Kurs i hverdagsmat

Bli kvitt betennelser ved å endre kosthold!

Kurset gir en gjennomgang av hvilke matvarer som fremmer betennelse i kroppen og hvordan dette kan testes ved hjelp av proteinintoleransetester.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Spania Spania 6 dager 8.490 kr

Livsstilskurs i Spania - med fokus på Diabetes

Vi tilbyr livsstilskurs i Spania - med fokus på diabetes. Vi bor på det fantastiske Akinon Resort og Spa i La Nucia, Spania. Her vil du delta i matkurs, forelesninger og gruppearbeid, trening/tur og sosialt samvær rundt måltidene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Spania Spania 6 dager Fra 8.490 kr

Grönsaker i fokus

Vi erbjuder kurset grönsaker i fokus. Vill du ha inspiration till att laga mer vegetariskt men vill behålla kött och fisk? Här är matkursen för dig, lär dig att laga gröna rätter som i Italien!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sverige Sverige 08.12.2020 3 1/2 time08.12.2020 1.090 kr

Vardagsmat - italienskt hela veckan

Vi erbjuder Vardagsmat - italienskt hela veckan. Tänk italienskt, så blir vardagens matlagning mycket enklare - och godare!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sverige Sverige 07.11.2020 1 kveld07.11.2020 1.090 kr

Fisk og skalldyrkurs

Vi tilbyr matkurs i fisk og skalldyr. Mat fra sjøen er godt, men undervurdert i vår norske matkultur. Historisk har konservering vært i fokus. Ikke så rart, kanskje, med våre lange kalde vintre. Det gjaldt å fiske effektivt i stimer av torsk, sild og vandrende laks i elvene når den var tilgjengelig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 31.10.2020 (+2) 1 kveld31.10.2020 (+2) 1390 kr
Oslo, Grünerløkka 30.11.2020 1 kveld 30.11.2020 1390 kr
Oslo, Grünerløkka 06.02.2021 1 kveld 06.02.2021 1390 kr

Grillkurs

Vi tilbyr grillkurs. Vi vil vise deg hvordan du griller marinerte kjøttstykker uten at naboen klager på røyken eller ringer brannvesenet. Vi viser hvordan du kan grille biffkjøtt, fisk og grønnsaker. Vi viser deg også noen supre partyvinnertriks, som f.eks å grille en kylling på en ølboks.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 10.04.2021 10.04.2021 1390 kr

Kokkekurs for dummies? / Hvordan lage gode hverdagsretter

Vi tilbyr kokkekurs for dummies? / Hvordan lage gode hverdagsretter til middag? Har du kjent på litt kjøkkenskrekk? Blir det for teoretisk med kokebøker eller matblogger? Hva med et praktisk hverdags-mat-matkurs?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1390 kr

Ostekurs

Forfatter av boken " Mine Osteperler "er kursleder.På ostekurset gjennomgår vi hovedtypene av ostefamilier , hvordan de fremstilles og hvordan de bør se ut og bør smake / lukte. Vi prøver med ulike viner og tilbehør til ostene slik at du kan tilby dine gjester gode kombinasjoner av ost og drikke.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1 kveld 995 kr

Perfeksjoneringskurs for kokkefagbrev

Vi tilbyr nå et perfeksjoneringskurs for deg som ønsker å ta kokkefagprøven. Dette kurset gir deg ikke et fagbrev, men kurset vil gi deg en god mulighet til å bestå en fagprøve. Kurset avsluttes med realistisk prøve, som gjennomføres og evalueres på samme måte som en ekte kokkefagprøve.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 10 kursdager over 5 uker 12.000 kr

Somalisk Matkurs

Somalia har historisk omfattende handelstradisjoner. Det somaliske kjøkken er derfor en spennende blanding av somaliske, etiopiske, indiske, arabiske, persiske og italienske mattradisjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1 dag 1390 kr

Brødbakst - surdeig og spelt med LevLandlig

Bladet Levlandlig har inngått et samarbeid med Lizas Småbruk, og i samarbeid tilbyr vi dette kurset i brødbakst med surdeig og spelt. Baker du av og til et brød, men ønsker du å lære mer om hvordan å bake gode brød med andre typer mel (spelt, emmer, rug osv)?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 20.11.2020 (+2) 1 dag20.11.2020 (+2) 1.950 kr

Hønsehold for amatører og nybegynnere

Vi tilbyr kurs i hønsehold for amatører og nybegynnere. Hva spiser høner (ikke)? Hvorfor legger høner egg året rundt når ingen andre fugl gjør det? Skal jeg eller skal jeg ikke ha lys i hønsehuset om vinteren?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 1 dag 1.800 kr

Kurs om hønsehold og hønseslakt

Vi tilbyr kurs om hønsehold og hønseslakt. Hva spiser høner (ikke)? Hvorfor legger høner egg året rundt når ingen andre fugl gjør det? Skal jeg eller skal jeg ikke ha lys i hønsehuset om vinteren? Det finnes mange ting man lurer på når man starter med høner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 13.11.2020 (+1) 1 dag13.11.2020 (+1) 1.950 kr

Kurs om partering av lam og andre større dyr

Lurer du på hvor lammekotelettene sitter på lammekroppen? Skulle du gjerne lære å ta ut låret uten å skjære unødvendig i kjøttet? Hvilket kjøtt lager man pølser av, hva er godt som stek og hvordan lage pinnekjøtt, skinke og bacon? Vi tilbyr kurs om partering av lam og andre større dyr.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 06.11.2020 1 dag06.11.2020 2.300 kr

Kurs om slakt av lam og andre større dyr

Vi tilbyr kurs om slakt av lam og andre større dyr. Hvert år er vi utrolig spente over å kunne tilby dette kurset! Sammen med vår reisende gårdsslakter skal du lære på dette kurset hvordan å avlive og slakte lam og andre større dyr selv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 1 dag 2.500 kr

Pølselaging

Vi tilbyr kurs i pølselaging. På dette kurset lager vi 4 forskjellige typer pølser. Vi vil lære om hva slags kjøtt man kan bruke, hva slags tilleggsingredienser man kan bruke og hvilke typer pølseskinn som finnes. Vi vil lage forskjellige typer pølser og selvfølgelig skal vi smake på resultatene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 04.12.2020 (+1) 1 dag04.12.2020 (+1) 1.950 kr

Pølselaging - julepølser

Vi tilbyr kurs i pølselaging av julepølser. På dette kurset lager alle 4 forskjellige type pølser. Vi vil lære om hva slags kjøtt man kan bruke, hva slags tillegsingredienser man kan bruke og hvilke typer pølseskinn som finnes.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 04.12.2020 (+1) 1 dag04.12.2020 (+1) 1.950 kr

Spekemat & kjøttpålegg

Vi tilbyr kurs om spekemat & kjøttpålegg. Denne dagen skal du lære mer om konservering, speking og salting av kjøtt mens vi lager spekepølse, leverpostei, pancetta, og lammerull.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 11.12.2020 (+1) 1 dag11.12.2020 (+1) 1.950 kr

Ysting på kjøkkenet - feta og ferskost

Vi tilbyr kurs om feta og ferskost. Lyst å lære lage feta (-stil) ost, yoghurt, ferskost og ricotta? På dette kurset lærer du hvordan du selv kan yste hjemme, med utstyret du har hjemme.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 15.01.2021 (+1) 1 dag15.01.2021 (+1) 1.950 kr

Ysting på kjøkkenet - gouda og camembert

Vi tilbyr kurs i å lage gouda, camembert, ricotta og brunost! Dette kurset er rettet mot de som har vært på første kurset, de som yster litt hjemme eller kan noe om ysting. Du har laget noen få ferske ysteprodukter og har lyst å ta neste steget.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 22.01.2021 1 dag22.01.2021 1.950 kr

Ysting på kjøkkenet 2 - camembert og gulost

Vi tilbyr kurs i å lage gulost og camembert. På dette kurset lærer du å yste litt mer kompliserte oster hjemme. Vi skal lage små guloster og hvitmuggsoster. (Det blir en camembert-stil ost og ingen ekte camembert: vi er nemlig i Norge og ikke i Frankrike).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 09.04.2021 1 dag09.04.2021 1.950 kr

Merking og allergener

Vi tilbyr kurs i merking og allergener. Kurset vil gi en gjennomgang av merking av mat slik at produktene til en hver tid tilfredsstiller gjeldende regelverk i forhold til næringsdeklarasjon, allergimerking og helsepåstander.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 1 dag 2.650 kr
Kristiansand Kristiansand 1 dag 2.650 kr

Kurs i dyrking og bruk av urter

Me held kurs i dyrking og bruk av urter, korleis kan du komme igong med eigen urtehage - litt teori og praksis. Kurs i dyrking av urter. På kurset vil du få lære korleis du dyrkar urter, korleis du sjølv kan anlegge urtehage og kva urter det er lurt å starte med.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vindafjord Vindafjord

Kjøtt og biffer - matkurs

Gladkjøkkenet tilbyr kurs i kjøtt og biffer. Kjøtt, ikke bare fileter og biffer!! NYTT Slagterbiff, kaveentrecôte og lam og sau i skjønn forening. Forskjellige biffer vil ha fokuset denne kvelden. Indrefilet, ytrefilet og entrecôte av okse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 1 kveld 1.395 kr

Kokk for en dag - lær å kokkelere

Det har siden oppstarten ofte blitt etterspurt matkurs hvor gjestene kan delta i matlagingen, etter 6 år kan vi endelig invitere gjester inn til oss selv. Vi har bygget et moderne kjøkken som inspirerer til kreativitet og nytenkning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 6 timer 1.595 kr

Matkurs - Barn - lær å kokkelere

God mat skal ikke være forbeholdt forretningsfolk og voksne mennesker på restaurant. Vi brenner for å formidle vår kjærlighet til barn og har derfor utviklet et konsept der vi kommer ut og lager mat sammen med barn i barnehager og på skoler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Matkurs for kollegaer - lær å kokkelere

Ønsker du å gjøre noe annerledes sammen med kollegaene dine? Da kan et matkurs for kollegaer hos Søtt+Salt være en avslappende og sammensveisende aktivitet. I vårt kjøkken blir dere utfordret til å både samarbeide og konkurrere. Målet er å lage deres eget måltid – med litt hjelp fra oss ,-)

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Matkurs for kunder - lær å kokkelere

Jo flere kokker, jo mere søl. Jo flere kokker, jo mere gøy. Har du lyst til å invitere til et annerledes, lærerikt og inspirerende kundearrangement? La oss stå for det hele – vi lover deg en dag både du og kundene dine sent vil glemme.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Matkurs for venner - lær å kokkelere

God mat forlenger gode vennskap og skaper nye. Nå inviterer Søtt+Salt til matkurs for venner i Skostredet eller i vårt kjøkken i Gabriel Tischendorfsvei 16. Her lærer dere å lage mat sammen – før dere sammen spiser maten dere har laget.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Nesten kokk for en dag! fisk & skalldyr

Søtt + Salt matkurs, eller “Nesten kokk for en dag” som vi kaller det, er en matopplevelse av de sjeldne. Du får se og smake, men ikke røre. Vi kokkelerer og forteller hemmelighetene, mens dere sitter rundt kjøkkenet og observerer og stiller spørsmål.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 4 timer 1.295 kr

Søtt+Salt matkurs - gatemat

Lær å lage gatemat av søtt+salt. Denne kvelden lærer vi deg noen gode og enkle gatemat retter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 4 timer 1.595 kr

Søtt+Salt matkurs - Husmann

Denne kvelden lærer vi deg å lage enkle retter som kan brukes i hverdagen, men også til en festlig anledning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 4 timer 995 kr

 |  1 2 3   |  Neste side >>