Her finner du vin og drikkekurs innen kategoriene vinkurs, ølkurs og bartenderkurs. Mange blir overasket over hvor viktig det faktisk er å velge riktig vin til maten du serverer. Du vil lære mye på et kort vinkurs.
Diploma ved Beverage Academy er Norges første komplette drikkevarefaglige fagutdanning i de 4 fagområdene vin, øl, brennevin og kaffe. Det betyr at du tar alle de 4 drikkevarefaglige utdanningene ved Beverage Academy under ett.
Vi tilbyr bartender / brennevinsutdanning som nettkurs med samlinger. Gjennom undervisning via web-TV med interaktive oppgaver, og 3 samlinger à 2 dager ved Beverage Academy, oppøves din forståelse og dine sensoriske ferdigheter innen brennevinsfaget.
Beverage Academy er stolte av å presentere Norges første kaffeutdanning! Utdanningen er utarbeidet i samarbeid med Norsk Kaffeinformasjon. Gjennom undervisning via web-TV, interaktive oppgaver og 2 samlinger à 2 dager oppøves studentens forståelse og ferdigheter innen kaffefaget.
Vi tilbyr diplomkurs - bli ekspert på fransk vin. I kursserien vil du lære om fransk vin generelt, historikk, klassifiserings-systemet, vindistriktene, druesorter, produksjonsmetoder og mye mer. Kurset omfatter prøving av relevante viner fra hele Frankrike.
Vi tilbyr diplomkurs - bli ekspert på italiensk vin. Beverage Academy har gleden av å invitere til en komplett kursserie om de italienske vinregionene. Dette er kurset der du lærer det meste om italiensk vin!
Vi tilbyr introduksjonskurs til fransk vin. Frankrike er et av de mest betydningsfulle vinland i verden, og er selve foregangslandet for utviklingen av moderne kvalitetsvin. Synes du det er vanskelig å få oversikten over de franske vintypene og distriktene?
Vi tilbyr introduksjonskurs til italiensk vin. Italia har i en årrekke vært det mest populære vinlandet for norske vinkjøpere, og er kanskje verdens mest mangfoldige vinland.
I dette kurset får du analysere smak og aroma i vin, med utgangspunkt i 2 kjente druesorter dyrket i ulike deler av verden. Det hele er trygt veiledet av en vinlærer ved en profesjonell fagskole. Hva er din type vin? Cathinca Dege vil hjelpe deg til å finne bedre frem til din foretrukne vinstil.
Kurset gir deg en stor spennvidde i smaker, da vi tester 3 svært ulike ostetyper kombinert med 3 ulike viner. Hvilken vin kan matche din favorittost, og hvilken ost er best sammen med din favorittvin? Kanskje finner du overraskende svar i dette kurset.
Fagutdanningen ved Beverage Academy (Norsk Vinfagskole) er Norges første og eneste offentlig godkjente fagutdanning innen vin, øl og brennevin. Omfanget er 30 fagskolepoeng dvs. ½ årsenhet. Gjennomføringsform er forelesninger via web-TV og 6 samlinger i Oslo. Utdanningen gjennomføres på ½ eller 1 år
Vi tilbyr ølkelnerutdannelse som nettkurs med samlinger. Gjennom undervisning via web-TV, interaktive oppgaver og 2 samlinger à 2 dager ved Beverage Academy oppøves studentens forståelse og ferdigheter innen ølfaget.
To timer smaking og prat om bobler, etterfulgt av 3-retters meny med bobler til. Mat og drikke i kombinasjon. Delta på vinkurs, spesialarrangement, vinsmaking før middag.
Vi tilbyr vinfest - Vinmakerens middag med Kai Schätzel. Vi serverer en 4-retters meny tilpasset vinene etterfulgt av konfekt og kaffe.
Synes du det er gøy med vin, men vet ikke helt hvor du skal begynne for å lære mer? Da er vårt vinkurs i Trondheim noe for deg! To timer smaking og prat om vin, etterfulgt av 3-retters meny med vin til.
Det blir to timer smaking og prat om viner fra Saint-Èmilion, etterfulgt av 3-retters meny med tilpassede viner til, også disse fra Saint-Émilion.
Vi tilbyr vinkurset Amarone, en verden av smaker, for bedrifter eller større grupper. Opplev storslagne Veneto. Kurset gjennomgår vinstilen Amarone fra det syrlige til det raffinerte og søte.
Vi tilbyr Basis ABC vinkurs extra for bedrifter og større grupper på dagtid eller kveldstid. Rødvin, hvitvin og rosévin. Nyttig utvidet ABC vinkurs med fokus på å skape vininteresse hos deltagerne! Fokus på ulike druertyper, smaksteknikk og det grunnleggende i vinsmaking.
Lær om hvitvin på en praktisk måte gjennom å se, lukte og smake ulike vinstiler. Nyttig ABC vinkurs med fokus på å skape vininteresse hos deltagerne. Vårt vinkurs handler om å avmystifisere vin ved å bringe frem vinglede hos deltagerne!
Lær om rødvin på en praktisk måte gjennom å se, lukte og smake ulike vinstiler. Nyttig ABC vinkurs med fokus på å skape vininteresse hos deltagerne! Vårt vinkurs handler om å avmystifisere vin ved å bringe frem vinglede hos deltagerne!
Vi tilbyr hvitvinkurs for bedrifter eller større grupper. Lær om hvitvin på en praktisk måte gjennom å se, lukte og smake ulike vinstiler. Nyttig ABC vinkurs med fokus på å skape vininteresse hos deltagerne. Vårt vinkurs handler om å avmystifisere vin ved å bringe frem vinglede hos deltagerne!
Vi tilbyr rødvinkurs for bedrifter eller større grupper. Lær om rødvin på en praktisk måte gjennom å se, lukte og smake ulike vinstiler. Nyttig ABC vinkurs med fokus på å skape vininteresse hos deltagerne! Vårt vinkurs handler om å avmystifisere vin ved å bringe frem vinglede hos deltagerne!
Vi tilbyr vinkurs i bio og økologiske viner for bedrifter og større grupper. Hva er biodynamisk og økologisk laget vin? Litt om moter og trender i vinverdenen. Er dette verdt å betale ekstra for.
Vi tilbyr vinkurs med bobler og champagne for bedrifter og større grupper. Bobler passer i alle anledninger! Vinkurset viser de ulike vinstilene Cremant, Prosecco, Cava, Champagne, eller du kan bestille vinkurset som en ren Champagnesmaking. Valget er ditt!
Vi tilbyr vinkurset Chablis, en smak av urhavet, for bedrifter og større grupper. Har du smakt en god flaske Chablis? Nyt vinene i de forskjellige kvalitetene Chablis har. Vinene fra urhavet skuffer sjelden!
Vi tilbyr kurset hvilke viner i Norge er best for bedrifter og større grupper. Et vinkurs som tar for seg de beste vinene sett fra vinjournalisten i Kapital og Finansavisen smakspalett. Underholdene, lærerikt og personlig
Vi tilbyr vinkurs i druetyper på kryss & tvers på dagtid eller kveldstid for bedrifter og større grupper. Lær deg hvordan man kjenner igjen druens karakter og smak. Møt de mest kjente druetypene på tvers av land og vinstiler.
Vi tilbyr gourmetaften i Oslo for bedrifter og større grupper. Vinkurs og gourmetmiddag hos Norges beste restauranter Tjuvholmen Sjømagasin og Festningen Restaurant.
Vi tilbyr kurset ost og vin for bedrifter og større grupper. Lyst til å lære om samspillet mellom ost og vin? Vi smaker 5 kvalitetsoster mot 5 ulike vinstiler fra hele verden. En populær klassiker!
Vi tilbyr kurset Lær alt om vinglass for bedrifter og større grupper. Vin blir bedre med riktig valg av vinglass. Kurset gjennomgår ulike vinstiler mot forskjellige Riedel vinglass. Et engasjerende vinkurs om glassets betydning.
Vi tilbyr kurs i å lære å sablere champagne for bedrifter og større grupper. De aller beste vinmarkene i Champagne gir vin med utrolig eleganse. Bli like glad i bobler som vi er! Smak, nyt og drikk champagne i toppklasse.
Vi tilbyr vinopplevelser med tydelig terroiradresse og råvarer av beste kvalitet ispedd ekte formidlingsglede over mat og vin. Vår målsetning er satt etter det franske ordtaket «Et måltid uten vin er som en dag uten sol».
Vårt Pluss vinkurs med notater handler å avmystifisere vin ved å bringe frem notater og vinglede hos deltagerne! Gjennom praktisk smaking av ulike vinstiler lærer man hvordan vin kan bli en hyggelig opplevelse for sinn og gane. Smaksnotat, luktesett og aromahjul vil bli nøye gjennomgått.
Vi tilbyr kurs i portvin og moderne rødviner for bedrifter og større grupper. En reise i moderne vinstiler i Portugal, med fokus på portvin og Dourodalen som har vært gjenstand for en rivende utvikling de siste årene.
Vi tilbyr kurs i sjokolade og vin for bedrifter og større grupper. Fem velsmakende viner i følge med fem sjokoladedesserter: deriblant mørk sjokoladekake, sjokoladefondant. Nam, nam...
Vi tilbyr vinkurs i vinens klassikere for bedrifter og større grupper. La oss vise deg klassikerne i vinverden! Klassiske vinområder er selve rosinen i pølsa, toppen av kransekaka, prikken over i´en.
Vinkurset Viner med klar adresse viser deg vinene med en klar signatur og adresse som lages: viner som forteller noe om hvor de kommer fra og som gjør på en overbevisende måte.
Vi tilbyr vinkurs med viner fra Italia - Piemonte, Toscana, Veneto for bedrifter og større grupper. En klar favoritt blant våre kurs. En smakfull opplevelse med fokus på viner fra kjente vinområder.
Vi tilbyr vinkurset Rhônedalen for bedrifter eller større grupper. Hva er en god Rhônevin? Du lærer om og smaker vin fra vinområdene Cornas, Crozes-Hermitage, Gigondas og Châteauneuf-du-Pape.
Burgund/ Bourgogne i Frankrike er velkjent for sine gode, hvite viner, hovedsakelig laget på Chardonnay druer. Vi starter i Chablis med sitt mangfold av gode viner i et interessant kalkrikt jordsmonn og beveger oss litt lenger sydover i Sentralburgund for å få flere gode smaksopplevelser.
Munkene var de første som fremstilte vin med kullsyre. Senere er det blitt en festdrikk, og vi kombinerer litt læring med den deilige følelsen som denne gode vinen gir. Vi presenterer både «ekte vare» og musserende laget på champagne-metoden og tank-metoden.
Vi tilbyr cocktailmiksing - lær å lage cocktails til hjemmebruk. Cocktails er tilbake I motebildet for fullt. En god cocktail kan serveres som aperitiff, etter maten, eller bare som en festlig drink i godt selskap.
Vi tilbyr fordypning i vinens egenskaper. Vinsamler, medlem av en vinklubb, eller bare oppriktig interessert? For deg tilbyr vi et fordypningskurs med detaljert informasjon om druens egenskaper, vinens ulike produksjonsmetoder og ulike former for lagring.
Piemonte og Toscana distriktene kjenner de fleste. Fruktige og smaksrike, men også tyngre viner som Amaronevin er populære. De fleste nordmenn elsker vinene fra østsiden av Italia mens Sicilia representerer en spesiell vinstil med sitt vulkanske preg.
Vi tilbyr kurs i hvite og røde hverdagsviner, hvordan velge? Folk flest ønsker en god hvitvin og en god rødvin som passer til hverdagsmaten vår. En vin du kan åpne med god samvittighet og ta et glass, eller to, og nyte i full visshet om at både du og lommeboka har gjort et godt valg.
Vi tilbyr kurs om syrah – en drue som reiser mye. Druer flytter seg med menneskene og tar preg av klima, jordsmonn og ikke minst vinbondens behandling av vinen etter pressing. Syrah-druen finner vi nesten overalt og den trives lett og tar preg av sitt miljø.
Vi tilkbyr teamutvikling - smaken av suksess. Smaken av suksess er navnet på et kurs-opplegg der vi tilbyr et motivasjons og inspirasjons foredrag først, etterfulgt av en teambuilding aktivitet der deltagerne blir utfordret til å lage sin egen middag.
Vi tilbyr whisky smaking, edle, brune dråper. Denne brune drikken er mest kjent fra De Britiske Øyer og Irland. Mangfoldet er stort, interessen er økende for å lære mer om de ulike formene for whisky.
Vi tilbyr kurs om økologiske viner, hva er det, og merker vi forskjellen? Trenden brer om seg: den nye generasjonen vindyrkere velger økologisk dyrkingsform. Tre definisjoner brukes: Biodynamisk, Organisk, eller NaturVin.
Vi tilbyr ølkurs. Øl er mer enn en tørstedrikk og passer utmerket til mat! Filtrert og ufiltrert, lyst og mørkt, her er det mye å velge mellom og mye som handler om kultur og nytelse.