Norske og utenlandske matkurs

Her finner du matkurs fra forkjellige land i verden.
Vi gjør oppmerksom på at du finner matkurs sortert etter type ved å følge denne linken. Der finner du kurs hvor du lærer å lage hverdagsmat, gourmetmat, grillmat, sushi, tapas, desserter og mye mer.

Brødbakst - surdeig og spelt med LevLandlig

Bladet Levlandlig har inngått et samarbeid med Lizas Småbruk, og i samarbeid tilbyr vi dette kurset i brødbakst med surdeig og spelt. Baker du av og til et brød, men ønsker du å lære mer om hvordan å bake gode brød med andre typer mel (spelt, emmer, rug osv)?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 1 dag 1.950 kr

Hønsehold for amatører og nybegynnere

Vi tilbyr kurs i hønsehold for amatører og nybegynnere. Hva spiser høner (ikke)? Hvorfor legger høner egg året rundt når ingen andre fugl gjør det? Skal jeg eller skal jeg ikke ha lys i hønsehuset om vinteren?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 15.05.2020 (+1) 1 dag15.05.2020 (+1) 1.800 kr

Kurs om hønsehold og hønseslakt

Vi tilbyr kurs om hønsehold og hønseslakt. Hva spiser høner (ikke)? Hvorfor legger høner egg året rundt når ingen andre fugl gjør det? Skal jeg eller skal jeg ikke ha lys i hønsehuset om vinteren? Det finnes mange ting man lurer på når man starter med høner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 05.06.2020 (+1) 1 dag05.06.2020 (+1) 1.950 kr

Kurs om partering av lam og andre større dyr

Lurer du på hvor lammekotelettene sitter på lammekroppen? Skulle du gjerne lære å ta ut låret uten å skjære unødvendig i kjøttet? Hvilket kjøtt lager man pølser av, hva er godt som stek og hvordan lage pinnekjøtt, skinke og bacon? Vi tilbyr kurs om partering av lam og andre større dyr.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 06.11.2020 1 dag06.11.2020 2.300 kr

Kurs om slakt av lam og andre større dyr

Vi tilbyr kurs om slakt av lam og andre større dyr. Hvert år er vi utrolig spente over å kunne tilby dette kurset! Sammen med vår reisende gårdsslakter skal du lære på dette kurset hvordan å avlive og slakte lam og andre større dyr selv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 30.10.2020 1 dag30.10.2020 2.500 kr

Pølselaging

Vi tilbyr kurs i pølselaging. På dette kurset lager vi 4 forskjellige typer pølser. Vi vil lære om hva slags kjøtt man kan bruke, hva slags tilleggsingredienser man kan bruke og hvilke typer pølseskinn som finnes. Vi vil lage forskjellige typer pølser og selvfølgelig skal vi smake på resultatene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 24.04.2020 (+2) 1 dag24.04.2020 (+2) 1.950 kr

Spekemat & kjøttpålegg

Vi tilbyr kurs om spekemat & kjøttpålegg. Denne dagen skal du lære mer om konservering, speking og salting av kjøtt mens vi lager spekepølse, leverpostei, pancetta, og lammerull.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 19.09.2020 1 dag19.09.2020 1.950 kr

Ysting på kjøkkenet - feta og ferskost

Vi tilbyr kurs om feta og ferskost. Lyst å lære lage feta (-stil) ost, yoghurt, ferskost og ricotta? På dette kurset lærer du hvordan du selv kan yste hjemme, med utstyret du har hjemme.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 11.09.2020 1 dag11.09.2020 1.950 kr

Ysting på kjøkkenet - gouda og camembert

Vi tilbyr kurs i å lage gouda, camembert, ricotta og brunost! Dette kurset er rettet mot de som har vært på første kurset, de som yster litt hjemme eller kan noe om ysting. Du har laget noen få ferske ysteprodukter og har lyst å ta neste steget.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 08.05.2020 1 dag08.05.2020 1.950 kr

Ysting på kjøkkenet 2 - camembert og gulost

Vi tilbyr kurs i å lage gulost og camembert. På dette kurset lærer du å yste litt mer kompliserte oster hjemme. Vi skal lage små guloster og hvitmuggsoster. (Det blir en camembert-stil ost og ingen ekte camembert: vi er nemlig i Norge og ikke i Frankrike).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 1 dag 1.950 kr

Italia på tallerkenen - med deg bak grytene

Lær italienske "slagere" av profesjonelle kokker. Det italienske kjøkkenet er blant verdens mest utbredte og populære. Nå kan du lære å mestre de beste italienske rettene. Pizza og pasta har gått inn i det norske kostholdet som like kjære og kjente retter som kjøttkaker og fårikål.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Aker Brygge Oslo, Aker Brygge 1 kveld 1.650 kr

Lær å komponere de deiligste asiatiske retter med sjømat i fokus

Det asiatiske kjøkkenet er svært så spennende og omfangsrikt, vi snakker tross alt et helt kontinent. Lørdag 28. september får du en utmerket anledning til å lære deg å jobbe asiatiske og norske råvarer i skjønn forening.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 23.05.2020 1 dag23.05.2020 1.550 kr

Lær å lage saus slik proffene gjør det

Vil du lære å lage saus slik de profesjonelle gjør det? Nå kan du imponere alle rundt spisebordet hjemme med herlige, hjemmelagde sauser. Norges ledende kokker påtar seg oppgaven som dine læremestere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Aker Brygge Oslo, Aker Brygge 1 kveld 1.295 kr

Sausekurs

Lær kunsten å lage de deiligste sauser og ikke minst hjemmelaget kraft som er det aller viktigste. En god saus forutsetter nesten alltid en god kraft. På dette kurset lærer du begge deler, også klassiske sauser med egg eller smør som base. Etter dette kurset blir du familiens helt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.095 kr

Italiensk matlagningskurs

Vi tilbyr italiensk matkurs for grupper fra 6 personer og oppover. Lær å lage italiensk mat, slik italienerne lager den! Planlegger vennegjengen din, eller dine arbeidskollegaer å finne på noen sammen en kveld? Et kurs i italiensk matlaging kan være en god idé.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 3 timer fra 750 kr
Drammen Drammen 3 timer fra 750 kr
Fredrikstad Fredrikstad 3 timer fra 750 kr
Oslo Oslo 3 timer fra 750 kr

Asiatiske smaker

Kurset er et deltakende kokkekurs som tar for seg teoretiske prinsipper fra det asiatiske kjøkken.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 13.08.2020 (+1) 4 timer13.08.2020 (+1) 1.600 kr

Mer street Food dagtid

Vi har fornyet vårt Streetfood-kurs! Dette kurset har vært en kjempesuksess helt siden starten og for å gi tidligere deltagere mulighet til å lære enda mer om denne spennende matstilen har vi nå utviklet et nytt kurs med helt nye retter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1.600 kr

Mer street food kveldstid

Vi har fornyet vårt Streetfood-kurs! Dette kurset har vært en kjempesuksess helt siden starten og for å gi tidligere deltagere mulighet til å lære enda mer om denne spennende matstilen har vi nå utviklet et nytt kurs med helt nye retter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 27.05.2020 (+3) 27.05.2020 (+3) 1.600 kr
Oslo, Grünerløkka 23.06.2020 23.06.2020 1.600 kr
Oslo, Grünerløkka 11.08.2020 11.08.2020 1.600 kr
Oslo, Grünerløkka 25.08.2020 25.08.2020 1.600 kr

Street food dagtid

Vi tilbyr kurs i Street Food. Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food-trenden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 27.06.2020 (+1) 27.06.2020 (+1) 1.600 kr
Oslo, Grünerløkka 05.09.2020 05.09.2020 1.600 kr

Street food kveldstid

Vi tilbyr kurs i Street Food. Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food-trenden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Vulkan Oslo, Vulkan 19.05.2020 (+8) 19.05.2020 (+8) 1600 kr

Påskemat - hyttemat, vegetarretter eller tilbehør til kjøtt

Påsken er tid for god mat, gode turer og godt selskap. Bli med på kurs og få inspirasjon til retter du lett kan lage på hytta, ta med på tur, bruke alene eller som tilbehør til lam / kylling.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Moss Moss 3 timer 850 kr

India – Rundreise i The Golden Triangle med lysfestivalen Divali

India – Rundreise i The Golden Triangle med lysfestivalen Divali og Goa Feire lysfestivalen Divali i Jaipur og besøk et av verdens 7 underverk Taj Mahal og avslappe i strandparadis Goa

Sted Neste kurs Varighet Pris
India India 10.11.2020 12 dager10.11.2020 26.500 kr

Italia, Piemonte - Vin og kulturreise i pinsen

5 herlige dager med fokus på vin, mat og kultur Velkomen på reise i pinsen til Asti, Piemonte. Her har vi samlet det beste av hva området har å by på i en herlig resie: vingården Cascina Desderi like utenfor Asti som utgangspunkt for utflukter til Barolo, La Morra og Asti.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Italia Italia 28.05.2020 5 dager28.05.2020 10.900 kr

Dumplingkurs

Håkon Lindbäck har tilbragt mye tid på å studere kinesisk matkultur og arbeidet ved flere restauranter i Kina for å lære seg grunnlaget for bredden i ekte kinesisk mat

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 4 timer 1390 kr

Indisk matkurs

Vi tilbyr indisk matkurs. På kurset får deltagerne skjerpet matkompetansen med et utvalg klassiske indiske retter. Kursdeltagerne vil jobbe med krydder, urter og belgfrukter. Det jobbes med fugl, fisk, lam og yoghurt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 4 timer 1390 kr

Italiensk matkurs

Vi tilbyr italiensk matkurs. Det italienske kjøkken er ujålete, usnobbete, upretensiøst, enkelt og velsmakende. Det er alltid selve råvaren som spiller hovedrollen i en italiensk rett. Pynt og fjas på maten finner man ikke. Man legger ikke «ein liten persilledusk på toppen» i Italia.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1390 kr

Kokkekurs for dummies? / Hvordan lage gode hverdagsretter

Vi tilbyr kokkekurs for dummies? / Hvordan lage gode hverdagsretter til middag? Har du kjent på litt kjøkkenskrekk? Blir det for teoretisk med kokebøker eller matblogger? Hva med et praktisk hverdags-mat-matkurs?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1390 kr

Meze - Mat fra midtøsten

Vi tilbyrMeze - Mat fra midtøsten. Det libanesiske kjøkken er i tillegg til å være det viktigste i midtøsten påvirket kulinarisk fra alle himmelretninger. Middagsbordet er en lang sjenerøs fest full av fargerike meze som kan sammenlignes med tapas.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 4 timer 1350 kr

Pizzakurs

Vi tilbyr pizzakurs. Pizza blir best (italiensk) om du lager den enkelt med få ingredienser. ? Selv om pizza er enkelt å lage, betyr det ikke at man kan være kunnskapsløs når den lages. Jo bedre du forstår prosessene, jo bedre blir resultatet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 4 timer 1.250 kr

Sushikurs

Vi tilbyr sushikurs. På kurset øver deltagerne på å tilberede et utvalg av nigirisushi og norimaki. Dessuten lærer man trikset å jobbe med klebrig ris som klister seg til fingre som om de blir limt fast, om man da ikke bruker det fantastisk geniale, enkle trikset med.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 4 timer 1390 kr

Tapaskurs

Vi tilbyr tapaskurs. Å spise tapas er herlig uformelt og inkluderende. Et utvalg retter som er enkle å lage, enkle å servere og ennå enklere å spise. Det smaker jo så godt, som regel finnes noe godt i et glass ved siden av også.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1390 kr

Thaimat kurs

Vi tilbyr matkurs i thaimat. Thaimat er gladmat fra en varm og rik kultur. Kurset gir deg anledning å møte nye råvarer, nye smaker og få nye munnopplevelser. Smakssenteret pepres av inntrykk og opplevelsen varer lenge. Kontrasten til det tradisjonelle norske kjøkken kan vel knapt bli større.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 4 timer 1390 kr

Kokk for en dag - lær å kokkelere

Det har siden oppstarten ofte blitt etterspurt matkurs hvor gjestene kan delta i matlagingen, etter 6 år kan vi endelig invitere gjester inn til oss selv. Vi har bygget et moderne kjøkken som inspirerer til kreativitet og nytenkning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 6 timer 1.595 kr

Matkurs - Barn - lær å kokkelere

God mat skal ikke være forbeholdt forretningsfolk og voksne mennesker på restaurant. Vi brenner for å formidle vår kjærlighet til barn og har derfor utviklet et konsept der vi kommer ut og lager mat sammen med barn i barnehager og på skoler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Matkurs for kollegaer - lær å kokkelere

Ønsker du å gjøre noe annerledes sammen med kollegaene dine? Da kan et matkurs for kollegaer hos Søtt+Salt være en avslappende og sammensveisende aktivitet. I vårt kjøkken blir dere utfordret til å både samarbeide og konkurrere. Målet er å lage deres eget måltid – med litt hjelp fra oss ,-)

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Matkurs for kunder - lær å kokkelere

Jo flere kokker, jo mere søl. Jo flere kokker, jo mere gøy. Har du lyst til å invitere til et annerledes, lærerikt og inspirerende kundearrangement? La oss stå for det hele – vi lover deg en dag både du og kundene dine sent vil glemme.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Matkurs for venner - lær å kokkelere

God mat forlenger gode vennskap og skaper nye. Nå inviterer Søtt+Salt til matkurs for venner i Skostredet eller i vårt kjøkken i Gabriel Tischendorfsvei 16. Her lærer dere å lage mat sammen – før dere sammen spiser maten dere har laget.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

 |  1 2 3   |  Neste side >>