Norske og utenlandske matkurs

Her finner du matkurs fra forkjellige land i verden.
Vi gjør oppmerksom på at du finner matkurs sortert etter type ved å følge denne linken. Der finner du kurs hvor du lærer å lage hverdagsmat, gourmetmat, grillmat, sushi, tapas, desserter og mye mer.

Indisk matkurs

Vi tilbyr indisk matkurs. På kurset får deltagerne skjerpet matkompetansen med et utvalg klassiske indiske retter. Kursdeltagerne vil jobbe med krydder, urter og belgfrukter. Det jobbes med fugl, fisk, lam og yoghurt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 07.09.2019 (+2) 4 timer07.09.2019 (+2) 1.350 kr
Oslo, Grünerløkka 14.10.2019 4 timer 14.10.2019 1.350 kr
Oslo, Grünerløkka 09.11.2019 4 timer 09.11.2019 1.350 kr

Italiensk matkurs

Vi tilbyr italiensk matkurs. Det italienske kjøkken er ujålete, usnobbete, upretensiøst, enkelt og velsmakende. Det er alltid selve råvaren som spiller hovedrollen i en italiensk rett. Pynt og fjas på maten finner man ikke. Man legger ikke «ein liten persilledusk på toppen» i Italia.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 24.08.2019 (+1) 24.08.2019 (+1) 1.350 kr
Oslo, Grünerløkka 09.09.2019 09.09.2019 1.350 kr

Kokkekurs for dummies? / Hvordan lage gode hverdagsretter

Vi tilbyr kokkekurs for dummies? / Hvordan lage gode hverdagsretter til middag? Har du kjent på litt kjøkkenskrekk? Blir det for teoretisk med kokebøker eller matblogger? Hva med et praktisk hverdags-mat-matkurs?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 26.08.2019 26.08.2019 1.350 kr

Meze - Mat fra midtøsten

Vi tilbyrMeze - Mat fra midtøsten. Det libanesiske kjøkken er i tillegg til å være det viktigste i midtøsten påvirket kulinarisk fra alle himmelretninger. Middagsbordet er en lang sjenerøs fest full av fargerike meze som kan sammenlignes med tapas.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 21.09.2019 4 timer21.09.2019 1.350 kr

Pizzakurs

Vi tilbyr pizzakurs. Pizza blir best (italiensk) om du lager den enkelt med få ingredienser. ? Selv om pizza er enkelt å lage, betyr det ikke at man kan være kunnskapsløs når den lages. Jo bedre du forstår prosessene, jo bedre blir resultatet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 31.08.2019 4 timer31.08.2019 1.250 kr

Sushikurs

Vi tilbyr sushikurs. På kurset øver deltagerne på å tilberede et utvalg av nigirisushi og norimaki. Dessuten lærer man trikset å jobbe med klebrig ris som klister seg til fingre som om de blir limt fast, om man da ikke bruker det fantastisk geniale, enkle trikset med.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 17.08.2019 (+2) 4 timer17.08.2019 (+2) 1.350 kr
Oslo, Grünerløkka 07.10.2019 4 timer 07.10.2019 1.350 kr
Oslo, Grünerløkka 16.11.2019 4 timer 16.11.2019 1.350 kr

Tapaskurs

Vi tilbyr tapaskurs. Å spise tapas er herlig uformelt og inkluderende. Et utvalg retter som er enkle å lage, enkle å servere og ennå enklere å spise. Det smaker jo så godt, som regel finnes noe godt i et glass ved siden av også.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 02.09.2019 (+1) 02.09.2019 (+1) 1.350 kr
Oslo, Grünerløkka 28.09.2019 28.09.2019 1.350 kr

Thaimat kurs

Vi tilbyr matkurs i thaimat. Thaimat er gladmat fra en varm og rik kultur. Kurset gir deg anledning å møte nye råvarer, nye smaker og få nye munnopplevelser. Smakssenteret pepres av inntrykk og opplevelsen varer lenge. Kontrasten til det tradisjonelle norske kjøkken kan vel knapt bli større.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 19.08.2019 (+3) 4 timer19.08.2019 (+3) 1.350 kr
Oslo, Grünerløkka 14.09.2019 4 timer 14.09.2019 1.350 kr
Oslo, Grünerløkka 23.09.2019 4 timer 23.09.2019 1.350 kr
Oslo, Grünerløkka 22.10.2019 4 timer 22.10.2019 1.350 kr

Dessertkurs, - minimum 10 personer

Vi tilbyr dessertkurs for bedrifter og grupper. Italiensk dessert er så mye mer enn tiramisu og pannacotta. La oss lære deg noen av de forfriskende søte hemmelighetene Italiensk kjøkken har å by på.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bislett Oslo, Bislett 700 pr pers kr

Italiensk Pizzakurs - minimum 10 personer

Vi tilbyr pizzakurs for bedrifter og grupper. Hvorfor smaker pizza bedre i Italia? I løpet av denne kurskvelden lærer vi deg alt om deigen, steking, og topping av verdens mest berømte rett!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bislett Oslo, Bislett 3 timer 600 pr pers kr

Middelhavsmatkurs - minimum 10 personer

Vi tilbyr middelhavsmatkurs for bedrifter og grupper. Har du lyst til å lære mer om italiensk kokkekunst og middelhavsmat? Våre kurs gir deg et innblikk i middelhavskjøkkenet og det unike ved dette kostholdet. På vårt kjøkken vil du lære å trylle frem italienske fristelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bislett Oslo, Bislett 800 pr pers kr

Olivenoljekurs - minimum 10 personer

Vi tilbyr olivenoljekurs. Olivenolje står sentralt i det Italienske kjøkken og på dette kurset skal du lære om produksjon og klassifisering av gode olivenoljer. Vi smaker oss frem til olivenolje av ypperste kvalitet og får samtidig råd og tips om hvordan disse produktene brukes.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bislett Oslo, Bislett 750 pr pers kr

Pastakurs - minimum 8 personer

Vi tilbyr pastakurs for bedrifter og grupper. Ingen kan pasta bedre enn Italienere. Lær av vår familie som var blant de første til å introdusere pasta til nordmenn. Det er ikke så vanskelig som du tror!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bislett Oslo, Bislett ca 2 1/2 time 600 pr pers kr

10 sunne retter

På dette kurset bruker vi råvarer som ikke er så dyre i innkjøp. Vi benytter urter, krydder og ikke minst vinaigrette til å smaksette maten vår. Vi baserer det på å bruke ca 50/50 fisk og kjøtt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

8 sunne fiskeretter

Inge lager 3 retter, 2 retter spiser vi på langbord og desserten sparer vi til slutt. Deretter deler vi oss i 3 grupper som lager to retter hver. Vi sitter ned på langbord og spiser rett for rett. Hele kvelden avsluttes med en deilig dessert.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Breiflabb, laks og lange

Temakurs som tar for seg disse tre flotte råvarene. Vi lager supper, sauser og ikke minst masse flotte tips til hverdagsmiddager hvor et sunt kosthold står på tapetet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Pasta pasta

Inge lager 3 retter, vi spiser alle på dekket langbord. Deretter deler vi oss i 3 grupper som lager 2 retter hver. Vi sitter ned på langbord og spiser rett for rett. Hele kvelden avsluttes med en deilig dessert.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Skalldyrbonanza

Høsten er en god tid for skalldyr. Det begynner å bli kaldt i sjøen og vi har masse godt å ta av. Vi lager supper, sauser og ikke minst masse flotte tips til hverdagsmiddager og anledninger hvor vi skal ha gjester. Gjerne hvor et sunt kosthold står på tapetet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Skalldyrbonanza (Reprise)

Når det er kaldt i sjøen er en god tid for skalldyr. Vi lager supper, sauser og ikke minst masse flotte tips til hverdagsmiddager og anledninger hvor vi skal ha gjester. Gjerne hvor et sunt kosthold står på tapetet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Supper og krafter

Ingenting er vel bedre en enn skikkelig suppe. Vi lager 8 supper og fokuserer på de gode krafter som treng for å lage en smakfull suppe. Vi baker også 3 typer brød.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Torsk, breiflabb og lyr

Vi tilbyr matkurs med torsk, breiflabb og lyr. På dette kurset vil vi lage juletorsk og ikke minst lutefisk med klassisk tilbehør. Ellers blir det enkle retter som en kjapt kan smelle sammen av disse smakfulle og delikate råvarer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Vår kulturelle matarv

Kurs med utgangspunkt i norske middagsretter. Flere og flere spør om jeg kan sette opp et kurs hvor de Norske hverdagsrettene kan være hovedfokus.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Partering og slakting

Vi tilbyr kurs i partering og slakting. Kurset tar for seg partering av ferdig mørnet vilt,hvor dere får mulighet til å bruke kniven selv under veiledning fra oss. Riktig partering gjør gourmetretten til en nytelse!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vestfold Vestfold 1.000 kr

Viltmatkurs

Vi tilbyr kurs i matlaging av vilt som går over 1 kveld og avsluttes med en viltmiddag av det sjeldne. Vi viser deg hvordan viltmat tilberedes for et optimalt resultat, slik at du kan overraske dine venner med et måltid som huskes.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Buskerud Buskerud 1 kveld 3.000 kr
Telemark Telemark 1 kveld 3.000 kr
Vestfold Vestfold 1 kveld 3.000 kr

Jolemat, tradisjonelle rettar. Rull, sylte, pølser m.m.

Vi tilbyr matkurs i Jolemat med tradisjonelle rettar. Rull, sylte, pølser m.m.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vinje Vinje 31.10.2019 4 dager31.10.2019 4.000 kr

Italia på tallerkenen - med deg bak grytene

Lær italienske "slagere" av profesjonelle kokker. Det italienske kjøkkenet er blant verdens mest utbredte og populære. Nå kan du lære å mestre de beste italienske rettene. Pizza og pasta har gått inn i det norske kostholdet som like kjære og kjente retter som kjøttkaker og fårikål.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Aker Brygge Oslo, Aker Brygge 1 kveld 1.650 kr

Lær å lage saus slik proffene gjør det

Vil du lære å lage saus slik de profesjonelle gjør det? Nå kan du imponere alle rundt spisebordet hjemme med herlige, hjemmelagde sauser. Norges ledende kokker påtar seg oppgaven som dine læremestere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Aker Brygge Oslo, Aker Brygge 1 kveld 1.195 kr

Mexico - autentisk mat & drikke, med deg bak glass & gryte

Lær å lage autentiske og deilige meksikanske retter og drinker. Viva la Mexico! Gode, hjemmelagde tortillas, ekte guacamole og bruk av forskjellige typer chili, lime og koriander.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Aker Brygge Oslo, Aker Brygge 1 kveld 1.850 kr

Sausekurs

Lær kunsten å lage de deiligste sauser og ikke minst hjemmelaget kraft som er det aller viktigste. En god saus forutsetter nesten alltid en god kraft. På dette kurset lærer du begge deler, også klassiske sauser med egg eller smør som base. Etter dette kurset blir du familiens helt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.095 kr

Italiensk matkurs - privatundervisning

Lag italiensk mat sammen med familie eller en gruppe gode venner. Vi tilbyr ulike temakvelder hvor deltagerne, i tillegg til en innføring i italiensk mathistorie, også lærer å tilberede ekte italiensk mat. Våre kursledere kommer fra Italia, og matkurset foregår på norsk eller på engelsk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 3 timer fra 675 kr
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 3 timer fra 675 kr
Drammen Drammen 3 timer fra 675 kr
Fredrikstad Fredrikstad 3 timer fra 675 kr
Oslo, Nordstrand Oslo, Nordstrand 3 timer fra 675 kr

Italiensk matlagningskurs

Vi tilbyr italiensk matkurs for grupper fra 6 personer og oppover. Lær å lage italiensk mat, slik italienerne lager den! Planlegger vennegjengen din, eller dine arbeidskollegaer å finne på noen sammen en kveld? Et kurs i italiensk matlaging kan være en god idé.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 3 timer fra 750 kr
Drammen Drammen 3 timer fra 750 kr
Fredrikstad Fredrikstad 3 timer fra 750 kr
Oslo Oslo 3 timer fra 750 kr

Italiensk matkurs

Vi tilbyr italiensk matkurs. I Italia er matlagning en viktig del av livet. Lær selv å lage god, sunn italiensk mat! Vår kokk Luca arrangerer kurs for grupper på minst 6 av dine venner, din familie eller dine kolleger. I våre lokaler, eller der du måtte foretrekke.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 600 kr

Italiensk Olivenoljekurs!

Smak olivenoljer fra noen av verdens beste produsenter. Lær om olivenoljens historie, dyrking, produksjon og klassifikasjon samt hvordan du finner, oppbevarer og bruker olivenoljene og balsamico. Det blir et lett måltid med både fisk og kjøtt og vi ser på hvilke olivenoljer som passer til hva.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 495 kr

Mat, vin og språkkurs i Italia

Vi tilbyr mat, vin og språkkurs i Italia. Dra på en behagelig og meningsfylt ferie til Lucca i Toscana og kombinér italienskkurs om formiddagene med vinsmakinger og matlagningskurs på ettermiddagene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Italia Italia fra 4.950 kr

Mat-, vin- og språkkurs i Italia - Firenze

Dra på en behagelig og meningsfylt ferie til Italia: Kombinér italienskkurs om formiddagene med vinsmakinger og matlagningskurs på ettermiddagene og heldagstur med vingårdsbesøk i helgen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Italia Italia fra 4.380 (eks. fly og ov kr

Olivenoljekurs

Vi tilbyr olivenoljekurs. Lær hemmelighetene bak olivenolje og balsamico som sentral del av italiensk gastronomi, og bli bedre i stand til å bruke olje og velge olje til egen matlaging. Det bli teori, smaksteknikk og vi prøver ulike olivenoljer på lette italienske retter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 2 timer 495 kr

Trøffelkurs

Vi tilbyr trøffelkurs. Et introduksjonskurs om trøffel og trøffeltyper og en mulighet til å bli kjent med den myteomspunne smaken og til å lære mye om denne såkalt uoppnåelig kostbare underjordiske soppen. Er det så godt som matelskerne forkynner? Hvordan bruker man det i matlagning?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 2 timer 595 kr

 |  1 2 3   |  Neste side >>