Barn har også god nytte av å spise fermentert mat. Men ikke alle barn er vant til smakene, som f.eks. tradisjonelt sauerkraut. På dette kurset får du tips til hvordan introdusere fermentert mat i familiens kosthold.
Vi tilbyr kurs i fermentert mat og drikke - online. Fermentert mat og drikke er gull verdt for en velfungerende og god mage. Margit Vea deler historier, tips og vil demonstrere ulike måter å fermentere grønnsaker på, samt hvordan lage vannkefir og kombucha.
Bli med å lage ekte surkål eller rødkål til jul. Eller kanskje en smaksrik julekraut, ekte sennep, nydelige rødbeter, julekrydret komucha eller fermentert ingefærdrikk?
Vi tilbyr nybegynnerkurs i fermentert drikke. Lære å lage sprudlende vannkefir og kombucha, sunne festdrikker som er gode for magen. Vær ute i god tid og få tilsendt kulturer i posten på forhånd, slik at du kommer raskt i gang.
Fermentert mat og drikke er gull verdt for mage og tarm. Margit Vea viser hvordan lage vannkefir og kombucha, deler historier, tips og demonstrere ulike måter å fermentere grønnsaker på. Du får med deg vannkefirkorn og scooby hjem.
Vi tilbyr kurs i Påskegodt - godt og søtt – onlinekurs. Sunt og godt for et stabilt blodsukker, stabil energi og godt humør! Lær mer om hvordan du bør spise, få gode tips og oppskrifter og bli inspirert! Vi lager mat sammen, på hvert vårt kjøkken!
Vi tilbyr kurs i fermentering for viderekommende. Vi går videre inn i fermenteringens verden. Utvikle dine ferdigheter med nye prinsipper, spennende oppskrifter og ikke minst god feilsøking. Fermentering er en gammel konserveringsmetode som har fått en renessanse.
Vi tilbyr kurs i fermentering på viderekomne nivå for bedrifter eller større grupper. Vi går videre inn i fermenteringens verden. Utvikle dine ferdigheter med nye prinsipper, spennende oppskrifter og ikke minst god feilsøking. Fermentering er en gammel konserveringsmetode som har fått en renessanse.
Vi tilbyr kurs i fermentering på viderekomne nivå som privatundervisning. Vi går videre inn i fermenteringens verden. Utvikle dine ferdigheter med nye prinsipper, spennende oppskrifter og ikke minst god feilsøking. Fermentering er en gammel konserveringsmetode som har fått en renessanse.
Vi tilbyr introkurs i fermentering for bedrifter eller større grupper. Lær deg fermentering i teori og praksis. Du får grundig innføring i metoden, historien og helsefordelene med fermentert mat. Ta i bruk en tradisjonell konservering for å dyrke frem spennende smaker og god fordøyelse.
Vi tilbyr introkurs i fermentering som privatundervisning. Lær deg fermentering i teori og praksis. Du får grundig innføring i metoden, historien og helsefordelene med fermentert mat. Ta i bruk en tradisjonell konservering for å dyrke frem spennende smaker og god fordøyelse.
Vi tilbyr kurs i fermentering og sjølvhushald. Bli med tidligere Farmen mentor, Hedda Kortnes. Lær korleis du med enkle grep kan få ein mer berekraftig kvardag med fermentering og selvberging. Målsettinga er å lære korleis du kan komme deg igjennom vinteren med mykje sjølvprodusert mat.
Vi tilbyr Feel Good Workshop – Samba Yoga Fermentering Raw Food Kakebaking. Vi ønsker deg varmt velkommen til en helg full av glede, sunnhet og velvære! På programmet har vi satt sammen våre lidenskaper av bevegelse og helse, som vi ønsker å dele med deg!
Ville vekster, blomster og bær løfter maten opp i helt nye dimensjoner, det smaker vidunderlig og dette er virkelig lokalprodusert helse kost. Om vi ønsker oss en god helse så er dette mat vi bør inkludere i vårt kosthold – uansett hvilken type diett vi ellers følger.
Velkommen inn i en verden av mat som bobbler av livskraft og energi. Melkesyregjærende grønnsaker og andre gjærede/fermenterte produkter, laget hjemme på kjøkkenet, smaker vidunderlig godt! Har man en gang fått sansen for slik mat vil kroppen bare ha mer av det.
Vi tilbyr kurs i fermentering - surkål, kefir, surdeigsbrød, eplesider. Mye av maten vår er fermentert. Brød, melk, sjokolade, vin, spekepølser, surkål, yoghurt, ost, sylteagurk er bare noen forebilder av ting som (ofte) er fermentert.