Norske og utenlandske matkurs

Her finner du matkurs fra forkjellige land i verden.
Vi gjør oppmerksom på at du finner matkurs sortert etter type ved å følge denne linken. Der finner du kurs hvor du lærer å lage hverdagsmat, gourmetmat, grillmat, sushi, tapas, desserter og mye mer.

Brødbakst - surdeig og spelt med LevLandlig

Baker du av og til et brød, men ønsker du å lære mer om hvordan å bake gode brød med andre typer mel (spelt, emmer, rug osv)? Ønsker du å lære mer om surdeigskultur og andre gjærmetoder og langtidsheving? Vil du prøvebake i steinovn? Da passer dette kurset!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 10.03.2023 (+1) 1 dag10.03.2023 (+1) 2.200 kr

Dufter av Provence

Dette blir et nytt kurs. Vi er kjempespente over å kunne tilby dette nye kurset. Program og beskrivelse kommer snart. Vil du ikke vente? Send gjerne en melding eller ring til Karin, kursholderen, på 414 26 983 eller fyll ut kontaktskjemaet herunder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 25.08.2023 1 dag25.08.2023 2.200 kr

Glutenfri bakst

Gå ikke glipp lengre av dine favoritter! Lær å bake fantastiske glutenfrie oppskrifter sammen med Karin, som er gourmetkokk, småbruker og glutenintolerant. Dette kurset er for alle som ønsker å få en introduksjon i smakfull glutenfri bakst på småbruket vårt på vakre Hadeland.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 29.09.2023 1 dag29.09.2023 2.200 kr

Gryteretter

Har du lyst å bli med på en dag med deilige dufter, gryter som putrer og ikke minst en fantastisk middag? De fleste av oss forbinder gryteretter med bestemødre, store kjeler på komfyren og glemte dufter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 10.02.2023 (+1) 1 dag10.02.2023 (+1) 2.200 kr

Hjemmelaget pasta & ravioli

Bli med på en ettermiddag med pastalaging, etterfulgt av en nydelig middag! De flest av oss forbinder Italiensk mat med pasta og i Italia bruker de jo hjemmelaget pasta daglig. Det er noe spesielt godt med hjemmelaget pasta med smaker fra det italienske kjøkken.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 15.04.2023 (+1) 1 dag15.04.2023 (+1) 2.200 kr

Hønsehold

Vi tilbyr kurs i hønsehold for amatører og nybegynnere. Hva spiser høner (ikke)? Hvorfor legger høner egg året rundt når ingen andre fugl gjør det? Skal jeg eller skal jeg ikke ha lys i hønsehuset om vinteren?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 14.04.2023 1 dag14.04.2023 2.000 kr

Hønseslakt og hønsehold

Vi tilbyr kurs om hønseslakt og hønsehold. Ingen høner, uten haner. Og har du høner, vil du etter hvert oppdage å få for mange haner. På dette kurset vil du derfor også lære om hvordan avlive fjærkre på en human måte. Vi lærer om bruk av hele dyret, fra nebb til hale, og ikke minst innvollene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 26.05.2023 (+1) 1 dag26.05.2023 (+1) 2.200 kr

Julemat

Dette blir et nytt kurs. Vi er kjempespente over å kunne tilby dette nye kurset. Program og beskrivelse kommer snart. Vil du ikke vente? Send gjerne en melding eller ring til Karin, kursholderen, på 414 26 983 eller fyll ut kontaktskjemaet herunder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 1 dag 2.200 kr

Lammekjøtt

Har du lyst å bli med på en dag med deilige dufter, himmelske lammeretter og får-retter og ikke minst en fantastisk middag ved langbordet i vinterhagen!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 24.03.2023 1 dag24.03.2023 2.200 kr

Norsk tapas

Dette kurset er ganske nytt og vi er kjempespennende over å kunne tilby det! Bli med på en ettermiddag med tapaslaging med norske råvarer med gourmetkokken vår, Karin, etterfulgt av en nydelig tapasmiddag!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 31.03.2023 (+1) 1 dag31.03.2023 (+1) 2.200 kr

Pølselaging

Vi tilbyr kurs i pølselaging. På dette kurset lager vi 4 forskjellige typer pølser. Vi vil lære om hva slags kjøtt man kan bruke, hva slags tilleggsingredienser man kan bruke og hvilke typer pølseskinn som finnes. Vi vil lage forskjellige typer pølser og selvfølgelig skal vi smake på resultatene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 17.02.2023 (+1) 1 dag17.02.2023 (+1) 2.200 kr

Spekemat og kjøttpålegg

Vi tilbyr kurs om spekemat og kjøttpålegg. .Lyst å lære å lage din egen spekemat og kjøttpålegg: spekepølser, lammerull, bacon og leverpostei? Lizas småbruk inviterer til kurs i spekemat og kjøttpålegg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 22.09.2023 1 dag22.09.2023 2.200 kr

Ysting på kjøkkenet - feta og ferskost

Vi tilbyr kurs om feta og ferskost. Lyst å lære lage feta (-stil) ost, yoghurt, ferskost og ricotta? På dette kurset lærer du hvordan du selv kan yste hjemme, med utstyret du har hjemme.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 28.04.2023 1 dag28.04.2023 2.200 kr

Ysting på kjøkkenet - gouda og camembert

Vi tilbyr kurs i å lage gouda, camembert, ricotta og brunost! Dette kurset er rettet mot de som har vært på første kurset, de som yster litt hjemme eller kan noe om ysting. Du har laget noen få ferske ysteprodukter og har lyst å ta neste steget.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 11.05.2023 1 dag11.05.2023 2.200 kr

Italiensk matkurs

Er du lei av ferdigmat eller tilsynelatende italiensk mat? Vil du bli kjent med de hemmelige triksene bak Italias gode kjøkken? La oss guide deg i en verden full av spennende retter og skikkelige råvarer. Våre matkurs arrangeres én gang i måneden og består av selvstendige leksjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Nordstrand Oslo, Nordstrand 4 kvelder 1.200 kr

Indisk aften - jentekveld eller utdrikningslag

Vi tilbyr indisk matkurs som Bollywood/ utdrikningslag. Arranger en unik kveld for deg og dine venner! Matlaging er en flott sosial aktivitet for å nyte hverandres selskap med god mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1 dag / kveld Avtales kr

Indisk mat - grunnkurs

Vi tilbyr grunnkurs i indisk mat. Grunnkurset består av tre spennende menyer fordelt på tre økter med forretter, hverdagsmiddag og selskapsmiddag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka Avtales kr

Indisk mat - grunnkurs - Mat og kulturreise

Vi arrangerer unike mat- og kulturreiser til India. Målet er å vise særegenhet og mangfoldet, når det gjelder mat, kultur og opplevelser. Det er mulig å bli med til både sør-, øst og nord.

Sted Neste kurs Varighet Pris
India India Avtales kr

Indisk mat - Temakveld

En temakveld er et kurs hvor fokuset er på én meny med tilbehør. Kurset varer i 3 – 3,5 timer og er delt i tre deler. Våre temakvelder passer for deg som ønsker en innføring i indisk matlaging, bruk av krydder, ønsker å lære mer om spesielle retter eller rett og slett bare ha en hyggelig kveld.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1 kveld Avtales kr

Indisk matkurs som et kick-off / teambuilding eller sosialt event

Vi tilbyr indisk matkurs som et kick-off / teambuilding eller sosialt event. Matlaging er en flott sosial aktivitet både for å styrke team og nyte hverandres selskap med god mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1 dag / kveld Avtales kr

Viltmatkurs

Vi lærer deg hvordan du henter frem den deilige gourmet smaken i viltkjøttet. Alle får individuell veiledning. Kurset avsluttes med en viltmiddag av det sjeldne, hvor elevene kan ha med seg en gjest hver til bords.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandefjord Sandefjord 1 kveld 3.500 kr

Thaimatkurs - bedriftsinternt

Vi tilbyr oss å komme til deres bedrift og holde kurs i thaimat. iam Oriental holder kurs i thaimat hvor du får innføring i de viktigste urter og krydder og lærer hvordan råvarer behandles og tilberedes. Du vil lære å tilberede de mest kjente thairettene med et spekter av smaker og tilsetninger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr

Thaimatkurs - hjemme

Vi tilbyr å komme hjem til deg og holde kurs. Thaimat har aldri vært mer populært og det er stadig flere som blir fasinert av det thailandske kjøkken. Liker du å tilberede sunn og god mat eller kanskje du ønsker å imponere dine venner med noe hjemmelaget og eksotisk?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1.150 min 5 pers kr

Italia - samfunn, historie og kultur

En «reise» til Italia - dagens Italia, det historiske Italia, kulturen og menneskene Fascinasjonen for Italia, dagens Italia, det historiske Italia, kulturen og menneskene, kirkene, maten, vinen og det vi tenker på som typisk italiensk- la dolce vita.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandefjord Sandefjord 16.08.2023 3 dager16.08.2023 4.300 kr

Spania - samfunn, historie og kultur

Første del av boken handler om dagens Spania, annen del er en historiebok, og tredje del er en personlig preget reiseskildring fra hans mange reiser i landet. Temaet er enormt, og dette store lerretet skal foreleser Arnt Stefansen strekke ut på disse tre kursdagene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandefjord Sandefjord 21.08.2023 3 dager21.08.2023 4.300 kr

Asiatiske smaker

Kurset er et deltakende kokkekurs som tar for seg teoretiske prinsipper fra det asiatiske kjøkken. Deltakerne blir veiledet gjennom kveldens meny som blant annet består av bla. Jianbing med and, spareribs og Tod mun pla(thai fiskekake).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 28.03.2023 (+1) 4 timer28.03.2023 (+1) 1.750 kr

Forhåndsinnspilt digital Matlagingskurs - Asiatiske Smaker

Vi tilbyr Forhåndsinnspilt digital Matlagingskurs - Asiatiske Smaker. I løpet av ca 1,5 time guides du igjennom tilberedningen og ferdigstillingen av 2 retter. I løpet av ca 1,5 time guides du igjennom tilberedningen og ferdigstillingen av to deilige retter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 300 kr

Forhåndsinnspilt digital Matlagingskurs - Franske Smaker

Vi tilbyr Forhåndsinnspilt digital Matlagingskurs - Franske Smaker. I løpet av ca 1,5 time guides du igjennom tilberedningen og ferdigstillingen av 2 retter. Kursholder deler av sin kunnskap og forklarer de viktigste faktorene for å lykkes med kveldens råvarer mens du lager mat sammen med vår kokk,

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grûnerløkka Oslo, Grûnerløkka 1,5 timers kurs 1.600 kr

Forhåndsinnspilt digital Matlagingskurs - Spansk Aften

Vi tilbyr Forhåndsinnspilt digital Matlagingskurs - Spansk AftenI løpet av ca 1,5 time guides du igjennom tilberedningen og ferdigstillingen av 2 retter. Kursholder deler av sin kunnskap og forklarer de viktigste faktorene for å lykkes med kveldens råvarer mens du lager mat sammen med vår kokk,

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grûnerløkka Oslo, Grûnerløkka 1.600 kr

Forhåndsinnspilt digital ost og vinkurs

Vi tilbyr også digitale ost og vinkurs som er tilgjengelige alle dager i året. Kurset er forhåndsinnspilte. Du kan velger mellom flere kurs under veiledning fra OL-mestere eller en Master Of Wine. Hva kan vel slå dette? Vi har utvalgte kurs som er forhåndsinnspilte og klar for avspilling!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 300 kr

Gatemat /street food 2.0 dagtid

Vårt populære kurs «Streetfood» har vært en kjempesuksess helt siden starten og for å gi tidligere deltagere mulighet til å lære enda mer om denne spennende matstilen har vi nå utviklet et nytt kurs med helt nye retter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Vulkan Oslo, Vulkan 1.750 kr

Gatemat /street food 2.0 kveldstid

Vårt populære kurs «Streetfood» har vært en kjempesuksess helt siden starten og for å gi tidligere deltagere mulighet til å lære enda mer om denne spennende matstilen har vi nå utviklet et nytt kurs med helt nye retter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Vulkan Oslo, Vulkan 28.02.2023 (+1) 28.02.2023 (+1) 1.750 kr

Italienske viner

Vi tilbyr vinkurs om italienske viner. Det blir en teoretisk gjennomgang der vi går gjennom vinlandets viktigste egenskaper og lærer hvorfor vinen fra de ulike områdene smaker som de gjør. Vi smaker fem viner fra ulike distrikter denne kvelden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 950 kr

Street food dagtid

Vi tilbyr kurs i Street Food. Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food-trenden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 11.02.2023 (+1) 11.02.2023 (+1) 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 18.03.2023 18.03.2023 1.750 kr

Street food kveldstid

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food-trenden. Som Ingrid Espelid har vi også jukset litt på forhånd med de tilberednings-teknikkene som tar lengst tid, men vil gjennomgå alle prosesser i løpet av kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Vulkan Oslo, Vulkan 14.02.2023 (+7) 14.02.2023 (+7) 1.750 kr

 |  1 2   |  Neste side >>