Nettkurs og nettstudier i alle kategorier

Her finner du en oversikt over de fleste nettbaserte kurs og studier som er tilgjengelig i Norge.
Enten du ønsker å øke din profesjonelle kompetanse eller lære deg noe privat finner du kurset her.

Kategorier

Topp 10 nettkurs

Urtemedisin - nettkurs med Rolf Hjelmstad

Pris: 2.995       Varighet: 24 timer      

Vi tilbyr nettkurs i urtemedisin. Et omfattende og lærerikt kurs i urtemedisin utarbeidet av Rolv Hjelmstad for Heilpraktikerskolen. Rolf Hjelmstad har en meget stor og bred kunnskap om urter og urters medisinske egenskaper som han deler med deg under kurset.

Kurs i tropemedisin - Tanzania

Varighet: 3 uker      

Oslo Nye Høyskole tilbyr tropemedisinkurs for helsepersonell som inkluderer 3 ukers opphold med praksis i tropiske strøk. Kurset er godkjent av Leger uten Grenser.

Sertifisert hesteterapeut

Pris: 49.900       Varighet: 3 år      

Vi tilbyr utdannelse som sertifisert hesteterapeut. Dette er en omfattende utdanning som går over 3 år (tilsvarer 2 års fulltids utdanning), som dekker inn flere behandlingsområder, i tillegg til å inneholde enda mer praktisk trening.

Rust for the C++ Developer - online

Varighet: 2 days      

We offer online course about Rust for the C++ Developer. Rust is a systems language designed to prevent some of the pitfalls encountered in other languages. In this 2 day workshop, we will guide you through the fundamentals of the Rust language. Tailored for C++ developers.

#4 Forms/Sway (2x45 min) – Webinar

Pris: 1.490       Varighet: 1 dag      

Forms og Sway er to apper du finner i Microsoft365 sitt univers av apper. Disse er godt egnet til variasjon av presentasjonsformer og skaper studentaktivitet.

Kurs i digital strategi - virtual

Pris: 6.450       Varighet: 1 dag      

Vi tilbyr kurs i digital strategi. Det er ikke lenger et spørsmål om du er til stede eller ikke på digitale flater, men hvor synlig du er. Å legge en god digital strategi, analysere viktige digitale data og vite hvor du bør legge tid og pengene dine er sentralt for å lykkes i en digital hverdag.

Barnebokkurs med Gro Dahle Basic - Online

Pris: 10.900       Varighet: Tilgang i 1 år - 10 webinarer      

Drømmer du om å skrive den barneboken som blir lest i filler og aldri glemt? Forfatterskolens barnebokkurs er skreddersydd for deg som ønsker å skrive fengende for barn og ungdom. På barnebokkurset har vi fått med oss den prisbelønnede barne- og ungdomsbokforfatteren Gro Dahle som gjesteforeleser!

Kurs i åndelig utvikling, dagtid

Pris: 1800       Varighet: 2 dager      

På dette kurset som lærer du å bruke din 6. sans fullt ut og får et bevisst forhold til dine naturlig medfødte åndelige evner.

Akne - Kurs i hudpleie og dermatologi - Online

Pris: Fra 1.750       Varighet: 4 1/2 time       Neste kurs: 06.06.2023

Kort gjennomgang av hudens anatomi, fysiologi og kjemi. Årsaker og sykdomsmekanisme ved akne. Symptomer, typer og forløp av akne. Faglig rådgivning og egenomsorg av aknepasienter. Medisinsk behandling og kosmetiske ingredienser til pleie av hud med akne.

D5 Kystskippersertifikat

Pris: 27.500      

Sertifikatet gir etter 12 måneders fartstid som sertifisert ansvarshavende vaktoffiser (styrmann) på bro rett til å føre yrkesbåter inntil 500 BT i Nord – og Østersjøfart.