Kurs i fermentering

Fermentert mat og drikke

Vi tilbyr kurs om fermentert mat og drikke. Gamle tradisjoner er kommet tilbake. Fermentering er en konserveringsmetode som tilfører mat og drikke probiotiske egenskaper. Det styrker immunforsvaret og kan virke helbredende. Du får med deg kambucha og vannkefir hjem.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 06.11.2019 2 timer06.11.2019 550 kr

Tarm helse. Fermentering, foredrag og Qi-gong

TARMHELSE Kurs i fermentering og Qi-gong. Styrk både tarm og hjerne, og få bedre fordøyelse, energi og indre ro. Jeg ønsker velkommen til kurs i fermentering som består av både foredrag om mat for tarmhelsen, praktisk matlaging med Kamilla Hill og Qi-gong med Inger Johanne Vesje.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 1 dag 990 kr

Fermentering - surkål, kefir, surdeigsbrød, eplesider

Mye av maten vår er fermentert. Brød, melk, sjokolade, vin, spekepølser, surkål, yoghurt, ost, sylteagurk er bare noen forebilder av ting som (ofte) er fermentert.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 24.01.2020 (+1) 1 dag24.01.2020 (+1) 1.950 kr

Lær å lage fantastiske grønnsaksretter

Lær å lage fantastiske grønnsaksretter Er du blant de som vil kutte litt i kjøttforbruket, men sliter med hva du skal lage til middag? Da er dette kurset for deg!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Aker Brygge Oslo, Aker Brygge 1 kveld 1.195 kr

Kurs i fermentering

Vi tilbyr kurs i fermentering . Vi gjentar suksessen. Workshop med innføring i grønnsaksfermentering.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 09.11.2019 1 gang09.11.2019 750 kr