Bakekurs og lefsebaking

Takkebakst

Vi tilbyr kurs i takkebakst. På dette kurset lages deiger av poteter og mel, og du baker de fineste lefser og flatbrød. Har du egen takke, tar du den med.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 19.10.2017 6 kvelder19.10.2017 fra 1.050 kr

Lefse- og flatbrødbaking

Vi tilbyr kurs i lefse- og flatbrødbaking. Vi baker forskjellige lefsetyper og flatbrød. Du vil lære å smøre med forskjellige typer fyll. Siste kvelden baker vi flatbrød.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Øygarden Øygarden Fire ganger, totalt 16 skoletimer 1.200 kr

Privat matkurs

Vi tilbyr privat matkurs. Er dere en gruppe som har tilgang på egne lokaler, privat eller annet, så kommer jeg gjerne og holder "en-kvelds-kurs". Private kurs kan også holdes på Blomvåg skule.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Øygarden Øygarden

Kreative kaker

Vi tilbyr bakekurs i kreative kaker. Målsettingen er å lære om farging av marsipan, laging av figurer og pynting av flotte festkaker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 08.11.2017 3 kvelder08.11.2017 1.500 kr

Bakedag for jenter

Sandefjord Jeger- og Fiskerforening tilbyr bakedag for jenter

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandefjord Sandefjord 04.11.2017 1 dag04.11.2017

Bakekurs

Vi tilbyr bakekurs for den som er over middels glad i velduftende gjærbakst. Vi kommer til å ha fokus på hva som skjer i en deig, og hvorfor noen brød blir bedre enn andre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 29.08.2017 (+1) 5 timer29.08.2017 (+1) 1.500 kr

Takkebakstkurs

Vi tilbyr helgekurs i takkebakst, der du vil lære å lage både flatbrød, lefsekling og potetlefse. Kursleiar er Elin Jorde.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Gol Gol 1 helg fra 400 kr
Kongsberg Kongsberg 1 helg fra 900 kr

Raw Food Gluten- og sukkerfri bakeglede - Minimum 4 personer

Flere og flere opplever fordeler med og unnvike gluten og sukker. Når vi baker så beholder vi gleden ved å nyte fantastiske kaker, gode brød og deilige kjeks, men uten der-på-føelsen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 5.000 kr
Kristiansand Kristiansand fra 5.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 5.000 kr
Skien Skien 2 dager fra 5.000 kr
Stavanger Stavanger 2 dager fra 5.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 5.000 kr

Baking med gamle kornsortar

Kurset vil gje ei innføring i gamle kornsortar enkorn, emmer, spelt, bygg, rug, havre. Vi går gjennom bakemetodar med bruk av gjær, surdeig og spontanheving. Vi brukar og tid på forarbeid og behandling av ymse ingrediensar i brød – i tillegg til korn og mjøl

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vinje Vinje 02.11.2017 4 dager02.11.2017 3.800 kr

 |  1 2   |  Neste side >>

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.