Kurs i julemat

Pølselaging - julepølser

Vi tilbyr kurs i pølselaging av julepølser. På dette kurset lager alle 4 forskjellige type pølser. Vi vil lære om hva slags kjøtt man kan bruke, hva slags tillegsingredienser man kan bruke og hvilke typer pølseskinn som finnes.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 06.12.2019 (+1) 1 dag06.12.2019 (+1) 1.950 kr

Ribbeverksted

Våre kokker viser deg suksessfaktorene for å lage den ultimate ribben. Vi vil demonstrere to forskjellige måter å tilberede ribben på. Kurset tar også for seg variert tilbehør som pølser, kål, saus mm. Vi viser deg tips og triks til hvordan man bruker det som er igjen neste dag

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 19.11.2019 19.11.2019 1.500 kr

Lær å lage deilig konfekt og julekaker

Lær å lage deilig konfekt og julekaker Du kan gjerne lage syv sorter til jul, men trenger det å inkludere Goro og Serinakaker?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Aker Brygge Oslo, Aker Brygge 05.11.2019 1 kveld05.11.2019 1.195 kr

Jolemat, tradisjonelle rettar. Rull, sylte, pølser m.m.

Vi tilbyr matkurs i Jolemat med tradisjonelle rettar. Rull, sylte, pølser m.m.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vinje Vinje 31.10.2019 4 dager31.10.2019 4.000 kr