Fisk og skalldyr - Matkurs

Temakurs - Sjømat

Vi tilbyr temakurs temakurs - Sjømat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 23.09.2017 (+1) 1 dag23.09.2017 (+1) 1.300 kr

Seafood hygiene EN (E-læring) - Engelsk innhold og polske tester

E-læringskurset «Sjømathygiene» fra SjømatNorge sikrer nødvendig teoretisk kunnskap om grunnleggende hygiene i en sjømatbedrift. Med e-læring får man en motiverende, rimelig og miljøvennlig opplæring via Internett.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3.750 kr

Seafood hygiene EN (E-læring) -Engelsk innhold og engelske tester

E-læringskurset «Sjømathygiene» fra SjømatNorge sikrer nødvendig teoretisk kunnskap om grunnleggende hygiene i en sjømatbedrift. Med e-læring får man en motiverende, rimelig og miljøvennlig opplæring via Internett.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3.750 kr

Seafood hygiene EN (E-læring) -Engelsk innhold og latviske tester

E-læringskurset «Sjømathygiene» fra SjømatNorge sikrer nødvendig teoretisk kunnskap om grunnleggende hygiene i en sjømatbedrift. Med e-læring får man en motiverende, rimelig og miljøvennlig opplæring via Internett.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3.750 kr

Seafood hygiene EN (E-læring) Engelsk innhold og litauiske tester

E-læringskurset «Sjømathygiene» fra SjømatNorge sikrer nødvendig teoretisk kunnskap om grunnleggende hygiene i en sjømatbedrift. Med e-læring får man en motiverende, rimelig og miljøvennlig opplæring via Internett.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3.750 kr

Seafood hygiene EN (E-læring) -Engelsk innhold og russiske tester

E-læringskurset «Sjømathygiene» fra SjømatNorge sikrer nødvendig teoretisk kunnskap om grunnleggende hygiene i en sjømatbedrift. Med e-læring får man en motiverende, rimelig og miljøvennlig opplæring via Internett.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3.750 kr

Sjømathygiene NO (E-læring) - Norsk innhold og norske tester

E-læringskurset «Sjømathygiene» fra SjømatNorge sikrer nødvendig teoretisk kunnskap om grunnleggende hygiene i en sjømatbedrift. Med e-læring får man en motiverende, rimelig og miljøvennlig opplæring via Internett.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3.750 kr

Nesten kokk for en dag! fisk & skalldyr

Søtt + Salt matkurs, eller “Nesten kokk for en dag” som vi kaller det, er en matopplevelse av de sjeldne. Du får se og smake, men ikke røre. Vi kokkelerer og forteller hemmelighetene, mens dere sitter rundt kjøkkenet og observerer og stiller spørsmål.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 4 timer 1.295 kr

Fisk og skalldyrkurs

Vi tilbyr matkurs i fisk og skalldyr. Mat fra sjøen er godt, men undervurdert i vår norske matkultur. Historisk har konservering vært i fokus. Ikke så rart, kanskje, med våre lange kalde vintre. Det gjaldt å fiske effektivt i stimer av torsk, sild og vandrende laks i elvene når den var tilgjengelig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 30.10.2017 4 timer30.10.2017 1.295 kr

Matkurs for bedrifter - Høstens meny (norsk mat)

Vi tilbyr matkurs for bedrifter - Høstens meny (norsk mat). Et kokkekurs er en annerledes og hyggelig måte å pleie en god kunde, «teambuilde» de ansatte eller bare ha en hyggelig kveld med jobben.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr

Matkurs for bedrifter - Smaken av skog og land

Vi tilbyr matkurs for bedrifter - Smaken av skog og land. Et kokkekurs er en annerledes og hyggelig måte å pleie en god kunde, teambuilde de ansatte eller bare ha en hyggelig kveld.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr

Matkurs for bedrifter - Smaker fra havet

Vi tilbyr matkurs for bedrifter - Smaker fra havet. Et kokkekurs er en annerledes og hyggelig måte å pleie en god kunde, «teambuilde» de ansatte eller bare ha en hyggelig kveld med jobben.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr

Sushikurs

Vi tilbyr sushikurs. På kurset øver deltagerne på å tilberede et utvalg av nigirisushi og norimaki. Dessuten lærer man trikset å jobbe med klebrig ris som klister seg til fingre som om de blir limt fast, om man da ikke bruker det fantastisk geniale, enkle trikset med.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 21.10.2017 4 timer21.10.2017 1.295 kr

Havets festbord - bedrifter og større grupper

Vi tilbyr en kulinarisk aften på Tjuvholmen Sjømagasin for bedrifter og større grupper. Store skalldyrfat, suppe av havets skatter og andre delikatesser bringes til bordet! Hvilke viner passer best til.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Tjuvholmen Oslo, Tjuvholmen 3 timer fra 1.850 pr pers kr

Fiske matkurs

Lær å lage fisk sammen med kokkene fra Kulinarisk Akademi. Her er du selv med og lager maten fra bunnen av sammen med inspirerende og engasjerte kokker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 10.10.2017 3 timer10.10.2017 1.900 kr

ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett

Vi tilbyr kurs i ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett. Vårt kurs i ASCs standard for ansvarlig lakseoppdrett tar utgangspunkt i standardens fokus på produksjon og direkte innsatsfaktorer til produksjonen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager 8.800 kr

Breiflabb, laks og lange

Temakurs som tar for seg disse tre flotte råvarene. Vi lager supper, sauser og ikke minst masse flotte tips til hverdagsmiddager hvor et sunt kosthold står på tapetet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Inge lager en 6 retters meny

Dette er et annerledes kurs hvor vi setter ned tempo og bruker mer til på hver rett. Inge lager alle rettene og sitter ned på langbord og spiser rett for rett.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Skalldyr- bonanza

Høsten er en god tid for skalldyr. Det begynner å bli kaldt i sjøen og vi har masse godt å ta av. Vi lager supper, sauser og ikke minst masse flotte tips til hverdagsmiddager og anledninger hvor vi skal ha gjester. Gjerne hvor et sunt kosthold står på tapetet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Torsk, breiflabb og lyr

Vi tilbyr matkurs med torsk, breiflabb og lyr. På dette kurset vil vi lage juletorsk og ikke minst lutefisk med klassisk tilbehør. Ellers blir det enkle retter som en kjapt kan smelle sammen av disse smakfulle og delikate råvarer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.