Norske og utenlandske matkurs

Her finner du matkurs fra forkjellige land i verden.
Vi gjør oppmerksom på at du finner matkurs sortert etter type ved å følge denne linken. Der finner du kurs hvor du lærer å lage hverdagsmat, gourmetmat, grillmat, sushi, tapas, desserter og mye mer.

Kjell Tores italiensk matkurs - bedrifter / grupper

Vi tilbyr Kjell Tores matkurs med italiensk mat for bedrifter og større grupper. Kurs med følelsen av å være på restaurant. Kanskje den beste måten å spise ute på.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum ca 5 timer 1.350 + mva kr

Kjell Tores matkurs - 4-retters gourmet for bedrifter / grupper

Vi tilbyr Kjell Tores matkurs med 4-retters gourmet, for bedrifter og større grupper. Kurs med følelsen av å være på restaurant. Kursene våre tilpasses de ulike anledningene og holdes i vårt 70 kvm. store kjøkken, fordelt på fire separate «stasjoner».

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum ca 5 timer 1.595 + mva kr

Kjell Tores tapaskurs - bedrifter / grupper

Vi tilbyr Kjell Tores tapaskurs for bedrifter og større grupper. Kurs med følelsen av å være på restaurant. Kanskje den beste måten å spise ute på.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum ca 5 timer 1.350 + mva kr

Matkurs 2 - For grupper på minimum 8 personer

Vi tilbyr matkurs med følelsen av å være på restaurant. Kanskje den beste måten å spise ute på. Minimum 8 personer, maks 36. Servering til senest klokken 00.30. Disse pakkene kan justeres og kombineres etter ønske, spør oss om alternativer og priser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum

Selskap - for grupper på minimum 10 personer

Vi arrangerer alle typer selskap i våre egne lyse og hensiktsmessige festlokaler i Vika, i nær tilknytning til det store kjøkkenet. Alt kan overlates til oss, vi har lang erfaring med alle slags selskaper og skreddersyr kvelden i samråd med deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum Avtales kr

Fermentert mat og drikke

Vi tilbyr kurs om fermentert mat og drikke. Gamle tradisjoner er kommet tilbake. Fermentering er en konserveringsmetode som tilfører mat og drikke probiotiske egenskaper. Det styrker immunforsvaret og kan virke helbredene. Du får med deg kambucha og vannkefir hjem.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 18.04.2018 1 kveld18.04.2018 490 kr

Grønnsakshagen

Har du lyst til å lage din egen grønnsakshage våren 2018. Vi sår i potter som du får med deg hjem. Ta med matpakke.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 17.03.2018 1 dag17.03.2018 450 kr

Koking av kraft

Vi tilbyr kurs om koking av kraft. Kraft har mange helsefordeler. Gode råvarer er den beste medisinen. Kraft er med på å restaurere fordøyelsen og dempe betennelser i kroppen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 21.02.2018 1 kveld21.02.2018 490 kr

Urtehagen - kurs i dyrking og bruk av urter

Vi tilbyr kurs i dyrking og bruk av urter med kursholder: Gudrun Karina Arntsen fra Målfrids urtehage.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 28.02.2018 3 kvelder28.02.2018 800 kr

Dessertkurs, minimum 10 personer

Italiensk dessert er så mye mer enn tiramisu og pannacotta. La oss lære deg noen av de forfriskende søte hemmelighetene Italiensk kjøkken har å by på.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bislett Oslo, Bislett 700 pr pers kr

Italiensk matkurs 1 - Farsert kyllingbryst, minimum 10 personer

Vi tilbyr matkurs i italiensk kokkekunst med farsert kyllingbryst. Våre kurs gir det et innblikk i det middelhavskjøkkenet og det unike ved dette kostholdet. På vårt kjøkken vil du lære å trylle frem italienske fristelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bislett Oslo, Bislett 800 pr pers kr

Italiensk matkurs 2 - Lammefilet, minimum 10 personer

Vi tilbyr matkurs i italiensk kokkekunst med lammefile. Våre kurs gir det et innblikk i det middelhavskjøkkenet og det unike ved dette kostholdet. På vårt kjøkken vil du lære å trylle frem italienske fristelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bislett Oslo, Bislett 800 pr pers kr

Italiensk matkurs 3 - Helstekt indrefilet, minimum 10 personer

Vi tilbyr matkurs i italiensk kokkekunst med helstekt indrefilet. Våre kurs gir det et innblikk i det middelhavskjøkkenet og det unike ved dette kostholdet. På vårt kjøkken vil du lære å trylle frem italienske fristelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bislett Oslo, Bislett 800 pr pers kr

Italiensk Pizza-kurs - minimum 12 personer

Du slutter med frossenpizza etter å ha lært å lage italiensk pizza hos oss. I løpet av kurset vil du lære om deigen, ingrediensene og ovns baking av verdens mest berømte rett.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bislett Oslo, Bislett 3 timer 600 pr pers kr

Middelhavsmatkurs , minimum 10 personer

Har du lyst til å lære mer om italiensk kokkekunst og middelhavsmat? Våre kurs gir deg et innblikk i middelhavskjøkkenet og det unike ved dette kostholdet. På vårt kjøkken vil du lære å trylle frem italienske fristelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bislett Oslo, Bislett 800 pr pers kr

Olivenoljekurs - minimum 10 personer

Vi tilbyr olivenoljekurs. Olivenolje står sentralt i det Italienske kjøkken og på dette kurset skal du lære om produksjon og klassifisering av gode olivenoljer. Vi smaker oss frem til olivenolje av ypperste kvalitet og får samtidig råd og tips om hvordan disse produktene brukes.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bislett Oslo, Bislett 750 pr pers kr

Pastakurs - minimum 12 personer

Er pasta din store lidenskap, er dette kurset for deg. Pasta er et av grunnelementene i det Italienske kjøkken. På kurset lager du pasta fra grunnen av i flere varianter og med forskjellige sauser. Vi presenterer også en annen klassisk italiensk primo piatto: Risotto med sort trøffel.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bislett Oslo, Bislett ca 2 1/2 time 600 pr pers kr

10 sunne retter

På dette kurset bruker vi råvarer som ikke er så dyre i innkjøp. Vi benytter urter, krydder og ikke minst vinaigrette til å smaksette maten vår. Vi baserer det på å bruke ca 50/50 fisk og kjøtt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

8 sunne fiskeretter

Inge lager 3 retter, 2 retter spiser vi på langbord og desserten sparer vi til slutt. Deretter deler vi oss i 3 grupper som lager to retter hver. Vi sitter ned på langbord og spiser rett for rett. Hele kvelden avsluttes med en deilig dessert.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 30.01.2018 (+3) 1 kveld30.01.2018 (+3) 1.150 kr

Breiflabb, laks og lange

Temakurs som tar for seg disse tre flotte råvarene. Vi lager supper, sauser og ikke minst masse flotte tips til hverdagsmiddager hvor et sunt kosthold står på tapetet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Pasta pasta

Inge lager 3 retter, vi spiser alle på dekket langbord. Deretter deler vi oss i 3 grupper som lager 2 retter hver. Vi sitter ned på langbord og spiser rett for rett. Hele kvelden avsluttes med en deilig dessert.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 21.02.2018 (+2) 1 kveld21.02.2018 (+2) 1.150 kr

Skalldyrbonanza

Høsten er en god tid for skalldyr. Det begynner å bli kaldt i sjøen og vi har masse godt å ta av. Vi lager supper, sauser og ikke minst masse flotte tips til hverdagsmiddager og anledninger hvor vi skal ha gjester. Gjerne hvor et sunt kosthold står på tapetet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Skalldyrbonanza (Reprise)

Når det er kaldt i sjøen er en god tid for skalldyr. Vi lager supper, sauser og ikke minst masse flotte tips til hverdagsmiddager og anledninger hvor vi skal ha gjester. Gjerne hvor et sunt kosthold står på tapetet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 13.02.2018 (+2) 1 kveld13.02.2018 (+2) 1.150 kr

Supper og krafter

Ingenting er vel bedre en enn skikkelig suppe. Vi lager 8 supper og fokuserer på de gode krafter som treng for å lage en smakfull suppe. Vi baker også 3 typer brød.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Torsk, breiflabb og lyr

Vi tilbyr matkurs med torsk, breiflabb og lyr. På dette kurset vil vi lage juletorsk og ikke minst lutefisk med klassisk tilbehør. Ellers blir det enkle retter som en kjapt kan smelle sammen av disse smakfulle og delikate råvarer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Vår kulturelle matarv

Kurs med utgangspunkt i norske middagsretter. Flere og flere spør om jeg kan sette opp et kurs hvor de Norske hverdagsrettene kan være hovedfokus.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Kurs i spansk kokekunst

Smak, lær å lage og nyt et fantastisk spansk måltid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Spania Spania

Italiensk matkurs

Vi tilbyr italiensk matkurs. På våre matlagingskurset lærer du om italiensk matkultur med utgangspunkt i matretter med sterke lokale tradisjoner, men som likevel er mindre kjente i utlandet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 980 kr

Mat-, vin- og språkkurs i Italia

Vi tilbyr mat-, vin- og språkkurs i Italia. Dra på en behagelig og meningsfylt ferie til Lucca i Toscana og kombinér italienskkurs om formiddagene med vinsmakinger og matlagningskurs på ettermiddagene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Italia Italia fra 4.950 kr

Olivenoljekurs

Vi tilbyr olivenoljekurs. På disse kursene fokuserer vi på hemmelighetene bak olivenolje og balsamico som sentral del av italiensk gastronomi. Vi er innom teori, smaksteknikk og prøver ulike olivenoljer på lette italienske retter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 2 timer 495 kr

Kokk for en dag - lær å kokkelere av søtt+salt

Det har siden oppstarten ofte blitt etterspurt matkurs hvor gjestene kan delta i matlagingen, etter 6 år kan vi endelig invitere gjester inn til oss selv. Vi har bygget et moderne kjøkken som inspirerer til kreativitet og nytenkning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 6 timer 1.595 kr

Matkurs - Barn - lær å kokkelere av søtt+salt

God mat skal ikke være forbeholdt forretningsfolk og voksne mennesker på restaurant. Vi brenner for å formidle vår kjærlighet til barn og har derfor utviklet et konsept der vi kommer ut og lager mat sammen med barn i barnehager og på skoler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Matkurs for kollegaer - lær å kokkelere av søtt+salt

Ønsker du å gjøre noe annerledes sammen med kollegaene dine? Da kan et matkurs for kollegaer hos Søtt+Salt være en avslappende og sammensveisende aktivitet. I vårt kjøkken blir dere utfordret til å både samarbeide og konkurrere. Målet er å lage deres eget måltid – med litt hjelp fra oss ,-)

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Matkurs for kunder - lær å kokkelere av søtt+salt

Jo flere kokker, jo mere søl. Jo flere kokker, jo mere gøy. Har du lyst til å invitere til et annerledes, lærerikt og inspirerende kundearrangement? La oss stå for det hele – vi lover deg en dag både du og kundene dine sent vil glemme.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Matkurs for venner - lær å kokkelere av søtt+salt

God mat forlenger gode vennskap og skaper nye. Nå inviterer Søtt+Salt til matkurs for venner i Skostredet eller i vårt kjøkken i Gabriel Tischendorfsvei 16. Her lærer dere å lage mat sammen – før dere sammen spiser maten dere har laget.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

 |  1 2 3   |  Neste side >>

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.