Rødt i glasset modul 1 - digitalt vinkursSted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Pris: fra 179

Vi tilbyr digitalt vinkurs om rødt i glasset - modul 1. Lær om vin i egen stue når du har tid og lyst, med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir blir det ikke. Rødt i glasset er et digitalt vinkurs for deg som kan litt om rødvin, men vil vite mer.

Innhold:
Med andre ord et lite dypdykk i enkelte røde druetyper fra hele verden. Vi gjennomgår totalt 8 viner i kurset som består av modul 1 og 2 (du får tilsendt to videoer), og du velger selv om du vil prøve alle vinene eller kun noen, og om du vil se hele kurset eller bare en av modulene. Vi har valgt ut viner i den rimelige prisklassen og går i gjennom følgende viner i denne rekkefølgen.

Modul 1 - vi prøver følgende viner:
• Faustino Garnacha, Spania
• Casillero del Diablo Pinot Noir, Chile
• Zaccagnini Montepulciano d'Abruzzo, Montepulciano, Italia
• Lanzerac Pinotage, Sør-Afrika

Modul 2.
• Cassilero del Diablo Merlot, Chile
• Zonnebloem Cabernet Sauvignon, Sør-Afrika
• Cameleon Malbec, Argentina
• Yellow Tail Shiraz, Australia

Om du ikke finner akkurat disse, kjøp gjerne liknende viner med samme drue. Serveringstemperatur ca 14 - 16 grader, men ikke romtemperatur på rødvin, men litt kaldere. Hvitviner serveres gjerne ved ca 10 - 12 grader. Ved kjøp får du også tilsendt kompendiumet På Druen, alt du trenger å vite om vin. I dette finner du et Aromahjul som det anbefales å ha tilgjengelig under smaking - det gjør det litt enklere å finne dufter og smaksretninger.

Ved kjøp får du automatisk opp et vindu med download-link til kurset. Du får også linken tilsendt per mail via Sendowl og kan se kurset 3 ganger i løpet av et år. Når du har kjøpt vinene, trykker du bare på linken og så er vi i gang med vinkurs i din stue når du har tid og lyst - enklere blir det faktisk ikke. Mvh. Trude Helén Hole, sommelier og foredragsholder.

Målgruppe for kurset:
Digitalt vinkurs for deg som kan litt, men vil vite mer - modul 1

Tilbakemeldinger fra fornøyde kursdeltagere:
Tusen takk for et helt fantastisk vinkurs. Det var en suveren opplevelse i en rocka innpakning. Både når det gjelder din kunnskap som du så raust deler, formidlingsevnen, historiefortellingen, humoren og stemningen. Skjønner godt at du fikk så unison god tilbakemelding. Det skal du virkelig ta til deg, og vi som fikk oppleve dette, sier bare; Tusen Takk!
- Tone Nygård

Og her kommer den største takken til dere som gjorde helgen til en suksess: Tusen takk Mona Sletengen Halvorsen som årets kuleste konferansier, Kjersti Løken Stavrum som ikke leser bruksanvisning, Trude Helén Hole som fikk en 10 er på en skala fra 1 - 6 for sitt vinkurs!
- Trine-Lise Jagge

Vil bara sända ett tack mail i samband med karrierweekend på Geilo. Vin provningen du arrangerade var verkligen ett gott innspel som bjöd på massa skratt och ny kunnskap! Du har en härlig personlighet som skapar engagemang.
- Pierre Wilhelm Jansson

Vis flere tilsvarende kurs: