Kurs i norsk tradisjonsmat

Hjemmelaget babymat – oppskrift på en god start

Vi tilbyr kurs i å lage hjemmelaget babymat. Ta med barnet på en oppdagelsesreise i matens verden, fylt av gode smaksopplevelser og næring! Lær å lage hjemmelaget babymat - helt enkelt. Dette er mat som kan kombineres med resten av familien sin mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 225 kr

Online kurs – Introduksjon av babyens første mat

Lær gjennom dette live kurset det du trenger å vite for å lage næringsrik og god mat til barnet ditt. Kurset vil foregå i en lukket facebookgruppe som vil eksistere i 2 uker. Det er mulig å stille spørsmål også i ettertid, og du kan se opptaket så mange ganger du ønsker i løpet av disse 2 ukene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 390 kr

Teblandinger av helsebringende ville urter - nettkurs

Har du lyst til å lære mer om hvilke urter som kan tørkes og blant annet brukes i te? Margit Vea og Renate Lunde, grunder av Vossabia, presenterer ulike ville urter du kan plukke i norsk natur, og hva de er godt for.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 250 kr

Kokkekamp og matkurs

Vil du lage en bedre middag med veiledning av en god kokk? Eller kjempe lag mot lag om å lage den beste retten? For grupper som vil delta og ikke bare bli servert er dette bra teambuilding. Kokken leder gruppa gjennom prosessen, dere nyter maten etterpå.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bodø Bodø fra 1.200 kr

Brødbakst - surdeig og spelt med LevLandlig

Baker du av og til et brød, men ønsker du å lære mer om hvordan å bake gode brød med andre typer mel (spelt, emmer, rug osv)? Ønsker du å lære mer om surdeigskultur og andre gjærmetoder og langtidsheving? Vil du prøvebake i steinovn? Da passer dette kurset!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 10.03.2023 (+1) 1 dag10.03.2023 (+1) 2.200 kr

Glutenfri bakst

Gå ikke glipp lengre av dine favoritter! Lær å bake fantastiske glutenfrie oppskrifter sammen med Karin, som er gourmetkokk, småbruker og glutenintolerant. Dette kurset er for alle som ønsker å få en introduksjon i smakfull glutenfri bakst på småbruket vårt på vakre Hadeland.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 04.02.2023 (+1) 1 dag04.02.2023 (+1) 2.200 kr

Gryteretter

Har du lyst å bli med på en dag med deilige dufter, gryter som putrer og ikke minst en fantastisk middag? De fleste av oss forbinder gryteretter med bestemødre, store kjeler på komfyren og glemte dufter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 10.02.2023 (+1) 1 dag10.02.2023 (+1) 2.200 kr

Hønsehold

Vi tilbyr kurs i hønsehold for amatører og nybegynnere. Hva spiser høner (ikke)? Hvorfor legger høner egg året rundt når ingen andre fugl gjør det? Skal jeg eller skal jeg ikke ha lys i hønsehuset om vinteren?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 14.04.2023 1 dag14.04.2023 2.000 kr

Hønseslakt og hønsehold

Vi tilbyr kurs om hønseslakt og hønsehold. Ingen høner, uten haner. Og har du høner, vil du etter hvert oppdage å få for mange haner. På dette kurset vil du derfor også lære om hvordan avlive fjærkre på en human måte. Vi lærer om bruk av hele dyret, fra nebb til hale, og ikke minst innvollene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 26.05.2023 (+1) 1 dag26.05.2023 (+1) 2.200 kr

Julemat

Dette blir et nytt kurs. Vi er kjempespente over å kunne tilby dette nye kurset. Program og beskrivelse kommer snart. Vil du ikke vente? Send gjerne en melding eller ring til Karin, kursholderen, på 414 26 983 eller fyll ut kontaktskjemaet herunder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 1 dag 2.200 kr

Lammekjøtt

Har du lyst å bli med på en dag med deilige dufter, himmelske lammeretter og får-retter og ikke minst en fantastisk middag ved langbordet i vinterhagen!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 24.03.2023 1 dag24.03.2023 2.200 kr

Norsk tapas

Dette kurset er ganske nytt og vi er kjempespennende over å kunne tilby det! Bli med på en ettermiddag med tapaslaging med norske råvarer med gourmetkokken vår, Karin, etterfulgt av en nydelig tapasmiddag!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 31.03.2023 (+1) 1 dag31.03.2023 (+1) 2.200 kr

Pølselaging

Vi tilbyr kurs i pølselaging. På dette kurset lager vi 4 forskjellige typer pølser. Vi vil lære om hva slags kjøtt man kan bruke, hva slags tilleggsingredienser man kan bruke og hvilke typer pølseskinn som finnes. Vi vil lage forskjellige typer pølser og selvfølgelig skal vi smake på resultatene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 17.02.2023 (+1) 1 dag17.02.2023 (+1) 2.200 kr

Spekemat og kjøttpålegg

Vi tilbyr kurs om spekemat og kjøttpålegg. .Lyst å lære å lage din egen spekemat og kjøttpålegg: spekepølser, lammerull, bacon og leverpostei? Lizas småbruk inviterer til kurs i spekemat og kjøttpålegg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 22.09.2023 1 dag22.09.2023 2.200 kr

Ysting på kjøkkenet - feta og ferskost

Vi tilbyr kurs om feta og ferskost. Lyst å lære lage feta (-stil) ost, yoghurt, ferskost og ricotta? På dette kurset lærer du hvordan du selv kan yste hjemme, med utstyret du har hjemme.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 28.04.2023 1 dag28.04.2023 2.200 kr

Ysting på kjøkkenet - gouda og camembert

Vi tilbyr kurs i å lage gouda, camembert, ricotta og brunost! Dette kurset er rettet mot de som har vært på første kurset, de som yster litt hjemme eller kan noe om ysting. Du har laget noen få ferske ysteprodukter og har lyst å ta neste steget.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 11.05.2023 1 dag11.05.2023 2.200 kr

Viltmatkurs

Vi lærer deg hvordan du henter frem den deilige gourmet smaken i viltkjøttet. Alle får individuell veiledning. Kurset avsluttes med en viltmiddag av det sjeldne, hvor elevene kan ha med seg en gjest hver til bords.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandefjord Sandefjord 1 kveld 3.500 kr