Franske smaker



Kursarrangør: Kulinarisk Akademi
Sted: Sted: Kulinarisk Akademi Sagene
          Oslo
Kursadresse: Maridalsveien 87 87, 0461 bygg 7, (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Oppmøte kl. 16:45 Oppstart kl. 17.00
Pris: 1.500
Neste kurs: 14.01.2020 | Vis alle kursdatoer

Lær håndverket bak den franske matfilosofien slik at du kan gjenskape de autentiske smakene i dit eget kjøkken.

Kvelden starter med en gjennomgang av den franske matfilosofien og kveldens meny.
Dere vil lære å lage en deilig bouillabaisse og du vil bli godt kjent med hele prosessen slik at du lett kan lage det selv hjemme. Dere vil også lage en smakfull, klassisk fransk salat, en perfekt andeconfit med tilbehør og avslutte kurset med å spise en hjemmelaget crème brulée.

Underveis i kurset får dere tips om hvordan smakene og innholdet i de ulike rettene kan varieres og dere vil få en innføring i sentrale ingredienser i fransk mat gjennom kveldens fem retter. Menyen varierer med sesongen og kokkens inspirasjon, men den vil alltid dekke smaker fra ulike deler av Frankrike, fra nord til sør. Maten spises underveis i kurset og alle spiser det de selv har laget. Det franske kjøkken baserer seg på en del rike og kraftige råvarer og man blir god og mett i løpet av kurset.

Kursavgiften dekker følgende:
• Råvarene under kurset
• Deltagende matkurs (3-4 timer)
• Oppskriftshefte
• Lån av forkle
• Utstyr under kurset
• Foredragsholdere

Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.
Oppmøte kl. 16:45
Oppstart kl. 17.00

Deltagende kokkekurs
• Gjennomgang/demonstrasjon ved våre kokker
• Du er med på tilberedelsen og ferdigstillingen av rettene fra a til å
• Varighet på kjøkkenseanse 3-4 timer

Etter kurset har du lært:
• Retter inspirert av det franske kjøkken
• Hvordan du kan forberede rettene og lage disse hjemme
• Fått innblikk i filosofien bak det franske kjøkken

Vis flere tilsvarende kurs: