Er du klar for noe nytt? Er du klar for nye tanker og nye vaner eller trenger du litt energi påfyll? Da har du kommet til det rette stedet :-) Sammen med oss kan du bli med på en reise inn i en ny, vidunderlig verden, med alle dine sanser - i samspill med naturen.

Vi tilbyr et spekter av kurs, behandling, foredrag og opplevelser.

Reiki kurs på alle nivåer, kurs og foredrag om Mat av Ville Vekster, Fermentering og Månemagi (hvordan månens posisjon på himmelen påvirker oss)
Reiki behandling og gruppe reiki der vi alle samles i reiki energiene og gir hverandre behandling.

Trykker du på logoen så kommer du til vår nettside www.solskinnet.no

Hjertelig velkommen til oss,
Solskinnshilsen, Rita Amundsen


 |  1 2   |  Neste side >>

Gruppe Reiki

Er du litt nysgjerrig på hva Reiki er for noe? Det er ikke så enkelt å forklare derfor ønsker jeg å invitere deg til - Gruppe Reiki slik at du selv kan få erfare Reiki!

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 0 timer 0 kr  

Mat av ville vekster

Ville vekster, blomster og bær løfter maten opp i helt nye dimensjoner, det smaker vidunderlig og dette er virkelig lokalprodusert helse kost. Om vi ønsker oss en god helse så er dette mat vi bør inkludere i vårt kosthold – uansett hvilken type diett vi ellers følger.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 19.05.2021 (+6) 2 timer19.05.2021 (+6) etter avtale kr  

Melkesyregjæring

Velkommen inn i en verden av mat som bobbler av livskraft og energi. Melkesyregjærende grønnsaker og andre gjærede/fermenterte produkter, laget hjemme på kjøkkenet, smaker vidunderlig godt! Har man en gang fått sansen for slik mat vil kroppen bare ha mer av det.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 0 timer  

Månemagi

Månemagi - er et to timers on-line kurs der du lærer om 7 måneimpulser og hvordan disse påvirker oss mennesker og naturen rundt oss.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 kveld 400 kr  

Reiki 1 grunnkurs

Med Reiki får du en fantastisk mulighet til å ta vare på deg selv og dine nærmeste. Du får en dypere kontakt med deg selv og et verktøy som på en naturlig måte hjelper deg mot en bedre helse og en bedre flyt i hverdagen.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager 1900 kr  

Reiki 1 grunnkurs - på bestilling

På Reiki 1 kurs får du tilgang til Reiki og lærer hvordan du kan behandle deg selv og andre med hjelp av Reiki. Kurset er en kombinasjon av teori og praktiske øvelser.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager 2.500 kr  

Reiki 2 videregående kurs

Er du klar til å ta et nytt skritt på Reiki veien? Reiki "energien" er fortsatt den samme men på dette kurset lærer nye teknikker som forsterker alt det du tidligere har lært og du får tilgang til 3 reiki symboler som gir deg mange nye muligheter til å jobbe med deg selv og andre.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 3 dager 4.900 kr  

Reiki 2 videregående kurs - på bestilling

Om dere er en gruppe på minst 4 personer så kommer jeg gjerne til dere for å holde Reiki kurs på alle nivåer, på norsk, engelsk eller finsk.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager 4.900 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>