Matkurs for bedrifter og større grupper

Kokkekurs - hos deg

Vi tilbyr kokkekurs hjemme hos deg eller i din bedrift. Ønsker du å invitere dine gjester på et matkurs i ditt eget kjøkken, eller leie oss til å grille eller vi kan bake herlig italiensk pizza i hageselskapet? Tenk deg å samle dine venner til et annerledes middagsselskap.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Omegn Oslo, Omegn 4 timer Avtales kr

Kokkekurs - teambuilding - kick off - bedriftsinternt

Vi tilbyr kokkekurs for bedrifter og større grupper. Et kokkekurs er en annerledes og hyggelig måte å pleie en god kunde, «teambuilde» de ansatte eller bare ha en hyggelig kveld med jobben.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 4 timer Avtales kr

Påskemat - hyttemat, vegetarretter eller tilbehør til kjøtt

Påsken er tid for god mat, gode turer og godt selskap. Bli med på kurs og få inspirasjon til retter du lett kan lage på hytta, ta med på tur, bruke alene eller som tilbehør til lam / kylling.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Moss Moss 3 timer 850 kr

Asiatiske smaker

Kurset er et deltakende kokkekurs som tar for seg teoretiske prinsipper fra det asiatiske kjøkken. Deltakerne blir veiledet gjennom kveldens meny som blant annet består av bla. Jianbing med and, spareribs og Tod mun pla(thai fiskekake).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 4 timer 1.600 kr

Biff og Bayer dagtid

Vi tilbyr matkurs om biff og bayer lunsj. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. Det blir en demonstrasjon der vi forklarer forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 3 timer 1.600 kr

Biff og Bayer kveldstid

Vi tilbyr matkurs om biff og bayer lunsj. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. Det blir en demonstrasjon der vi forklarer forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 3 timer 1.600 kr

Fiskekurs

Lær å tilberede fisk sammen med våre kokker. Vi tar for oss steking og panering, baking og posjering samt ulike speketeknikker. Vi går gjennom rund og flat fisk, hva vi kan gjøre med de forskjellige stykningsdelene og hvilken kjernetemperaturer som gjelder for de ulike fiskeartene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 4 timer 1.950 kr

Fransk mat og vin i kombinasjon

Vi tilbyr matkurset fransk mat og vin i kombinasjon. Denne kvelden inviterer vi til en kveld fylt med fantastisk fransk mat og vin. Dere vil lære mer om mat og vin i kombinasjon, hva som fungerer og hvorfor fra våre meget kompetente og engasjerte kokker og vinkelnere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 4 timer 1.875 kr

Italiensk mat og vin i kombinasjon

Denne kvelden inviterer vi til en kveld fylt med fantastisk italiensk mat og vin. Dere vil lære mer om mat og vin i kombinasjon, hva som fungerer og hvorfor fra våre meget kompetente og engasjerte kokker og vinkelnere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 4 timer 1.875 kr

Mat og vin i kombinasjon

Denne kvelden vil du lære om mat og vin i kombinasjon. Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 4 timer 1.875 kr

Meat free weekday

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Vi lager mettende retter og gir dere tips til alternative næringskilder. Kurset har fokus på å spise mindre kjøtt og fisk i hverdagen, men det vil være både egg og meieriprodukter brukt i dette kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grûnerløkka Oslo, Grûnerløkka 3 timer 1.350 kr

Mexicanske tacos

Lag taco som i Mexico! Taco er en rett som kan varieres i det uendelige når man først har kontroll på hovedingrediensene. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 3 timer 1.600 kr

Ost og vinkurs

Vår vinkelner og ostekjenner gir dere en innføring i produksjon og modning av ost, og i prinsippene rundt ost og vin i kombinasjon. De teoretiske prinsippene blir gjennomgått før det blir smaksprøver på fem ulike kombinasjoner av ost og vin.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 2 timer 995 kr

Pastakurs

Vi tilbyr pastakurs. Det blir en utfyllende demonstrasjon der vi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske. Etter demonstrasjonen deltar dere selv og lager forskjellige pastaretter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sagene Oslo, sagene 1.350 kr

Pizzakurs

Pizza er i utgangspunktet veldig enkelt å lage, men samtidig litt vanskelig. Våre kokker lærer deg hvordan du kan lage den optimal pizzabunnen med forskjellige sauser og tilbehør. Etter en demonstrasjonen lager du dine egne pizzabunner og forskjellige pizzaer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 3 timer 1.350 kr

Sushikurs

Vi tilbyr sushikurs. Kulinarisk Akademis kokebok, Sushi på Norsk, er en rettesnor for den som ønsker å lage sushi hjemme. Vil du lære mer om å lage sushi selv, kom til oss i Mathallen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 3 timer 1.350 kr

Corparate Group Team Cooking Classes

ring together collages and clients ör friends and family members and arrange a cooking class. We offer hands-on group and corparate team building cooking classes. They are about a min 10 people on evening or weekends event.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sverige Sverige

Viltmatkurs

Vi lærer deg hvordan du henter frem den deilige gourmet smaken i viltkjøttet. Alle får individuell veiledning. Kurset avsluttes med en viltmiddag av det sjeldne, hvor elevene kan ha med seg en gjest hver til bords.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandefjord Sandefjord 1 kveld 3.500 kr

Indisk aften - jentekveld eller utdrikningslag

Vi tilbyr indisk matkurs som Bollywood/ utdrikningslag. Arranger en unik kveld for deg og dine venner! Matlaging er en flott sosial aktivitet for å nyte hverandres selskap med god mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1 dag / kveld Avtales kr

Indisk mat - grunnkurs

Vi tilbyr grunnkurs i indisk mat. Grunnkurset består av tre spennende menyer fordelt på tre økter med forretter, hverdagsmiddag og selskapsmiddag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka Avtales kr

Indisk mat - Temakveld

En temakveld er et kurs hvor fokuset er på én meny med tilbehør. Kurset varer i 3 – 3,5 timer og er delt i tre deler. Våre temakvelder passer for deg som ønsker en innføring i indisk matlaging, bruk av krydder, ønsker å lære mer om spesielle retter eller rett og slett bare ha en hyggelig kveld.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1 kveld Avtales kr

Indisk matkurs som et kick-off / teambuilding eller sosialt event

Vi tilbyr indisk matkurs som et kick-off / teambuilding eller sosialt event. Matlaging er en flott sosial aktivitet både for å styrke team og nyte hverandres selskap med god mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1 dag / kveld Avtales kr

Matlagingskurs på hjemmebane

Vi tilbyr matlagingskurs på hjemmebane. Rent a Chef innbærer at kokk/kursholder kommer til deg. Du og dine gjester får lære litt mer om plante-basert mat og er delaktige i selve matlagingen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, og Omegn Oslo, og Omegn Fra 7000 kr

Matkurs

Vi tilbyr matkurs. Tre-retters franskinspirert gourmet meny. Kjøkkensjefen setter sammen rettene og bruker sesongens råvarer. Velg mellom hovedrett Fisk, eller Kjøtt. Fortell oss gjerne om spesielle behov, eller allergier. Menyen blir tilrettelagt slik at alle kan delta og være med og spise.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus
Oslo, Frogner Oslo, Frogner

 |  1 2   |  Neste side >>