Nettkurs og nettstudier i alle kategorier

Her finner du en oversikt over de fleste nettbaserte kurs og studier som er tilgjengelig i Norge.
Enten du ønsker å øke din profesjonelle kompetanse eller lære deg noe privat finner du kurset her.

Kategorier

Topp 10 nettkurs

Teorikurs lastebil - klasse C1 - nettkurs

Pris: 380      

Vi tilbyr teorikurs for lastebil i klasse C1 som nettkurs. Alle emner i teorikurset er ivaretatt med tydelige videoer. Det er også øvingsoppgaver til hvert emne i kurset. Sitt hjemme og gjennomfør kurset, du er da klar for teoriprøven på trafikkstasjonen.

Sertifisert hundeterapeut

Varighet: 3 år      

Vi tilbyr utdannelse som sertifisert hundeterapeut. Dette er en omfattende utdanning som går over 3 år (tilsvarer 2 års fulltids utdanning), som dekker inn flere behandlingsområder, i tillegg til å inneholde enda mer praktisk trening.

Grunnkurs i negledesign - online

Pris: 5.990       Varighet: 6 måneder      

Lær deg profesjonell negldesign! Et spennende yrke med fokus på design. Start en ny hobby eller ta steget helt ut, og sats på en helt ny karrière innen negldesign! Hva skal til for at du lykkes som negldesigner? Må man ha et medfødt talent for å mestre dette faget? Alle kan lære seg negldesign

Master the Stavanger dialect, mellomnivå B1 - online

Pris: Gratis      

Have you ever struggled with the local dialect in Stavanger? Or have you been frustrated about the gap between what you learn in the classroom and what you hear people say? This online course will help you understand the street language and normal conversation in the Stavanger dialect.

Fagbrev i salg, service og kundebehandling,butikkfaget nettkurs

Pris: 18.600      

Nå kan du ta fagbrev, teoridelen til salg, butikkfaget hos oss - på nettet - når det passer deg! - og så sparer du fort mer enn 5000,- kroner ved å gjøre det!

Hudpleieutdanning vg2 og vg3 - Nettstudie

Pris: 45.900       Varighet: 2 år      

Nettstudie med både online undervisning i teori og praksis. Tett oppfølging under hele utdanning .Godkjent statens lånekasse.

Cooperative Learning for førsteklasselærere - nettkurs

Pris: 990       Varighet: 3 timer       Neste kurs: 15.10.2020

Vi tilbyr nettkurs om Cooperative Learning for førsteklasselærere. Læring gjennom lek og utforskning blir mer vektlagt i de nye læreplanene. Hvordan kan vi tilrettelegge for lekpreget læring og et aktivt klasserom.

Hud- og kroppsterapistudiet - nettstudie

Pris: 44.800       Varighet: 2 år      

Vi tilbyr nettstudie i hud- og kroppsterapi. Programområdet for hud- og kroppsterapi skal gi kompetanse i forebygging av hudproblemer og for pleie og behandling av hud og kropp.

Kvalitet - NS INSTA 800, for renholdere nivå 2 - nettkurs

Pris: 2.900      

NS INSTA 800 er en standard som benyttes for å fastsette og bedømme rengjøringskvalitet. Nettkurset tilsvarer standardens definisjon av kunnskapsnivå 2, beskrevet i normativt tillegg B.2.2. Du får kunnskap om viktige begreper og definisjoner i standarden, og den praktiske betydningen av dem.

Examen Philosophicum - nettstudium

Pris: 13.800       Varighet: 1 semester       Studiepoeng: 10

Vi tilbyr examen philosophicum som nettstudium. Examen philosophicum gir grunnleggende innføring i vitenskapens & filosofiens historie samt etisk tenkning.