Linux kurs

Operativsystemet Linux er et resultat av en åpen kildekodedugnad med flere tusen utviklere som gjennom tiden har bidratt til å skape det systemet vi kjenner i dag. Nettopp på grunn av de åpne kildekoden har Linux blitt et svært populært operativsystem blant de vi i dagligtale omtaler som nerder. Motivene varierer, men ofte nevnes fleksibiliteten, muligheten til å påvirke, lave kostnader og det å unnvike Microsofts agenda. Flere større bedrifter benytter også i dag Linux, da det av mange ansees å være et mer stabilt og sikrere system enn Microsoft sine operativsystemer.

Red Hat System Administration III: Linux - Connect2Classroom

Learn how to automate Linux system administration tasks with Ansible! Red Hat System Administration III: Linux Automation with Ansible (RH294) teaches the skills needed to manage large numbers of systems and applications efficiently and consistently.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 06.07.2020 (+1) 4 dager06.07.2020 (+1) 35.750 kr
Nettkurs / nettstudie 28.09.2020 4 dager 28.09.2020 35.750 kr

Online Linux Workshop: Kommandolinjen

Bli en terminal-ninja og lær å bruke funksjonaliteten i Linux Bash - skallet til vanlige oppgaver, systemadministrasjon, utvikling og data science.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 8.500 kr

Praktisk hacking med Kali linux - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i praktisk hacking med Kali linux. Kurset tar for seg en rekke verktøy som aircrack, driftnet, urlsnarf, arpspoof, dnsspoof, nmap, mdk3, nessus, metasploit, armitage, burp og hashcat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneder 999 kr