Fisk og skalldyr - Matkurs

ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett

Vi tilbyr kurs i ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett. Vårt kurs i ASCs standard for ansvarlig lakseoppdrett tar utgangspunkt i standardens fokus på produksjon og direkte innsatsfaktorer til produksjonen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 2 dager

Lær deg kunsten å lage sushi

Vi tilbyr kurs i kunsten å lage sushi. Etter denne kvelden vet du hvordan du tilbereder japanske delikatesser som Nigiri, Shashimi, Makiruller og Misosuppe.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Aker Brygge Oslo, Aker Brygge 1 kveld 1.895 kr

Sjømat og skalldyrkurs på Bølgen & Moi Tjuvholmen

Du kan lære å lage perfekt sjømat hvis du melder deg på dette kurset. De proffe kokkene på Bølgen & Moi Tjuvholmen lærer deg alle triksene slik at sjømaten blir perfekt og du blir en helt rundt middagsbordet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Aker Brygge Oslo, Aker Brygge 1 kveld 1.950 kr

Nesten kokk for en dag! fisk & skalldyr

Søtt + Salt matkurs, eller “Nesten kokk for en dag” som vi kaller det, er en matopplevelse av de sjeldne. Du får se og smake, men ikke røre. Vi kokkelerer og forteller hemmelighetene, mens dere sitter rundt kjøkkenet og observerer og stiller spørsmål.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 4 timer 1.295 kr

Fisk,- filetering- og skalldyrkurs

Gladkjøkkenet tilbyr fisk,- filetering- og skalldyrkurs. Sammen med fagfolk fra Reinhartsen arrangerer vi skalldyr-, fisk- og fileteringskurs i Gladkjøkkenet denne kurskvelden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 17.09.2019 1 kveld17.09.2019 1.395 kr

Fisk,- filetering- og skalldyrkurs - bedriftsinternt

Gladkjøkkenet tilbyr fisk,- filetering- og skalldyrkurs. Sammen med fagfolk fra Reinhartsen arrangerer vi skalldyr-, fisk- og fileteringskurs i Gladkjøkkenet denne kurskvelden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand, Kristiansand 1 kveld 1.395 kr
Kristiansand, Kristiansand 1 kveld 1.395 kr
Vennesla Vennesla 1 kveld 1.395 kr

Fisk og skalldyrkurs

Vi tilbyr matkurs i fisk og skalldyr. Mat fra sjøen er godt, men undervurdert i vår norske matkultur. Historisk har konservering vært i fokus. Ikke så rart, kanskje, med våre lange kalde vintre. Det gjaldt å fiske effektivt i stimer av torsk, sild og vandrende laks i elvene når den var tilgjengelig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 26.08.2019 (+1) 1 kveld26.08.2019 (+1) 1.350 kr
Oslo, Grünerløkka 12.10.2019 1 kveld 12.10.2019 1.350 kr

Sushikurs

Vi tilbyr sushikurs. På kurset øver deltagerne på å tilberede et utvalg av nigirisushi og norimaki. Dessuten lærer man trikset å jobbe med klebrig ris som klister seg til fingre som om de blir limt fast, om man da ikke bruker det fantastisk geniale, enkle trikset med.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 17.08.2019 (+2) 4 timer17.08.2019 (+2) 1.350 kr
Oslo, Grünerløkka 07.10.2019 4 timer 07.10.2019 1.350 kr
Oslo, Grünerløkka 16.11.2019 4 timer 16.11.2019 1.350 kr

Temakurs - Sjømat

Vi tilbyr temakurs - Sjømat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.300 kr

Fiskekurs

Vil du lære å tilberede fisk på den perfekte måten? På dette kurset er du selv med og lager maten fra bunnen av sammen med inspirerende og engasjerte kokker

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 03.09.2019 (+1) 3 timer03.09.2019 (+1) 1.900 kr

8 sunne fiskeretter

Inge lager 3 retter, 2 retter spiser vi på langbord og desserten sparer vi til slutt. Deretter deler vi oss i 3 grupper som lager to retter hver. Vi sitter ned på langbord og spiser rett for rett. Hele kvelden avsluttes med en deilig dessert.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Breiflabb, laks og lange

Temakurs som tar for seg disse tre flotte råvarene. Vi lager supper, sauser og ikke minst masse flotte tips til hverdagsmiddager hvor et sunt kosthold står på tapetet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Gresk matkurs - Høydepunkter fra middelhavskjøkkenet

Vår kjøkkensjef Yiannis Athitakis er gresk og vil vise oss det ekte greske kjøkken. Han har jobbet på topp restauranter i Hellas og Norge. Dette blir en spennende og annerledes kveld.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Inge lager en 6 retters meny

Dette er et annerledes kurs hvor vi setter ned tempo og bruker mer til på hver rett. Inge lager alle rettene og sitter ned på langbord og spiser rett for rett.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger, Stavanger 1 kveld 1.150 kr
Stavanger, Kjøkkenet p... Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Skalldyrbonanza

Høsten er en god tid for skalldyr. Det begynner å bli kaldt i sjøen og vi har masse godt å ta av. Vi lager supper, sauser og ikke minst masse flotte tips til hverdagsmiddager og anledninger hvor vi skal ha gjester. Gjerne hvor et sunt kosthold står på tapetet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Skalldyrbonanza (Reprise)

Når det er kaldt i sjøen er en god tid for skalldyr. Vi lager supper, sauser og ikke minst masse flotte tips til hverdagsmiddager og anledninger hvor vi skal ha gjester. Gjerne hvor et sunt kosthold står på tapetet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Torsk, breiflabb og lyr

Vi tilbyr matkurs med torsk, breiflabb og lyr. På dette kurset vil vi lage juletorsk og ikke minst lutefisk med klassisk tilbehør. Ellers blir det enkle retter som en kjapt kan smelle sammen av disse smakfulle og delikate råvarer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr