Kurs i hverdagsmat

Fermenteringskurs M/ Gry Hammer

Lær deg å lage levende, enzymrik mat og få kunnskap om hvorfor det er viktig for helsa. Vi mater og setter en surdeig, lager ketchup, klassisk surkål og kombucha. Du får tips til hvordan man kan bruke melkesyregjærede grønnsaker i maten, både som eget tilbehør og blandet i ulike retter, varmmat osv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 1 kveld 1.150 kr

Hjemmelaget pålegg`s kurs

Matpakker er en del av nordmenns hverdag, og barna har med seg to-tre skiver omsorgsfullt smurt hjemme til barnehagen eller skolen. Vi sørger gjerne for at brødet er grovt og sunt, men hva med pålegget? Pålegget vi kjøper i butikken inneholder veldig mange tilsetningsstoffer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 1 kveld 1.500 kr

Kokk for en dag - lær å kokkelere

Det har siden oppstarten ofte blitt etterspurt matkurs hvor gjestene kan delta i matlagingen, etter 6 år kan vi endelig invitere gjester inn til oss selv. Vi har bygget et moderne kjøkken som inspirerer til kreativitet og nytenkning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 6 timer 1.595 kr

Matkurs - Barn - lær å kokkelere

God mat skal ikke være forbeholdt forretningsfolk og voksne mennesker på restaurant. Vi brenner for å formidle vår kjærlighet til barn og har derfor utviklet et konsept der vi kommer ut og lager mat sammen med barn i barnehager og på skoler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Matkurs for kollegaer - lær å kokkelere

Ønsker du å gjøre noe annerledes sammen med kollegaene dine? Da kan et matkurs for kollegaer hos Søtt+Salt være en avslappende og sammensveisende aktivitet. I vårt kjøkken blir dere utfordret til å både samarbeide og konkurrere. Målet er å lage deres eget måltid – med litt hjelp fra oss ,-)

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Matkurs for kunder - lær å kokkelere

Jo flere kokker, jo mere søl. Jo flere kokker, jo mere gøy. Har du lyst til å invitere til et annerledes, lærerikt og inspirerende kundearrangement? La oss stå for det hele – vi lover deg en dag både du og kundene dine sent vil glemme.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Matkurs for venner - lær å kokkelere

God mat forlenger gode vennskap og skaper nye. Nå inviterer Søtt+Salt til matkurs for venner i Skostredet eller i vårt kjøkken i Gabriel Tischendorfsvei 16. Her lærer dere å lage mat sammen – før dere sammen spiser maten dere har laget.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Nesten kokk for en dag! fisk & skalldyr

Søtt + Salt matkurs, eller “Nesten kokk for en dag” som vi kaller det, er en matopplevelse av de sjeldne. Du får se og smake, men ikke røre. Vi kokkelerer og forteller hemmelighetene, mens dere sitter rundt kjøkkenet og observerer og stiller spørsmål.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 4 timer 1.295 kr

Italiensk Pizzakurs - minimum 10 personer

Vi tilbyr pizzakurs for bedrifter og grupper. Hvorfor smaker pizza bedre i Italia? I løpet av denne kurskvelden lærer vi deg alt om deigen, steking, og topping av verdens mest berømte rett!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bislett Oslo, Bislett 3 timer 600 pr pers kr

Fisk og skalldyrkurs

Vi tilbyr matkurs i fisk og skalldyr. Mat fra sjøen er godt, men undervurdert i vår norske matkultur. Historisk har konservering vært i fokus. Ikke så rart, kanskje, med våre lange kalde vintre. Det gjaldt å fiske effektivt i stimer av torsk, sild og vandrende laks i elvene når den var tilgjengelig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 26.08.2019 (+1) 1 kveld26.08.2019 (+1) 1.350 kr
Oslo, Grünerløkka 12.10.2019 1 kveld 12.10.2019 1.350 kr

Grillkurs

Vi tilbyr grillkurs. Vi vil vise deg hvordan du griller marinerte kjøttstykker uten at naboen klager på røyken eller ringer brannvesenet. Vi viser hvordan du kan grille biffkjøtt, fisk og grønnsaker. Vi viser deg også noen supre partyvinnertriks, som f.eks å grille en kylling på en ølboks.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 10.08.2019 10.08.2019 1.350 kr

Kokkekurs for dummies? / Hvordan lage gode hverdagsretter

Vi tilbyr kokkekurs for dummies? / Hvordan lage gode hverdagsretter til middag? Har du kjent på litt kjøkkenskrekk? Blir det for teoretisk med kokebøker eller matblogger? Hva med et praktisk hverdags-mat-matkurs?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 26.08.2019 26.08.2019 1.350 kr

Ostekurs

På ostekurset gjennomgår vi hovedtypene av ostefamilier , hvordan de fremstilles og hvordan de bør se ut og bør smake / lukte. Vi prøver med ulike viner og tilbehør til ostene slik at du kan tilby dine gjester gode kombinasjoner av ost og drikke.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 31.08.2019 (+2) 1 kveld31.08.2019 (+2) 795 kr
Oslo, Grünerløkka 28.09.2019 1 kveld 28.09.2019 795 kr
Oslo, Grünerløkka 23.11.2019 1 kveld 23.11.2019 795 kr

Pizzakurs

Vi tilbyr pizzakurs. Pizza blir best (italiensk) om du lager den enkelt med få ingredienser. ? Selv om pizza er enkelt å lage, betyr det ikke at man kan være kunnskapsløs når den lages. Jo bedre du forstår prosessene, jo bedre blir resultatet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 31.08.2019 4 timer31.08.2019 1.250 kr

Fermentert mat og drikke

Vi tilbyr kurs om fermentert mat og drikke. Gamle tradisjoner er kommet tilbake. Fermentering er en konserveringsmetode som tilfører mat og drikke probiotiske egenskaper. Det styrker immunforsvaret og kan virke helbredende. Du får med deg kambucha og vannkefir hjem.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 06.11.2019 2 timer06.11.2019 550 kr

Frukttur til Helgøy

Familien Helgøy er i oppstartsfasen med å tilby båttur med Helgøy Skyssbåt, til Helgøy og omvisning på fruktgarden vår. Derfor inviterer me nå grupper som vil vera med, mot ein kostpris og eit evalueringsskjema etterpå. Det hadde vore stas om du / dåkke har lyst å bli med!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 19.09.2019 3 timer19.09.2019 350 kr

Grønnsakshagen - nybegynner

Vi tilbyr kurs i å lage din egen grønnsakshage på nybegynner nivå. Vi sår i potter som du får med deg hjem. Ta med matpakke.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 2 timer 450 kr

10 sunne retter

På dette kurset bruker vi råvarer som ikke er så dyre i innkjøp. Vi benytter urter, krydder og ikke minst vinaigrette til å smaksette maten vår. Vi baserer det på å bruke ca 50/50 fisk og kjøtt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

3 forretter, 3 hovedretter, 3 desserter

Inge lager en forrett en hovedrett og en dessert som gjestene spiser. Deretter deles gruppen i 3 grupper som lager 2 retter hver. Her blir det fart og moro. Ta med forkle og gode sko for her skal alle være med.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

3 forretter, 3 hovedretter, 3 desserter - Høstspesial

Et kurs hvor en lærer 9 retter som en kan lage enkeltvis, eller sette sammen til en meny alt etter som en ønsker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

4 retters gourmetmeny - Kun for bedrifter og større grupper

Dette er et kurs for bedrifter og større grupper der vi lager en 4 retters gourmetmeny. Et matkurs er et ypperlig arrangement for din bedrift og kurset kan skreddersys etter deres ønsker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Rogaland Rogaland Avtales kr

8 retter av kylling og svin

Vi snakker om hygiene og forhåndsregler ved behandling av kylling. Resistente bakterier og ikke minst narasin i foret til kylling. (antibiotika)

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Inges 10 beste retter

Av alle de matkurs jeg har hatt, har noen retter utmerket seg. På dette kurset lager vi de rettene som har vært mest populære. Det blir også noen innslag av populære retter jeg har hatt på mine restauranter. De som folk spør etter enda.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Inges 10 beste retter - del 2

Av alle de matkurs jeg har hatt, har noen retter utmerket seg. På dette kurset lager vi noen av rettene som har vært mest populære. Dette er del to, da jeg fant ut i arbeidet med første kurset at det er mange retter jeg har lyst å presentere på nytt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Inges 10 beste retter - del 3

En samling av retter som har utmerket seg. Dette er siste kurs i denne serien. Kurset består av retter jeg har lyst å presentere på nytt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Kjøkkenteater - Kun for bedrifter og større grupper

Vi samles i spisesal og folk får et glass med noe leskende i hånden. Inge Anda tar det praktiske, deler deltakere i grupper og presenterer menyen som skal lages for kvelden. (Hver gruppe har ansvar for en rett.) Oppskriftshefter med fremgangsmåter blir delt ut.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Rogaland Rogaland

Pasta pasta

Inge lager 3 retter, vi spiser alle på dekket langbord. Deretter deler vi oss i 3 grupper som lager 2 retter hver. Vi sitter ned på langbord og spiser rett for rett. Hele kvelden avsluttes med en deilig dessert.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Supper og krafter

Ingenting er vel bedre en enn skikkelig suppe. Vi lager 8 supper og fokuserer på de gode krafter som treng for å lage en smakfull suppe. Vi baker også 3 typer brød.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Vår kulturelle matarv

Kurs med utgangspunkt i norske middagsretter. Flere og flere spør om jeg kan sette opp et kurs hvor de Norske hverdagsrettene kan være hovedfokus.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Biff og Bayer dagtid

Vi tilbyr matkurs om biff og bayer lunsj. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. Det blir en demonstrasjon der vi forklarer forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 3 timer 1.500 kr

Biff og Bayer kveldstid

Vi tilbyr matkurs om biff og bayer lunsj. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. Det blir en demonstrasjon der vi forklarer forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 02.08.2019 (+2) 3 timer02.08.2019 (+2) 1.500 kr
Oslo, Grünerløkka 06.09.2019 3 timer 06.09.2019 1.500 kr
Oslo, Grünerløkka 25.10.2019 3 timer 25.10.2019 1.500 kr

Franske smaker

Lær håndverket bak den franske matfilosofien slik at du kan gjenskape de autentiske smakene i dit eget kjøkken.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 20.08.2019 20.08.2019 1.500 kr

Hverdagssaus

Vi tilbyr kurs i hverdagssaus. Bli en ekte sausekokk. Denne ettermiddagen lærer du tips og triks for å lage smakfulle sauser som er enkle å lage og kan brukes i hverdagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 27.08.2019 (+1) 27.08.2019 (+1) 1.250 kr
Oslo, Grünerløkka 15.10.2019 15.10.2019 1.250 kr

Italienske smaker

På dette kurset jobber vi med retter og teknikker som har fått signaturstatus i italiensk mat - som pasta og risotto. Med respekt for gode ingredienser dyrkes den intense smaken og det gode samspillet og det er med god grunn at det italienske kjøkkenet har erobret verden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 12.08.2019 4 time12.08.2019 1.500 kr

Kjøttkurs

Bli en mester i å tilberede kjøtt med våre kokker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 10.09.2019 (+1) 4 timer10.09.2019 (+1) 1.900 kr

Matlagningsteknikker på 1-2-3

Vår kokebok, Kok & Stek, er en rettesnor for tilberedningsteknikker. På dette kurset lærer du å behandle de ulike råvarene på en optimal måte og våre kokker gir deg alle sine beste tips og triks.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 08.08.2019 (+1) 3 timer08.08.2019 (+1) 1.500 kr
Oslo, Grünerløkka 08.10.2019 3 timer 08.10.2019 1.500 kr

Meat free weekday

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Vi lager mettende retter og gir dere tips til alternative næringskilder. Kurset har fokus på å spise mindre kjøtt og fisk i hverdagen, men det vil være både egg og meieriprodukter brukt i dette kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Vulkan Oslo, Vulkan 03.09.2019 (+1) 3 timer03.09.2019 (+1) 1.250 kr

Mexicanske tacos

Lag taco som i Mexico! Taco er en rett som kan varieres i det uendelige når man først har kontroll på hovedingrediensene. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 21.08.2019 (+2) 3 timer21.08.2019 (+2) 1.500 kr
Oslo, Grünerløkka 26.09.2019 3 timer 26.09.2019 1.500 kr
Oslo, Grünerløkka 23.10.2019 3 timer 23.10.2019 1.500 kr

Mini Kokkeskole - 3 dagers kokkekurs

Vi tilbyr 3-dagers kokkekurs med noen av Norges beste kokker. I løpet av 3 intense dager gir kokkene ved Kulinarisk Akademi deg en grundig innføring i kjøkkenets viktigste prinsipper.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 03.10.2019 3 dager03.10.2019 6.900 kr

Pastakurs

Vi tilbyr pastakurs. Det blir en utfyllende demonstrasjon der vi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske. Etter demonstrasjonen deltar dere selv og lager forskjellige pastaretter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sagene Oslo, sagene 19.08.2019 (+1) 19.08.2019 (+1) 1.250 kr

Pizzakurs

Pizza er i utgangspunktet veldig enkelt å lage, men samtidig litt vanskelig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sagene Oslo, sagene 15.08.2019 (+2) 3 timer15.08.2019 (+2) 1.250 kr

Saucer til selskap

En god saus er noe av det viktigste i et måltid, det er den som løfter retten og råvarene mot himmelen. Våre kokker lærer deg å lage de perfekte sausene som gjerne serveres ved spesielle anledninger. Lykkes du med disse sausene vil du stå høyt i kurs hos dine gjester eller familie.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 10.09.2019 (+1) 10.09.2019 (+1) 1.250 kr
Oslo, Grünerløkka 01.10.2019 01.10.2019 1.250 kr

To generasjoner

2 generasjoner er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 21.09.2019 3 timer21.09.2019 1.500 kr

To generasjoner-sushi

To generasjoner sushi kurs er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 19.10.2019 3 timer19.10.2019 1.500 kr

Fisk,- filetering- og skalldyrkurs

Gladkjøkkenet tilbyr fisk,- filetering- og skalldyrkurs. Sammen med fagfolk fra Reinhartsen arrangerer vi skalldyr-, fisk- og fileteringskurs i Gladkjøkkenet denne kurskvelden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 17.09.2019 1 kveld17.09.2019 1.395 kr

Fisk,- filetering- og skalldyrkurs - bedriftsinternt

Gladkjøkkenet tilbyr fisk,- filetering- og skalldyrkurs. Sammen med fagfolk fra Reinhartsen arrangerer vi skalldyr-, fisk- og fileteringskurs i Gladkjøkkenet denne kurskvelden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand, Kristiansand 1 kveld 1.395 kr
Kristiansand, Kristiansand 1 kveld 1.395 kr
Vennesla Vennesla 1 kveld 1.395 kr

Kjøtt, biffer og fileter

Gladkjøkkenet tilbyr kurs i kjøtt, biffer og fileter. Forskjellige biffer vil ha fokuset denne kvelden. Indrefilet, ytrefilet og entrecôte av okse. Du lærer å steke biffene perfekt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 10.09.2019 1 kveld10.09.2019 1.395 kr

Kjøtt, biffer og fileter - bedriftsinternt

Gladkjøkkenet tilbyr kurs i kjøtt, biffer og fileter. Forskjellige biffer vil ha fokuset denne kvelden. Indrefilet, ytrefilet og entrecôte av okse. Du lærer å steke biffene perfekt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand, Kristiansand 1 kveld 1.395 kr
Kristiansand, Kristiansand 1 kveld 1.395 kr
Vennesla Vennesla 1 kveld 1.395 kr

 |  1 2 3   |  Neste side >>