Matkurs og kokkekurs i Akershus

Lurer du ofte på hva du skal ha til middag? Det blir kanskje litt ensformig? Du trenger ikke være gourmetkokk for å lage gourmetmat.. Meld deg på et matkurs og lær å lage varierte og smakfulle middager.

Tilbehør og påleggssalater

Lær å lage sunne, rimelige, enkle og kjempegode hjemmelagde påleggssalater og tilbehør. Nyt selv eller imponer venner og familie. På dette kurset lærer du å lage hjemmelagde påleggssalater og tilbehør som tzatziki, potetsalat, eggesalat, majones og brokkolisalat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Rælingen Rælingen 3 timer 600 kr

ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett

Vi tilbyr kurs i ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett. Vårt kurs i ASCs standard for ansvarlig lakseoppdrett tar utgangspunkt i standardens fokus på produksjon og direkte innsatsfaktorer til produksjonen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 2 dager

ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett - nettkurs

Vi tilbyr kurs i ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett. Vårt kurs i ASCs standard for ansvarlig lakseoppdrett tar utgangspunkt i standardens fokus på produksjon og direkte innsatsfaktorer til produksjonen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 07.09.2022 2 dager07.09.2022 9.200 kr

Takkebakst

På dette kurset lager dere deiger av poteter og mel, kjevler og former, og du baker de fineste lefser, lomper, flatbrød og rømmebrød. Du lærer også annen takkebakst. Ta gjerne med egen takke.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 5 kvelder 1.000 / 1.300 kr

Feltkontroll av hjorteviltkjøtt

Vi tilbyr kurs i feltkontroll av hjorteviltkjøtt. Skogkurs har utviklet bransjestandard og et kursopplegg med tilslutning av Mattilsynet. I henhold til de nye forskriftene, skal Mattilsynet vurdere og gi sin tilslutning til opplegget for opplæring av feltkontrollører.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 1 dag 2.400 kr

Takkebaking

Kunsten å bake på takke er en eldgammel tradisjon som har gått mer og mer i glemmeboken. Flatbrød har alltid vært det viktigste på norske bord.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 2 kvelder fra 600 kr

Melkesyregjæring

Velkommen inn i en verden av mat som bobbler av livskraft og energi. Melkesyregjærende grønnsaker og andre gjærede/fermenterte produkter, laget hjemme på kjøkkenet, smaker vidunderlig godt! Har man en gang fått sansen for slik mat vil kroppen bare ha mer av det.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 0 timer

Matkurs

Vi tilbyr matkurs. Tre-retters franskinspirert gourmet meny. Kjøkkensjefen setter sammen rettene og bruker sesongens råvarer. Velg mellom hovedrett Fisk, eller Kjøtt. Fortell oss gjerne om spesielle behov, eller allergier. Menyen blir tilrettelagt slik at alle kan delta og være med og spise.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus

 |  1 2 3   |  Neste side >>