Fisk og skalldyr - Matkurs

Kjentmansrunden

Ønsker du å se skjærgården og øysamfunnene gjennom en kjentmanns øyne? Vi tilbyr den beste formen for sightseeing, i båter man kjører selv og med lokalt følge som viser veien. Ta kontakt for avtale.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tvedestrand Tvedestrand Ta kontatk kr

Kystfiske fra land - Havfiske med guide

Vi tilbyr kystfiske fra land. Kystfiske fra land er et artsbasert fiskekurs hvor vi fokuserer på å utnytte mulighetene i havet og lære seg de viktigste teknikkene til hver område og fiskeslag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tvedestrand Tvedestrand Ta kontatk kr

Lett havfiske - Havfiske med guide

Vi tilbyr lett havfiske. Lett havfiske eller fjordfiske som det også kalles, foregår fra båt innaskjærs. Fisket er artsbasert slik at kundene får prøve seg på forskjellige teknikker som gir spesifikke arter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tvedestrand Tvedestrand Ta kontatk kr

Sjøørretfiske fra land eller båt - Havfiske med guide

Vi tilbyr Sjøørretfiske fra land eller båt. Havfiske med guide kan bestå av alt fra teoretisk gjennomgang av fisketeknikker og oversikt over fiskeplasser, til tungt havfiske på flere hundre meter på jakt etter stortorsk, brosme og lange.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tvedestrand Tvedestrand Ta kontatk kr

Under overflaten

De sørlandske fisketradisjonene foregår i et rolig tempo, og det handler like mye om hygge som det handler om fangst. Velkommen til en koselig dag på sjøen! Opplevelsen som vi kaller «Under overflaten» handler om jakten på havets delikatesser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tvedestrand Tvedestrand Ta kontatk kr

Lær deg kunsten å lage sushi

Vi tilbyr kurs i kunsten å lage sushi. Lær kunsten å lage deilig og smakfull sushi. Ta med deg kunnskapen hjem og piff opp hverdagskosten med denne lekre japanske retten. Siden sushien kom til landet på midten av 80-tallet, har den etabler seg som favoritt på middagsbordet i det norske hjem.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Aker Brygge Oslo, Aker Brygge 1 kveld 1.495 kr

ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett

Vi tilbyr kurs i ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett. Vårt kurs i ASCs standard for ansvarlig lakseoppdrett tar utgangspunkt i standardens fokus på produksjon og direkte innsatsfaktorer til produksjonen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 2 dager

ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett - nettkurs

Vi tilbyr kurs i ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett. Vårt kurs i ASCs standard for ansvarlig lakseoppdrett tar utgangspunkt i standardens fokus på produksjon og direkte innsatsfaktorer til produksjonen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 07.09.2022 2 dager07.09.2022 9.200 kr

Fisk og skalldyrkurs

Vi tilbyr matkurs i fisk og skalldyr. Mat fra sjøen er godt, men undervurdert i vår norske matkultur. Historisk har konservering vært i fokus. Ikke så rart, kanskje, med våre lange kalde vintre. Det gjaldt å fiske effektivt i stimer av torsk, sild og vandrende laks i elvene når den var tilgjengelig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 03.09.2022 (+3) 1 kveld03.09.2022 (+3) 1495 kr
Oslo, Grünerløkka 08.10.2022 1 kveld 08.10.2022 1495 kr
Oslo, Grünerløkka 12.11.2022 1 kveld 12.11.2022 1495 kr
Oslo, Grünerløkka 03.12.2022 1 kveld 03.12.2022 1495 kr

Sushikurs

Vi tilbyr sushikurs. På kurset øver deltagerne på å tilberede et utvalg av nigirisushi og norimaki. Dessuten lærer man trikset å jobbe med klebrig ris som klister seg til fingre som om de blir limt fast, om man da ikke bruker det fantastisk geniale, enkle trikset med.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 05.09.2022 (+3) 4 timer05.09.2022 (+3) 1.495 kr
Oslo, Grünerløkka 10.10.2022 4 timer 10.10.2022 1.495 kr
Oslo, Grünerløkka 14.11.2022 4 timer 14.11.2022 1.495 kr
Oslo, Grünerløkka 05.12.2022 4 timer 05.12.2022 1.495 kr

Sushi with Obbie

Vi tilbyr Sushikurs with Obbie. He learned how to cook from his mother as early as nine years old. When he lived and worked in Singapore for eight years, his love for Asian food inspired him and he closely watched the hawker street food chefs and cooks while preparing famous Asian dishes.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 timer 400/380 for students kr

Fiskekurs

Lær å tilberede fisk sammen med våre kokker. Vi tar for oss steking og panering, baking og posjering samt ulike speketeknikker. Vi går gjennom rund og flat fisk, hva vi kan gjøre med de forskjellige stykningsdelene og hvilken kjernetemperaturer som gjelder for de ulike fiskeartene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 27.09.2022 (+3) 4 timer27.09.2022 (+3) 2100 kr

Temakurs - Sjømat

Vi tilbyr temakurs - Sjømat. Vi satser i første omgang på kurs om dessert, sjømat, saus og kraft og vilt. På disse kursene er det fokus på de ulike temaene, men alle avsluttes med en 3-retters meny der man gjerne kan invitere gjester til å være med på middagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 27.08.2022 (+2) 1 dag27.08.2022 (+2) 1.300 kr

Fiskeretter med ferskvann- og saltvannsfisk

Tradisjonen i Norge var å spise mye fisk, og mye fersk vannsfisk. Per i dag er det ikke så mange som vet lengre hvilken ferskvannsfisk som kan spises, hvordan man graver fisk eller hvordan å lage gode fiskekaker. På dette kurset, skal vi i gang med å lage fiskeretter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 16.09.2022 1 dag16.09.2022 fra 950 kr

Kreps

Dette blir et nytt kurs. Vi er kjempespente over å kunne tilby dette nye kurset. Program og beskrivelse kommer snart. Vil du ikke vente? Send gjerne en melding eller ring til Karin, kursholderen, på 414 26 983 eller fyll ut kontaktskjemaet herunder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 19.08.2022 1 dag19.08.2022 fra 950 kr

 |  1 2   |  Neste side >>