Nettkurs og nettstudier i alle kategorier

Her finner du en oversikt over de fleste nettbaserte kurs og studier som er tilgjengelig i Norge.
Enten du ønsker å øke din profesjonelle kompetanse eller lære deg noe privat finner du kurset her.

Kategorier

Topp 10 nettkurs

Båtførerprøven - nettkurs

Pris: 990       Varighet: 12 måneders tilgang      

Vi tilbyr båtførerprøven som nettkurs. Nettkurset benytter moderne hjelpemidler som animasjoner, filmer og hundrevis av oppgaver for at du skal være best mulig forberedt til båtførerprøven. Du får også flere testeksamener inkludert slik at du kan prøve deg før den faktiske eksamen.

Kom i gang! Sykurs for nybegynnere

Pris: 129      

Dette er et omfattende sykurs for nybegynnere. Lær grunnleggende syteknikker og bli kjent med viktige sybegrep. Med kjøpeguide for symaskiner og prosjekt som du kan sy.

Masseforflytningsmaskin teori, klasse M1 - M6 Nettbasert

Pris: 5400       Varighet: 3 dager       Neste kurs: 17.06.2020

Vi tilbyr maskinførerkurs i masseforflytningsmaskin teori nettbasert. (Midlertidig løsning under corona-krisen) , Målet med maskin kurser å gi eleven god teoretisk innføring i sikker bruk av masseforflyttningsmaskiner samt god innsikt i maskinenes oppbygging, virkemåte, vedlikehold og bruk.

Sjøfly teorikurs - Class Rating SEP (sea) - nettbasert

Pris: 1.990       Varighet: Tilgang til kurset i 18 måneder      

Vi tilbyr teorikurs på sjøfly Class Rating SEP (sea) som nettbasert undervisning. Stort mer romantisk blir det ikke. Her kan du kombinere luft og sjø - og får det beste av to verdener.

Thailandsk - nettkurs

Pris: 199       Varighet: 1 måned      

Vi tilbyr språkkurs i thailandsk som nettkurs. Nøkkelen til å lære et språk så du kan snakke det flyende er å trene opp språkintuisjonen din, eller språkøret som vi ofte kaller det.

Forebygging av tvang og makt ved utviklingshemning - nettkurs

Pris: 760       Varighet: 8 timer      

Vi tilbyr grunnkurs i forebygging av tvang og makt ved utviklingshemning som nettkurs. Målet med kurset er å øke kunnskap, kompetanse og refleksjon hos helsepersonell som yter tjenester til personer med utviklingshemning, og gjennom dette forebygge bruk av tvang og makt.

Nett kurs i Akvarellmaling med Aud Rye

Pris: 3000       Varighet: 1 år      

Endelig har Aud Rye laget et nettkurs. Her får dere male 6 vakre malerier med henne. Aud er en kjent og ettertraktet kursholder som tar deg trinn for trinn mellom de vakreste akvareller. Hun har også lagt ut 2 gratis videoer og informasjon til dem som ønsker å se på dette.

Introduksjon til Word, nivå 1 (gratis) - webinar

Pris: Gratis       Varighet: 1 time      

Vi tilbyr introduksjon til Word på nivå 1 som gratis webinar. Få en effektiv og god innføring i Word! Lær hvordan du lager gode dokumenter. Webinaret varer i 1 time og består av 1 økt à 45 min, samt 15 min spørsmålsrunde.

Privatflysertifikat PPL(A) teorikurs - nettbasert

Pris: 9.990       Varighet: Tilgang til kurset i 18 måneder      

Vi tilbyr teorikurs til privatflysertifikat PPL(A) som nettbasert undervisning. Med et PPL(A) får du rettigheten til å fly etter visuelle flygeregler (VFR). Du kan fly ditt eget fly, eller du kan være medlem av en flyklubb og leie fly der.

Adobe Premiere Rush, en innføring - nettkurs

Pris: 4.990       Varighet: 1 dag       Neste kurs: 24.06.2020

Vi tilbyr en innføring i Adobe Premiere Rush som nettkurs. Du lærer å redigere i Adobe Premiere Rush på PC / Mac. Vi går gjennom hele prosessen, fra import av stoffet, via redigering, enkel fargekorrigering, lydmiks og grafikk / tekster, til eksport til sosiale medier.