Lurer du ofte på hva du skal ha til middag? Det blir kanskje litt ensformig? Du trenger ikke være gourmetkokk for å lage gourmetmat.. Meld deg på et matkurs og lær å lage varierte og smakfulle middager.
Vi tilbyr kurs i feltkontroll av hjorteviltkjøtt. Skogkurs har utviklet bransjestandard og et kursopplegg med tilslutning av Mattilsynet. I henhold til de nye forskriftene, skal Mattilsynet vurdere og gi sin tilslutning til opplegget for opplæring av feltkontrollører.
Vi tilbyr vin og dessertkurs: søtt eller salt til dessertviner (med 5 forskjellige små franske kaker og 2 forskjellige oster).
Vi tilbyr innholdsrike og spennende vin og matkurs hvor både vin og mat er inkludert! Mat og vin hører sammen, men det å velge riktig vin til kan være en utfordring - vi kan hjelpe!
Vi tilbyr kurs om vin og ost for bedrifter. Vin og ost er alltid en klassiker, og her er mulighetene mange.
Vi tilbyr kurs i vin og tapas for bedrifter. Med tapas kan man lage mange ulike vin og matkombinasjoner. Dette er kurset for deg som vil prøve mye forskjellig på en gang!
Barn har også god nytte av å spise fermentert mat. Men ikke alle barn er vant til smakene, som f.eks. tradisjonelt sauerkraut. På dette kurset får du tips til hvordan introdusere fermentert mat i familiens kosthold.
Vi tilbyr kurs i fermentert mat og drikke - online. Fermentert mat og drikke er gull verdt for en velfungerende og god mage. Margit Vea deler historier, tips og vil demonstrere ulike måter å fermentere grønnsaker på, samt hvordan lage vannkefir og kombucha.
Vi tilbyr kurs foredraget Fiberrik og plantebasert kost – prebiotisk mat for tarmbakteriene. Det beste forsvar mot sykdom er et velfungerende immunforsvar. 70% av immunforsvaret sitter i tarmen, og det er derfor viktig at vi steller godt med tarmbakteriene som holder til der
Vi tilbyr kurs i å lage hjemmelaget babymat. Ta med barnet på en oppdagelsesreise i matens verden, fylt av gode smaksopplevelser og næring! Lær å lage hjemmelaget babymat - helt enkelt. Dette er mat som kan kombineres med resten av familien sin mat.
Vi tilbyr kurs i å lage hjemmelaget iskrem for alle, onlinekurs. Bli med på iskremkurs fra ditt eget kjøkken! På dette kurset skal vi lage iskrem av flere slag uten melk, egg, raffinert sukker og gluten! Du trenger heller ingen iskremmaskin for å trylle frem disse gode smakene.
Vi tilbyr videokurs i hvordan lage kaviar. Rogn er supermat! I denne videoen lærer du hvordan lage din egen kaviar, rå og kokt. Oppskrifter følger med.
Det beste forsvar mot sykdom er et godt og friskt immunforsvar. å dette kurset deler jeg mine beste råd og oppskrifter på mat som støtter immunforsvaret ditt og gjør godt for helsen. Høstens grønnsaker er i fokus, samt kraft av lam og vilt.
Naturen er overalt, også inne i dag. Bli med på et foredrag om hvordan du kan ta vare på hagen i magen, ditt tarmflora (mikrobiom). Nedlastbart hefte, Oppskrift på bedre tarmflora, er inkludert i dette foredraget.
Vi tilbyr nybegynnerkurs i fermentert drikke. Lære å lage sprudlende vannkefir og kombucha, sunne festdrikker som er gode for magen. Vær ute i god tid og få tilsendt kulturer i posten på forhånd, slik at du kommer raskt i gang.
Lær gjennom dette live kurset det du trenger å vite for å lage næringsrik og god mat til barnet ditt. Kurset vil foregå i en lukket facebookgruppe som vil eksistere i 2 uker. Det er mulig å stille spørsmål også i ettertid, og du kan se opptaket så mange ganger du ønsker i løpet av disse 2 ukene.
Vi tilbyr kurs i Påskegodt - godt og søtt – onlinekurs. Sunt og godt for et stabilt blodsukker, stabil energi og godt humør! Lær mer om hvordan du bør spise, få gode tips og oppskrifter og bli inspirert! Vi lager mat sammen, på hvert vårt kjøkken!
Det beste forsvar mot sykdom er en sunn tarmflora og et friskt immunforsvar. Prebiotisk mat, mat mikroorganismene våre i tarmen trenger, er sentralt i dette kurset hvor jeg demonstrerer mine beste salater, dressinger pakket med næring, småretter, kraft og drikke.
Vi tilbyr sommermat for barnefamilier. Sommermat for barnefamilier Dette blir en «Fyll-frysen-sending»! Vi lager opp og fyller frysen med næringsrike, hjemmebakte pølse- og hamburgerbrød, og nan-brød med urteolje som tilbehør til grillmaten.
Liker du å bake? Hadde det ikke vært fint med ei brødskive som faktisk mettet? Surdeigsbaking er spennende! Og så gjør det alt av bakverk lettere for kroppen å fordøye. Både for store og små. Bli med, og lær!
Få med deg online-kurset hvor du lærer hvordan bake med surdeig. Surdeig gir mer magevennlige brød, pizza og boller, i tillegg til at det smaker fantastisk. Du vil også få en kort innføring i ulike melsorter som spelt, emmermel, bygg og rug.
Vi tilbyr nettkurs i å lage drops. Har du lyst til å lage dine egne drops? Fargerike drops er morsomme å lage og smaker himmelsk!
Dette kurset viser deg hvordan du får et plantebasert kosthold. Du lærer hvordan du kutter ut kjøtt og spiser deg mett på grønnsaker. Du får en daglig guide via email som gradvis leder deg mot et mer plantebasert kosthold.
Vi tilbyr kurs i fermentering på viderekomne nivå for bedrifter eller større grupper. Vi går videre inn i fermenteringens verden. Utvikle dine ferdigheter med nye prinsipper, spennende oppskrifter og ikke minst god feilsøking. Fermentering er en gammel konserveringsmetode som har fått en renessanse.
Vi tilbyr introkurs i fermentering for bedrifter eller større grupper. Lær deg fermentering i teori og praksis. Du får grundig innføring i metoden, historien og helsefordelene med fermentert mat. Ta i bruk en tradisjonell konservering for å dyrke frem spennende smaker og god fordøyelse.
Enten du vil lære å pynte gulrotkake, pynte sjokoladekake, eller andre favoritter, så vil dette kurset perfekt for deg. I dette kakekurset på nett tar vi deg gjennom hele prosessen med å dekorere en kake.
Vi tilbyr et praktisk og teoretisk mat- og ernæringskurs for SFO/AKS ansatte som bestillingskurs. Kurset strekker seg over 3 timer, etter endt kurs får dere med et kompetansehefte og en Nudi-sertifisering. Inkludert i kurset er et oppfølgingsbesøk på deres SFO/AKS eller oppfølging pr e-post.