Kurs i slakting og partering

Nese til hale / bruk hele dyret

Vi tilbyr matkurs i nese til hale / bruk hele dyret. På dette kurset tar vi for oss stykningsdeler fra hele dyret. Forskjellige typer kjøtt, med forskjellige egenskaper, som krever litt forskjellige tilberedningsmetoder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 12.10.2019 12.10.2019 1.350 kr

Slakt og parteringskurs

Vi tilbyr kurs i partering og slakting. Kurset tar for seg partering av ferdig mørnet vilt, hvor dere får mulighet til å bruke kniven selv under veiledning fra oss. Riktig partering gjør gourmetretten til en nytelse!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Buskerud Buskerud 1.000 kr
Horten Horten 1.000 kr
Telemark Telemark 1.000 kr

Kurs om hønsehold og hønseslakt

Vi tilbyr kurs om hønsehold og hønseslakt. Hva spiser høner (ikke)? Hvorfor legger høner egg året rundt når ingen andre fugl gjør det? Skal jeg eller skal jeg ikke ha lys i hønsehuset om vinteren? Det finnes mange ting man lurer på når man starter med høner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 18.10.2019 (+1) 1 dag18.10.2019 (+1) 1.950 kr

Kurs om partering av lam og andre større dyr

Lurer du på hvor lammekotelettene sitter på lammekroppen? Skulle du gjerne lære å ta ut låret uten å skjære unødvendig i kjøttet? Hvilket kjøtt lager man pølser av, hva er godt som stek og hvordan lage pinnekjøtt, skinke og bacon? Vi tilbyr kurs om partering av lam og andre større dyr.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 01.11.2019 1 dag01.11.2019 2.300 kr

Kurs om slakt av lam og andre større dyr

Vi tilbyr kurs om slakt av lam og andre større dyr. Hvert år er vi utrolig spente over å kunne tilby dette kurset! Sammen med vår reisende gårdsslakter skal du lære på dette kurset hvordan å avlive og slakte lam og andre større dyr selv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 25.10.2019 1 dag25.10.2019 2.500 kr