Kurs i slakting og partering

Hønseslakt og hønsehold

Vi tilbyr kurs om hønseslakt og hønsehold. Ingen høner, uten haner. Og har du høner, vil du etter hvert oppdage å få for mange haner. På dette kurset vil du derfor også lære om hvordan avlive fjærkre på en human måte. Vi lærer om bruk av hele dyret, fra nebb til hale, og ikke minst innvollene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 1 dag 2.490 kr

Lammekjøtt

Har du lyst å bli med på en dag med deilige dufter, himmelske lammeretter og får-retter og ikke minst en fantastisk middag ved langbordet i vinterhagen!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 1 dag 2.490 kr

Kurs i slakting og utvomming

Vi tilbyr kurs i slakting og utvomming. Hvordan vomme ut og flå et hjortevilt? Her får du lære grunnleggende slakte og flåteknikk. Vi legger vekt på at deltageren selv skal få prøve seg og gjøre mest mulig selv. "Hands on" læring. Teknikk og god hygiene står i høysete.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ringerike / Hønefoss Ringerike / Hønefoss 1 dag fra 1.500 kr

Fiskevelferdskurs, slakteri - nettkurs

Vi tilbyr nettbasert fiskevelferdskurs, slakteri. VAL FoU og Sikkerhetssenteret Rørvik AS har utviklet e-læringskurs for havbruksnæringa. Kurset er lovpålagt og dekker lov- og forskriftsfestede kompetansekrav for laksefisk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 4.500 kr

Fiskevelferdskurs, slakteri repetisjon - nettkurs

Vi tilbyr nettbasert fiskevelferdskurs, slakteri repetisjon. VAL FoU og Sikkerhetssenteret Rørvik AS har utviklet e-læringskurs for havbruksnæringa. Kurset er lovpålagt og dekker lov- og forskriftsfestede kompetansekrav for laksefisk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 3.750 kr

Kjøttkurs

På dette kurset får du en inngående forklaring og demonstrasjon av sesongens beste kjøtt. Kurset lærer deg alle de profesjonelle triksene slik at du lager perfekte kjøttretter hver eneste gang.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 21.01.2025 (+5) 4 timer21.01.2025 (+5) 2200 kr

Slakt og partering

Kurset tar for seg slakt og partering i praksis, hvor elevene har mulighet til å føre kniven selv under veiledning fra oss. Hygiene, kjøttkvalitet og lagring av kjøtt blir også gått nøye igjennom. Riktig utført partering gjør gourmetretten til en nytelse! Det er mulig å få kjøpt kjøtt fra kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tjøme Tjøme 1 dag 1750 kr