Bakekurs og lefsebaking

Julebakst med surdeig, Stavanger

Lær å bake nydelig julebakst med surdeig! Dette er kurset for deg som ønsker å utvide bruksområdene til surdeigsstarteren din. Og om du aldri har bakt med surdeig før, hvorfor ikke begynne med julebaksten?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 08.12.2020 2 timer08.12.2020 750 kr

Surdeigsbakst for barnefamilier! - Online

Liker du å bake? Hadde det ikke vært fint med ei brødskive som faktisk mettet? Surdeigsbaking er spennende! Og så gjør det alt av bakverk lettere for kroppen å fordøye. Både for store og små. Bli med, og lær!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 16.11.2020 2 uker16.11.2020 690 kr

Grautkling/lefse

Vi tilbyr kurs i og lage grautkling/lefse. Bli med rundt takka og lær tradisjonsrik grautkling fra Sigdal. Lefsa er perfekt til høytider, men også fint å ha i fryseren ved uventet besøk – tiner fort!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 31.10.2020 1 dag31.10.2020 400 kr

Bakekurs

Vi tilbyr 5 timers bakekurs for den som er over middels glad i velduftende gjærbakst. Vi kommer til å ha fokus på hva som skjer i en deig, og hvorfor noen brød blir bedre enn andre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 21.11.2020 5 timer21.11.2020 1390 kr

Pizzakurs

Vi tilbyr pizzakurs. Pizza blir best (italiensk) om du lager den enkelt med få ingredienser. ? Selv om pizza er enkelt å lage, betyr det ikke at man kan være kunnskapsløs når den lages. Jo bedre du forstår prosessene, jo bedre blir resultatet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 14.11.2020 4 timer14.11.2020 1.250 kr

Surdeigskurs

Ida Albertsen er en surdeigentusiast som elsker å formidle kunnskap om guddommelig surdeigsbakst gjennom blant annet Instagramprofilen Surdeigshimmelriket

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 28.11.2020 (+4) 4 timer28.11.2020 (+4) 1500 kr
Oslo, Grünerløkka 23.01.2021 4 timer 23.01.2021 1500 kr
Oslo, Grünerløkka 20.02.2021 4 timer 20.02.2021 1500 kr
Oslo, Grünerløkka 20.03.2021 4 timer 20.03.2021 1500 kr
Oslo, Grünerløkka 17.04.2021 4 timer 17.04.2021 1500 kr

Surdeigskurs - glutenfri

Ida Albertsen er en surdeigentusiast som elsker å formidle kunnskap om guddommelig surdeigsbakst. Butikkjøpte glutenfrie brød er ofte kostbart og blir tørre fort. Glutenfrie surdeigsbrød holder seg lengre myke, metter mer enn kjøpebrød og smaker veldig godt!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 3 timer 1.390 kr

Surdeigsjulebakst med Ida Albertsen

Med dette kurset vil du erfare at surdeig egner seg like bra til søtbakst og kaker, som til brød. Dette kurset passer både for deg som har erfaring med surdeig og deg som er helt fersk i bakefaget.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vestre Slidre Vestre Slidre 23.10.2020 1 helg23.10.2020 3.600 kr

Raw Food Gluten- og sukkerfri bakeglede - Minimum 3 personer

Flere og flere opplever fordeler med og unnvike gluten og sukker. Når vi baker så beholder vi gleden ved å nyte fantastiske kaker, gode brød og deilige kjeks, men uten der-på-føelsen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 7.000 kr
Kristiansand Kristiansand fra 7.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 7.000 kr
Skien Skien 2 dager fra 7.000 kr
Stavanger Stavanger 2 dager fra 7.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 7.000 kr

Cake afternoon with Jolanta

Vi tilbyr Cake afternoon with Jolanta. Come along to learn how to prepare and to decorate different cakes. Jolanta will teach you as well how to decorate cakes with fancy but easy edible decoration !

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 timer 450/380 for students kr

French Macaron with Jolanta

Vi tilbyr French Macaron with Jolanta. The Macaron is considered to be the jewel of french pastries in Europe. Macarons are in a league of their own. You will learn how to make basic macarons and will prepare some festive colours and flavours.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 24.10.2020 (+1) 3 timer24.10.2020 (+1) 600 kr

Takkebakst, flatbrød og lefser

Vi tilbyr kurs i takkebakst, flatbrød og lefse

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vinje Vinje 4 dager 4.200 kr

Brødbakst - surdeig og spelt med LevLandlig

Bladet Levlandlig har inngått et samarbeid med Lizas Småbruk, og i samarbeid tilbyr vi dette kurset i brødbakst med surdeig og spelt. Baker du av og til et brød, men ønsker du å lære mer om hvordan å bake gode brød med andre typer mel (spelt, emmer, rug osv)?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 20.11.2020 1 dag20.11.2020 1.950 kr

 |  1 2   |  Neste side >>