Nettkurs og nettstudier i alle kategorier

Her finner du en oversikt over de fleste nettbaserte kurs og studier som er tilgjengelig i Norge.
Enten du ønsker å øke din profesjonelle kompetanse eller lære deg noe privat finner du kurset her.

Kategorier

Topp 10 nettkurs

Fagbrev industriell matproduksjon - virtuelt klasserom

Pris: Gratis       Varighet: 80 timer / 3 måneder       Neste kurs: 11.01.2023

Vi tilbyr fagbrev i industriell matproduksjon som virtuelt klasserom. Målsettingen med kurset er at kursdeltakeren skal tilegne seg det teoretiske innen faget industriell matproduksjon. Dette kurset tilbys gratis med midler fra Bransjeprogrammet for mat- og drikkeindustrien.

AZ-040: Automating Administration with PowerShell - Virtual

Pris: 24.000       Varighet: 5 dager      

AZ-040: Automating Administration with PowerShell - Virtual. This course provides students with the fundamental knowledge and skills to use Windows PowerShell for administering and automating administration of Windows servers.

Foto - nettkurs

Pris: 11550       Varighet: 18 måneder       Studiepoeng: 7,5

Vi tilbyr nettbasert fotokurs. Dette emnet gir deg en grunnleggende innføring i fotografering og fotograferingsprosesser, der målet er å gi innsikt i hvordan teknisk og praktisk fotografering kan gjøres.

Arbeidsvarsling kurs 1 - nettkurs

Pris: 2.250       Varighet: 1 dag       Neste kurs: 08.12.2022

Vi tilbyr nettkurs i arbeidsvarsling kurs 1 - for alle som skal utføre arbeid på veg. Kurset gir stedlig ansvarsrett. Alle som skal utføre arbeid på eller ved veg skal minimum ha gjennomgått kurs 1, basert på Statens Vegvesens håndbok N301 (051).

Revisjonslederkurs - ISO 9001 - digitalt

Pris: 21.500       Varighet: 5 dager      

Vi tilbyr revisjonslederkurs ISO 9001. Formålet med kurset er å gi deltakerne kunnskap og ferdigheter til å organisere og lede kvalitetsrevisjon, evaluere og rapportere revisjonsfunn samt oppfølging av korrigerende tiltak. Kurset gjennomføres som forelesning, gruppearbeid, rollespill og øvelser.

Gratis kurs - første uker i nytt hjem

Pris: 0       Varighet: 5 uker      

Her får du en smakebit på hva vi har å tilby våre kunder på online valpekurs. Rune Fjellanger gir dere et gratis webinar på 1 time hvor han gir svar på de mest vanlige spørsmålene som melder seg når en får valp i huset.

Innføring i lønn - Webinar

Pris: 4.990       Varighet: 2 dager      

Vi tilbyr innføringskurs i lønn som Webinar. Kurset gir deg grundige teoretiske og praktiske kunnskaper i arbeid med føring av lønn. Kurset tar for seg gangen i lønnsbehandlingen, fra ansettelse til lønnskjøring.

Trafikalt grunnkurs uten førstehjelp - nettbasert

Pris: 1.490       Varighet: 3 kvelder      

Vi tilbyr nettbasert trafikalt grunnkurs uten førstehjelp. LEARN er en merkevare innen trafikkopplæring. Vi utvikler bransjen med ny teknologi og spennende metoder. Dette gjør vår opplæring gøy, og gir deg et høyt læringsutbytte.

AutoCAD Plant 3D Administrator

Pris: 9.250       Varighet: 2 dager       Neste kurs: 19.12.2023

Vi tilbyr kurs i AutoCAD Plant 3D Administrator. AutoCAD Plant 3D Administrator er en videreføring av AutoCAD Plant 3D Grunnkurs med fokus på oppsett og konfigurasjon av rørspesifikasjoner og kataloger.

Trafikalt grunnkurs - nettkurs

Pris: 1.490       Varighet: 3 kvelder      

Vi tilbyr nettbasert trafikalt grunnkurs uten mørkekjøring. LEARN er en merkevare innen trafikkopplæring. Vi utvikler bransjen med ny teknologi og spennende metoder. Dette gjør vår opplæring gøy, og gir deg et høyt læringsutbytte.