Matkurs og kokkekurs i Akershus

Lurer du ofte på hva du skal ha til middag? Det blir kanskje litt ensformig? Du trenger ikke være gourmetkokk for å lage gourmetmat.. Meld deg på et matkurs og lær å lage varierte og smakfulle middager.

Italiensk matlagningskurs

Vi tilbyr italiensk matkurs for grupper fra 6 personer og oppover. Lær å lage italiensk mat, slik italienerne lager den! Planlegger vennegjengen din, eller dine arbeidskollegaer å finne på noen sammen en kveld? Et kurs i italiensk matlaging kan være en god idé.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 3 timer fra 750 kr
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 3 timer fra 750 kr

Matkurs

Vi tilbyr matkurs. Tre-retters franskinspirert gourmet meny. Kjøkkensjefen setter sammen rettene og bruker sesongens råvarer. Velg mellom hovedrett Fisk, eller Kjøtt. Fortell oss gjerne om spesielle behov, eller allergier. Menyen blir tilrettelagt slik at alle kan delta og være med og spise.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus

Tilbehør og påleggssalater

Lær å lage sunne, rimelige, enkle og kjempegode hjemmelagde påleggssalater og tilbehør. Nyt selv eller imponer venner og familie.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Rælingen Rælingen 3 timer 600 kr

Mat av ville vekster

Ville vekster, blomster og bær løfter maten opp i helt nye dimensjoner, det smaker vidunderlig og dette er virkelig lokalprodusert helse kost.Øm vi ønsker oss en god helse så er dette mat vi bør inkludere i vårt kosthold – uansett hvilken type diett vi ellers følger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 4 timer fra 1.200 kr

Melkesyregjæring

Velkommen inn i en verden av mat som bobbler av livskraft og energi. Melkesyregjærende grønnsaker og andre gjærede/fermenterte produkter, laget hjemme på kjøkkenet, smaker vidunderlig godt! Har man en gang fått sansen for slik mat vil kroppen bare ha mer av det.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 3 timer 1.200 kr

Takkebaking

Kunsten å bake på takke er en eldgammel tradisjon som har gått mer og mer i glemmeboken. Flatbrød har alltid vært det viktigste på norske bord.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 10.11.2020 2 kvelder10.11.2020 fra 600 kr

Grautkling/lefse

Vi tilbyr kurs i og lage grautkling/lefse. Bli med rundt takka og lær tradisjonsrik grautkling fra Sigdal. Lefsa er perfekt til høytider, men også fint å ha i fryseren ved uventet besøk – tiner fort!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 31.10.2020 1 dag31.10.2020 400 kr

Takkebakst

Vi tilbyr kurs i takkebakst. På dette kurset lages deiger av poteter og mel, og du baker de fineste lefser og flatbrød.Du lærer også annen takkebakst. Har du egen takke, tar du den med.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 07.10.2020 5 kvelder07.10.2020 1.200 / 1.500 kr

ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett

Vi tilbyr kurs i ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett. Vårt kurs i ASCs standard for ansvarlig lakseoppdrett tar utgangspunkt i standardens fokus på produksjon og direkte innsatsfaktorer til produksjonen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 2 dager

 |  1 2 3   |  Neste side >>