Baristakurs (5 dager)



Sted: London
          Utlandet, England
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 5 dager
Pris: 8.400

Lær deg alle teknikker og ferdigheter du trenger for å bli en profesjonell barista på bare 5 dager.Egnet for både profesjonelle og kaffeentusiaster, så fremt som aspirerende baristaer og kaféeiere.

Vil du lære mer om kaffens fascinerende verden, utvikle baristaferdighetene dine eller åpne din egen kafé? Uansett hva målet ditt er, har vårt baristakurs (5 dager) masse å by på.

Nå samme nivå som en rutinert barista på bare 5 dager.

Lær deg bryggemetoder, lattekunst, kaffe-flair og mye mer gjennom instruktørledede praktiske øvelser.

Pensum krever ingen tidligere erfaring, bare en lidenskap for kaffe samt vilje til å lære

Profesjonell barista-trening for kaffeelskere
Bli med på et kurs skreddersydd av kaffeeksperter
Intensivkurset er utviklet av to av kaffeindustriens ledende eksperter, med årevis av erfaring mellom dem. Møt dr. Andrej Godina og Fabio Milani. Andrej har doktorgrad innen kaffekunnskap, er en SCA-autorisert instruktør, baristamester og prøvesmaker Fabio er en velkjent internasjonal kaffekonsulent og pioner innen kaffe-flair.

Bli en profesjonell barista
Dette kurset er nøye sammensatt og vil lære deg all den baristakunnskapen du trenger for å få en pangstart på kaffekarrieren din. Gjennom praktisk øving på din egen baristastasjon vil du lære deg hvordan du kan lage den perfekte kaffe gang etter gang samt ha kunnskap nok til å formidle kaffekunnskap videre på et profesjonelt nivå.

Få en unik opplevelse
Dette praktiske kurset er fylt med morsomme aktiviteter som f.eks. kaffe-flair, hvilket vil hjelpe deg å få en god kontakt med dine klassekamerater fra dag én. Ettersom dere bor sammen på vårt nøye utvalgte overnattingssted har dere mye tid til å slappe av eller ha det gøy sammen på kveldene. Det er derfor mange av våre elever avslutter kurset med venner for livet.

Kursets høydepunkter
Oppdag kaffebransjen fra en baristas ståsted i løpet av dette intensive 5-dagerskurset. Våre dyktige baristatrenere vil gjennom timesvis med praktisk øving lære deg alle de grunnleggende baristaferdighetene du trenger, inkludert hvordan du stiller inn kverna, håndterer melk og utfører lattekunst alt ved hjelp av profesjonelt utstyr på toppnivå. Når kurset er ferdig vil du være på samme nivå som en velrutinert barista og klar til å jobbe med god selvtillit i et travelt baristamiljø.

Etablerte baristaer vil også utvikle og forbedre ferdighetene de allerede har, siden vi vil dekke avanserte teknikker som kaffe-flair, komplekse bryggemetoder, ekstrahering, smaksutvikling og mer.

Entreprenører og fremtidige kaféeiere vil også dra god nytte av dette kurset, siden vi vil dekke vanlige praksiser for kaffebedrifter, effektiv arbeidsflyt, samt kunnskap om utgifter og kundeservice.

Målgruppe for kurset

Forkunnskaper:
Ikke for nybegynnere.

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer kursmateriell.

Eksamen / sertifisering

En praktisk og en teoretisk prøve, og etter endt kurs får du et diplom.

Vis flere tilsvarende kurs: