I kategorien ølkurs finner du kurs der du lærer om historien til øl, forskjellige typer øl og hva slags øl som passer til hvilken mat. Lær om både undergjærede og overgjærede ølsorter.
Vi tilbyr matkurs om biff og bayer lunsj. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. Det blir en demonstrasjon der vi forklarer forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder.
Vår kokebok, Kok & Stek, er en rettesnor for tilberedningsteknikker. På dette kurset lærer du å behandle de ulike råvarene på en optimal måte og våre kokker gir deg alle sine beste tips og triks.
Fagutdanningen ved Beverage Academy (Norsk Vinfagskole) er Norges første og eneste offentlig godkjente fagutdanning innen vin, øl og brennevin. Omfanget er 30 fagskolepoeng dvs. ½ årsenhet. Gjennomføringsform er forelesninger via web-TV og 6 samlinger i Oslo. Utdanningen gjennomføres på ½ eller 1 år
Vi tilbyr ølkelnerutdannelse som nettkurs med samlinger. Gjennom undervisning via web-TV, interaktive oppgaver og 2 samlinger à 2 dager ved Beverage Academy oppøves studentens forståelse og ferdigheter innen ølfaget.
Vi tilbyr Sommelierstudiet. Sommelier eller vinkelner har status på lik linje med en god kjøkkensjef. Sommelierutdannelsen åpner dører, gir påvirkningskraft og mulighet for lederstillinger. Studiet vil også gjøre deg til en av de få faglærte innen vin og brennevin i hotell- og restaurant.
Vi tilbyr ølkurs. Øl er mer enn en tørstedrikk og passer utmerket til mat! Filtrert og ufiltrert, lyst og mørkt, her er det mye å velge mellom og mye som handler om kultur og nytelse.
Vi tilbyr ølyoga- og fjelltur til Toftefjell passer perfekt for glade turfolk som ønsker å finne ro og ekstra energi i fjellet. Viken fylke består av vakker natur, både langs fjorden og i fjellet, og det er kun fantasien som setter grenser for fantastiske naturopplevelser!
Øl er en tradisjonsrik kulturdrikk i Norge. De siste årene har interessen for øl økt betydelig og Norge opplever nå en ølrevolusjon.
Vi gjentar suksessen med ØLSAFARI Øl er en tradisjonsrik kulturdrikk i Norge. De siste årene har interessen for øl økt betydelig og Norge opplever nå en ølrevolusjon.
En drikkesmaking før en middag hos oss tilbyr vi for grupper på minimum 10 personer. Smakingen tar ca 45 minutter og man smaker som oftest på 3 typer vin og noen flere øl.