Nettkurs og nettstudier i alle kategorier

Her finner du en oversikt over de fleste nettbaserte kurs og studier som er tilgjengelig i Norge.
Enten du ønsker å øke din profesjonelle kompetanse eller lære deg noe privat finner du kurset her.

Kategorier

Topp 10 nettkurs

Tannhelsesekretær - Nett

Pris: 39.900       Varighet: Fleksibel      

Vi tilbyr nettstudiet tannhelsesekretær. Er du interessert i å jobbe i tannhelsetjenesten, men mangler formell kompetanse? Etter endt eksamen kan du søke autorisasjon som tannhelsesekretær.

Tegnekurs - nettkurs

Pris: 3990      

I dette kurset vil du lære å tegne det du ser. Du vil få innføring i flere fine måter å tegne med kull og blyant på, og vi begynner med å tegne enkle objekter, for så å tegne stilleben og til sist interiører og uterom.

Tegnekurs for nybegynnere - nettkurs

Pris: 249       Varighet: Tilgang til kurset i 6 måneder      

Vi tilbyr nettbasert tegnekurs for nybegynnere. Vil du lære å tegne? Da vil vårt tegnekurs være midt i blinken for deg. Vi har nemlig samlet mange års erfaring i å holde tegnekurs sammen til ett enkelt tegnekurs for nybegynnere.

Fransk 2 - Nettstudier

Pris: 12.600       Varighet: 1 semester      

Vi tilbyr nettstudiet i Fransk 2. Fransk som fremmedspråk kan være både et fellesfag og et programfag i studieforberedende utdanningsprogram fra programområdet for språk, samfunnsfag og økonomi. Fransk 2 passer for deg som har grunnleggende kunnskaper i faget fra ungdomsskolen eller tilsvarende.

Intensivt valpekurs - valper fra 8 uker - 6 mnd

Pris: 2.100       Varighet: 7 ganger      

Vi tilbyr intensivt valpekurs. Har du fått valp og ønsker en god start, er valpekurset vårt midt i blinken for deg! Hos oss i Trondheim Hundeskole står du og hunden din i fokus, og vi er opptatt av at man skal få et så trivelig hundehold som mulig.

Gratiskurs stilleben - Online

Pris: Gratis      

Jeg tilbyr nå også et nytt online-kurs hvor du kan lære å male ulike stilleben (gjenstander). Det kommer til å være leksjoner om å male fr Lær alle farge-blandingene jeg har brukt på dette bildet. Du trenger ikke å være trent i tegning eller maling fra før da dette kurset er tilpasset nybegynnere.

Italiensk for nybegynnere standardkurs trinn 1 (14 uker) - online

Pris: 2.950       Varighet: 1 gang pr uke over 14 uker       Neste kurs: 09.09.2024

Vi tilbyr onlinekurs i italiensk for nybegynnere trinn 1 som standardkurs. På våre språkkurs lærer du å snakke og forstå, lese og skrive italiensk. Hos oss finner du medstudenter i alle aldre og med de forskjelligste grunner til å lære italiensk.

Excelkurs nivå 5 - introduksjon til Power Query - online

Pris: 1.750       Varighet: 3 timer      

Vi tilbyr online Excelkurs på nivå 5 med introduksjon til Power Query. Kurset gjennomføres i sanntid med nettundervisning via Teams. Det blir mulighet for å stille spørsmål, ha diskusjoner, demonstrasjoner og øvelser. Du vil motta en invitasjon til Teams fra kursholder.

SEO - få gratis synlighet på Google - webinar

Pris: 4.980       Varighet: 1 dag      

Vi tilbyr webinar om SEO, få gratis synlighet på Google. Lær å jobbe med søkemotoroptimalisering (SEO) slik at du får gratis trafikk til dine websider fra Google. Etter kurset skal du være i stand til å få bedre gratis/organisk søkesynlighet for ditt nettsted og dermed mye gratis trafikk fra Google.

STCW Grunnleggende sikkerhet for fiskere oppdatering e-læring

Pris: fra 10.177       Varighet: 1 dag + e-læring      

Vi tilbyr STCW grunnleggende sikkerhetsopplæring for fiskere oppdatering med e-læring. Hovedmålet med kurset er å tilegne deltakerne kunnskap om ulike nødsituasjoner som kan oppstå på fiskefartøy, og gjøre dem i stand til å ivareta sin egen og sine kollegers sikkerhet.