Kurs i slakting og partering

Fiskevelferdskurs, slakteri - nettkurs

Vi tilbyr nettbasert fiskevelferdskurs, slakteri. VAL FoU og Sikkerhetssenteret Rørvik AS har utviklet e-læringskurs for havbruksnæringa. Kurset er lovpålagt og dekker lov- og forskriftsfestede kompetansekrav for laksefisk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 4.500 kr

Fiskevelferdskurs, slakteri repetisjon - nettkurs

Vi tilbyr nettbasert fiskevelferdskurs, slakteri repetisjon. VAL FoU og Sikkerhetssenteret Rørvik AS har utviklet e-læringskurs for havbruksnæringa. Kurset er lovpålagt og dekker lov- og forskriftsfestede kompetansekrav for laksefisk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 3.750 kr

Kjøttkurs

På dette kurset får du en inngående forklaring og demonstrasjon av sesongens beste kjøtt. Kurset lærer deg alle de profesjonelle triksene slik at du lager perfekte kjøttretter hver eneste gang.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 20.01.2026 (+2) 4 timer20.01.2026 (+2) 2.200 kr

Høns i magen – Slakt & hold på Karin & Lizas Småbruk

Vi tilbyr kurs om Høns i magen – Slakt & hold på Karin & Lizas Småbruk. På dette kurset lærer du både om hønsehold og hvordan du slakter fjærkre på en human måte. Vi viser deg hvordan hele dyret kan brukes – fra hjerte og lever til krås og lunger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 08.05.2026 1 dag08.05.2026 2.790 kr

Slakt og partering

Kurset tar for seg slakt og partering i praksis, hvor elevene har mulighet til å føre kniven noe selv også. Hygiene, kjøttkvalitet og lagring av kjøtt blir også gått nøye igjennom. Riktig utført partering gjør gourmetretten til en nytelse!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 1 dag 1750 kr