Fisk og skalldyr - Matkurs i Oslo

Fisk og skalldyrkurs

Vi tilbyr matkurs i fisk og skalldyr. Mat fra sjøen er godt, men undervurdert i vår norske matkultur. Historisk har konservering vært i fokus. Ikke så rart, kanskje, med våre lange kalde vintre. Det gjaldt å fiske effektivt i stimer av torsk, sild og vandrende laks i elvene når den var tilgjengelig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 25.01.2020 (+2) 1 kveld25.01.2020 (+2) 1390 kr
Oslo, Grünerløkka 25.02.2020 1 kveld 25.02.2020 1390 kr
Oslo, Grünerløkka 20.04.2020 1 kveld 20.04.2020 1390 kr

Sushikurs

Vi tilbyr sushikurs. På kurset øver deltagerne på å tilberede et utvalg av nigirisushi og norimaki. Dessuten lærer man trikset å jobbe med klebrig ris som klister seg til fingre som om de blir limt fast, om man da ikke bruker det fantastisk geniale, enkle trikset med.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 06.01.2020 (+2) 4 timer06.01.2020 (+2) 1390 kr
Oslo, Grünerløkka 08.02.2020 4 timer 08.02.2020 1390 kr
Oslo, Grünerløkka 21.04.2020 4 timer 21.04.2020 1390 kr

Fiskekurs

Vil du lære å tilberede fisk på den perfekte måten? På dette kurset er du selv med og lager maten fra bunnen av sammen med inspirerende og engasjerte kokker

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 07.01.2020 (+2) 3 timer07.01.2020 (+2) 1.900 kr