Jeg snakker om hvilken betydning bakteriene har hatt for menneskets overlevelse og utvikling, hva som skal til for å bygge en god tarmflora for et velfungerende immunforsvar og psykisk helse samt hvorfor jord er helt avgjørende for bærekraft.
Hva er egentlig forskjellen på diett og kosthold? Hvordan kan vi sørge for at maten dekker næringsbehovene og samtidig ivaretar preferansene våre? Er bærekraftig og etisk mat nødvendigvis den sunneste? Dette foredraget skal være oppklarende i en jungel av råd og eksperter.
Velkommen inn i en verden av mat som bobbler av livskraft og energi. Melkesyregjærende grønnsaker og andre gjærede/fermenterte produkter, laget hjemme på kjøkkenet, smaker vidunderlig godt! Har man en gang fått sansen for slik mat vil kroppen bare ha mer av det.
Jeg holder gjerne kurs og inspirasjons foredrag om fermentering i hele landet for grupper, lag, foreninger m.m. Ta kontakt om du er interessert i kurs andre tider og steder. Jeg holder gjerne kurs og inspirasjons foredrag om fermentering i hele landet for grupper, lag, foreninger mm og online.
Ville vekster, blomster og bær løfter maten opp i helt nye dimensjoner, det smaker vidunderlig og dette er virkelig lokalprodusert helse kost. Om vi ønsker oss en god helse så er dette mat vi bør inkludere i vårt kosthold – uansett hvilken type diett vi ellers følger.
Vi tilbyr onlinekurs om fermentert mat og drikke. Fermentert mat og drikke er gull verdt for en velfungerende og god mage. Margit Vea deler historier, tips og vil demonstrere ulike måter å fermentere grønnsaker på, samt hvordan lage vannkefir og kombucha.
Vi tilbyr online nybegynnerkurs i fermentert drikke. Lære å lage sprudlende vannkefir og kombucha, sunne festdrikker som er gode for magen. Du får tilsendt kulturer i posten slik at du kommer raskt i gang.
Vi tilbyr online nybegynnerkurs i fermentert drikke og fermentert mat. Fermentert mat og drikke er gull verdt for mage og tarm. Margit Vea viser hvordan lage vannkefir og kombucha, deler historier, tips og demonstrere ulike måter å fermentere grønnsaker på.
Vi tilbyr nybegynnerkurs i fermentert mat og drikke. Fermentert mat og drikke har et naturlig innhold av probiotiske bakterier. På dette kurset lærer du grunnprinsippene i hvordan fermentere grønnsaker, lage vannkefir og kombucha. Du får med deg vannkefirkorn og scooby hjem.
Vi tilbyr Feel Good Workshop – Samba Yoga Fermentering Raw Food Kakebaking. Vi ønsker deg varmt velkommen til en helg full av glede, sunnhet og velvære! På programmet har vi satt sammen våre lidenskaper av bevegelse og helse, som vi ønsker å dele med deg!
Vi tilbyr kurs i fermentering - surkål, kefir, kimchi og surdeigsbrød. Mye av maten vi spiser daglig er fermentert – brød, yoghurt, ost, sjokolade, vin, spekepølse, surkål og sylteagurk er bare noen eksempler.
Me tilbyr kurs i fermentering, sjølvhushald. Bli med tidligere Farmen- mentor, Hedda Kortnes. Lær korleis du med enkle grep kan få ein meir berekraftig kvardag med fermentering og sjølvberging. Målsettinga er å lære korleis du kan kome deg gjennom vinteren med mykje sjølvprodusert mat
Vi tilbyr praktiske kurs i selvforsyning. Dyrk på lag med naturen! Lær hvordan du behandler og lagrer årets innhøstede skatter for å ha mat hele året! Inkl. mini fermenteringskurs. Har hagen gitt en herlig dyrkesesong , men du lurer på hvordan du best kan oppbevare avlingen din gjennom vinteren?