Nettkurs og nettstudier i alle kategorier

Her finner du en oversikt over de fleste nettbaserte kurs og studier som er tilgjengelig i Norge.
Enten du ønsker å øke din profesjonelle kompetanse eller lære deg noe privat finner du kurset her.

Kategorier

Topp 10 nettkurs

Fagbrev i salg, service og kundebehandling,butikkfaget nettkurs

Pris: 18.600      

Nå kan du ta fagbrev, teoridelen til salg, butikkfaget hos oss - på nettet - når det passer deg! - og så sparer du fort mer enn 5000,- kroner ved å gjøre det!

Dykkerkurs - PADI eLearning

Pris: 1.350      

Vi tilbyr dykkerkurs - PADI eLearning. Gjennom PADI eLearning har du mulighet til å gjennomføre teoriundervisningen hjemme før kursstart. Etter å ha gjennomført PADI eLearning kan du fullføre dykkerkurset hos hvilken som helst PADI dykkerskole, både i Norge og utlandet.

Kokk - nettstudier for fagbrev i kokkfaget

Pris: 17900      

Kokkfaget er utviklet for voksne mennesker som vil ta fagbrev som praksiskandidat og bli kokk.

Fagskole - Helse, aldring og aktiv omsorg

Varighet: 180 timer      

Helsefagskole i "Helse, aldring og aktiv omsorg" (tidl. Eldreomsorg) er en videreutdanning for helse- og sosialpersonell. Det er et utdanningsløp mellom videregående skole og høyere utdanning (høgskole/universitet). Videreutdanningen er godkjent av NOKUT.

Teorikurs buss - klasse D - nettkurs

Pris: 380      

Vi tilbyr teorikurs for buss i klasse D som nettkurs. Alle emner i teorikurset er ivaretatt med tydelige videoer. Det er også øvingsoppgaver til hvert emne i kurset. Sitt hjemme og gjennomfør kurset, du er da klar for teoriprøven på trafikkstasjonen.

Norskkurs nivå B1, mellomnivå - nettkurs

Pris: 1.990 pr mnd       Varighet: 3 1/2 måned      

Vi tilbyr språkkurs i norsk nivå B1, mellomnivå som nettkurs. Dette kurset er beregnet på deg som ønsker å bli mer selvstendig når du kommuniserer på norsk. Språkkunnskapene du allerede har tilegnet deg vil bli videreutviklet og forbedret.

Gå pent i bånd og passering Nettkurs

Pris: 899       Varighet: 3 måneder      

Nettkurs i tilbyr gå pent i bånd og passering. Har du en hund som går helt bananas når dere går forbi andre hunder eller mennesker? Gruer du deg til å gå på tur fordi hunden din drar i båndet? Da er dette kurset noe for deg. Bli med på kurs og få de stress-frie turene du ønsker deg.

Hundetrenerutdannelse trinn 1 - nettbasert

Pris: 4.500       Varighet: 20 timer nettbasert undervisning + 10 uker med 1 ukentlig nettforelesning       Neste kurs: 11.08.2020

Vi tilbyr hundetrenerutdannelse trinn 1 som nettbasert undervisning. Dette kurset er trinn 1 av til sammen 4 enkeltstående kurs for hundetrenerutdannelsen. Forelesningene sendes direkte med læreren og du kan se opptak om du ikke har mulighet til å være med på direktesendingen.

Free Introduction Course in Norwegian - online

Pris: Gratis       Varighet: 8 video lectures online      

Free Introduction Course in Norwegian. Lingu´s goal is to help people to communicate and that’s why we are very happy to give you this opportunity to attend an introduction course - entirely for free!

Teoriprøven for buss (klasse D) - nettkurs

Pris: fra 299       Varighet: Tilgang fra 7 eller 30 dager      

Vi tilbyr teoriprøven for buss - klasse D som nettkurs. Lær teorien effektivt med videoer, illustrasjoner, lyd og oppgaver. Her har du har også mulighet til å inkludere fri bruk av teoriprøver i tilgangen din.