Kurs i norsk tradisjonsmat i Akershus

Grautkling/lefse

Vi tilbyr kurs i og lage grautkling/lefse. Bli med rundt takka og lær tradisjonsrik grautkling fra Sigdal. Lefsa er perfekt til høytider, men også fint å ha i fryseren ved uventet besøk – tiner fort!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 31.10.2020 1 dag31.10.2020 400 kr

Hjemmelaget babymat – oppskrift på en god start

Vi tilbyr kurs i å lage hjemmelaget babymat. Ta med barnet på en oppdagelsesreise i matens verden, fylt av gode smaksopplevelser og næring! Lær å lage hjemmelaget babymat - helt enkelt. Dette er mat som kan kombineres med resten av familien sin mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 225 kr

Online kurs – Introduksjon av babyens første mat

Lær gjennom dette live kurset det du trenger å vite for å lage næringsrik og god mat til barnet ditt. Kurset vil foregå i en lukket facebookgruppe som vil eksistere i 2 uker. Det er mulig å stille spørsmål også i ettertid, og du kan se opptaket så mange ganger du ønsker i løpet av disse 2 ukene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 390 kr

Teblandinger av helsebringende ville urter - nettkurs

Har du lyst til å lære mer om hvilke urter som kan tørkes og blant annet brukes i te? Margit Vea og Renate Lunde, grunder av Vossabia, presenterer ulike ville urter du kan plukke i norsk natur, og hva de er godt for.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 250 kr