Lurer du ofte på hva du skal ha til middag? Det blir kanskje litt ensformig? Du trenger ikke være gourmetkokk for å lage gourmetmat.. Meld deg på et matkurs og lær å lage varierte og smakfulle middager.
Vi setter gjærdeig, baker diverse brød på lørdag. Søndag setter vi også deig, da baker vi boller, kringle og wienerbrød. Kurslærer er konditor så her vil du lære mange knep.
På dette kurset lager dere deiger av poteter og mel, kjevler og former, og du baker de fineste lefser, lomper, flatbrød og rømmebrød. Du lærer også annen takkebakst. Ta gjerne med egen takke.
Vi lager tapas. Her lager vi tapas 3 kvelder. Du vil få kyndig veiledning i kunsten å lage fristende fingermat.
Kunsten å bake på takke er en eldgammel tradisjon som har gått mer og mer i glemmeboken. Flatbrød har alltid vært det viktigste på norske bord.
Vi tilbyr kurs i ravioli. På dette kurset lager vi ravioli. Pasta av ferske egg fra gården, fylles med ricotta, spinat og mye annet godt.
Vi tilbyr kurs i fermentering av mat og drikke. På mine kurs vil du lære litt om dette og selv få lage deg fermentert mat som du tar med hjem.
Vi tilbyr matkurs for bedrifter. Hensikten med kurset er å gi deltagerne en opplevelse av hva god mat og godt samvær rundt bordet kan bety for atmosfæren i gruppen. Alle får opplæring i hele menyen og vi ønsker at man skal prøve seg hjemme etterpå.
Har du alltid hatt lyst til å bake dine egne flatbrød? Nå har du sjansen.
Enten du vil lære å pynte gulrotkake, pynte sjokoladekake, eller andre favoritter, så vil dette kurset perfekt for deg. I dette kakekurset på nett tar vi deg gjennom hele prosessen med å dekorere en kake.
Er du nysgjerrig på å utforske de tradisjonelle norske smakene og teknikkene som gjør lefse til en uunnværlig del av skandinavisk kulturarv? Da er dette kurset skreddersydd for deg!
I dette kurset viser og forklarer Margit hvordan du lager viktige melkebaserte retter fra det tradisjonelle kostholdet i Setesdal.
Vi tilbyr vin og dessertkurs: søtt eller salt til dessertviner (med 5 forskjellige små franske kaker og 2 forskjellige oster).
Vi tilbyr innholdsrike og spennende vin og matkurs hvor både vin og mat er inkludert! Mat og vin hører sammen, men det å velge riktig vin til kan være en utfordring - vi kan hjelpe!
Vi tilbyr kurs om vin og ost for bedrifter. Vin og ost er alltid en klassiker, og her er mulighetene mange.
Vi tilbyr kurs i vin og tapas for bedrifter. Med tapas kan man lage mange ulike vin og matkombinasjoner. Dette er kurset for deg som vil prøve mye forskjellig på en gang!
Vi tilbyr kurs i ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett. Vårt kurs i ASCs standard for ansvarlig lakseoppdrett tar utgangspunkt i standardens fokus på produksjon og direkte innsatsfaktorer til produksjonen.
Vi tilbyr kurs i GlobalG.A.P CoC og ASC CoC som nettkurs. Formålet med kurset er å gi en helhetlig innføring i kravene i GlobalG.A.P CoC og ASC CoC standardene i henhold til den til enhver tid gjeldende versjon av standarden.
Vi tilbyr nettbasert fiskevelferdskurs, slakteri. VAL FoU og Sikkerhetssenteret Rørvik AS har utviklet e-læringskurs for havbruksnæringa. Kurset er lovpålagt og dekker lov- og forskriftsfestede kompetansekrav for laksefisk.
Vi tilbyr nettbasert fiskevelferdskurs, slakteri repetisjon. VAL FoU og Sikkerhetssenteret Rørvik AS har utviklet e-læringskurs for havbruksnæringa. Kurset er lovpålagt og dekker lov- og forskriftsfestede kompetansekrav for laksefisk.