Bakekurs og lefsebaking i Akershus

Gjærbakst

Vi setter gjærdeig, baker diverse brød på lørdag. Søndag setter vi også deig, da baker vi boller, kringle og wienerbrød. Kurslærer er konditor så her vil du lære mange knep.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 1 helg Fra 1.080 kr

Julebakst

Vi setter gjærdeig, baker diverse brød på lørdag. Søndag setter vi også deig, da baker vi boller, kringle og wienerbrød. Kurslærer er konditor så her vil du lære mange knep.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 1 kveld Fra 550 kr

Takkebakst

På dette kurset lager dere deiger av poteter og mel, kjevler og former, og du baker de fineste lefser, lomper, flatbrød og rømmebrød. Du lærer også annen takkebakst. Ta gjerne med egen takke.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 5 kvelder Fra 1.050 kr

Lefser stekt på takke

Kunsten å bake på takke er en eldgammel tradisjon som har gått mer og mer i glemmeboken. Flatbrød har alltid vært det viktigste på norske bord.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 4 timer fra 650 kr

Dropskurs

Har du lyst til å lage dine egne drops? Fargerike drops er morsomme å lage og smaker himmelsk!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 4 timer 750 kr

Dropskurs - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i å lage drops. Har du lyst til å lage dine egne drops? Fargerike drops er morsomme å lage og smaker himmelsk!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 189 kr

Lefsebaking med Margit Dale - nettkurs

Vi tilbyr nettbasert sykurs om lefsebaking med Margit Dale. Er du nysgjerrig på å utforske de tradisjonelle norske smakene og teknikkene som gjør lefse til en uunnværlig del av skandinavisk kulturarv? Da er dette kurset skreddersydd for deg!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 20 minutter 149 kr

Bedre brød med surdeig - online

Vi tilbyr online surdeigsbakekurs på ditt eget kjøkken. Surdeig gir mer magevennlige brød, pizza og boller, i tillegg til at det smaker fantastisk. Du vil også få en kort innføring i ulike melsorter som spelt, emmermel, bygg og rug. Surdeig og boken Brødskiva (verdi 350 kr) blir sendt i posten.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 750 kr

Julebakst med surdeig - online

Vi tilbyr onlinekurs om julebakst med surdeig. Det er tid for julebaking – med surdeig! Surdeigsbaking er spennende! Og så gjør det alt av bakverk lettere for kroppen å fordøye, også julebaksten!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 390 kr