Kurs i norsk tradisjonsmat

10 sunne retter

På dette kurset bruker vi råvarer som ikke er så dyre i innkjøp. Vi benytter urter, krydder og ikke minst vinaigrette til å smaksette maten vår. Vi baserer det på å bruke ca 50/50 fisk og kjøtt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Breiflabb, laks og lange

Temakurs som tar for seg disse tre flotte råvarene. Vi lager supper, sauser og ikke minst masse flotte tips til hverdagsmiddager hvor et sunt kosthold står på tapetet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Skalldyr- bonanza

Høsten er en god tid for skalldyr. Det begynner å bli kaldt i sjøen og vi har masse godt å ta av. Vi lager supper, sauser og ikke minst masse flotte tips til hverdagsmiddager og anledninger hvor vi skal ha gjester. Gjerne hvor et sunt kosthold står på tapetet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Supper og krafter

Ingenting er vel bedre en enn skikkelig suppe. Vi lager 8 supper og fokuserer på de gode krafter som treng for å lage en smakfull suppe. Vi baker også 3 typer brød.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Torsk, breiflabb og lyr

Vi tilbyr matkurs med torsk, breiflabb og lyr. På dette kurset vil vi lage juletorsk og ikke minst lutefisk med klassisk tilbehør. Ellers blir det enkle retter som en kjapt kan smelle sammen av disse smakfulle og delikate råvarer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Vår kulturelle matarv

Kurs med utgangspunkt i norske middagsretter. Flere og flere spør om jeg kan sette opp et kurs hvor de Norske hverdagsrettene kan være hovedfokus.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Matkurs for bedrifter - Høstens meny (norsk mat)

Vi tilbyr matkurs for bedrifter - Høstens meny (norsk mat). Et kokkekurs er en annerledes og hyggelig måte å pleie en god kunde, «teambuilde» de ansatte eller bare ha en hyggelig kveld med jobben.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr

Matkurs for bedrifter - Julens meny (norsk mat)

Vi tilbyr matkurs for bedrifter - Julens meny (norsk mat). Et kokkekurs er en annerledes og hyggelig måte å pleie en god kunde, «teambuilde» de ansatte eller bare ha en hyggelig kveld med jobben.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr

Matkurs for bedrifter - Smaken av fjell og vidde (norsk mat)

Vi tilbyr matkurs for bedrifter - Smaken av fjell og vidde (norsk mat). Et kokkekurs er en annerledes og hyggelig måte å pleie en god kunde, teambuilde de ansatte eller bare ha en hyggelig kveld.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr

Matkurs Nivå 1 (norsk mat)

På dette kurset lærer du det grunnleggende om både forretter, hovedretter, sauser, tilbehør og desserter, og vi benytter alltid råvarer fra den gjeldende sesongen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 3 timer 1.300 kr

Temakurs - Matkurs for barn (12-16 år)

Vi tilbyr matkurs for barn (12-16 år). Her lærer deltagerne å tilberede en 3-retters meny og det er ønskelig at foreldre eller andre kommer og deltar på selve middagen etterpå, slik at de får vist frem det de har jobbet med.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.300 kr

Kokkekamp og matkurs

Vil du lage en bedre middag med veiledning av en god kokk? Eller kjempe lag mot lag om å lage den beste retten? For grupper som vil delta og ikke bare bli servert er dette bra teambuilding. Kokken leder gruppa gjennom prosessen, dere nyter maten etterpå.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bodø Bodø fra 900 kr

Jolemat, tradisjonelle rettar. Rull, sylte, pølser m.m.

Vi tilbyr matkurs i Jolemat med tradisjonelle rettar. Rull, sylte, pølser m.m.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vinje Vinje 4 dager 3.800 kr

Fermentert mat og drikke

Vi tilbyr kurs om fermentert mat og drikke. Gamle tradisjoner er kommet tilbake. Fermentering er en konserveringsmetode som tilfører mat og drikke probiotiske egenskaper. Det styrker immunforsvaret og kan virke helbredene. Du får med deg kambucha og vannkefir hjem.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 18.04.2018 1 kveld18.04.2018 490 kr

Grønnsakshagen

Har du lyst til å lage din egen grønnsakshage våren 2018. Vi sår i potter som du får med deg hjem. Ta med matpakke.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 17.03.2018 1 dag17.03.2018 450 kr

Koking av kraft

Vi tilbyr kurs om koking av kraft. Kraft har mange helsefordeler. Gode råvarer er den beste medisinen. Kraft er med på å restaurere fordøyelsen og dempe betennelser i kroppen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 21.02.2018 1 kveld21.02.2018 490 kr

Urtehagen - kurs i dyrking og bruk av urter

Vi tilbyr kurs i dyrking og bruk av urter med kursholder: Gudrun Karina Arntsen fra Målfrids urtehage.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 28.02.2018 3 kvelder28.02.2018 800 kr

Partering og slakting

Vi tilbyr kurs i partering og slakting. Kurset tar for seg partering av ferdig mørnet vilt,hvor dere får mulighet til å bruke kniven selv under veiledning fra oss. Riktig partering gjør gourmetretten til en nytelse!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vestfold Vestfold 1.000 kr

Viltmatkurs

Kurs i matlaging av vilt går over 1 kveld og avsluttes med en viltmiddag av det sjeldne. Vi viser deg hvordan viltmat tilberedes for et optimalt resultat,slik at du kan overraske dine venner med et måltid som huskes.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Buskerud Buskerud 1 kveld 3.000 kr
Telemark Telemark 1 kveld 3.000 kr
Vestfold Vestfold 1 kveld 3.000 kr

Kjøttkurs

Vi tilbyr kjøttkurs. Perfekt modnet og tilberedt kjøtt er himmelen for mange, og her lærer du alle de profesjonelle triksene slik at du lager perfekte kjøttretter hver eneste gang. På dette kurset får du en inngående forklaring og demonstrasjon på sesongens beste kjøtt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene ca 4 timer 1.900 kr

Mini Kokkeskole - 3 dagers kokkekurs

Vi tilbyr 3-dagers kokkekurs med noen av Norges beste kokker. I løpet av 3 intense dager gir kokkene ved Kulinarisk Akademi deg en grundig innføring i kjøkkenets viktigste prinsipper.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 22.02.2018 3 dager22.02.2018 6.900 kr

Ost og vinkurs

Vi tilbyr ost og vinkurs. Vil du lære om hvordan du kan heve smaken i både osten og vinen. Hvorfor blir den perfekte kombinasjonen en opplevelse helt utenom det vanlige.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 2 timer 950 kr

Temakurs-Våre 4 årstider: Høsten

Nå er tiden for å høste inn naturens goder. Både fra jord og trær, skog og hav. Du vil få en utfyllende introduksjon om årstidens råvarer og etter demonstrasjonen deltar dere selv og lager småretter med den enkelte råvaren i fokus. Kursdeltakerne deles i grupper og får smake på rettene som blir lage

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene ca 4 timer 1.900 kr

 |  1 2   |  Neste side >>

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.