Nettkurs og nettstudier i alle kategorier

Her finner du en oversikt over de fleste nettbaserte kurs og studier som er tilgjengelig i Norge.
Enten du ønsker å øke din profesjonelle kompetanse eller lære deg noe privat finner du kurset her.

Kategorier

Topp 10 nettkurs

D5 Kystskippersertifikat

Pris: 27.700      

Sertifikatet gir etter 12 måneders fartstid som sertifisert ansvarshavende vaktoffiser (styrmann) på bro rett til å føre yrkesbåter inntil 500 BT i Nord – og Østersjøfart.

Arbeidsvarsling kurs 1 - nettkurs

Pris: 2.250       Varighet: 1 dag       Neste kurs: 27.06.2024

Vi tilbyr nettkurs i arbeidsvarsling kurs 1 - for alle som skal utføre arbeid på veg. Kurset gir stedlig ansvarsrett. Alle som skal utføre arbeid på eller ved veg skal minimum ha gjennomgått kurs 1, basert på Statens Vegvesens håndbok N301 (051).

Teorikurs lastebil - klasse CE - nettkurs

Pris: 380      

Vi tilbyr teorikurs for lastebil CE som nettkurs. Alle emner i teorikurset er ivaretatt med tydelige videoer. Det er også øvingsoppgaver til hvert emne i kurset. Sitt hjemme og gjennomfør kurset, du er da klar for teoriprøven på trafikkstasjonen.

Kognitiv psykologi og hjernen - nettkurs

Pris: 22.200       Varighet: Tilgang til læringsportal i 18 måneder       Studiepoeng: 15

Vi tilbyr nettbasert kurs i kognitiv psykologi og hjernen. Kognitiv psykologi og hjernen gir innføring i sentrale temaer rundt menneskelig kognisjon, slik som hukommelse, oppmerksomhet, persepsjon, språk og bedømmelse.

Trafikalt grunnkurs (uten 1.hjelp og mørkekjøring) - Nettbasert

Pris: 1.590       Varighet: 3 kvelder      

LEARN avd. Bekkestua tilbyr nettbasert trafikalt grunnkurs (førstehjelp og mørkekjøring er ikke inkludert) . Kurset er obligatorisk og det første trinnet i fører opplæringen. Det er på 17 timer og felles for alle klasser. Du må være mist 15 år for å ta kurset på en trafikkskole.

Dyrlegeassistent - fortløpende opptak - nettstudie

Pris: 33.600       Varighet: 2 semester      

Vi tilbyr utdanning til dyrlegeassistent som nettstudie. Det er mulighet til å søke studieplass hele året. Dette skyldes at forelesningene følger årshjulet vårt, som gjør at temaene kommer på nytt. I tillegg tar vi opp alle forelesninger og legger de på nettskolen, så de kan sees når du ønsker.

Masterclass

Pris: 18.000       Varighet: 6 måneder      

Inneholder alle de viktige teknikkene for å jobbe profesjonelt. Online kurs i akryl, gel-hybrid, gellack, lakkeringsteknikk, elektrisk drill.

Båtførerprøven komplett nettkurs

Pris: 1.299      

Vårt digitale kurs på nett og i app tilbyr deg en dynamisk læringsopplevelse. Kurset er 100% videobasert, og er delt inn i mange korte videoer slik at du kan styre tempoet selv. Effektiv gjennomgang ligger på ca. 6 timer, og med lang tilgang kan du repetere så mange ganger du vil.

ISO 9001 Lead Auditor - virtual

Pris: 27.900       Varighet: 5 days      

We provide virtual course about ISO 9001 Lead Auditor. The PECB ISO 9001 Lead Auditor training course enables you to develop the necessary competence to perform quality management system (QMS) audits by applying widely recognized audit principles, procedures, and techniques.

Teorikurs lastebil - klasse C1 - nettkurs

Pris: 380      

Vi tilbyr teorikurs for lastebil i klasse C1 som nettkurs. Alle emner i teorikurset er ivaretatt med tydelige videoer. Det er også øvingsoppgaver til hvert emne i kurset. Sitt hjemme og gjennomfør kurset, du er da klar for teoriprøven på trafikkstasjonen.