Dette er et grunnleggende heldagskurs, som inkluderer alt kursmatriell. Her trekker vi også en dummykake og dekorere denne på slutten av kurset. Kurspakken inneholder: blomsterformere, calaformer, utstikkere, ribbon-cutter, dustingbag, sprøytetip, verktøy, svamper og pensel.
Lær deg ulike piping-teknikker for å oppnå unike design på dine cupcakes. Alle deltagere vil få tildelt 12stk cupcakes, frosting og ulike typer pynt for å dekorere den ultimate cupcake.
Dette er et grunnleggende heldagskurs, som inkluderer alt kursmatriell. Kurspakken inneholder: sprøyteposer, koblere, tipper, øvelsesplate med ark, rosenål, cupcakenål, stensiler, og spatula, samt en fantastisk bok med grunnleggende beskrivelser ( engelsk).
Her setter vi fokus på smaken og dekorerer de herligste cupcakes. I løpet av kurset lager vi 2 typer frostinger som vi dekorerer med ved bruk av forskjellige sprøytetknikker. Hvilken type frosting vi lager er sesongbasert, men kurset inneholder en smørbasert og en marengsbasert frosting.
Lær deg å stacke, fylle, crumbcoate, froste, drippe og pynte! Mange fremmedord? Frykt ikke! Du vil få gode instrukser og masse hjelp fra våre kursholdere.
Lær deg å stacke, fylle, crumbcoate, froste, og pynte med tekstur! Mange fremmedord? Frykt ikke! Du vil få gode instrukser og masse hjelp fra våre kursholdere.
Baker og kokk Tore Belgum som har en bred erfaring fra kjente restauranter i Spania og Norge har skrevet flere kokebøker deriblant " Sjekk de Brøa!" og "Sukkerbaker´n". Vellykkede kaker og desserter er faktoren som trekker et godt måltid opp til å bli fabelaktig
Julen er her, og vi lager våre cakepops som Rudolf! Steg for steg vil han tre frem, og Anne Brith viser deg alle triksene til en velsmakende og pen cakepop. Basisen i dette julekurset kan du bruke senere, for denne baksten kan varieres i det uendelige!
Det dufter av deilig krydderkake når du i dette kurset skal lage julekake formet som et juletre. Anne Brith tar deg med steg for steg gjennom alt fra å lage deigen, til laging av pynten vi pynter juletreet med. Frist familie og venner med de herlige duftene, og bli med å lage juletrekake du også!
Anne Brith viser deg gjennom tydelige forklarte steg, hvordan du kan lage din egen fylte konfekt, slik at du også kan imponere med hjemmelaget konfekt til jul! Vi fyller med deilig salt karamell i vår julekonfekt.
Vi tilbyr kakekurs i Julens 7 moderne slag. Franske Makroner med sjokoladefyll, Juletrekake laget på krydderkake, Brune Pinner , Pepperkaker i flere varianter, Fylt konfekt med salt karamell , Pikekyss dyppet i sjokolade , Cakepops pyntet som Rudolf.
Dette er en av de absolutte bestselgerne til jul i konditoriet. Steg for steg viser Anne Brith deg hvordan du lager disse deilige brune pinnene. Vær forberedt på besøk på kjøkkenet, når duften begynner å spre seg utover i hjemmet!
Vi tilbyr nettkurs i å lære å bake Julens Franske Makroner. På kurset lærer du hemmelighetene bak de perfekte franske makroner gjennom steg for steg beskrivelser.
Vi tilbyr kakekurs i Julens Perfekte Pepperkaker. Julens kansje mest bakte slag er pepperkaker. Anne Brith deler sin egen herlige oppskrift, og viser deg steg for steg hvordan du lager de perfekte pepperkaker!
Vi tilbyr kakekurs i Julens Pikekyss Søte, herlige, luftige pikekyss! Hva er egentlig hemmeligheten bak en perfekt marengs? Du får tipsene og triksene i dette kurset, gjennom steg for steg beskrivelser av Anne Brith fra Villa Perlesukker.
Vi tilbyr nettkurs i slik lager du den perfekte sjokoladekaken med marsipanlokk! I dette kakekurset vil du lære å lage en smakfull og saftig sjokoladekake, med fyldig sjokoladekrem og marsipanlokk med perle- og blomsterpynt.