Inspirerende kurs

Inspirerende kurs tilbyr kurs litt utenom det vanlige.

Hos oss finner du kurs i Tiffany, blyglass, mosaikk, vikingsmykker, bivokslys og bivokspapir, dropskurs, såpekurs, bilkurs for damer og laging av hagemøbler i tre.

Du trenger ingen forkunnskaper for å kunne delta på kurs.


 |  1 2   |  Neste side >>

Bilkurs - for damer

Vi tilbyr bilkurs - for damer. Er du lei av å være avhengig av pappa, samboer eller ektefelle? Dette er et kurs for damer...og menn som ønsker å lære litt om bilstell. Mannlig kursholder. Ta gjerne med egen bil. Ønsker du hjulskift tar du også disse med.

Sted Dato Varighet Pris
Lindesnes Lindesnes 3 timer 550 kr  

Bivokslys og bivokspapir - kurs

Vi tilbyr kurs i bivokslys og bivokspapir. Har du lyst til å lage dine egne bivokslys og bivokspapir? Å lage dine egne bivokslys er spennende og gøy og du får noen flotte lys som brenner lenge.

Sted Dato Varighet Pris
Lindesnes Lindesnes 1 kveld 650 kr  

Blyglass - 2 dagers kurs

Vi tilbyr Blyglasskurs. Ønsker du en spennende hobby, ekstra inntekt eller levebrød? På kurset lærer du grunnleggende ferdigheter som glasskjæring, sliping, lodding, kutting og strekking av blyprofiler, montering og sementering for å sette sammen et flott blyglass.

Sted Dato Varighet Pris
Lindesnes Lindesnes 07.07.2021 2 dager07.07.2021 3.400 kr  

Dropskurs - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i å lage drops. Har du lyst til å lage dine egne drops? Fargerike drops er morsomme å lage og smaker himmelsk!

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 149 kr  

Glassmosaikk

Har du lyst til å lage et spennende bilde i glassmosaikk? På kurset lærer du grunnleggende ferdigheter i brekking, liming og fuging av glassmosaikk.

Sted Dato Varighet Pris
Lindesnes Lindesnes 31.07.2021 1 dag31.07.2021 1.450 kr  

Hagebord og benk - kurs

Vi tilbyr hagebord og benk - kurs. På kurset lærer du grunnleggende ferdigheter som måling, saging, boring og skruing for å snekre sammen et flott hagebord og en benk i impregnert furu.

Sted Dato Varighet Pris
Lindesnes Lindesnes 1 dag Fra 3.500 kr  

Mosaikk - Workshop

4-timers mosaikk-workshop. Få råd og veiledning til ditt eget lille mosaikkprosjekt. Det kreves ingen forkunnskaper for å delta.

Sted Dato Varighet Pris
Lindesnes Lindesnes 4 timer 400 kr  

Såpe - håndlaget naturlig - kurs

Vi tilbyr kurs i håndlaget såpe med naturlige ingredienser. Har du lyst til å lage dine egne såper med naturlige ingredienser? Å lage din egen såpe er enkelt og gøy og du får et flott naturprodukt fritt for kjemikalier.

Sted Dato Varighet Pris
Lindesnes Lindesnes 3 timer 500 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>