Nettkurs og nettstudier i alle kategorier

Her finner du en oversikt over de fleste nettbaserte kurs og studier som er tilgjengelig i Norge.
Enten du ønsker å øke din profesjonelle kompetanse eller lære deg noe privat finner du kurset her.

Kategorier

Topp 10 nettkurs

Strategi og avanserte muligheter med YouTube - digitalt

Pris: fra 375       Varighet: 35 minutter      

Vi tilbyr digital undervisning om strategi og avanserte muligheter med YouTube. YouTube er verdens nest mest besøkte nettside og hele 37% av all mobil internettbruk foregår nettopp her.

Valpekurs

Pris: 2.149       Varighet: 1 kveld pr uke over 7 uker      

Vi tilbyr valpekurs. Valpen må lære seg en del elementære ferdigheter, og ikke minst treffe andre hunder. Dette kurset tar derfor for seg de emnene du trenger for å sikre utviklingen fram til en harmonisk hund.

D5 Kystskippersertifikat

Pris: 27.700      

Sertifikatet gir etter 12 måneders fartstid som sertifisert ansvarshavende vaktoffiser (styrmann) på bro rett til å føre yrkesbåter inntil 500 BT i Nord – og Østersjøfart.

Fagbrev i tømrerfaget - nettbasert med veiledning

Pris: 15.500       Varighet: 112 timer      

Norsk Fagutdanning ønsker velkommen til et alternativt tilbud til klasseromsundervisning, hvor du har selvstudie med tett oppfølging fra lærer via nett.

Spansk for nordmenn - nybegynner BASIC - online

Pris: 490       Varighet: Tilgang 12 måneder etter endt kurs      

Vi tilbyr online språkkurs i spansk for nordmenn på nybegynner basic nivå. Du vil lære både grammatikk, få et godt nok ordforråd for å kunne lage gode setninger i vanlige samtaler i hverdagen. Det blir 2 videoleksjoner + oppgaver hver uke.

Trafikalt grunnkurs - (uten 1.hjelp og mørkekjøring) - nettbasert

Pris: 1.590       Varighet: 3 kvelder       Neste kurs: 24.06.2024

Vi tilbyr trafikalt grunnkurs som nettbasert undervisning over Teams. LEARN er en merkevare innen trafikkopplæring. Vi utvikler bransjen med ny teknologi og spennende metoder. Dette gjør vår opplæring gøy, og gir deg et høyt læringsutbytte.

Norskkurs for nybegynnere nivå A1 - A2, nettkurs

Pris: 4.990       Varighet: 3 måneder      

Vi tilbyr nettkurs i norsk for nybegynnere nivå A1 - A2. Du lærer å forstå, lese, skrive og snakke norsk. Du lærer også om det norske samfunnet. Kurset bygger på «Læreplan i norsk og samfunnskunnskap for voksne» og fører fram til de nasjonale norskprøvene, Norskprøve A1 / A2 og Norskprøve A2 / B1.

Vitamin IV C & IM B Infusion - Online/samlinger - Deltid

Pris: Fra 10.000       Varighet: 2 dager      

Vi tilbyr kurs i vitamin IV C & IM B Infusion. C-vitamin infusjon er den eneste prosessen som sikrer opptil 100% absorpsjon av vitamin C. Den forbedrer immunforsvaret og den generelle trivsel: og kan bidra til å forhindre fremtidige helseproblemer slik som forkjølelse og virus. Teori /praksis

Ernæring og helse årsenhet - nettkurs

Pris: Se pris per emne       Varighet: 2 semester       Studiepoeng: 60

Vi tilbyr årsenhet i ernæring og helse som nettstudie. Denne utdanningen gir deg en attraktiv kompetanse om ernæring og om kostholdets betydning for både enkeltindivider og for grupper i ulike livsfaser.

Dykkerkurs - PADI eLearning

Pris: 180 pund      

Vi tilbyr dykkerkurs - PADI eLearning. Gjennom PADI eLearning har du mulighet til å gjennomføre teoriundervisningen hjemme før kursstart. Etter å ha gjennomført PADI eLearning kan du fullføre dykkerkurset hos hvilken som helst PADI dykkerskole, både i Norge og utlandet.