Kurs i fermentering og melkesyregjæring

Mat av ville vekster

Ville vekster, blomster og bær løfter maten opp i helt nye dimensjoner, det smaker vidunderlig og dette er virkelig lokalprodusert helse kost. Om vi ønsker oss en god helse så er dette mat vi bør inkludere i vårt kosthold – uansett hvilken type diett vi ellers følger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer etter avtale kr

Melkesyregjæring

Velkommen inn i en verden av mat som bobbler av livskraft og energi. Melkesyregjærende grønnsaker og andre gjærede/fermenterte produkter, laget hjemme på kjøkkenet, smaker vidunderlig godt! Har man en gang fått sansen for slik mat vil kroppen bare ha mer av det.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 0 timer

Feel Good Workshop – Samba Yoga Fermentering Raw Food Kakebaking

Vi tilbyr Feel Good Workshop – Samba Yoga Fermentering Raw Food Kakebaking. Vi ønsker deg varmt velkommen til en helg full av glede, sunnhet og velvære! På programmet har vi satt sammen våre lidenskaper av bevegelse og helse, som vi ønsker å dele med deg!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 2 dager 1.600 kr

Fermentert mat for barn – onlinekurs

Barn har også god nytte av å spise fermentert mat. Men ikke alle barn er vant til smakene, som f.eks. tradisjonelt sauerkraut. På dette kurset får du tips til hvordan introdusere fermentert mat i familiens kosthold.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 350 kr

Fermentert mat og drikke - online

Vi tilbyr kurs i fermentert mat og drikke - online. Fermentert mat og drikke er gull verdt for en velfungerende og god mage. Margit Vea deler historier, tips og vil demonstrere ulike måter å fermentere grønnsaker på, samt hvordan lage vannkefir og kombucha.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 390 kr

Julefermentering - Stavanger

Bli med å lage ekte surkål eller rødkål til jul. Eller kanskje en smaksrik julekraut, ekte sennep, nydelige rødbeter, julekrydret komucha eller fermentert ingefærdrikk?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 2 timer 750 kr

Nybegynnerkurs i fermentert drikke

Vi tilbyr nybegynnerkurs i fermentert drikke. Lære å lage sprudlende vannkefir og kombucha, sunne festdrikker som er gode for magen. Vær ute i god tid og få tilsendt kulturer i posten på forhånd, slik at du kommer raskt i gang.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 350 kr

Påskegodt - Godt og søtt – onlinekurs

Vi tilbyr kurs i Påskegodt - godt og søtt – onlinekurs. Sunt og godt for et stabilt blodsukker, stabil energi og godt humør! Lær mer om hvordan du bør spise, få gode tips og oppskrifter og bli inspirert! Vi lager mat sammen, på hvert vårt kjøkken!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 390 kr

Fermentering og sjølvhushald

Vi tilbyr kurs i fermentering og sjølvhushald. Bli med tidligere Farmen mentor, Hedda Kortnes. Lær korleis du med enkle grep kan få ein mer berekraftig kvardag med fermentering og selvberging. Målsettinga er å lære korleis du kan komme deg igjennom vinteren med mykje sjølvprodusert mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vinje Vinje 27.10.2022 4 dager27.10.2022 4.400 kr

Fermenteringskurs viderekommende

Vi tilbyr kurs i fermentering for viderekommende. Vi går videre inn i fermenteringens verden. Utvikle dine ferdigheter med nye prinsipper, spennende oppskrifter og ikke minst god feilsøking. Fermentering er en gammel konserveringsmetode som har fått en renessanse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 3 timer

Fermenteringskurs viderekommende - bedrifter eller større grupper

Vi tilbyr kurs i fermentering på viderekomne nivå for bedrifter eller større grupper. Vi går videre inn i fermenteringens verden. Utvikle dine ferdigheter med nye prinsipper, spennende oppskrifter og ikke minst god feilsøking. Fermentering er en gammel konserveringsmetode som har fått en renessanse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 timer fra 10.000 kr

Fermenteringskurs viderekommende - privatundervisning

Vi tilbyr kurs i fermentering på viderekomne nivå som privatundervisning. Vi går videre inn i fermenteringens verden. Utvikle dine ferdigheter med nye prinsipper, spennende oppskrifter og ikke minst god feilsøking. Fermentering er en gammel konserveringsmetode som har fått en renessanse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 3 timer Avtales kr

Introkurs i fermentering

Vi tilbyr introkurs i fermentering. Lær deg fermentering i teori og praksis. Du får grundig innføring i metoden, historien og helsefordelene med fermentert mat. Ta i bruk en tradisjonell konservering for å dyrke frem spennende smaker og god fordøyelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 3 timer 850 kr

Introkurs i fermentering

Her får du muligheten til å lære hvordan du konserverer høstens råvarer på en sunn måte gjennom vinteren! Kurset er delt i en teoretisk og en praktisk del hvor alle lager sin egen versjon av Sauerkraut, Curtido, Kimchi og andre fermenterte grønnsaker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 3 timer 750 kr

Introkurs i fermentering - bedrifter eller større grupper

Vi tilbyr introkurs i fermentering for bedrifter eller større grupper. Lær deg fermentering i teori og praksis. Du får grundig innføring i metoden, historien og helsefordelene med fermentert mat. Ta i bruk en tradisjonell konservering for å dyrke frem spennende smaker og god fordøyelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 timer fra 8.500 kr

Introkurs i fermentering - privatundervisning

Vi tilbyr introkurs i fermentering som privatundervisning. Lær deg fermentering i teori og praksis. Du får grundig innføring i metoden, historien og helsefordelene med fermentert mat. Ta i bruk en tradisjonell konservering for å dyrke frem spennende smaker og god fordøyelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 3 timer Avtales kr

Tarmhelse. Fermentering, foredrag og Qi-gong

Vi tilbyr kurs i tarmhelse, fermentering og Qi-gong. Styrk både tarm og hjerne, og få bedre fordøyelse, energi og indre ro. Jeg ønsker velkommen til kurs i fermentering som består av både foredrag om mat for tarmhelsen, praktisk matlaging med Kamilla Hill og Qi-gong med Inger Johanne Vesje.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 1 dag 1.400 kr

Fermentering - surkål, kefir, surdeigsbrød, eplesider

Vi tilbyr kurs i fermentering - surkål, kefir, surdeigsbrød, eplesider. Mye av maten vår er fermentert. Brød, melk, sjokolade, vin, spekepølser, surkål, yoghurt, ost, sylteagurk er bare noen forebilder av ting som (ofte) er fermentert.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 04.02.2022 1 dag04.02.2022 1.950 kr