Nettkurs og nettstudier i alle kategorier

Her finner du en oversikt over de fleste nettbaserte kurs og studier som er tilgjengelig i Norge.
Enten du ønsker å øke din profesjonelle kompetanse eller lære deg noe privat finner du kurset her.

Kategorier

Topp 10 nettkurs

Swahili - nettkurs

Pris: 199 pr måned       Varighet: Abonnement - ingen binding      

Vi tilbyr språkkurs i swahili som nettkurs. Nøkkelen til å lære et språk så du kan snakke det flyende er å trene opp språkintuisjonen din, eller språkøret som vi ofte kaller det.

Teoriprøven for snøscooter (klasse S) - nettkurs

Pris: fra 74       Varighet: Tilgang fra 24 timer - 7 eller 30 dager      

Vi tilbyr teoriprøven for snøscooter som nettkurs. På teoritentamen.no kan du øve deg på vår samling av teoriprøver for snøscooter - klasse S. Våre teoriprøver er laget på samme måte som den offisielle teoriprøven.

Fagbrev i salg, service og kundebehandling,butikkfaget nettkurs

Pris: 11.900      

Vi tilbyr fagbrev i salg, service og kundebehandling,butikkfaget nettkurs. Nå kan du ta fagbrev, teoridelen til salg, butikkfaget hos oss - på nettet - når det passer deg! - og så sparer du fort mer enn 5000,- kroner ved å gjøre det!

Nettkurs i Sketch

Pris: 6.250       Varighet: 1 dag       Neste kurs: 07.03.2023

Vi tilbyr nettkurs i Sketch som er verktøyet for deg som jobber med digital design og som bruker Mac. Med Sketch kan du sette ideene dine ut i livet og lage flotte mockups og prototyper slik at webutviklerne kan jobbe videre med dine ideer.

Nettpedagogikk - nettkurs

Pris: 3.900       Varighet: 1 dag       Neste kurs: 09.03.2023

Vi tilbyr nettbasert workshop om nettpedagogikk. Nettpedagogikk er den pedagogiske og didaktiske måten å bygge e-læring på. Det er sjeldent så enkelt at man kan ta materialet fra et fysisk kurs eller undervisningsøkt og gjøre det tilgjengelig digitalt helt uten videre.

Fagbrev betongfaget - teori til fagprøven - virtuelt klasserom

Pris: Gratis       Varighet: 120 timer / 9 måneder       Neste kurs: 21.02.2023

Vi tilbyr fagbrev i betongfaget - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Har du relevant erfaring fra praksis og ønsker å få dokumentert hva du kan? Det er aldri for sent å få papirer på kompetansen din. Teori til fagprøven er første steg på veien.

Innføringskurs i nordsamisk - nettkurs

Pris: 5.000      

Vi tilbyr innføringskurs i nordsamisk som nettkurs for deg som ønsker å lære deg litt nordsamisk, men som ikke har lyst til å gå i dybden med grammatikken.

E-opplæring ADR kapittel 1.3 (også med farlig avfall)

Pris: 2.100       Varighet: 5 timer      

Elektronisk Opplæring i Farlig Gods Dokumentert opplæring i ADR kapittel 1.3 og kapittel 1.3 med farlig avfall (eller uten farlig avfall).

Solibri Site - nettkurs

Pris: 5.950       Varighet: 1 dag       Neste kurs: 15.02.2023

Vi tilbyr nettkurs i Solibri Site. Målsettingen er å oppnå grunnleggende ferdigheter i å navigere, kommunisere, og gjøre mengdeuttak fra BIM-modeller i IFC-formatet med bruk av Solibri Site.

Enkeltemner psykologi - nettstudier

Studiepoeng: 10

Oslo Nye Høyskole tilbyr en rekke enkeltemner innen fagområdet psykologi. De er tilgjengelige hele året på nett, så lenge du rekker å gjennomføre arbeidskrav og oppmeldingsfristen til eksamen.