Nettkurs og nettstudier i alle kategorier

Her finner du en oversikt over de fleste nettbaserte kurs og studier som er tilgjengelig i Norge.
Enten du ønsker å øke din profesjonelle kompetanse eller lære deg noe privat finner du kurset her.

Kategorier

Topp 10 nettkurs

Digital Prototyping - nettstudie

Pris: 39.000 pr semester       Varighet: 2 år       Studiepoeng: 120 Neste kurs: 10.01.2023

Vi tilbyr nettstudie i digital prototyping. Morgendagens produkter fremstilles og testes digitalt. Bli klar for jobb i prosess- og produksjonsindustrien med en fremtidsrettet utdanning som lærer deg å designe fysiske produkter ved bruk av 3D-printing.

Coaching og mental trening - nettstudie

Pris: 44.900       Varighet: 5 måneder       Studiepoeng: 30 Neste kurs: 16.01.2023

Vi tilbyr coaching og mental trening - nettstudie. Få kompetansen du trenger for å gjøre suksess som coach og mental trener!

Arbeidsvarsling kurs 1 - nettkurs

Pris: 2.250       Varighet: 1 dag       Neste kurs: 01.12.2022

Vi tilbyr nettkurs i arbeidsvarsling kurs 1 - for alle som skal utføre arbeid på veg. Kurset gir stedlig ansvarsrett. Alle som skal utføre arbeid på eller ved veg skal minimum ha gjennomgått kurs 1, basert på Statens Vegvesens håndbok N301 (051).

Skredkurs for topptur og Randonee - Online

Pris: 699       Varighet: 4 - 5 timer      

Vi tilbyr skredkurs for topptur og Randonee. Skredkompetanse.no er et initiativ for å tilgjengeliggjøre grunnleggende kunnskap om snøskred digitalt, hvor pensum er gjennomgått i samarbeid med NVE/ varsom.no, Norges ledende nasjonale aktør på fagområdet.

Webinar:NEK 405-3 Tillegg B, El-kontroll landbruk

Pris: 7.950       Varighet: 2 dager       Neste kurs: 19.12.2022

Vi holder eksamensforberedende dagskurs i 405-3 Tillegg B Landbruk som webinar. Elma Instruments med Frode Andersen (AEK) er godkjent av Landbrukets brannvernkomité (www.lbk.no) for å holde dagskurs i NEK 405-3 Tillegg B Landbruk.

Valpekurs online

Pris: 1.200      

Gratulerer med nytt familiemedlem! Vår nettløsning for valper er en løsning hvor dere har mulighet til direkte dialog (toveis kommunikasjon) med instruktøren. Rune Fjellanger vil gi undervisning og svare på spørsmål til fast tid 1 gang i uken hvor alle vil få invitasjon å delta på teams:

Investering og finansiering - nettkurs

Pris: 11550       Varighet: 18 måneder       Studiepoeng: 7,5

Vi tilbyr nettbasert kurs om investering og finansiering. Investering og finansiering gir deg en innføring i budsjett- og kontrollsystemer, og du får innsikt i hvordan man kan utarbeide kalkyler som underlag for investeringsbeslutninger.

Hvordan smake på vin - Promovideo

Pris: Gratis      

Vi tilbyr digitalt vinkurs om hvordan smake på vin. Her kan du enkelt lære litt om hvordan du skal se, lukte og smake på en vin for å få mest mulig glede av den. Det er ganske enkelt å vite om du liker en vin eller ikke når du først har smakt den.

Valpekurs

Pris: 1.950       Varighet: 1 teorikveld + 5 praksiskvelder       Neste kurs: 06.01.2023

Vi tilbyr valpekurs. Skap et godt samarbeid tidlig. Valpekurs handler om å belyse hvordan oppdra en hund til å fungere godt i familielivet. Her vil du lære masse om sosialiserings-prosessen slik at hunden får et godt språk i møte med andre mennesker og hunder.

Fritidsskipper D5L nettkurs

Pris: 16.900       Varighet: 3 helger       Neste kurs: 01.12.2022

Fritidsskipper D5L lærerstyrt fjernundervisning. Følg undervisningen fra din laptop eller pc.