Biff og Bayer kveldstid



Kursarrangør: Kulinarisk Akademi
Sted: Kulinarisk Akademi - Mathallen ,2 etasje
          Oslo, Grünerløkka
Kursadresse: Vulkan 5, 0175 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 17:00
Varighet: 3 timer
Pris: 1.500
Neste kurs: 25.10.2019 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr matkurs om biff og bayer lunsj. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. Det blir en demonstrasjon der vi forklarer forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder.

Du får kunnskap om 4 ulike stykningsdeler som kan kjøpes i butikken, entrecôte, indrefilet, mørbrad og høyrygg, altså 3 filetstykker og en til langtidssteking. Etter demonstrasjonen steker du selv kjøtt og lager ulike sauser som passer perfekt til. Dette smakes på underveis, med passende garnityr som kokkene har forberedt. Vi avslutter med å lage, så spise den ultimate biffretten med øl som passer til. Menyen vil variere etter sesong og tilgang på råvarer. Det vil også være mulig å kjøpe drikke før og under kurset.

Slik gjennomføres deltagende kokkekurs:
• Kulinarisk Akademis kokker viser og demonstrerer teknikker
• Dere er med på tilberedelsen og ferdigstilling av retter

Etter kurset har du lært:
• Hvordan du steker perfekt biff
• Hvilken biff du bør velge i butikken
• Hvordan du lager 4 sauser som passer til biff
• Kunnskap om ulike stykningsdeler

Bemerk: Som Ingrid Espelid har vi også jukset litt på forhånd med de tilberedningsteknikkene som tar lengst tid, men vil gjennomgå alle prosesser iløpet av kurset. På denne måten får vi mer tid til å gjøre alt det morsomme sammen.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker matkurs om biff og bayer

Antall deltagere: 12 - 20 personer

Kursmateriell

Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.

Kursavgiften dekker følgende:

Råvarene under kurset
Demonstrasjon og deltagende matkurs, (ca 3 timer)
4 glass øl
Oppskriftshefte
Lån av forkle
Utstyr under kurset
Foredragsholdere