Bakekurs og lefsebaking

Bakekurs

Vi tilbyr 5 timers bakekurs for den som er over middels glad i velduftende gjærbakst. Vi kommer til å ha fokus på hva som skjer i en deig, og hvorfor noen brød blir bedre enn andre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 5 timer 1.390 kr

Pizzakurs

Vi tilbyr pizzakurs. Pizza blir best (italiensk) om du lager den enkelt med få ingredienser. Selv om pizza er enkelt å lage, betyr det ikke at man kan være kunnskapsløs når den lages. Jo bedre du forstår prosessene, jo bedre blir resultatet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 4 timer 1.390 kr

Surdeigskurs

Ida Albertsen er en surdeigentusiast som elsker å formidle kunnskap om guddommelig surdeigsbakst gjennom blant annet Instagramprofilen Surdeigshimmelriket Dette er 4 1/2 -timers grunnkurs i baking med surdeig for den som er over middels glad i velsmakende surdeigsbakst.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 4 timer 1.595 kr

Bakstekurs - nybyrjar

Vi tilbyr bakstekurs for nybyrjarar. Har du lyst å lære deg å lage lefsekling til jul? På dette kurset lærer du å lage kling etter oppskrift frå Hemsedal. Dag 1: lage deigen, dag 2: steike på takke. Bindande påmelding ved betaling. Gi beskjed 5 dager i forkant for å melde avbud.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hemsedal Hemsedal 1 helg fra 750 kr

Cake afternoon with Jolanta

Vi tilbyr Cake afternoon with Jolanta. Come along to learn how to prepare and to decorate different cakes. Jolanta will teach you as well how to decorate cakes with fancy but easy edible decoration !

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 timer 450/380 for students kr

French Macaron with Jolanta

Vi tilbyr French Macaron with Jolanta. The Macaron is considered to be the jewel of french pastries in Europe. Macarons are in a league of their own. You will learn how to make basic macarons and will prepare some festive colours and flavours.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 timer 600 kr

Raw Food Gluten- og sukkerfri bakeglede - Minimum 3 personer

Flere og flere opplever fordeler med og unnvike gluten og sukker. Når vi baker så beholder vi gleden ved å nyte fantastiske kaker, gode brød og deilige kjeks, men uten der-på-føelsen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 7.000 kr
Kristiansand Kristiansand fra 7.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 7.000 kr
Skien Skien 2 dager fra 7.000 kr
Stavanger Stavanger 2 dager fra 7.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 7.000 kr

Surdeigsbaking, badstue og yoga

På kurset i surdeigsbaking, badstue og yoga reflekterer vi på forhold mellom surdeigsbaking og yoga: som surdeigsbrød tar vi oss tid og puster dypt, vi tenker deig- og kroppsbevissthet, vi mediterer på sansene. Vi bruker urkorn for å lage næringsrike brød som smaker nydelig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 1.200 kr

Takkebakst

På dette kurset lager dere deiger av poteter og mel, kjevler og former, og du baker de fineste lefser, lomper, flatbrød og rømmebrød. Du lærer også annen takkebakst. Ta gjerne med egen takke.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 5 kvelder 1.000 / 1.300 kr

Dropskurs

Vi tilbyr kurs i å lage drops. Har du lyst til å lage dine egne drops? Fargerike drops er morsomme å lage og smaker himmelsk!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Lindesnes Lindesnes 4 timer 750 kr

Dropskurs - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i å lage drops. Har du lyst til å lage dine egne drops? Fargerike drops er morsomme å lage og smaker himmelsk!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 179 kr

Fra korn til brød: Lær å bake med surdeig med Ida Albertsen

Vi tilbyr kurs om å bake med surdeig med Ida Albertsen. Med dette kurset vil du erfare at surdeig egner seg like bra til søt bakst og kaker, som til brød. Når man baker med surdeig opplever mange at det smaker mye mer og bedre enn annen bakst.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vestre Slidre Vestre Slidre 1 helg fra 4.400 kr

Surdeigsjulebakst med Ida Albertsen

Vi tilbyr kurs i surdeigsjulebakst med Ida Albertsen. Når man baker med surdeig opplever mange at det smaker mye mer og bedre enn annen bakst. Med dette kurset vil du erfare at surdeig egner seg like bra til søtbakst og kaker, som til brød.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vestre Slidre Vestre Slidre 1 helg 3.600 kr

 |  1 2   |  Neste side >>