Bakekurs og lefsebaking

Takkebakst

Vi tilbyr kurs i takkebakst. Malin Rønning ønsker velkommen til et lite, praktisk kurs i lefse og flatbrødbakst. Malin har bakt lefser i snart 20 år, for det meste på Norsk Folkemuseum, men også i sitt eget eldhus i Gudbrandsdalen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 11.04.2021 2 ganger11.04.2021 750 kr

Cake afternoon with Jolanta

Vi tilbyr Cake afternoon with Jolanta. Come along to learn how to prepare and to decorate different cakes. Jolanta will teach you as well how to decorate cakes with fancy but easy edible decoration !

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 timer 450/380 for students kr

French Macaron with Jolanta

Vi tilbyr French Macaron with Jolanta. The Macaron is considered to be the jewel of french pastries in Europe. Macarons are in a league of their own. You will learn how to make basic macarons and will prepare some festive colours and flavours.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 timer 600 kr

Surdeigsjulebakst med Ida Albertsen

Med dette kurset vil du erfare at surdeig egner seg like bra til søtbakst og kaker, som til brød. Dette kurset passer både for deg som har erfaring med surdeig og deg som er helt fersk i bakefaget.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vestre Slidre Vestre Slidre 1 helg 3.600 kr

Takkebakst, flatbrød og lefser

Vi tilbyr kurs i takkebakst, flatbrød og lefse

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vinje Vinje 28.10.2021 4 dager28.10.2021 4.400 kr

Bakekurs

Vi tilbyr 5 timers bakekurs for den som er over middels glad i velduftende gjærbakst. Vi kommer til å ha fokus på hva som skjer i en deig, og hvorfor noen brød blir bedre enn andre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 23.03.2021 (+1) 5 timer23.03.2021 (+1) 1.390 kr
Oslo, Grünerløkka 25.05.2021 5 timer 25.05.2021 1.390 kr

Pizzakurs

Vi tilbyr pizzakurs. Pizza blir best (italiensk) om du lager den enkelt med få ingredienser. ? Selv om pizza er enkelt å lage, betyr det ikke at man kan være kunnskapsløs når den lages. Jo bedre du forstår prosessene, jo bedre blir resultatet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 01.03.2021 (+6) 4 timer01.03.2021 (+6) 1..250 kr
Oslo, Grünerløkka 23.03.2021 4 timer 23.03.2021 1..250 kr
Oslo, Grünerløkka 01.05.2021 4 timer 01.05.2021 1..250 kr
Oslo, Grünerløkka 25.05.2021 4 timer 25.05.2021 1..250 kr
Oslo, Grünerløkka 12.06.2021 4 timer 12.06.2021 1..250 kr
Oslo, Grünerløkka 21.06.2021 4 timer 21.06.2021 1..250 kr
Oslo, Grünerløkka 28.08.2021 4 timer 28.08.2021 1..250 kr

Surdeigskurs

Ida Albertsen er en surdeigentusiast som elsker å formidle kunnskap om guddommelig surdeigsbakst gjennom blant annet Instagramprofilen Surdeigshimmelriket

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 20.03.2021 (+1) 4 timer20.03.2021 (+1) 1500 kr
Oslo, Grünerløkka 15.05.2021 4 timer 15.05.2021 1500 kr

Julebakst med surdeig, Stavanger

Lær å bake nydelig julebakst med surdeig! Dette er kurset for deg som ønsker å utvide bruksområdene til surdeigsstarteren din. Og om du aldri har bakt med surdeig før, hvorfor ikke begynne med julebaksten?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 2 timer 750 kr

Surdeigsbakst for barnefamilier! - Online

Liker du å bake? Hadde det ikke vært fint med ei brødskive som faktisk mettet? Surdeigsbaking er spennende! Og så gjør det alt av bakverk lettere for kroppen å fordøye. Både for store og små. Bli med, og lær!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 uker 690 kr

Brødbakst - surdeig og spelt med LevLandlig

Bladet Levlandlig har inngått et samarbeid med Lizas Småbruk, og i samarbeid tilbyr vi dette kurset i brødbakst med surdeig og spelt. Baker du av og til et brød, men ønsker du å lære mer om hvordan å bake gode brød med andre typer mel (spelt, emmer, rug osv)?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 26.02.2021 1 dag26.02.2021 1.950 kr

Takkebakst

Vi tilbyr kurs i takkebakst. På dette kurset lages deiger av poteter og mel, og du baker de fineste lefser og flatbrød.Du lærer også annen takkebakst. Har du egen takke, tar du den med.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 5 kvelder 1.200 / 1.500 kr

 |  1 2   |  Neste side >>