Vi tilbyr 5 timers bakekurs for den som er over middels glad i velduftende gjærbakst. Vi kommer til å ha fokus på hva som skjer i en deig, og hvorfor noen brød blir bedre enn andre.
Vi tilbyr pizzakurs. Pizza blir best (italiensk) om du lager den enkelt med få ingredienser. Selv om pizza er enkelt å lage, betyr det ikke at man kan være kunnskapsløs når den lages. Jo bedre du forstår prosessene, jo bedre blir resultatet.
Ida Albertsen er en surdeigentusiast som elsker å formidle kunnskap om guddommelig surdeigsbakst gjennom blant annet Instagramprofilen Surdeigshimmelriket Dette er 4 1/2 -timers grunnkurs i baking med surdeig for den som er over middels glad i velsmakende surdeigsbakst.
Vi tilbyr bakstekurs for nybyrjarar. Har du lyst å lære deg å lage lefsekling til jul? På dette kurset lærer du å lage kling etter oppskrift frå Hemsedal. Dag 1: lage deigen, dag 2: steike på takke. Bindande påmelding ved betaling. Gi beskjed 5 dager i forkant for å melde avbud.
Vi tilbyr Cake afternoon with Jolanta. Come along to learn how to prepare and to decorate different cakes. Jolanta will teach you as well how to decorate cakes with fancy but easy edible decoration !
Vi tilbyr French Macaron with Jolanta. The Macaron is considered to be the jewel of french pastries in Europe. Macarons are in a league of their own. You will learn how to make basic macarons and will prepare some festive colours and flavours.
Flere og flere opplever fordeler med og unnvike gluten og sukker. Når vi baker så beholder vi gleden ved å nyte fantastiske kaker, gode brød og deilige kjeks, men uten der-på-føelsen.
På kurset i surdeigsbaking, badstue og yoga reflekterer vi på forhold mellom surdeigsbaking og yoga: som surdeigsbrød tar vi oss tid og puster dypt, vi tenker deig- og kroppsbevissthet, vi mediterer på sansene. Vi bruker urkorn for å lage næringsrike brød som smaker nydelig.
På dette kurset lager dere deiger av poteter og mel, kjevler og former, og du baker de fineste lefser, lomper, flatbrød og rømmebrød. Du lærer også annen takkebakst. Ta gjerne med egen takke.
Vi tilbyr kurs i å lage drops. Har du lyst til å lage dine egne drops? Fargerike drops er morsomme å lage og smaker himmelsk!
Vi tilbyr nettkurs i å lage drops. Har du lyst til å lage dine egne drops? Fargerike drops er morsomme å lage og smaker himmelsk!
Vi tilbyr kurs om å bake med surdeig med Ida Albertsen. Med dette kurset vil du erfare at surdeig egner seg like bra til søt bakst og kaker, som til brød. Når man baker med surdeig opplever mange at det smaker mye mer og bedre enn annen bakst.
Vi tilbyr kurs i surdeigsjulebakst med Ida Albertsen. Når man baker med surdeig opplever mange at det smaker mye mer og bedre enn annen bakst. Med dette kurset vil du erfare at surdeig egner seg like bra til søtbakst og kaker, som til brød.