Kurs i hverdagsmat

Brødbakst - surdeig og spelt med LevLandlig

Bladet Levlandlig har inngått et samarbeid med Lizas Småbruk, og i samarbeid tilbyr vi dette kurset i brødbakst med surdeig og spelt. Baker du av og til et brød, men ønsker du å lære mer om hvordan å bake gode brød med andre typer mel (spelt, emmer, rug osv)?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 15.11.2019 (+1) 1 dag15.11.2019 (+1) 1.950 kr

Hønsehold for amatører og nybegynnere

Vi tilbyr kurs i hønsehold for amatører og nybegynnere. Hva spiser høner (ikke)? Hvorfor legger høner egg året rundt når ingen andre fugl gjør det? Skal jeg eller skal jeg ikke ha lys i hønsehuset om vinteren?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 1 dag 1.800 kr

Kurs om hønsehold og hønseslakt

Vi tilbyr kurs om hønsehold og hønseslakt. Hva spiser høner (ikke)? Hvorfor legger høner egg året rundt når ingen andre fugl gjør det? Skal jeg eller skal jeg ikke ha lys i hønsehuset om vinteren? Det finnes mange ting man lurer på når man starter med høner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 18.10.2019 (+1) 1 dag18.10.2019 (+1) 1.950 kr

Kurs om partering av lam og andre større dyr

Lurer du på hvor lammekotelettene sitter på lammekroppen? Skulle du gjerne lære å ta ut låret uten å skjære unødvendig i kjøttet? Hvilket kjøtt lager man pølser av, hva er godt som stek og hvordan lage pinnekjøtt, skinke og bacon? Vi tilbyr kurs om partering av lam og andre større dyr.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 01.11.2019 1 dag01.11.2019 2.300 kr

Kurs om slakt av lam og andre større dyr

Vi tilbyr kurs om slakt av lam og andre større dyr. Hvert år er vi utrolig spente over å kunne tilby dette kurset! Sammen med vår reisende gårdsslakter skal du lære på dette kurset hvordan å avlive og slakte lam og andre større dyr selv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 25.10.2019 1 dag25.10.2019 2.500 kr

Pølselaging

Vi tilbyr kurs i pølselaging. På dette kurset lager vi 4 forskjellige typer pølser. Vi vil lære om hva slags kjøtt man kan bruke, hva slags tilleggsingredienser man kan bruke og hvilke typer pølseskinn som finnes. Vi vil lage forskjellige typer pølser og selvfølgelig skal vi smake på resultatene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 31.01.2020 (+1) 1 dag31.01.2020 (+1) 1.950 kr

Pølselaging - julepølser

Vi tilbyr kurs i pølselaging av julepølser. På dette kurset lager alle 4 forskjellige type pølser. Vi vil lære om hva slags kjøtt man kan bruke, hva slags tillegsingredienser man kan bruke og hvilke typer pølseskinn som finnes.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 06.12.2019 (+1) 1 dag06.12.2019 (+1) 1.950 kr

Spekemat & kjøttpålegg

Vi tilbyr kurs om spekemat & kjøttpålegg. Denne dagen skal du lære mer om konservering, speking og salting av kjøtt mens vi lager spekepølse, leverpostei, pancetta, og lammerull.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 22.11.2019 (+1) 1 dag22.11.2019 (+1) 1.950 kr

Ysting på kjøkkenet - feta og ferskost

Vi tilbyr kurs om feta og ferskost. Lyst å lære lage feta (-stil) ost, yoghurt, ferskost og ricotta? På dette kurset lærer du hvordan du selv kan yste hjemme, med utstyret du har hjemme.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 10.01.2020 (+1) 1 dag10.01.2020 (+1) 1.950 kr

Ysting på kjøkkenet - gouda og camembert

Vi tilbyr kurs i å lage gouda, camembert, ricotta og brunost! Dette kurset er rettet mot de som har vært på første kurset, de som yster litt hjemme eller kan noe om ysting. Du har laget noen få ferske ysteprodukter og har lyst å ta neste steget.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 20.03.2020 1 dag20.03.2020 1.950 kr

Ysting på kjøkkenet 2 - camembert og gulost

Vi tilbyr kurs i å lage gulost og camembert. På dette kurset lærer du å yste litt mer kompliserte oster hjemme. Vi skal lage små guloster og hvitmuggsoster. (Det blir en camembert-stil ost og ingen ekte camembert: vi er nemlig i Norge og ikke i Frankrike).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 17.01.2020 1 dag17.01.2020 1.950 kr

Potetflatbrød

Vi tilbyr kurs i og lage potetflatbrød. Potetflatbrød har lange tradisjoner som lever den dag i dag, men nye generasjoner må tilegne seg kunnskapen før den går tapt. Bli med på en bake dag rundt takka!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 17.11.2019 1 gang17.11.2019 600 kr

Fisk,- filetering- og skalldyrkurs

Gladkjøkkenet tilbyr fisk,- filetering- og skalldyrkurs. Sammen med fagfolk fra Reinhartsen arrangerer vi skalldyr-, fisk- og fileteringskurs i Gladkjøkkenet denne kurskvelden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 1 kveld 1.395 kr

Fisk,- filetering- og skalldyrkurs - bedriftsinternt

Gladkjøkkenet tilbyr fisk,- filetering- og skalldyrkurs. Sammen med fagfolk fra Reinhartsen arrangerer vi skalldyr-, fisk- og fileteringskurs i Gladkjøkkenet denne kurskvelden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand, Kristiansand 1 kveld 1.395 kr
Kristiansand, Kristiansand 1 kveld 1.395 kr
Vennesla Vennesla 1 kveld 1.395 kr

Kjøtt, biffer og fileter

Gladkjøkkenet tilbyr kurs i kjøtt, biffer og fileter. Forskjellige biffer vil ha fokuset denne kvelden. Indrefilet, ytrefilet og entrecôte av okse. Du lærer å steke biffene perfekt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 1 kveld 1.395 kr

Kjøtt, biffer og fileter - bedriftsinternt

Gladkjøkkenet tilbyr kurs i kjøtt, biffer og fileter. Forskjellige biffer vil ha fokuset denne kvelden. Indrefilet, ytrefilet og entrecôte av okse. Du lærer å steke biffene perfekt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand, Kristiansand 1 kveld 1.395 kr
Kristiansand, Kristiansand 1 kveld 1.395 kr
Vennesla Vennesla 1 kveld 1.395 kr

Biff og Bayer dagtid

Vi tilbyr matkurs om biff og bayer lunsj. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. Det blir en demonstrasjon der vi forklarer forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 01.02.2020 3 timer01.02.2020 1.500 kr

Biff og Bayer kveldstid

Vi tilbyr matkurs om biff og bayer lunsj. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. Det blir en demonstrasjon der vi forklarer forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 25.10.2019 (+2) 3 timer25.10.2019 (+2) 1.500 kr
Oslo, Grünerløkka 09.01.2020 3 timer 09.01.2020 1.500 kr
Oslo, Grünerløkka 20.02.2020 3 timer 20.02.2020 1.500 kr

Franske smaker

Lær håndverket bak den franske matfilosofien slik at du kan gjenskape de autentiske smakene i dit eget kjøkken.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 14.01.2020 (+1) 14.01.2020 (+1) 1.500 kr

Hverdagssaus

Vi tilbyr kurs i hverdagssaus. Bli en ekte sausekokk. Denne ettermiddagen lærer du tips og triks for å lage smakfulle sauser som er enkle å lage og kan brukes i hverdagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 16.01.2020 (+1) 16.01.2020 (+1) 1.250 kr
Oslo, Grünerløkka 11.02.2020 11.02.2020 1.250 kr

Italienske smaker

På dette kurset jobber vi med retter og teknikker som har fått signaturstatus i italiensk mat - som pasta og risotto. Med respekt for gode ingredienser dyrkes den intense smaken og det gode samspillet og det er med god grunn at det italienske kjøkkenet har erobret verden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 21.01.2020 (+1) 4 time21.01.2020 (+1) 1.500 kr

Kjøttkurs

Bli en mester i å tilberede kjøtt med våre kokker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 28.01.2020 4 timer28.01.2020 1.900 kr

Kokkeskole - 3 dagers kokkekurs

Vi tilbyr 3-dagers kokkekurs med noen av Norges beste kokker. I løpet av 3 intense dager gir kokkene ved Kulinarisk Akademi deg en grundig innføring i kjøkkenets viktigste prinsipper.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 20.02.2020 3 dager20.02.2020 6.900 kr

Matlagningsteknikker på 1-2-3

Vår kokebok, Kok & Stek, er en rettesnor for tilberedningsteknikker. På dette kurset lærer du å behandle de ulike råvarene på en optimal måte og våre kokker gir deg alle sine beste tips og triks.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 21.01.2020 (+1) 3 timer21.01.2020 (+1) 1.500 kr
Oslo, Grünerløkka 25.02.2020 3 timer 25.02.2020 1.500 kr

Meat free weekday

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Vi lager mettende retter og gir dere tips til alternative næringskilder. Kurset har fokus på å spise mindre kjøtt og fisk i hverdagen, men det vil være både egg og meieriprodukter brukt i dette kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Vulkan Oslo, Vulkan 07.01.2020 (+2) 3 timer07.01.2020 (+2) 1.250 kr

Mexicanske tacos

Lag taco som i Mexico! Taco er en rett som kan varieres i det uendelige når man først har kontroll på hovedingrediensene. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 23.10.2019 (+2) 3 timer23.10.2019 (+2) 1.500 kr
Oslo, Grünerløkka 14.01.2020 3 timer 14.01.2020 1.500 kr
Oslo, Grünerløkka 26.02.2020 3 timer 26.02.2020 1.500 kr

Pastakurs

Vi tilbyr pastakurs. Det blir en utfyllende demonstrasjon der vi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske. Etter demonstrasjonen deltar dere selv og lager forskjellige pastaretter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sagene Oslo, sagene 13.01.2020 (+1) 13.01.2020 (+1) 1.250 kr

Pizzakurs

Pizza er i utgangspunktet veldig enkelt å lage, men samtidig litt vanskelig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sagene Oslo, sagene 21.10.2019 (+3) 3 timer21.10.2019 (+3) 1.250 kr

Saucer til selskap

En god saus er noe av det viktigste i et måltid, det er den som løfter retten og råvarene mot himmelen. Våre kokker lærer deg å lage de perfekte sausene som gjerne serveres ved spesielle anledninger. Lykkes du med disse sausene vil du stå høyt i kurs hos dine gjester eller familie.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 05.11.2019 (+2) 05.11.2019 (+2) 1.250 kr
Oslo, Grünerløkka 29.01.2020 29.01.2020 1.250 kr
Oslo, Grünerløkka 04.02.2020 04.02.2020 1.250 kr

To generasjoner

2 generasjoner er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 11.01.2020 3 timer11.01.2020 1.500 kr

To generasjoner-sushi

To generasjoner sushi kurs er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 19.10.2019 (+1) 3 timer19.10.2019 (+1) 1.500 kr
Oslo, Grünerløkka 08.02.2020 3 timer 08.02.2020 1.500 kr

Tilbehør og påleggsalater.

Lær å lage sunne, rimelige, enkle og kjempegode hjemmelagde påleggssalater og tilbehør. Nyt selv eller imponer venner og familie.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 3 timer 600 kr

Bli kvitt betennelser ved å endre kosthold!

Kurset gir en gjennomgang av hvilke matvarer som fremmer betennelse i kroppen og hvordan dette kan testes ved hjelp av proteinintoleransetester.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Spania Spania 6 dager 8.490 kr

Livsstilskurs i Spania - med fokus på Diabetes

Vi tilbyr livsstilskurs i Spania - med fokus på diabetes. Vi bor på det fantastiske Akinon Resort og Spa i La Nucia, Spania. Her vil du delta i matkurs, forelesninger og gruppearbeid, trening/tur og sosialt samvær rundt måltidene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Spania Spania 6 dager Fra 8.490 kr

10 sunne retter

På dette kurset bruker vi råvarer som ikke er så dyre i innkjøp. Vi benytter urter, krydder og ikke minst vinaigrette til å smaksette maten vår. Vi baserer det på å bruke ca 50/50 fisk og kjøtt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

3 forretter, 3 hovedretter, 3 desserter

Inge lager en forrett en hovedrett og en dessert som gjestene spiser. Deretter deles gruppen i 3 grupper som lager 2 retter hver. Her blir det fart og moro. Ta med forkle og gode sko for her skal alle være med.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

3 forretter, 3 hovedretter, 3 desserter - Høstspesial

Et kurs hvor en lærer 9 retter som en kan lage enkeltvis, eller sette sammen til en meny alt etter som en ønsker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

4 retters gourmetmeny - Kun for bedrifter og større grupper

Dette er et kurs for bedrifter og større grupper der vi lager en 4 retters gourmetmeny. Et matkurs er et ypperlig arrangement for din bedrift og kurset kan skreddersys etter deres ønsker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Rogaland Rogaland Avtales kr

8 retter av kylling og svin

Vi snakker om hygiene og forhåndsregler ved behandling av kylling. Resistente bakterier og ikke minst narasin i foret til kylling. (antibiotika)

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Inges 10 beste retter

Av alle de matkurs jeg har hatt, har noen retter utmerket seg. På dette kurset lager vi de rettene som har vært mest populære. Det blir også noen innslag av populære retter jeg har hatt på mine restauranter. De som folk spør etter enda.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Inges 10 beste retter - del 2

Av alle de matkurs jeg har hatt, har noen retter utmerket seg. På dette kurset lager vi noen av rettene som har vært mest populære. Dette er del to, da jeg fant ut i arbeidet med første kurset at det er mange retter jeg har lyst å presentere på nytt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Inges 10 beste retter - del 3

En samling av retter som har utmerket seg. Dette er siste kurs i denne serien. Kurset består av retter jeg har lyst å presentere på nytt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Kjøkkenteater - Kun for bedrifter og større grupper

Vi samles i spisesal og folk får et glass med noe leskende i hånden. Inge Anda tar det praktiske, deler deltakere i grupper og presenterer menyen som skal lages for kvelden. (Hver gruppe har ansvar for en rett.) Oppskriftshefter med fremgangsmåter blir delt ut.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Rogaland Rogaland

Pasta pasta

Inge lager 3 retter, vi spiser alle på dekket langbord. Deretter deler vi oss i 3 grupper som lager 2 retter hver. Vi sitter ned på langbord og spiser rett for rett. Hele kvelden avsluttes med en deilig dessert.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Supper og krafter

Ingenting er vel bedre en enn skikkelig suppe. Vi lager 8 supper og fokuserer på de gode krafter som treng for å lage en smakfull suppe. Vi baker også 3 typer brød.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Vår kulturelle matarv

Kurs med utgangspunkt i norske middagsretter. Flere og flere spør om jeg kan sette opp et kurs hvor de Norske hverdagsrettene kan være hovedfokus.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Italiensk matlagningskurs

Vi tilbyr italiensk matkurs for grupper fra 6 personer og oppover. Lær å lage italiensk mat, slik italienerne lager den! Planlegger vennegjengen din, eller dine arbeidskollegaer å finne på noen sammen en kveld? Et kurs i italiensk matlaging kan være en god idé.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 3 timer fra 750 kr
Drammen Drammen 3 timer fra 750 kr
Fredrikstad Fredrikstad 3 timer fra 750 kr
Oslo Oslo 3 timer fra 750 kr

 |  1 2 3   |  Neste side >>