i Norge.
Enten du ønsker å øke din profesjonelle kompetanse eller lære deg noe privat finner du kurset her.

Kategorier

Topp 10 nettkurs

Kvalitet - NS INSTA 800 renhold (nivå 2) - nettkurs

Pris: 3.550      

NS INSTA 800 er en standard som benyttes for å fastsette og bedømme rengjøringskvalitet. Nettkurset tilsvarer standardens definisjon av kunnskapsnivå 2, beskrevet i normativt tillegg B.2.2. Du får kunnskap om viktige begreper og definisjoner i standarden, og den praktiske betydningen av dem.

Arbeidsvarsling kurs 1 - nettkurs

Pris: 2.250       Varighet: 1 dag       Neste kurs: 05.03.2024

Vi tilbyr nettkurs i arbeidsvarsling kurs 1 - for alle som skal utføre arbeid på veg. Kurset gir stedlig ansvarsrett. Alle som skal utføre arbeid på eller ved veg skal minimum ha gjennomgått kurs 1, basert på Statens Vegvesens håndbok N301 (051).

Hvordan hjelpe mennesker med økonomiske problemer - digitalt

Pris: fra 375       Varighet: 15 Leksjoner      

Dette kurset skal gjøre deg trygg på å snakke med andre om økonomiske problemer. Kurset passer for deg som jobber med sårbare mennesker.

Basic IGF + advanced

Pris: fra 26.368       Varighet: 3 dager webinar + 1 dag på kurssenter       Neste kurs: 05.03.2024

Vi tilbyr kurs i basic IGF + advanced. Målsettingen med kurset er å bidra til sikker drift av et skip med drivstoff med flammepunkt under 60 grader C.

Agronomutdanning for vaksne - nettkurs

Varighet: 2 år      

Vi tilbyr nettbasert agronomutdanning for vaksne. Nettbasert agronomutdanning for vaksne tek sikte på å utvikle yrkeskompetanse (kunnskapar, ferdigheiter og haldningar) i høve til allsidig landbruksproduksjon.

Saksbehandler - nettbasert

Pris: 46.100       Studiepoeng: 30

Nettstudiet Saksbehandler?er praktisk rettet og kvalifiserer deg til flere spennende jobber?som saksbehandler i offentlig forvaltning.

UX-design (1 år) - nettstudie

Pris: 42.000 pr semester       Varighet: 1 år       Studiepoeng: 60 Neste kurs: 12.03.2024

Vi tilbyr nettstudie i UX-design. UX-design er en 1-årig teknologiutdanning med fokus på brukeropplevelsesdesign. Bli UX-designer og få praktisk kompetanse i brukertesting, wireframing, prototyping og interaksjonsdesign.

Arveoppgjør - prosessen fra start til mål - digitalt

Pris: fra 375       Varighet: 1 1/2 time      

Vi tilbyr digital undervisning om arveoppgjør - prosessen fra start til mål. Hvert år dør det ca. 40 000 personer i Norge. De fleste etterlater seg verdier som formue. I kurset lærer du om delingen av disse verdiene mellom arvingene.

Kosthold og ernæring for eldre (30 studiepoeng) - nettstudier

Varighet: 6 måneder       Studiepoeng: 30

Vi tilbyr enkeltemne iKosthold og ernæring for eldre (30 studiepoeng) som nettstudium. I dette emnet lærer du om vanlige ernæringsutfordringer som kjennetegner eldre som en gruppe, og hvordan det kan legges til rette for et godt kosthold livet ut.

Kakekurs: Lær å dekorere fine kaker

Pris: 299      

Enten du vil lære å pynte gulrotkake, pynte sjokoladekake, eller andre favoritter, så vil dette kurset perfekt for deg. I dette kakekurset på nett tar vi deg gjennom hele prosessen med å dekorere en kake.