Nettkurs og nettstudier i alle kategorier

Her finner du en oversikt over de fleste nettbaserte kurs og studier som er tilgjengelig i Norge.
Enten du ønsker å øke din profesjonelle kompetanse eller lære deg noe privat finner du kurset her.

Kategorier

Topp 10 nettkurs

Fagbrev i salg, service og kundebehandling,butikkfaget nettkurs

Pris: 11900      

Vi tilbyr fagbrev i salg, service og kundebehandling,butikkfaget nettkurs. Nå kan du ta fagbrev, teoridelen til salg, butikkfaget hos oss - på nettet - når det passer deg! - og så sparer du fort mer enn 5000,- kroner ved å gjøre det!

Akryl for nybegynnere - nettkurs

Pris: 450      

Vi tilbyr akrylmaling for nybegynnere som nettkurs. Her får du inspirasjon og kunnskapen du trenger for å male gode bilder! Du vil her lære mange nye teknikker, både innen tradisjonelle bilder og frie, mer lekne malerier.

Hundetrenerutdannelse trinn 1 - nettbasert

Pris: 4.500       Varighet: 20 uker med 30 timer forelesning på nett + spørretimer       Neste kurs: 03.08.2021

Vi tilbyr hundetrenerutdannelse - innføring i hundens språk og atferd trinn 1, som nettbasert undervisning. Dette kurset er trinn 1 av til sammen 4 enkeltstående kurs for hundetrenerutdannelsen. Kurset har avsluttende kursbevis, og du velger selv om du vil fortsette på neste trinn.

Kombo kurs Dlux illumination Lash Lift og Brow - Online

Pris: 4.250       Varighet: 4 timer      

Vi tilbyr Kombo kurs Dlux illumination Lash Lift og Brow Lamination. Her vil du lære å gjøre kombo behandling av vippeløft og bryn laminering.

Jording - webinar

Pris: 1.200       Varighet: 4 timer      

Vi tilbyr jordingskurs som webinar . Kurset tar for seg planlegging av jordingssystemer, utførelse, krav til jordelektrode, samt dimensjonering av beskyttelsesledere og utjevningsforbindelser.

Grunnleggende sikkerhetskurs med e-læring

Pris: fra 11.500       Varighet: 3 dager       Neste kurs: 01.06.2021

Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetskurs med e-læring. Kurset holdes i henhold til Norsk Olje og Gass og inneholder teoretisk og praktisk undervisning innen HMS-kultur/forebyggende, førstehjelp, evakueringsmuligheter, brannvern, sjøredning og helikopterevakuering med bruk av pustelunge.

Lufttransport av farlig gods (Norsk, Engelsk) - nettkurs

Pris: 1.435       Varighet: 2 timer      

Vi tilbyr kurs i lufttransport av farlig gods på Norsk og Engelsk som nettkurs. AOF har opparbeidet seg flere tiårs erfaring med HMS / arbeidsmiljøopplæring og er i dag en av landets største, beste og eldste tilbydere.

Arbeidsvarsling kurs 1 - nettkurs

Pris: 2.250       Varighet: 1 dag       Neste kurs: 12.05.2021

Vi tilbyr nettkurs i arbeidsvarsling kurs 1 - for alle som skal utføre arbeid på veg. Kurset gir stedlig ansvarsrett. Alle som skal utføre arbeid på eller ved veg skal minimum ha gjennomgått kurs 1, basert på Statens Vegvesens håndbok N301 (051).

Nasjonal Vekterutdanning - Nett/fjern undervisning

Pris: 14000       Varighet: 16 dager       Neste kurs: 07.06.2021

Grunnutdanningen skal legge grunnlag for yrkesutøvelse som vekter. Formålet med utdannelsen er å ivareta rettsikkerheten for dem som kommer i kontakt med vektere og sikre god kvalitet på vakttjenestene. Det er videre et formål med utdannelsen at vekteren skal kunne ivareta egen sikkerhet.

Seksuell helse og seksualitetsundervisning - nettkurs

Pris: 5.000       Varighet: 1 semester      

Vi tilbyr videreutdanning om seksuell helse og seksualitetsundervisning som nettkurs. Forskningsresultater og annen kunnskap har de senere årene avdekket et behov for at flere yrkesgrupper må utøve kunnskapsbasert praksis innen fagområdet seksuell helse.