Nettkurs og nettstudier i alle kategorier

Her finner du en oversikt over de fleste nettbaserte kurs og studier som er tilgjengelig i Norge.
Enten du ønsker å øke din profesjonelle kompetanse eller lære deg noe privat finner du kurset her.

Kategorier

Topp 10 nettkurs

Kvalitet - NS INSTA 800 renhold (nivå 2) - nettkurs

Pris: 3.550      

NS INSTA 800 er en standard som benyttes for å fastsette og bedømme rengjøringskvalitet. Nettkurset tilsvarer standardens definisjon av kunnskapsnivå 2, beskrevet i normativt tillegg B.2.2. Du får kunnskap om viktige begreper og definisjoner i standarden, og den praktiske betydningen av dem.

HMS Grunnkurs (pliktig for VO og AMU)

Pris: 7.800       Varighet: 2 dager + nettkurs       Neste kurs: 09.09.2024

Vi tilbyr HMS grunnkurs (pliktig for VO og AMU). Kurset gir kunnskap om grunnprinsippene i det systematiske helse, miljø og sikkerhetsarbeidet. Nettkurs fra FIDL / hjemmeoppgave / fysisk samling 2 dager.

Fritidsskipper D5L nettbasert kurs

Pris: 16.900       Varighet: 3 helger       Neste kurs: 01.08.2024

Fritidsskipper D5L lærerstyrt fjernundervisning. Følg undervisningen fra din laptop eller pc.

Agronomutdanning for vaksne - nettkurs

Varighet: 2 år      

Vi tilbyr nettbasert agronomutdanning for vaksne. Nettbasert agronomutdanning for vaksne tek sikte på å utvikle yrkeskompetanse (kunnskapar, ferdigheiter og haldningar) i høve til allsidig landbruksproduksjon.

Bridgekurs - Lær alene - selvstudium på nett

Varighet: 6 kvelder      

Dersom du er glad i å lære på egenhånd kan du også prøve computerprogrammet "Lær å spille bridge" som du finner lenke til under. Du kan også delta på våre årlige onlinekurs- der trenger man heller ikke makker før start.

D5 Kystskippersertifikat - nettkurs

Pris: 27.500       Varighet: 4 helger       Neste kurs: 01.08.2024

Sertifikatet gir etter 12 måneders fartstid som sertifisert ansvarshavende vaktoffiser (styrmann) på bro rett til å føre yrkesbåter inntil 500 BT i Nord – og Østersjøfart.

Vippe- og brynstylist- Nettbasert

Hos oss får du markedets mest innholdsrike Vippe- og Brynstylist studie, - og behovet for denne fagkompetansen er stor og etterspurt. Vi har spesialisert oss på nettbaserte kurs- og studieløsninger, så hos oss får du dette unike studiet levert på en svært lærerik og profesjonell måte.

Forbrukeratferd - nettkurs

Pris: 11.950       Varighet: 18 måneder       Studiepoeng: 7,5

Vi tilbyr nettbasert kurs om forbrukeratferd. Forbrukeratferd gir deg en forståelse for hvilke prosesser individet går gjennom ved kjøp av en vare eller tjeneste. Du skal også få forståelse for hvordan individets behov og motiver påvirker forbrukeren før, under og etter kjøpet.

Blomsterdekoratør kurs - online

Pris: 19.000       Varighet: Tilgang til kurset i 1. år      

Vi tilbyr utdanning som blomsterdekoratør som onlinekurs. Kurset fokuserer på at du etter endt kurs skal kunne jobbe i butikk, på events eller messer med alt knyttet til Blomsterdekoratøryrket.

Kommunikasjon - ditt mektigste verktøy

Pris: 11500       Varighet: 2 dager      

Lær å bruke ulike kommunikasjonsstrategier for å nå igjennom og oppnå det du ønsker. Bli i stand til å lese forskjellige situasjoner og mennesker. Solide teknikker og verktøy for påvirkning, overbevisning og troverdighet.