Bakekurs og lefsebaking

Bakekurs

Vi tilbyr 5 timers bakekurs for den som er over middels glad i velduftende gjærbakst. Vi kommer til å ha fokus på hva som skjer i en deig, og hvorfor noen brød blir bedre enn andre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 10.03.2020 (+2) 5 timer10.03.2020 (+2) 1390 kr
Oslo, Grünerløkka 26.05.2020 5 timer 26.05.2020 1390 kr
Oslo, Grünerløkka 29.08.2020 5 timer 29.08.2020 1390 kr

Surdeigskurs

Ida Albertsen er en surdeigentusiast som elsker å formidle kunnskap om guddommelig surdeigsbakst gjennom blant annet Instagramprofilen Surdeigshimmelriket

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 15.04.2020 (+2) 4 timer15.04.2020 (+2) 1500 kr
Oslo, Grünerløkka 20.06.2020 4 timer 20.06.2020 1500 kr
Oslo, Grünerløkka 12.09.2020 4 timer 12.09.2020 1500 kr

Surdeigskurs - glutenfri

Ida Albertsen er en surdeigentusiast som elsker å formidle kunnskap om guddommelig surdeigsbakst. Butikkjøpte glutenfrie brød er ofte kostbart og blir tørre fort. Glutenfrie surdeigsbrød holder seg lengre myke, metter mer enn kjøpebrød og smaker veldig godt!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 04.05.2020 3 timer04.05.2020 1.390 kr

Cake afternoon with Jolanta

Vi tilbyr Cake afternoon with Jolanta. Come along to learn how to prepare and to decorate different cakes. Jolanta will teach you as well how to decorate cakes with fancy but easy edible decoration !

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 25.04.2020 3 timer25.04.2020 450/380 for students kr

French Macaron with Jolanta

Vi tilbyr French Macaron with Jolanta. The Macaron is considered to be the jewel of french pastries in Europe. Macarons are in a league of their own. You will learn how to make basic macarons and will prepare some festive colours and flavours.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 28.03.2020 3 timer28.03.2020 450/380 for students kr

Cakepops til jul - nettkurs

Julen er her, og vi lager våre cakepops som Rudolf! Steg for steg vil han tre frem, og Anne Brith viser deg alle triksene til en velsmakende og pen cakepop. Basisen i dette julekurset kan du bruke senere, for denne baksten kan varieres i det uendelige!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 199 kr

Julekake - nettkurs

Det dufter av deilig krydderkake når du i dette kurset skal lage julekake formet som et juletre. Anne Brith tar deg med steg for steg gjennom alt fra å lage deigen, til laging av pynten vi pynter juletreet med. Frist familie og venner med de herlige duftene, og bli med å lage juletrekake du også!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 199 kr

Julens 7 moderne slag - nettkurs

Vi tilbyr kakekurs i Julens 7 moderne slag. Franske Makroner med sjokoladefyll, Juletrekake laget på krydderkake, Brune Pinner , Pepperkaker i flere varianter, Fylt konfekt med salt karamell , Pikekyss dyppet i sjokolade , Cakepops pyntet som Rudolf.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 599 kr

Julens Brune Pinner - nettkurs

Dette er en av de absolutte bestselgerne til jul i konditoriet. Steg for steg viser Anne Brith deg hvordan du lager disse deilige brune pinnene. Vær forberedt på besøk på kjøkkenet, når duften begynner å spre seg utover i hjemmet!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 199 kr

Julens Franske Makroner - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i å lære å bake Julens Franske Makroner. På kurset lærer du hemmelighetene bak de perfekte franske makroner gjennom steg for steg beskrivelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 199 kr

Julens Perfekte Pepperkaker - nettkurs

Vi tilbyr kakekurs i Julens Perfekte Pepperkaker. Julens kansje mest bakte slag er pepperkaker. Anne Brith deler sin egen herlige oppskrift, og viser deg steg for steg hvordan du lager de perfekte pepperkaker!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 199 kr

Julens Pikekyss - nettkurs

Vi tilbyr kakekurs i Julens Pikekyss Søte, herlige, luftige pikekyss! Hva er egentlig hemmeligheten bak en perfekt marengs? Du får tipsene og triksene i dette kurset, gjennom steg for steg beskrivelser av Anne Brith fra Villa Perlesukker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 199 kr

Å lage den perfekte sjokoladekaken med marsipanlokk - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i slik lager du den perfekte sjokoladekaken med marsipanlokk! I dette kakekurset vil du lære å lage en smakfull og saftig sjokoladekake, med fyldig sjokoladekrem og marsipanlokk med perle- og blomsterpynt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 499 kr

Baking med gamle kornsortar

Vi tilbyr kurs i baking med gamle kornsortar. På dette kurset vil jeg vise hvordan du kan bake med de gamle kornsortene, som bland annet enkorn, emmer, spelt og landhvete. Vil vil også bake med bygg, rug og havre. Her vil jeg vise hvordan du enkelt kan bake næringsrike, saftige brød.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vinje Vinje 4 dager 4.000 kr

Takkebakst

Vi tilbyr kurs i takkebakst. På dette kurset lages deiger av poteter og mel, og du baker de fineste lefser og flatbrød.Du lærer også annen takkebakst. Har du egen takke, tar du den med.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 26.02.2020 5 kvelder26.02.2020 1.200 / 1.500 kr

Brødbakst - surdeig og spelt med LevLandlig

Bladet Levlandlig har inngått et samarbeid med Lizas Småbruk, og i samarbeid tilbyr vi dette kurset i brødbakst med surdeig og spelt. Baker du av og til et brød, men ønsker du å lære mer om hvordan å bake gode brød med andre typer mel (spelt, emmer, rug osv)?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 21.02.2020 1 dag21.02.2020 1.950 kr

Bake med surdeig

Vi tilbyr kurs i surdeig baking. Surdeigsbaking er ikke bare en smakfull måte å heve brødene på, det er ekte slowcooking på sitt beste.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 09.05.2020 1 gang09.05.2020 1.200 kr

Grautkling/lefse

Vi tilbyr kurs i og lage grautkling/lefse. Bli med rundt takka og lær tradisjonsrik grautkling fra Sigdal. Lefsa er perfekt til høytider, men også fint å ha i fryseren ved uventet besøk – tiner fort!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 14.03.2020 1 dag14.03.2020 350 kr

Potetflatbrød

Vi tilbyr kurs i og lage potetflatbrød. Potetflatbrød har lange tradisjoner som lever den dag i dag, men nye generasjoner må tilegne seg kunnskapen før den går tapt. Bli med på en bake dag rundt takka!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 gang 600 kr

Raw Food Gluten- og sukkerfri bakeglede - Minimum 3 personer

Flere og flere opplever fordeler med og unnvike gluten og sukker. Når vi baker så beholder vi gleden ved å nyte fantastiske kaker, gode brød og deilige kjeks, men uten der-på-føelsen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 5.000 kr
Kristiansand Kristiansand fra 5.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 5.000 kr
Skien Skien 2 dager fra 5.000 kr
Stavanger Stavanger 2 dager fra 5.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 5.000 kr