Kurs i hverdagsmat

Temakurs - Saus, kraft og suppe

Vi tilbyr temakurs - saus,kraft og suppe.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 21.03.2020 1 dag21.03.2020 1.300 kr

Biff og Bayer dagtid

Vi tilbyr matkurs om biff og bayer lunsj. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. Det blir en demonstrasjon der vi forklarer forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 3 timer 1.600 kr

Biff og Bayer kveldstid

Vi tilbyr matkurs om biff og bayer lunsj. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. Det blir en demonstrasjon der vi forklarer forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 20.03.2020 (+2) 3 timer20.03.2020 (+2) 1.600 kr
Oslo, Grünerløkka 24.04.2020 3 timer 24.04.2020 1.600 kr
Oslo, Grünerløkka 29.05.2020 3 timer 29.05.2020 1.600 kr

Burgerfest

Lær å lage trendy burgere med våre kokker. På dette kurset vil vi ta for oss: hvordan lage en optimal burger og blandingsforholdene av ulike typer kjøtt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 10.03.2020 (+2) 10.03.2020 (+2) 1.350 kr
Oslo, Grünerløkka 28.04.2020 28.04.2020 1.350 kr
Oslo, Grünerløkka 20.05.2020 20.05.2020 1.350 kr

Franske smaker

Lær håndverket bak den franske matfilosofien slik at du kan gjenskape de autentiske smakene i dit eget kjøkken.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 31.03.2020 31.03.2020 1.600 kr

Hverdagssaus

Vi tilbyr kurs i hverdagssaus. Bli en ekte sausekokk. Denne ettermiddagen lærer du tips og triks for å lage smakfulle sauser som er enkle å lage og kan brukes i hverdagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 01.04.2020 01.04.2020 1.350 kr

Italienske smaker

På dette kurset jobber vi med retter og teknikker som har fått signaturstatus i italiensk mat - som pasta og risotto. Med respekt for gode ingredienser dyrkes den intense smaken og det gode samspillet og det er med god grunn at det italienske kjøkkenet har erobret verden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 10.03.2020 (+1) 4 time10.03.2020 (+1) 1.600 kr

Kjøttkurs

Bli en mester i å tilberede kjøtt med våre kokker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 03.03.2020 (+1) 4 timer03.03.2020 (+1) 1.950 kr

Matlagningsteknikker på 1-2-3

Vår kokebok, Kok & Stek, er en rettesnor for tilberedningsteknikker. På dette kurset lærer du å behandle de ulike råvarene på en optimal måte og våre kokker gir deg alle sine beste tips og triks.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 25.02.2020 (+2) 3 timer25.02.2020 (+2) 1.600 kr
Oslo, Grünerløkka 03.03.2020 3 timer 03.03.2020 1.600 kr
Oslo, Grünerløkka 16.04.2020 3 timer 16.04.2020 1.600 kr

Meat free weekday

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Vi lager mettende retter og gir dere tips til alternative næringskilder. Kurset har fokus på å spise mindre kjøtt og fisk i hverdagen, men det vil være både egg og meieriprodukter brukt i dette kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Vulkan Oslo, Vulkan 17.03.2020 (+2) 3 timer17.03.2020 (+2) 1.350 kr

Mexicanske tacos

Lag taco som i Mexico! Taco er en rett som kan varieres i det uendelige når man først har kontroll på hovedingrediensene. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 26.02.2020 (+3) 3 timer26.02.2020 (+3) 1.600 kr
Oslo, Grünerløkka 24.03.2020 3 timer 24.03.2020 1.600 kr
Oslo, Grünerløkka 21.04.2020 3 timer 21.04.2020 1.600 kr
Oslo, Grünerløkka 06.05.2020 3 timer 06.05.2020 1.600 kr

Pastakurs

Vi tilbyr pastakurs. Det blir en utfyllende demonstrasjon der vi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske. Etter demonstrasjonen deltar dere selv og lager forskjellige pastaretter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sagene Oslo, sagene 24.02.2020 (+1) 24.02.2020 (+1) 1.350 kr

Pizzakurs

Pizza er i utgangspunktet veldig enkelt å lage, men samtidig litt vanskelig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sagene Oslo, sagene 16.03.2020 (+3) 3 timer16.03.2020 (+3) 1.350 kr

Saucer til selskap

En god saus er noe av det viktigste i et måltid, det er den som løfter retten og råvarene mot himmelen. Våre kokker lærer deg å lage de perfekte sausene som gjerne serveres ved spesielle anledninger. Lykkes du med disse sausene vil du stå høyt i kurs hos dine gjester eller familie.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 12.03.2020 (+2) 12.03.2020 (+2) 1.350 kr
Oslo, Grünerløkka 22.04.2020 22.04.2020 1.350 kr
Oslo, Grünerløkka 13.05.2020 13.05.2020 1.350 kr

To generasjoner

2 generasjoner er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 14.03.2020 3 timer14.03.2020 1.500 kr

To generasjoner-sushi

To generasjoner sushi kurs er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 30.05.2020 3 timer30.05.2020 1.600 kr

Brødbakst - surdeig og spelt med LevLandlig

Bladet Levlandlig har inngått et samarbeid med Lizas Småbruk, og i samarbeid tilbyr vi dette kurset i brødbakst med surdeig og spelt. Baker du av og til et brød, men ønsker du å lære mer om hvordan å bake gode brød med andre typer mel (spelt, emmer, rug osv)?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 1 dag 1.950 kr

Hønsehold for amatører og nybegynnere

Vi tilbyr kurs i hønsehold for amatører og nybegynnere. Hva spiser høner (ikke)? Hvorfor legger høner egg året rundt når ingen andre fugl gjør det? Skal jeg eller skal jeg ikke ha lys i hønsehuset om vinteren?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 15.05.2020 (+1) 1 dag15.05.2020 (+1) 1.800 kr

Kurs om hønsehold og hønseslakt

Vi tilbyr kurs om hønsehold og hønseslakt. Hva spiser høner (ikke)? Hvorfor legger høner egg året rundt når ingen andre fugl gjør det? Skal jeg eller skal jeg ikke ha lys i hønsehuset om vinteren? Det finnes mange ting man lurer på når man starter med høner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 05.06.2020 (+1) 1 dag05.06.2020 (+1) 1.950 kr

Kurs om partering av lam og andre større dyr

Lurer du på hvor lammekotelettene sitter på lammekroppen? Skulle du gjerne lære å ta ut låret uten å skjære unødvendig i kjøttet? Hvilket kjøtt lager man pølser av, hva er godt som stek og hvordan lage pinnekjøtt, skinke og bacon? Vi tilbyr kurs om partering av lam og andre større dyr.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 06.11.2020 1 dag06.11.2020 2.300 kr

Kurs om slakt av lam og andre større dyr

Vi tilbyr kurs om slakt av lam og andre større dyr. Hvert år er vi utrolig spente over å kunne tilby dette kurset! Sammen med vår reisende gårdsslakter skal du lære på dette kurset hvordan å avlive og slakte lam og andre større dyr selv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 30.10.2020 1 dag30.10.2020 2.500 kr

Pølselaging

Vi tilbyr kurs i pølselaging. På dette kurset lager vi 4 forskjellige typer pølser. Vi vil lære om hva slags kjøtt man kan bruke, hva slags tilleggsingredienser man kan bruke og hvilke typer pølseskinn som finnes. Vi vil lage forskjellige typer pølser og selvfølgelig skal vi smake på resultatene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 24.04.2020 (+2) 1 dag24.04.2020 (+2) 1.950 kr

Spekemat & kjøttpålegg

Vi tilbyr kurs om spekemat & kjøttpålegg. Denne dagen skal du lære mer om konservering, speking og salting av kjøtt mens vi lager spekepølse, leverpostei, pancetta, og lammerull.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 03.04.2020 (+1) 1 dag03.04.2020 (+1) 1.950 kr

Ysting på kjøkkenet - feta og ferskost

Vi tilbyr kurs om feta og ferskost. Lyst å lære lage feta (-stil) ost, yoghurt, ferskost og ricotta? På dette kurset lærer du hvordan du selv kan yste hjemme, med utstyret du har hjemme.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 13.03.2020 (+1) 1 dag13.03.2020 (+1) 1.950 kr

Ysting på kjøkkenet - gouda og camembert

Vi tilbyr kurs i å lage gouda, camembert, ricotta og brunost! Dette kurset er rettet mot de som har vært på første kurset, de som yster litt hjemme eller kan noe om ysting. Du har laget noen få ferske ysteprodukter og har lyst å ta neste steget.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 20.03.2020 (+1) 1 dag20.03.2020 (+1) 1.950 kr

Ysting på kjøkkenet 2 - camembert og gulost

Vi tilbyr kurs i å lage gulost og camembert. På dette kurset lærer du å yste litt mer kompliserte oster hjemme. Vi skal lage små guloster og hvitmuggsoster. (Det blir en camembert-stil ost og ingen ekte camembert: vi er nemlig i Norge og ikke i Frankrike).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 1 dag 1.950 kr

Kokk for en dag - lær å kokkelere

Det har siden oppstarten ofte blitt etterspurt matkurs hvor gjestene kan delta i matlagingen, etter 6 år kan vi endelig invitere gjester inn til oss selv. Vi har bygget et moderne kjøkken som inspirerer til kreativitet og nytenkning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 6 timer 1.595 kr

Matkurs - Barn - lær å kokkelere

God mat skal ikke være forbeholdt forretningsfolk og voksne mennesker på restaurant. Vi brenner for å formidle vår kjærlighet til barn og har derfor utviklet et konsept der vi kommer ut og lager mat sammen med barn i barnehager og på skoler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Matkurs for kollegaer - lær å kokkelere

Ønsker du å gjøre noe annerledes sammen med kollegaene dine? Da kan et matkurs for kollegaer hos Søtt+Salt være en avslappende og sammensveisende aktivitet. I vårt kjøkken blir dere utfordret til å både samarbeide og konkurrere. Målet er å lage deres eget måltid – med litt hjelp fra oss ,-)

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Matkurs for kunder - lær å kokkelere

Jo flere kokker, jo mere søl. Jo flere kokker, jo mere gøy. Har du lyst til å invitere til et annerledes, lærerikt og inspirerende kundearrangement? La oss stå for det hele – vi lover deg en dag både du og kundene dine sent vil glemme.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Matkurs for venner - lær å kokkelere

God mat forlenger gode vennskap og skaper nye. Nå inviterer Søtt+Salt til matkurs for venner i Skostredet eller i vårt kjøkken i Gabriel Tischendorfsvei 16. Her lærer dere å lage mat sammen – før dere sammen spiser maten dere har laget.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Nesten kokk for en dag! fisk & skalldyr

Søtt + Salt matkurs, eller “Nesten kokk for en dag” som vi kaller det, er en matopplevelse av de sjeldne. Du får se og smake, men ikke røre. Vi kokkelerer og forteller hemmelighetene, mens dere sitter rundt kjøkkenet og observerer og stiller spørsmål.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 4 timer 1.295 kr

Søtt+Salt matkurs - gatemat

Lær å lage gatemat av søtt+salt. Denne kvelden lærer vi deg noen gode og enkle gatemat retter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 4 timer 1.595 kr

Søtt+Salt matkurs - Husmann

Denne kvelden lærer vi deg å lage enkle retter som kan brukes i hverdagen, men også til en festlig anledning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 4 timer 995 kr

Kokkekurs - bedriftsinternt

Vi tilbyr kokkekurs for bedrifter. Innledningsvis starter vi med en times gjennomgang av dagens tema, bruk av råvarer og teknikker. Så blir gruppen delt inn i 2 lag, og lagleder velges.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1.200 pr person kr

Kurs i dyrking og bruk av urter

Me held kurs i dyrking og bruk av urter, korleis kan du komme igong med eigen urtehage - litt teori og praksis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vindafjord Vindafjord

Fisk og skalldyrkurs

Vi tilbyr matkurs i fisk og skalldyr. Mat fra sjøen er godt, men undervurdert i vår norske matkultur. Historisk har konservering vært i fokus. Ikke så rart, kanskje, med våre lange kalde vintre. Det gjaldt å fiske effektivt i stimer av torsk, sild og vandrende laks i elvene når den var tilgjengelig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 25.02.2020 (+3) 1 kveld25.02.2020 (+3) 1390 kr
Oslo, Grünerløkka 20.04.2020 1 kveld 20.04.2020 1390 kr
Oslo, Grünerløkka 11.05.2020 1 kveld 11.05.2020 1390 kr
Oslo, Grünerløkka 07.09.2020 1 kveld 07.09.2020 1390 kr

Grillkurs

Vi tilbyr grillkurs. Vi vil vise deg hvordan du griller marinerte kjøttstykker uten at naboen klager på røyken eller ringer brannvesenet. Vi viser hvordan du kan grille biffkjøtt, fisk og grønnsaker. Vi viser deg også noen supre partyvinnertriks, som f.eks å grille en kylling på en ølboks.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 25.04.2020 (+2) 25.04.2020 (+2) 1390 kr
Oslo, Grünerløkka 09.05.2020 09.05.2020 1390 kr
Oslo, Grünerløkka 22.06.2020 22.06.2020 1390 kr

Kokkekurs for dummies? / Hvordan lage gode hverdagsretter

Vi tilbyr kokkekurs for dummies? / Hvordan lage gode hverdagsretter til middag? Har du kjent på litt kjøkkenskrekk? Blir det for teoretisk med kokebøker eller matblogger? Hva med et praktisk hverdags-mat-matkurs?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 21.03.2020 (+2) 21.03.2020 (+2) 1390 kr
Oslo, Grünerløkka 15.06.2020 15.06.2020 1390 kr
Oslo, Grünerløkka 07.09.2020 07.09.2020 1390 kr

Ostekurs

Forfatter av boken " Mine Osteperler "er kursleder.På ostekurset gjennomgår vi hovedtypene av ostefamilier , hvordan de fremstilles og hvordan de bør se ut og bør smake / lukte. Vi prøver med ulike viner og tilbehør til ostene slik at du kan tilby dine gjester gode kombinasjoner av ost og drikke.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 29.02.2020 (+2) 1 kveld29.02.2020 (+2) 795 kr
Oslo, Grünerløkka 25.04.2020 1 kveld 25.04.2020 795 kr
Oslo, Grünerløkka 13.06.2020 1 kveld 13.06.2020 795 kr

Perfeksjoneringskurs for kokkefagbrev

Vi tilbyr nå et perfeksjoneringskurs for deg som ønsker å ta kokkefagprøven. Dette kurset gir deg ikke et fagbrev, men kurset vil gi deg en god mulighet til å bestå en fagprøve. Kurset avsluttes med realistisk prøve, som gjennomføres og evalueres på samme måte som en ekte kokkefagprøve.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 10 kursdager over 5 uker 12.000 kr

Pizzakurs

Vi tilbyr pizzakurs. Pizza blir best (italiensk) om du lager den enkelt med få ingredienser. ? Selv om pizza er enkelt å lage, betyr det ikke at man kan være kunnskapsløs når den lages. Jo bedre du forstår prosessene, jo bedre blir resultatet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 30.03.2020 (+3) 4 timer30.03.2020 (+3) 1.250 kr
Oslo, Grünerløkka 09.05.2020 4 timer 09.05.2020 1.250 kr
Oslo, Grünerløkka 16.06.2020 4 timer 16.06.2020 1.250 kr
Oslo, Grünerløkka 18.08.2020 4 timer 18.08.2020 1.250 kr

Lær å lage fantastiske grønnsaksretter

Lær å lage fantastiske grønnsaksretter Er du blant de som vil kutte litt i kjøttforbruket, men sliter med hva du skal lage til middag? Da er dette kurset for deg!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Aker Brygge Oslo, Aker Brygge 1 kveld 1.195 kr

Lær å lage perfekt sjømat på Bølgen & Moi Tjuvholmen

Du kan lære å lage perfekt sjømat hvis du melder deg på dette kurset. De proffe kokkene på Bølgen & Moi Tjuvholmen lærer deg alle triksene slik at sjømaten blir perfekt og du blir en helt rundt middagsbordet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Aker Brygge Oslo, Aker Brygge 25.02.2020 (+1) 1 kveld25.02.2020 (+1) 1.995 kr

Lær å lage saus slik proffene gjør det

Vil du lære å lage saus slik de profesjonelle gjør det? Nå kan du imponere alle rundt spisebordet hjemme med herlige, hjemmelagde sauser. Norges ledende kokker påtar seg oppgaven som dine læremestere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Aker Brygge Oslo, Aker Brygge 03.03.2020 (+2) 1 kveld03.03.2020 (+2) 1.295 kr

Sausekurs

Lær kunsten å lage de deiligste sauser og ikke minst hjemmelaget kraft som er det aller viktigste. En god saus forutsetter nesten alltid en god kraft. På dette kurset lærer du begge deler, også klassiske sauser med egg eller smør som base. Etter dette kurset blir du familiens helt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.095 kr

 |  1 2 3   |  Neste side >>