Velkommen inn i en verden av mat som bobbler av livskraft og energi. Melkesyregjærende grønnsaker og andre gjærede/fermenterte produkter, laget hjemme på kjøkkenet, smaker vidunderlig godt! Har man en gang fått sansen for slik mat vil kroppen bare ha mer av det.
Jeg holder gjerne kurs og inspirasjons foredrag om fermentering i hele landet for grupper, lag, foreninger m.m. Ta kontakt om du er interessert i kurs andre tider og steder. Jeg holder gjerne kurs og inspirasjons foredrag om fermentering i hele landet for grupper, lag, foreninger mm og online.
Ville vekster, blomster og bær løfter maten opp i helt nye dimensjoner, det smaker vidunderlig og dette er virkelig lokalprodusert helse kost. Om vi ønsker oss en god helse så er dette mat vi bør inkludere i vårt kosthold – uansett hvilken type diett vi ellers følger.
Vi tilbyr online nybegynnerkurs i fermentert drikke. Lære å lage sprudlende vannkefir og kombucha, sunne festdrikker som er gode for magen. Du får tilsendt kulturer i posten slik at du kommer raskt i gang.
Vi tilbyr online nybegynnerkurs i fermentert drikke og fermentert mat. Fermentert mat og drikke er gull verdt for mage og tarm. Margit Vea viser hvordan lage vannkefir og kombucha, deler historier, tips og demonstrere ulike måter å fermentere grønnsaker på.