Italienske smaker



Kursarrangør: Kulinarisk Akademi
Sted: Kulinarisk Akademi Sagene
          Oslo, Sagene
Kursadresse: Maridalsveien 87 87 bygg 7, 0461 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Oppstart kl 17:00
Varighet: 4 timer
Pris: 1.750
Neste kurs: 29.05.2024 | Vis alle kursdatoer

Kvelden starter med en gjennomgang av den italienske matfilosofien og kveldens meny. Vi produserer cavatelli fra bunnen av og du vil bli godt kjent med hele prosessen slik at du lett kan gjøre det selv hjemme. Du lærer å lage en perfekt cavatelli, caponata, kalv piccata og egen biscotti.

Maten spises underveis i kurset og alle spiser det de selv har laget. Det italienske kjøkken baserer seg på en del rike og kraftige råvarer og man blir god og mett i løpet av kurset.
OBS! Hvis du ønsker å kjøpe et kurs i gave til noen anbefaler vi heller å kjøpe gavekort. Det er ingen angrefrist på våre kurs, så det går ikke an å bytte kurs eller dato.

Kursavgiften dekker følgende:
• Råvarene under kurset
• Deltagende matkurs (3-4 timer)
• Oppskriftshefte
• Lån av forkle
• Utstyr under kurset
• Foredragsholdere

Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.
Oppmøte kl. 16:45
Oppstart kl. 17.00

Slik gjennomføres kurset:

Deltagende kokkekurs
Gjennomgang/demonstrasjon ved våre kokker
Du er med på tilberedelsen og ferdigstillingen av rettene fra a til å
Varighet på kjøkkenseanse 3-4 timer
Etter kurset har du lært:

Retter inspirert av det italienske kjøkken
Hvordan du kan forberede rettene og lage disse hjemme
Fått innblikk i filosofien bak det italienske kjøkken

Vis flere tilsvarende kurs: