Kurs i hverdagsmat

Kokk for en dag - lær å kokkelere av søtt+salt

Det har siden oppstarten ofte blitt etterspurt matkurs hvor gjestene kan delta i matlagingen, etter 6 år kan vi endelig invitere gjester inn til oss selv. Vi har bygget et moderne kjøkken som inspirerer til kreativitet og nytenkning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 6 timer 1.595 kr

Matkurs - Barn - lær å kokkelere av søtt+salt

God mat skal ikke være forbeholdt forretningsfolk og voksne mennesker på restaurant. Vi brenner for å formidle vår kjærlighet til barn og har derfor utviklet et konsept der vi kommer ut og lager mat sammen med barn i barnehager og på skoler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Matkurs for kollegaer - lær å kokkelere av søtt+salt

Ønsker du å gjøre noe annerledes sammen med kollegaene dine? Da kan et matkurs for kollegaer hos Søtt+Salt være en avslappende og sammensveisende aktivitet. I vårt kjøkken blir dere utfordret til å både samarbeide og konkurrere. Målet er å lage deres eget måltid – med litt hjelp fra oss ,-)

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Matkurs for kunder - lær å kokkelere av søtt+salt

Jo flere kokker, jo mere søl. Jo flere kokker, jo mere gøy. Har du lyst til å invitere til et annerledes, lærerikt og inspirerende kundearrangement? La oss stå for det hele – vi lover deg en dag både du og kundene dine sent vil glemme.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Matkurs for venner - lær å kokkelere av søtt+salt

God mat forlenger gode vennskap og skaper nye. Nå inviterer Søtt+Salt til matkurs for venner i Skostredet eller i vårt kjøkken i Gabriel Tischendorfsvei 16. Her lærer dere å lage mat sammen – før dere sammen spiser maten dere har laget.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Nesten kokk for en dag! fisk & skalldyr

Søtt + Salt matkurs, eller “Nesten kokk for en dag” som vi kaller det, er en matopplevelse av de sjeldne. Du får se og smake, men ikke røre. Vi kokkelerer og forteller hemmelighetene, mens dere sitter rundt kjøkkenet og observerer og stiller spørsmål.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 4 timer 1.295 kr

Digg @eatwithrolf

Dette er et realt kurs i skikkelig Comfort-food, der fredagstacoen skal få knalltøff konkurranse og lavkarbo et fremmedord!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 3 kvelder 1.500 kr

10 sunne retter

På dette kurset bruker vi råvarer som ikke er så dyre i innkjøp. Vi benytter urter, krydder og ikke minst vinaigrette til å smaksette maten vår. Vi baserer det på å bruke ca 50/50 fisk og kjøtt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

3 forretter, 3 hovedretter, 3 desserter - Høstspesial

Et kurs hvor en lærer 9 retter som en kan lage enkeltvis, eller sette sammen til en meny alt etter som en ønsker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

4 retters gourmetmeny - Kun for bedrifter og større grupper

Dette er et kurs for bedrifter og større grupper der vi lager en 4 retters gourmetmeny. Et matkurs er et ypperlig arrangement for din bedrift og kurset kan skreddersys etter deres ønsker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Rogaland Rogaland

8 retter av kylling og svin

Vi snakker om hygiene og forhåndsregler ved behandling av kylling. Resistente bakterier og ikke minst narasin i foret til kylling. (antibiotika)

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Inges 10 beste retter

Av alle de matkurs jeg har hatt, har noen retter utmerket seg. På dette kurset lager vi de rettene som har vært mest populære. Det blir også noen innslag av populære retter jeg har hatt på mine restauranter. De som folk spør etter enda.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Inges 10 beste retter - del 2

Av alle de matkurs jeg har hatt, har noen retter utmerket seg. På dette kurset lager vi noen av rettene som har vært mest populære. Dette er del to, da jeg fant ut i arbeidet med første kurset at det er mange retter jeg har lyst å presentere på nytt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Inges 10 beste retter - del 3

En samling av retter som har utmerket seg. Dette er siste kurs i denne serien. Kurset består av retter jeg har lyst å presentere på nytt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Kjøkkenteater - Kun for bedrifter og større grupper

Vi samles i spisesal og folk får et glass med noe leskende i hånden. Inge Anda tar det praktiske, deler deltakere i grupper og presenterer menyen som skal lages for kvelden. (Hver gruppe har ansvar for en rett.) Oppskriftshefter med fremgangsmåter blir delt ut.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Rogaland Rogaland

Supper og krafter

Ingenting er vel bedre en enn skikkelig suppe. Vi lager 8 supper og fokuserer på de gode krafter som treng for å lage en smakfull suppe. Vi baker også 3 typer brød.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Vår kulturelle matarv

Kurs med utgangspunkt i norske middagsretter. Flere og flere spør om jeg kan sette opp et kurs hvor de Norske hverdagsrettene kan være hovedfokus.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Varmende høstsupper

Vi tilbyr kurs i varmende høstsupper. Bli med å se hvor enkelt det kan gjøres. Kursene holdes på Blomvåg skule, og kursene går over en kveld.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Øygarden Øygarden 1 kveld

Fermenterings kurs M/ Gry Hammer

Lær deg å lage levende, enzymrik mat og få kunnskap om hvorfor det er viktig for helsa.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 21.11.2017 1 kveld21.11.2017 1.100 kr

Hjemmelaget pålegg`s kurs

Matpakker er en del av nordmenns hverdag, og barna har med seg to-tre skiver omsorgsfullt smurt hjemme til barnehagen eller skolen. Vi sørger gjerne for at brødet er grovt og sunt, men hva med pålegget? Pålegget vi kjøper i butikken inneholder veldig mange tilsetningsstoffer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 1 kveld 1.500 kr

Merking og allergener

Vi tilbyr kurs i merking og allergener. Kurset vil gi en gjennomgang av merking av mat slik at produktene til en hver tid tilfredsstiller gjeldende regelverk i forhold til næringsdeklarasjon, allergimerking og helsepåstander.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 1 dag 2.650 kr
Kristiansand Kristiansand 1 dag 2.650 kr

Grunnkurs i saus

Vi tilbyr grunnkurs i saus. Denne ettermiddagen får du en grunnleggende innføring i sausenes verden. Vi tar for oss 5 ulike grunnsauser, både kalde og varme, slik at du kommer et skritt nærmere å bli en sausenes mester på ditt eget kjøkken.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 21.11.2017 ca 3 timer21.11.2017 1.250 kr

Grunnkurs i tilberedningsteknikker

Vi tilbyr grunnkurs i tilberedningsteknikker. På dette kurset lærer du å behandle de ulike råvarene på en optimal måte og våre kokker gir deg alle sine beste tips og triks. Ulike råvarer krever ulike varmebehandlingsmetoder, og vi guider deg gjennom jungelen av muligheter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka ca 3 - 4 timer 1.500 kr

Kjøttkurs

Vi tilbyr kjøttkurs. Perfekt modnet og tilberedt kjøtt er himmelen for mange, og her lærer du alle de profesjonelle triksene slik at du lager perfekte kjøttretter hver eneste gang. På dette kurset får du en inngående forklaring og demonstrasjon på sesongens beste kjøtt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene ca 4 timer 1.900 kr

Matkurs - Biff og Bayer

Vi tilbyr matkurs om biff og bayer. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. Det blir en demonstrasjon der vi forklarer forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 3 timer 1.500 kr

Matkurs - To generasjoner

Store barn inviteres inn på kjøkkenet sammen med en forelder, besteforelder eller en annen voksen. Kulinarisk Akademis kokker lærer dere hvordan dere enkelt kan lage deilig mat sammen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 3 timer 1.500 kr

Mexicanske tacos!

Lag taco som i Mexico! Taco er en rett som kan varieres i det uendelige når man først har kontroll på hovedingrediensene. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 3 timer 1.500 kr

Mini Kokkeskole - 3 dagers kokkekurs

Vi tilbyr 3-dagers kokkekurs med noen av Norges beste kokker. I løpet av 3 intense dager gir kokkene ved Kulinarisk Akademi deg en grundig innføring i kjøkkenets viktigste prinsipper.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 22.02.2018 3 dager22.02.2018 6.900 kr

Pastakurs

Vi tilbyr pastakurs. Det blir en utfyllende demonstrasjon der vi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske. Etter demonstrasjonen deltar dere selv og lager forskjellige pastaretter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Torshov Oslo, Torshov ca 3 timer 1.250 kr

Temakurs-Våre 4 årstider: Høsten

Nå er tiden for å høste inn naturens goder. Både fra jord og trær, skog og hav. Du vil få en utfyllende introduksjon om årstidens råvarer og etter demonstrasjonen deltar dere selv og lager småretter med den enkelte råvaren i fokus. Kursdeltakerne deles i grupper og får smake på rettene som blir lage

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene ca 4 timer 1.900 kr

 |  1 2 3   |  Neste side >>

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.