Fisk og skalldyr - Matkurs

Sushi with Obbie

Vi tilbyr Sushikurs with Obbie. He learned how to cook from his mother as early as nine years old. When he lived and worked in Singapore for eight years, his love for Asian food inspired him and he closely watched the hawker street food chefs and cooks while preparing famous Asian dishes.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 timer 400/380 for students kr

Fiskekurs

Vi tilbyr fiskekurs. Vil du lære å tilberede fisk på den perfekte måten? På dette kurset er du selv med og lager maten fra bunnen av sammen med inspirerende og engasjerte kokker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 01.09.2020 (+1) 3 timer01.09.2020 (+1) 1.950 kr

ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett

Vi tilbyr kurs i ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett. Vårt kurs i ASCs standard for ansvarlig lakseoppdrett tar utgangspunkt i standardens fokus på produksjon og direkte innsatsfaktorer til produksjonen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 2 dager

Nesten kokk for en dag! fisk & skalldyr

Søtt + Salt matkurs, eller “Nesten kokk for en dag” som vi kaller det, er en matopplevelse av de sjeldne. Du får se og smake, men ikke røre. Vi kokkelerer og forteller hemmelighetene, mens dere sitter rundt kjøkkenet og observerer og stiller spørsmål.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 4 timer 1.295 kr

Fisk og skalldyrkurs

Vi tilbyr matkurs i fisk og skalldyr. Mat fra sjøen er godt, men undervurdert i vår norske matkultur. Historisk har konservering vært i fokus. Ikke så rart, kanskje, med våre lange kalde vintre. Det gjaldt å fiske effektivt i stimer av torsk, sild og vandrende laks i elvene når den var tilgjengelig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1 kveld 1390 kr

Sushikurs

Vi tilbyr sushikurs. På kurset øver deltagerne på å tilberede et utvalg av nigirisushi og norimaki. Dessuten lærer man trikset å jobbe med klebrig ris som klister seg til fingre som om de blir limt fast, om man da ikke bruker det fantastisk geniale, enkle trikset med.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 4 timer 1390 kr

Temakurs - Sjømat

Vi tilbyr temakurs - Sjømat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.300 kr

Fisk,- filetering- og skalldyrkurs

Vi arrangerer fisk og skalldyrkurs i Gladkjøkkenet. Målet er at du øker den erfaring og kunnskap med behandling av skalldyr og fisk. Når dere har jobbet i kjøkkenet med behandling av fisk, tilberedning av skalldyr og lært litt om farse av fisk, ender det opp i et nydelig 4 retters måltid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 1 kveld 1.395 kr