Gruppe Reiki - DagKursarrangør: Solskinnet
Sted: Stabekk
          Akershus, Bærum / Sandvika
Kursadresse: Peterhofveien 13, 1369 Stabekk (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Event / Arrangement
Undervisningstid: Kl 11:00 - 13:00
Varighet: 2 timer
Pris: Ta kontakt

Er du litt nysgjerrig på hva Reiki er for noe? Det er ikke så enkelt å forklare derfor ønsker jeg å invitere deg til - Gruppe Reiki slik at du selv kan få erfare Reiki! Hjertelig velkommen og fint om du sender meg beskjed på forhånd om du blir med.

Innhold.
En Reiki behandling er en gave som dere kan gi dere selv, hver dag!! I energi verden er 1 + 1 mer enn 2, altså blir en gruppe behandling en mye sterkere behandling. en om vi kun gir oss selv en behandling. Håper du har lyst å bli med på å utforske dette. Under disse felles gruppebehandlings timene skal vi alle gi oss selv en times Reiki behandling, samtidig. De av dere som i tillegg til å gi dere selv en times behandling også vil motta en Reiki sending kan gi meg beskjed om dette. Alle dere andre kan bare henge dere på utan at dere trenger å gi beskjed om at dere gjør det.

De av dere som har gått Reiki 2 kan gjøre en Turbo versjon av behandlingen (altså sende Reiki til seg selv samtidig som dere gir dere en times fysisk behandling) og om dere i tillegg vil sende til noen andre så gi beskjed om at dere vil gjøre dette, så koordinerer jeg dette videre.

Når vi er bevisste over at det er flere som gjør dette samtidig kan vi alle få en helt magisk stund hver for oss - sammen.

Målgruppe:
Alle som har er interesserte i å delta på gruppe Reiki er hjertelig velkommen ! Gruppe Reiki er både for deg som kommer rett fra info møte og for deg som har vært på kurs og vil bli med på en kraftfull Reiki stund sammen.

Vis flere tilsvarende kurs: