Nettkurs og nettstudier i alle kategorier

Her finner du en oversikt over de fleste nettbaserte kurs og studier som er tilgjengelig i Norge.
Enten du ønsker å øke din profesjonelle kompetanse eller lære deg noe privat finner du kurset her.

Kategorier

Topp 10 nettkurs

Helsesekretær (VG3) - nettstudie

Pris: 18.900       Varighet: 1 semester      

Vi tilbyr kurs i Helsesekretær (VG3) som nettstudie. Opplæringen skal utvikle evnen til å arbeide selvstendig med administrative oppgaver og assistanse-, laboratorie- og skiftestuearbeid. Videre skal opplæringa legge vekt på service, kommunikasjon og samhandling med pasienter og samarbeidspartnere.

Arbeidsvarsling kurs 1 - nettkurs

Pris: 2.250       Varighet: 1 dag       Neste kurs: 19.08.2022

Vi tilbyr nettkurs i arbeidsvarsling kurs 1 - for alle som skal utføre arbeid på veg. Kurset gir stedlig ansvarsrett. Alle som skal utføre arbeid på eller ved veg skal minimum ha gjennomgått kurs 1, basert på Statens Vegvesens håndbok N301 (051).

Helse, Velvære & Vektreduksjonskurs - Digital kurs m/ Telefonmøte

Pris: Fra 2490       Varighet: 8 uker      

KiVita tilbyr velvære & vektreduksjonskurs. På kurs får du kunnskap, inspirasjon, oppmuntring, motivasjon, hjelp og råd til å lettere ta gode og sunnere valg i hverdagen. Dette gir ønsket vektresultat, mer energi, bedre selvtillit, god helse og velvære. Ukentlig personlig oppfølging og veiledning!

Visma Global logistikk grunnleggende - nettkurs

Varighet: 80 minutter      

Vi tilbyr nettkurs i Visma Global logistikk grunnleggende. I dette kurset får du en introduksjon i de grunnleggende logistikk funksjonene i Visma Global.

SOA Basis - Sertifisering i offentlige anskaffelser - nettkurs

Pris: 13.000       Varighet: 6 ganger      

Ønsker du nasjonalt, godkjent sertifisering innen offentlige anskaffelser? Velkommen til et intensivt oppfriskningskurs, basert på fagplanen til Digitaliseringsdirektoratets sertifiseringsordning for offentlige anskaffelser.

Fransk - nettkurs

Pris: 199 pr måned       Varighet: Abonnement - ingen binding      

Vi tilbyr språkkurs i fransk som nettkurs. Nøkkelen til å lære et språk så du kan snakke det flyende er å trene opp språkintuisjonen din, eller språkøret som vi ofte kaller det.

Ernæringsterapi - nettstudie + samlinger i Tønsberg (4 år)

Pris: 43600 pr semester       Varighet: 4 år       Neste kurs: 02.09.2022

Komplett terapeututdanning Ernæringsterapi er en terapiform hvor man ut ifra informasjon fra pasienten, analyser og biokjemiske tester, gir råd om hvordan man bør endre kostholdet, og hvilke kosttilskudd som kan være fornuftige i den gitte situasjonen.

Cellesaltterapi / Dr.scüsslers cellesalter - nettkurs

Pris: 1.250       Varighet: 8 timer      

Vi tilbyr nettkurs i cellesaltterapi. Cellene har bruk for mineralstoffer til alle sine mange prosesser. Mangler mineralstoffene, kan celleoppbygningen ikke foregå normalt. Det påvirker hele kroppen og dens selvhelbredende mekanismer og kan føre til ubalanser og sykdom.

Nettverk og IT-sikkerhet - nettstudie

Pris: 39.000 pr semester       Varighet: 2 år       Studiepoeng: 120 Neste kurs: 16.08.2022

Vi tilbyr utdannelse i nettverk og IT-sikkerhet som nettstudie. Praktisk IT-utdanning som lærer deg å bekjempe hacking og datakriminalitet. Det akutte kompetansebehovet for IT-sikkerhet gir solide jobbmuligheter etter studiet.

Hundetrenerutdannelse trinn 1 - nettbasert

Pris: 4.500       Varighet: 20 uker med 20 timer forelesning på nett + spørretimer      

Vi tilbyr hundetrenerutdannelse trinn 1, som nettbasert undervisning. Dette kurset er trinn 1 av til sammen 4 enkeltstående kurs for hundetrenerutdannelsen. I dette nettkurset blir det innføring i hundens språk og atferd.