Norske og utenlandske matkurs

Her finner du matkurs fra forkjellige land i verden.
Vi gjør oppmerksom på at du finner matkurs sortert etter type ved å følge denne linken. Der finner du kurs hvor du lærer å lage hverdagsmat, gourmetmat, grillmat, sushi, tapas, desserter og mye mer.

Det lille kjøkkenhagekurset

Velkommen til marmeladekurs.Syltetøy og marmelade er blitt laget i de fleste hjem de siste 50 årene. Nå har industrien tatt over og på veien mister vi smak, tekstur og fremfor alt håndverket.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bygdøy Oslo, Bygdøy 18.08.2020 (+1) Tirsdager kl 18:00 - 20:0018.08.2020 (+1) fra 350 kr

Det store kjøkkenhagekurset

Velkommen til marmeladekurs.Syltetøy og marmelade er blitt laget i de fleste hjem de siste 50 årene. Nå har industrien tatt over og på veien mister vi smak, tekstur og fremfor alt håndverket.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bygdøy Oslo, Bygdøy 19.08.2020 (+2) 1 helg19.08.2020 (+2) fra 450 kr

Marmeladekurs

Velkommen til marmeladekurs.Syltetøy og marmelade er blitt laget i de fleste hjem de siste 50 årene. Nå har industrien tatt over og på veien mister vi smak, tekstur og fremfor alt håndverket.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bygdøy Oslo, Bygdøy 1 helg 1.350 kr

Brødbakst - surdeig og spelt med LevLandlig

Bladet Levlandlig har inngått et samarbeid med Lizas Småbruk, og i samarbeid tilbyr vi dette kurset i brødbakst med surdeig og spelt. Baker du av og til et brød, men ønsker du å lære mer om hvordan å bake gode brød med andre typer mel (spelt, emmer, rug osv)?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 25.09.2020 (+1) 1 dag25.09.2020 (+1) 1.950 kr

Hønsehold for amatører og nybegynnere

Vi tilbyr kurs i hønsehold for amatører og nybegynnere. Hva spiser høner (ikke)? Hvorfor legger høner egg året rundt når ingen andre fugl gjør det? Skal jeg eller skal jeg ikke ha lys i hønsehuset om vinteren?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 18.09.2020 (+1) 1 dag18.09.2020 (+1) 1.800 kr

Kurs om hønsehold og hønseslakt

Vi tilbyr kurs om hønsehold og hønseslakt. Hva spiser høner (ikke)? Hvorfor legger høner egg året rundt når ingen andre fugl gjør det? Skal jeg eller skal jeg ikke ha lys i hønsehuset om vinteren? Det finnes mange ting man lurer på når man starter med høner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 09.10.2020 1 dag09.10.2020 1.950 kr

Kurs om partering av lam og andre større dyr

Lurer du på hvor lammekotelettene sitter på lammekroppen? Skulle du gjerne lære å ta ut låret uten å skjære unødvendig i kjøttet? Hvilket kjøtt lager man pølser av, hva er godt som stek og hvordan lage pinnekjøtt, skinke og bacon? Vi tilbyr kurs om partering av lam og andre større dyr.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 06.11.2020 1 dag06.11.2020 2.300 kr

Kurs om slakt av lam og andre større dyr

Vi tilbyr kurs om slakt av lam og andre større dyr. Hvert år er vi utrolig spente over å kunne tilby dette kurset! Sammen med vår reisende gårdsslakter skal du lære på dette kurset hvordan å avlive og slakte lam og andre større dyr selv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 30.10.2020 1 dag30.10.2020 2.500 kr

Pølselaging

Vi tilbyr kurs i pølselaging. På dette kurset lager vi 4 forskjellige typer pølser. Vi vil lære om hva slags kjøtt man kan bruke, hva slags tilleggsingredienser man kan bruke og hvilke typer pølseskinn som finnes. Vi vil lage forskjellige typer pølser og selvfølgelig skal vi smake på resultatene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 16.10.2020 (+2) 1 dag16.10.2020 (+2) 1.950 kr

Spekemat & kjøttpålegg

Vi tilbyr kurs om spekemat & kjøttpålegg. Denne dagen skal du lære mer om konservering, speking og salting av kjøtt mens vi lager spekepølse, leverpostei, pancetta, og lammerull.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 19.09.2020 (+2) 1 dag19.09.2020 (+2) 1.950 kr

Ysting på kjøkkenet - feta og ferskost

Vi tilbyr kurs om feta og ferskost. Lyst å lære lage feta (-stil) ost, yoghurt, ferskost og ricotta? På dette kurset lærer du hvordan du selv kan yste hjemme, med utstyret du har hjemme.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 11.09.2020 (+1) 1 dag11.09.2020 (+1) 1.950 kr

Ysting på kjøkkenet - gouda og camembert

Vi tilbyr kurs i å lage gouda, camembert, ricotta og brunost! Dette kurset er rettet mot de som har vært på første kurset, de som yster litt hjemme eller kan noe om ysting. Du har laget noen få ferske ysteprodukter og har lyst å ta neste steget.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 22.01.2021 1 dag22.01.2021 1.950 kr

Ysting på kjøkkenet 2 - camembert og gulost

Vi tilbyr kurs i å lage gulost og camembert. På dette kurset lærer du å yste litt mer kompliserte oster hjemme. Vi skal lage små guloster og hvitmuggsoster. (Det blir en camembert-stil ost og ingen ekte camembert: vi er nemlig i Norge og ikke i Frankrike).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 18.09.2020 (+1) 1 dag18.09.2020 (+1) 1.950 kr

Partering og slakting

Vi tilbyr kurs i partering og slakting. Kurset tar for seg partering av ferdig mørnet vilt,hvor dere får mulighet til å bruke kniven selv under veiledning fra oss. Riktig partering gjør gourmetretten til en nytelse!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vestfold Vestfold 1.000 kr

Viltmatkurs

Vi tilbyr kurs i matlaging av vilt som går over 1 kveld og avsluttes med en viltmiddag av det sjeldne. Vi viser deg hvordan viltmat tilberedes for et optimalt resultat, slik at du kan overraske dine venner med et måltid som huskes.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Buskerud Buskerud 1 kveld 3.000 kr
Telemark Telemark 1 kveld 3.000 kr
Vestfold Vestfold 1 kveld 3.000 kr

Dumplingkurs

Håkon Lindbäck har tilbragt mye tid på å studere kinesisk matkultur og arbeidet ved flere restauranter i Kina for å lære seg grunnlaget for bredden i ekte kinesisk mat

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 05.09.2020 (+1) 4 timer05.09.2020 (+1) 1390 kr
Oslo, Grünerløkka 21.11.2020 4 timer 21.11.2020 1390 kr

Indisk matkurs

Vi tilbyr indisk matkurs. På kurset får deltagerne skjerpet matkompetansen med et utvalg klassiske indiske retter. Kursdeltagerne vil jobbe med krydder, urter og belgfrukter. Det jobbes med fugl, fisk, lam og yoghurt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 22.08.2020 (+3) 4 timer22.08.2020 (+3) 1390 kr
Oslo, Grünerløkka 21.09.2020 4 timer 21.09.2020 1390 kr
Oslo, Grünerløkka 31.10.2020 4 timer 31.10.2020 1390 kr
Oslo, Grünerløkka 23.11.2020 4 timer 23.11.2020 1390 kr

Italiensk matkurs

Vi tilbyr italiensk matkurs. Det italienske kjøkken er ujålete, usnobbete, upretensiøst, enkelt og velsmakende. Det er alltid selve råvaren som spiller hovedrollen i en italiensk rett. Pynt og fjas på maten finner man ikke. Man legger ikke «ein liten persilledusk på toppen» i Italia.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 08.09.2020 (+3) 08.09.2020 (+3) 1390 kr
Oslo, Grünerløkka 21.09.2020 21.09.2020 1390 kr
Oslo, Grünerløkka 10.10.2020 10.10.2020 1390 kr
Oslo, Grünerløkka 24.10.2020 24.10.2020 1390 kr

Kokkekurs for dummies? / Hvordan lage gode hverdagsretter

Vi tilbyr kokkekurs for dummies? / Hvordan lage gode hverdagsretter til middag? Har du kjent på litt kjøkkenskrekk? Blir det for teoretisk med kokebøker eller matblogger? Hva med et praktisk hverdags-mat-matkurs?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 07.09.2020 (+1) 07.09.2020 (+1) 1390 kr
Oslo, Grünerløkka 20.10.2020 20.10.2020 1390 kr

Meze - Mat fra midtøsten

Vi tilbyrMeze - Mat fra midtøsten. Det libanesiske kjøkken er i tillegg til å være det viktigste i midtøsten påvirket kulinarisk fra alle himmelretninger. Middagsbordet er en lang sjenerøs fest full av fargerike meze som kan sammenlignes med tapas.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 01.09.2020 (+2) 4 timer01.09.2020 (+2) 1350 kr
Oslo, Grünerløkka 26.09.2020 4 timer 26.09.2020 1350 kr
Oslo, Grünerløkka 07.11.2020 4 timer 07.11.2020 1350 kr

Pastakurs med Daniela Linarello

Daniela Linarello vil la deg prøve deg på ulike typer pasta med og uten fyll med flere ulike farger laget fra grunnen av.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 15.08.2020 15.08.2020 1390 kr

Pizzakurs

Vi tilbyr pizzakurs. Pizza blir best (italiensk) om du lager den enkelt med få ingredienser. ? Selv om pizza er enkelt å lage, betyr det ikke at man kan være kunnskapsløs når den lages. Jo bedre du forstår prosessene, jo bedre blir resultatet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 18.08.2020 (+3) 4 timer18.08.2020 (+3) 1.250 kr
Oslo, Grünerløkka 12.09.2020 4 timer 12.09.2020 1.250 kr
Oslo, Grünerløkka 06.10.2020 4 timer 06.10.2020 1.250 kr
Oslo, Grünerløkka 14.11.2020 4 timer 14.11.2020 1.250 kr

Sushikurs

Vi tilbyr sushikurs. På kurset øver deltagerne på å tilberede et utvalg av nigirisushi og norimaki. Dessuten lærer man trikset å jobbe med klebrig ris som klister seg til fingre som om de blir limt fast, om man da ikke bruker det fantastisk geniale, enkle trikset med.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 4 timer 1390 kr

Tapaskurs

Vi tilbyr tapaskurs. Å spise tapas er herlig uformelt og inkluderende. Et utvalg retter som er enkle å lage, enkle å servere og ennå enklere å spise. Det smaker jo så godt, som regel finnes noe godt i et glass ved siden av også.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 22.08.2020 (+3) 22.08.2020 (+3) 1390 kr
Oslo, Grünerløkka 14.09.2020 14.09.2020 1390 kr
Oslo, Grünerløkka 10.10.2020 10.10.2020 1390 kr
Oslo, Grünerløkka 09.11.2020 09.11.2020 1390 kr

Thaimat kurs

Vi tilbyr matkurs i thaimat. Thaimat er gladmat fra en varm og rik kultur. Kurset gir deg anledning å møte nye råvarer, nye smaker og få nye munnopplevelser. Smakssenteret pepres av inntrykk og opplevelsen varer lenge. Kontrasten til det tradisjonelle norske kjøkken kan vel knapt bli større.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 4 timer 1390 kr

Cake afternoon with Jolanta

Vi tilbyr Cake afternoon with Jolanta. Come along to learn how to prepare and to decorate different cakes. Jolanta will teach you as well how to decorate cakes with fancy but easy edible decoration !

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 timer 450/380 for students kr

Finger food for your next party with Jolanta

Vi tilbyr Finger food for your next party with Jolanta. Come along to learn from Jolanta how to prepare several delicious finger food to share with your friends !

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 timer 450/380 for students kr

French Cuisine with Anne

Vi tilbyr French Cuisine with Anne. Social Cooking gathers people to share great moments, get to know one another and learn to cook a variety of meals, everything from homemade bread and cheese to gourmet dishes that require advanced techniques.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 timer 450/380 for students kr

French Macaron with Jolanta

Vi tilbyr French Macaron with Jolanta. The Macaron is considered to be the jewel of french pastries in Europe. Macarons are in a league of their own. You will learn how to make basic macarons and will prepare some festive colours and flavours.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 timer 450/380 for students kr

Greek Cuisine with Alexandra

Vi tilbyr Greek Cuisine with Alexandra. Alexandra comes from Greece and is a mathematician by profession. She came to Stavanger one year ago. She loves cooking and especially cooking her home-country food.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 timer 450/380 for students kr

Indian Cuisine with Joyita

Vi tilbyr Indian Cuisine with Joyita. Come along to learn from Joyita some delicious recipes and spend time with great people in a relaxed atmosphere!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 timer 450/380 for students kr

Italian Cuisine with Eliana

Vi tilbyr Italian Cuisine with Eliana. Eliana is born in Piedmont but she has lived in many different parts of Italy, such as Sicily, Tuscany and Liguria. Moving around Italy made her discover and learn different kind of regional cuisines and traditional recipes.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 timer 450/380 for students kr

Korean Cuisine with Jieun

Vi tilbyr Korean Cuisine with Jieun. Jieun is from Busan came to Norway for over 4 years ago. She loves her home-country food and enjoys cooking because it brings her closer to herself and other people.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 timer 450/380 for students kr

Spanish Cuisine with Laura

Vi tilbyr Spanish Cuisine with Laura. Food is as integral to Spain as its rich history, with each of Spain’s regions home to a range of unique cuisines and flavors. Sociable dishes made for sharing, from tapas-style prawns to classic Patatas bravas and the easiest ever tortilla.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 08.12.2020 08.12.2020 450/380 for students kr

Sushi with Obbie

Vi tilbyr Sushikurs with Obbie. He learned how to cook from his mother as early as nine years old. When he lived and worked in Singapore for eight years, his love for Asian food inspired him and he closely watched the hawker street food chefs and cooks while preparing famous Asian dishes.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 timer 400/380 for students kr

Thai cuisine with Kittikanya

Vi tilbyr Thai cuisine with Kittikanya. She was born and raised in Thailand with a family that have a lot of love in cooking. Growing up with a restaurant owned by her family had taught her a lot of skills in cooking Thai food.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 timer 400/380 for students kr

Venezuelan Cuisine with Adriana

Vi tilbyr Venezuelan Cuisine with Adriana. Social Cooking gathers people to share great moments, get to know one another and learn to cook a variety of meals, everything from homemade bread and cheese to gourmet dishes that require advanced techniques.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 450/380 for students kr

Vietnamese Cuisine with Tram

Vi tilbyr Vietnamese Cuisine. Tram is a Vietnamese-Norwegian who has started Banh Mi Nam Nam, a popup concept promoting quality Vietnamese street food in Stavanger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 timer 450/380 for students kr

Indisk aften - jentekveld eller utdrikningslag

Vi tilbyr indisk matkurs som Bollywood/ utdrikningslag. Arranger en unik kveld for deg og dine venner! Matlaging er en flott sosial aktivitet for å nyte hverandres selskap med god mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1 dag / kveld

Indisk mat - grunnkurs

Vi tilbyr grunnkurs i indisk mat. Grunnkurset består av tre spennende menyer fordelt på tre økter med forretter, hverdagsmiddag og selskapsmiddag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 3 kvelder / 1 helg 2.800 kr

Indisk mat - grunnkurs - Mat og kulturreise

Vi arrangerer unike mat- og kulturreiser til India. Målet er å vise særegenhet og mangfoldet, når det gjelder mat, kultur og opplevelser. Det er mulig å bli med til både sør-, øst og nord.

Sted Neste kurs Varighet Pris
India India

Indisk mat - grunnkurs (helg)

Vi tilbyr grunnkurs i indisk mat (helg). Grunnkurset består av tre spennende menyer fordelt på tre økter med forretter, hverdagsmiddag og selskapsmiddag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1 helg 2.800 kr

Indisk mat - Temakveld

En temakveld er et kurs hvor fokuset er på én meny med tilbehør. Kurset varer i 3 – 3,5 timer og er delt i tre deler. Våre temakvelder passer for deg som ønsker en innføring i indisk matlaging, bruk av krydder, ønsker å lære mer om spesielle retter eller rett og slett bare ha en hyggelig kveld.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1 kveld 1.350 kr

Indisk mat - videregående

Vi tilbyr videregående kurs i indisk mat. Har du god kjennskap til det indiske kjøkken, og er litt over gjennomsnittlig til å lage mat? Da er dette kurset for deg! Det er ikke vanskeligere, men et alternativ til deg som har lyst til å slå ut håret og lære litt mer avansert.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 3 kvelder / 1 helg 2.650 kr

Indisk matkurs som et kick-off / teambuilding eller sosialt event

Vi tilbyr indisk matkurs som et kick-off / teambuilding eller sosialt event. Matlaging er en flott sosial aktivitet både for å styrke team og nyte hverandres selskap med god mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1 dag / kveld

Live kurs i babymat - nettkurs

Lær gjennom dette live kurset det du trenger å vite for å lage næringsrik og god mat til barnet ditt. Kurset vil foregå i en lukket facebookgruppe som vil eksistere i 2 uker. Det er mulig å stille spørsmål også i ettertid, og du kan se opptaket så mange ganger du ønsker i løpet av disse 2 ukene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 390 kr

Lær å lage hjemmelaget babymat

Vi tilbyr kurs i å lage hjemmelaget babymat. Ta med barnet på en oppdagelsesreise i matens verden, fylt av gode smaksopplevelser og næring! Lær å lage hjemmelaget babymat - helt enkelt. Dette er mat som kan kombineres med resten av familien sin mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 timer 690 kr

Online kurs – Introduksjon av babyens første mat

Lær gjennom dette live kurset det du trenger å vite for å lage næringsrik og god mat til barnet ditt. Kurset vil foregå i en lukket facebookgruppe som vil eksistere i 2 uker. Det er mulig å stille spørsmål også i ettertid, og du kan se opptaket så mange ganger du ønsker i løpet av disse 2 ukene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 390 kr

Kokk for en dag - lær å kokkelere

Det har siden oppstarten ofte blitt etterspurt matkurs hvor gjestene kan delta i matlagingen, etter 6 år kan vi endelig invitere gjester inn til oss selv. Vi har bygget et moderne kjøkken som inspirerer til kreativitet og nytenkning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 6 timer 1.595 kr

Matkurs - Barn - lær å kokkelere

God mat skal ikke være forbeholdt forretningsfolk og voksne mennesker på restaurant. Vi brenner for å formidle vår kjærlighet til barn og har derfor utviklet et konsept der vi kommer ut og lager mat sammen med barn i barnehager og på skoler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Matkurs for kollegaer - lær å kokkelere

Ønsker du å gjøre noe annerledes sammen med kollegaene dine? Da kan et matkurs for kollegaer hos Søtt+Salt være en avslappende og sammensveisende aktivitet. I vårt kjøkken blir dere utfordret til å både samarbeide og konkurrere. Målet er å lage deres eget måltid – med litt hjelp fra oss ,-)

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Matkurs for kunder - lær å kokkelere

Jo flere kokker, jo mere søl. Jo flere kokker, jo mere gøy. Har du lyst til å invitere til et annerledes, lærerikt og inspirerende kundearrangement? La oss stå for det hele – vi lover deg en dag både du og kundene dine sent vil glemme.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Matkurs for venner - lær å kokkelere

God mat forlenger gode vennskap og skaper nye. Nå inviterer Søtt+Salt til matkurs for venner i Skostredet eller i vårt kjøkken i Gabriel Tischendorfsvei 16. Her lærer dere å lage mat sammen – før dere sammen spiser maten dere har laget.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

 |  1 2 3   |  Neste side >>