Kurs i norsk tradisjonsmat i Akershus

Bake med surdeig

Vi tilbyr kurs i surdeig baking. Surdeigsbaking er ikke bare en smakfull måte å heve brødene på, det er ekte slowcooking på sitt beste.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 09.05.2020 1 gang09.05.2020 1.200 kr

Grautkling/lefse

Vi tilbyr kurs i og lage grautkling/lefse. Bli med rundt takka og lær tradisjonsrik grautkling fra Sigdal. Lefsa er perfekt til høytider, men også fint å ha i fryseren ved uventet besøk – tiner fort!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 dag 350 kr

Kurs i fermentering

Vi tilbyr kurs i fermentering . Vi gjentar suksessen. Workshop med innføring i grønnsaksfermentering.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 gang 750 kr

Potetflatbrød

Vi tilbyr kurs i og lage potetflatbrød. Potetflatbrød har lange tradisjoner som lever den dag i dag, men nye generasjoner må tilegne seg kunnskapen før den går tapt. Bli med på en bake dag rundt takka!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 gang 600 kr