Nettkurs og nettstudier i alle kategorier

Her finner du en oversikt over de fleste nettbaserte kurs og studier som er tilgjengelig i Norge.
Enten du ønsker å øke din profesjonelle kompetanse eller lære deg noe privat finner du kurset her.

Kategorier

Topp 10 nettkurs

Fagbrev i salg, service og kundebehandling,butikkfaget nettkurs

Pris: 18.600      

Nå kan du ta fagbrev, teoridelen til salg, butikkfaget hos oss - på nettet - når det passer deg! - og så sparer du fort mer enn 5000,- kroner ved å gjøre det!

Sosialpedagogikk - nettkurs

Pris: 4.500      

Vi tilbyr kurs i sosialpedagogikk som nettkurs. Målsettingen er at kurset skal gi deltakerne en faglig forståelse av problematferd og gjøre deltakerne i stand til å sette i verk mest mulig effektive tiltak.

Hudpleieutdanning vg2 og vg3 - Nettstudie

Pris: 45.900       Varighet: 2 år      

Nettstudie med både online undervisning i teori og praksis. Tett oppfølging under hele utdanning .Godkjent statens lånekasse.

Theory test for car - Class B (english) - nettkurs

Pris: fra 169       Varighet: 7 or 30 days access      

Here at teoritentamen.no you can practice for your theory exam with Norway´s largest collection of theory tests for car (class B). Our theory tests are made to resemble the official theory exam, and we have the largest collection of theory tests for class B.

Online malekurs - Mal hjemme - når det passer for deg

Pris: 2.990       Varighet: 1 år      

Mal hjemme - når det passer for deg! Med dette online malerkurset lærer du like mye som ved et ordinært kurs over ca 20 kvelder, som du normalt vil måtte betale opp mot kr 10 000 for. Du får dette kurset til en brøkdel av prisen og kan starte når det passer for deg! I dag om du vi

Free Introduction Course in Norwegian - online

Pris: Gratis       Varighet: 8 video lectures online      

Free Introduction Course in Norwegian. Lingu´s goal is to help people to communicate and that’s why we are very happy to give you this opportunity to attend an introduction course - entirely for free!

Cooperative Learning for 1. til 4. trinn - nettkurs

Pris: 990       Varighet: 3 timer       Neste kurs: 17.09.2020

Vi tilbyr nettkurs i cooperative learning, trinn 1 - 4 . Dette nettkurset inneholder teoriene bak arbeidsmåten, forskning og noen konkrete eksempler på strukturene brukt i praksis. I løpet av kurset vil du få kunnskap om hvordan du som pedagog kan sette i gang med CL for de minste på en enkel måte.

Valpekurs -online

Pris: 750      

Vi tilbyr Online valpekurs. Nylig fått deg valp, men har full eller uforutsigbar timeplan som gjør det vanskelig å delta på kurs til fast tid en gang i uken? Bli med på onlinekurs, og gi valpen en god start på livet!

Teorikurs lastebil - klasse C1 - nettkurs

Pris: 380      

Vi tilbyr teorikurs for lastebil i klasse C1 som nettkurs. Alle emner i teorikurset er ivaretatt med tydelige videoer. Det er også øvingsoppgaver til hvert emne i kurset. Sitt hjemme og gjennomfør kurset, du er da klar for teoriprøven på trafikkstasjonen.

Hundetrenerutdannelse trinn 1 - nettbasert

Pris: 4.500       Varighet: 20 timer nettbasert undervisning + 10 uker med 1 ukentlig nettforelesning       Neste kurs: 11.08.2020

Vi tilbyr hundetrenerutdannelse trinn 1 som nettbasert undervisning. Dette kurset er trinn 1 av til sammen 4 enkeltstående kurs for hundetrenerutdannelsen. Forelesningene sendes direkte med læreren og du kan se opptak om du ikke har mulighet til å være med på direktesendingen.