Bartender kurs - Avansert bartending



Sted: London
          Utlandet, England
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 10 dager
Pris: 15.900

Vi tilbyr 10 dager bartenderkurs - Avansert bartending. Utformet for å utvikle erfarne bartenderes kunnskap og ferdigheter til et eksepsjonelt nivå. Ikke for nybegynnere.

Et grundig og praktisk kurs utformet for å radikalt forbedre ferdighetene og kunnskapene til erfarne bartendere.

Lær om molekylær mixologi, cocktail-presentasjon, brennevin i omfattende detalj, cocktailfamilier og mye mer.

Få tilgang til vår verdensomspennende jobbplattform, EBS MatchStaff, som uteksaminert fra avansert bartending.

Seminar fra industrieksperterLær om en spesifikk brennevinstype i eksepsjonell detalj fra en industriekspert. Disse ekspertene vil lære deg om ulike stiler innen brennevin og brennevinens historie. Deretter vil du sette dine teorikunnskaper ut i livet og smake på sluttproduktene.

Lær deg kunsten å beskjære is
Oppdag hvordan du kan forvandle en isblokk til et vakkert mesterverk. Du vil lære deg hvordan du lager en isdiamant og en iskule for hånd. Deretter vil du bruke et enkelt, men likevel fantastisk verktøy for å produsere perfekt formede isballer.

Lag fantastiske produkterPrøv deg på avanserte garnityrer og produkter. Du vil lære deg hvordan du lager sirup, cordials, skum, bitters og andre utrolige produkter.

Kurset dekker en rekke avanserte metoder og fokuserer på både de praktiske og de teoretiske sidene av yrket. Kurset vil lære deg hvordan du kan tilby sømløs kundeservice med personlighet, forbedre dine bartending-kunnskaper og oppgradere dine praktiske ferdigheter. Det er et fantastisk steg videre for tidligere EBS-studenter og bartendere som vil lære seg ønskelige ferdigheter.

Målgruppe for kurset

Forkunnskaper:
Ikke for nybegynnere.

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer kursmateriell.

Eksamen / sertifisering

En praktisk og en teoretisk prøve, og etter endt kurs får du et diplom.

Vis flere tilsvarende kurs: