Lurer du ofte på hva du skal ha til middag? Det blir kanskje litt ensformig? Du trenger ikke være gourmetkokk for å lage gourmetmat.. Meld deg på et matkurs og lær å lage varierte og smakfulle middager.
Barn har også god nytte av å spise fermentert mat. Men ikke alle barn er vant til smakene, som f.eks. tradisjonelt sauerkraut. På dette kurset får du tips til hvordan introdusere fermentert mat i familiens kosthold.
Vi tilbyr kurs i å lage hjemmelaget babymat. Ta med barnet på en oppdagelsesreise i matens verden, fylt av gode smaksopplevelser og næring! Lær å lage hjemmelaget babymat - helt enkelt. Dette er mat som kan kombineres med resten av familien sin mat.
Vi tilbyr kurs i å lage hjemmelaget iskrem for alle, onlinekurs. Bli med på iskremkurs fra ditt eget kjøkken! På dette kurset skal vi lage iskrem av flere slag uten melk, egg, raffinert sukker og gluten! Du trenger heller ingen iskremmaskin for å trylle frem disse gode smakene.
Ønsker du å lære mer om kosthold i en hektisk familiehverdag? Hvilke mat dere bør spise, hvordan du skal få tid til det i hverdagen, og hvordan du skal få barna dine til å spise det? Et online-kurs om mat for barnefamilier som vil gi deg det du trenger for å vite hva du skal serve i hjemmet.
Vi tilbyr videokurs i hvordan lage kaviar. Rogn er supermat! I denne videoen lærer du hvordan lage din egen kaviar, rå og kokt. Oppskrifter følger med.
Det beste forsvar mot sykdom er et godt og friskt immunforsvar. å dette kurset deler jeg mine beste råd og oppskrifter på mat som støtter immunforsvaret ditt og gjør godt for helsen. Høstens grønnsaker er i fokus, samt kraft av lam og vilt.
Vi tilbyr nybegynnerkurs i fermentert drikke. Lære å lage sprudlende vannkefir og kombucha, sunne festdrikker som er gode for magen. Vær ute i god tid og få tilsendt kulturer i posten på forhånd, slik at du kommer raskt i gang.
Lær gjennom dette live kurset det du trenger å vite for å lage næringsrik og god mat til barnet ditt. Kurset vil foregå i en lukket facebookgruppe som vil eksistere i 2 uker. Det er mulig å stille spørsmål også i ettertid, og du kan se opptaket så mange ganger du ønsker i løpet av disse 2 ukene.
Liker du å bake? Hadde det ikke vært fint med ei brødskive som faktisk mettet? Surdeigsbaking er spennende! Og så gjør det alt av bakverk lettere for kroppen å fordøye. Både for store og små. Bli med, og lær!
sdfsdf
Julen er her, og vi lager våre cakepops som Rudolf! Steg for steg vil han tre frem, og Anne Brith viser deg alle triksene til en velsmakende og pen cakepop. Basisen i dette julekurset kan du bruke senere, for denne baksten kan varieres i det uendelige!
Det dufter av deilig krydderkake når du i dette kurset skal lage julekake formet som et juletre. Anne Brith tar deg med steg for steg gjennom alt fra å lage deigen, til laging av pynten vi pynter juletreet med. Frist familie og venner med de herlige duftene, og bli med å lage juletrekake du også!
Anne Brith viser deg gjennom tydelige forklarte steg, hvordan du kan lage din egen fylte konfekt, slik at du også kan imponere med hjemmelaget konfekt til jul! Vi fyller med deilig salt karamell i vår julekonfekt.
Vi tilbyr kakekurs i Julens 7 moderne slag. Franske Makroner med sjokoladefyll, Juletrekake laget på krydderkake, Brune Pinner , Pepperkaker i flere varianter, Fylt konfekt med salt karamell , Pikekyss dyppet i sjokolade , Cakepops pyntet som Rudolf.
Dette er en av de absolutte bestselgerne til jul i konditoriet. Steg for steg viser Anne Brith deg hvordan du lager disse deilige brune pinnene. Vær forberedt på besøk på kjøkkenet, når duften begynner å spre seg utover i hjemmet!
Vi tilbyr nettkurs i å lære å bake Julens Franske Makroner. På kurset lærer du hemmelighetene bak de perfekte franske makroner gjennom steg for steg beskrivelser.
Vi tilbyr kakekurs i Julens Perfekte Pepperkaker. Julens kansje mest bakte slag er pepperkaker. Anne Brith deler sin egen herlige oppskrift, og viser deg steg for steg hvordan du lager de perfekte pepperkaker!
Vi tilbyr kakekurs i Julens Pikekyss Søte, herlige, luftige pikekyss! Hva er egentlig hemmeligheten bak en perfekt marengs? Du får tipsene og triksene i dette kurset, gjennom steg for steg beskrivelser av Anne Brith fra Villa Perlesukker.
Vi tilbyr nettkurs i slik lager du den perfekte sjokoladekaken med marsipanlokk! I dette kakekurset vil du lære å lage en smakfull og saftig sjokoladekake, med fyldig sjokoladekrem og marsipanlokk med perle- og blomsterpynt.
Vi tilbyr kurset ost og vin for bedrifter og større grupper. Lyst til å lære om samspillet mellom ost og vin? Vi smaker 5 kvalitetsoster mot 5 ulike vinstiler fra hele verden. En populær klassiker!
Vi tilbyr vinopplevelser med tydelig terroiradresse og råvarer av beste kvalitet ispedd ekte formidlingsglede over mat og vin. Vår målsetning er satt etter det franske ordtaket «Et måltid uten vin er som en dag uten sol».
Vi tilbyr kurs i sjokolade og vin for bedrifter og større grupper. Fem velsmakende viner i følge med fem sjokoladedesserter: deriblant mørk sjokoladekake, sjokoladefondant. Nam, nam...
Vi tilbyr vin og dessertkurs: søtt eller salt til dessertviner (med 5 forskjellige små franske kaker og 2 forskjellige oster).
Vi tilbyr innholdsrike og spennende vin og matkurs hvor både vin og mat er inkludert! Mat og vin hører sammen, men det å velge riktig vin til kan være en utfordring - vi kan hjelpe!
Vi tilbyr kurs om vin og ost for bedrifter. Vin og ost er alltid en klassiker, og her er mulighetene mange.
Vi tilbyr kurs i vin og tapas for bedrifter. Med tapas kan man lage mange ulike vin og matkombinasjoner. Dette er kurset for deg som vil prøve mye forskjellig på en gang!
Dere kommer til meg, eller jeg kommer til dere. Om dere er fem personer eller 50, spiller ikke så stor rolle. Det kan være noen timer en ettermiddag/kveld eller en god time i løpet av et annet arrangement – internt eller for kunde
Den mørke tiden er tid for ost og kos (og litt læring også kanskje?) følgende ostekurs går. Vi tar behørige koronahensyn. Tune in på Facebook hver torsdag og og få med deg ukens direktesmaking. Hver uke kan du bli litt osteklokere
Dette kurset er utviklet av Dag Viljen Poleszynski som er fagredaktør og han har skrevet flere bøker og hundrevis av artikler om kosthold, med blikk pa° den evolusjonære biologien. Dag Viljen er ogsa° redaktør i magasinet VOF.
The human body, the world´s finest and most complex machinery, what fuel do you feed it? Therapists and researchers have for a long time seen the connection between what people eat and their well-being.
Se de utrolige historiene fra mennesker som har opplevd at endret kosthold kan gi et nytt energirikt liv! Vi vet alle at bilmotoren må ha riktig bensinblanding og olje. Du ville aldri finne på å fylle diesel på en bensinmotor.
Dette er en reportase fra Åssiden skole i Drammen, som handler om initiativet FAU ved skolen tok høsten 2009. Med en velvillig skoleledelse fikk FAU og øvrige medarbeidere gjennomført et storstilt skolefrokost-prosjekt til alle 350 elever ved 1-7 klasse på grunnskolen.
Skreddersydde turer for triatlon- og sykkelklubber, bedrifter, idrettslag, foreninger, og vennegjenger. Dere kan velge fritt fra menyen av eksisterende turer, eller vi kan lage en skreddersydd tur basert på dine preferanser og drømmer.