Beverage Academy

Beverage Academy er Norges eneste offentlig godkjente fagskole for drikkevarer, og vårt utdanningstilbud oppfyller dermed nasjonale kvalitetsstandarder. Som en ledende tilbyder av vin-, øl- og brennevins- og kaffekunnskap benytter vi dyktige faglærere, og våre fagplaner er kvalitetssikret av utvalgte ressurspersoner fra bransjen.

Beverage Academy ble grunnlagt i 2008 under navnet Vinakademiet AS. Da skolen i 2010 oppnådde fagskolegodkjenning, ble skolens navn Norsk Vinfagskole. I 2012 åpnet Norsk Vinfagskoles Ølkelner-utdanning, og i 2014 åpnet skolens avdeling i Danmark. Fra 2015 er studietilbudet ytterligere utvidet med utdanninger innen brennevin og kaffe, er vi blitt en helhetlig fagskole innen drikkevarer – Beverage Academy.


 |  1 2   |  Neste side >>

Beverage Diploma - nettkurs/selvstudium

Diploma ved Beverage Academy er Norges første komplette drikkevarefaglige fagutdanning i de 4 fagområdene vin, øl, brennevin og kaffe. Det betyr at du tar alle de 4 drikkevarefaglige utdanningene ved Beverage Academy under ett.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 år inkl. 14 samlinger 109.700 kr  

Brennevin sommelier - nettkurs

Vi tilbyr bartender / brennevinsutdanning som nettkurs med samlinger. Gjennom undervisning via web-TV med interaktive oppgaver, og 3 samlinger à 2 dager ved Beverage Academy, oppøves din forståelse og dine sensoriske ferdigheter innen brennevinsfaget.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 måneder med 3 samlinger 24.900 kr  

Coffee Sommelier - nettkurs

Beverage Academy er stolte av å presentere Norges første kaffeutdanning! Utdanningen er utarbeidet i samarbeid med Norsk Kaffeinformasjon. Gjennom undervisning via web-TV, interaktive oppgaver og 2 samlinger à 2 dager oppøves studentens forståelse og ferdigheter innen kaffefaget.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 1/2 mnd med 2 samlinger 19.900 kr  

Diplomkurs - bli ekspert på fransk vin

Vi tilbyr diplomkurs - bli ekspert på fransk vin. I kursserien vil du lære om fransk vin generelt, historikk, klassifiserings-systemet, vindistriktene, druesorter, produksjonsmetoder og mye mer. Kurset omfatter prøving av relevante viner fra hele Frankrike.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Uranienborg Oslo, Uranienborg 6 kvelder 5.900 kr  

Diplomkurs - bli ekspert på italiensk vin

Vi tilbyr diplomkurs - bli ekspert på italiensk vin. Beverage Academy har gleden av å invitere til en komplett kursserie om de italienske vinregionene. Dette er kurset der du lærer det meste om italiensk vin!

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Uranienborg Oslo, Uranienborg 6 kvelder 5.900 kr  

Introduksjon til fransk vin - grunnkurs

Vi tilbyr introduksjonskurs til fransk vin. Frankrike er et av de mest betydningsfulle vinland i verden, og er selve foregangslandet for utviklingen av moderne kvalitetsvin. Synes du det er vanskelig å få oversikten over de franske vintypene og distriktene?

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Uranienborg Oslo, Uranienborg 02.09.2024 1 kveld02.09.2024 890 kr  

Introduksjon til italiensk vin - grunnkurs

Vi tilbyr introduksjonskurs til italiensk vin. Italia har i en årrekke vært det mest populære vinlandet for norske vinkjøpere, og er kanskje verdens mest mangfoldige vinland.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Uranienborg Oslo, Uranienborg 1 kveld 890 kr  

Introduksjon til vinsmaking - grunnkurs

I dette kurset får du analysere smak og aroma i vin, med utgangspunkt i 2 kjente druesorter dyrket i ulike deler av verden. Det hele er trygt veiledet av en vinlærer ved en profesjonell fagskole. Hva er din type vin? Cathinca Dege vil hjelpe deg til å finne bedre frem til din foretrukne vinstil.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Uranienborg Oslo, Uranienborg 1 time 550 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>