Nettkurs og nettstudier i alle kategorier

Her finner du en oversikt over de fleste nettbaserte kurs og studier som er tilgjengelig i Norge.
Enten du ønsker å øke din profesjonelle kompetanse eller lære deg noe privat finner du kurset her.

Kategorier

Topp 10 nettkurs

Naturmedisinsk grunnutdanning - nettkurs

Pris: 12.800       Varighet: 2 semestre      

Vi tilbyr kurs i naturmedisinsk grunnutdanning som nettkurs. Etter fullført utdannelse skal studenten kunne beskrive de grunnleggende prinsipper for sykdom og helse som forklart gjennom de tradisjonelle, klassiske naturmedisinske metodene.

Arbeidsvarsling kurs 1 på nett

Pris: 1.900       Varighet: 1 dag       Neste kurs: 04.12.2020

Interaktivt nettkurs i Arbeidsvarsling kurs 1.

3 GRATIS webinarer med Shalini -Tantra

Pris: Gratis       Varighet: 3 ganger      

Bli kjent med Shalinis arbeid som Tantralærer. Shalini har en dyp, intuitiv kunnskap om hvordan samspillet mellom energi og bevissthet virker. Denne kunnskapen har hun brukt til å forstå dybden i Tantra.

Teoriprøven for snøscooter (klasse S) - nettkurs

Pris: fra 69       Varighet: Tilgang fra 24 timer - 7 eller 30 dager      

Vi tilbyr teoriprøven for snøscooter som nettkurs. På teoritentamen.no kan du øve deg på vår samling av teoriprøver for snøscooter - klasse S. Våre teoriprøver er laget på samme måte som den offisielle teoriprøven.

Fagbrev i salg, service og kundebehandling,butikkfaget nettkurs

Pris: 18.600      

Vi tilbyr fagbrev i salg, service og kundebehandling,butikkfaget nettkurs. Nå kan du ta fagbrev, teoridelen til salg, butikkfaget hos oss - på nettet - når det passer deg! - og så sparer du fort mer enn 5000,- kroner ved å gjøre det!

Arbeidsvarsling kurs 1 - nettkurs

Pris: 2.250       Varighet: 1 dag       Neste kurs: 08.12.2020

Vi tilbyr nettkurs i arbeidsvarsling kurs 1 - for alle som skal utføre arbeid på veg. Kurset gir stedlig ansvarsrett. Alle som skal utføre arbeid på eller ved veg skal minimum ha gjennomgått kurs 1, basert på Statens Vegvesens håndbok N301 (051).

Teoriprøven for moped (klasse AM) - nettkurs

Pris: fra 169       Varighet: Tilgang fra 7 eller 30 dager      

Teoritentamens teorikurs er et komplett nettbasert kurs for deg som ønsker å ta førerkort for moped (klasse AM). Kurset er kortfattet og lett forståelig og tilrettelagt for deg som vil lese det som virkelig er viktig.

Datakortet modul 1 - 7, Office 2013 (Norsk) - nettkurs

Pris: 5.495       Varighet: 120 timer      

Vi tilbyr datakortet modul 1 - 7, Office 2013 som nettkurs. Målsettingen med kurset er at deltakeren skal kvalifiseres for syv moduler som inngår i datakortet og etter avsluttet kurs skal du kunne jobbe både smartere og mer effektivt.

Positiv psykologi - nettkurs

Pris: 2.500       Varighet: 3 måneder      

Vi tilbyr nettkurs i positiv psykologi. Kurset vil introdusere positiv psykologi og skape forståelse for hvordan kunnskaper om friskfaktorer påvirker individets funksjon, velvære, livskvalitet og helse.

Vin & Mat - Grunnkurs - Alle kurs

Pris: 95       Varighet: 1 år      

Lær å forstå hvordan man velger mat til vin eller omvendt.Steg for steg lærdom for hvordan vin og mat kan matche. 6 ulike kursretninger med 45 oppskrifter og beskrivende vinvalg er øvingsoppgaver.